eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
516 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.6هزار ویدیو
49 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
059-aleemran-ta-1.mp3
5.82M
؛﷽ 🔹تفسیر‌ صفحه‌ ۵۹ قرآن کریم بخش اول 📖سوره‌ مبارڪہ آل عمران
059-aleemran-ta-2.mp3
5.35M
؛﷽ 🔹تفسیر‌ صفحه‌ ۵۹ قرآن کریم بخش دوم 📖سوره‌ مبارڪہ آل عمران
4_5983126529817710977.mp3
6.96M
؛﷽ 🔹ترجمه با صدای بهروز رضوی 🔹تفسیر‌گزیده محمدرضا رنجبر صفحه‌ ۵۹ قرآن کریم
هدایت شده از دارالقرآن حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
❣ ✨السلام علیک یااباصالح المهدے مولای من 🔅السلام علیکَ حین تُصَلّی و تَقْنُت... 🌱سلام بر تو آن هنگام که از محراب نماز به معراج می روی و در خلوت با خدا و در قنوت عاشقانه ات، برای دعاگویانت دعا می کنی... 📚زیارت آل یاسین ⛅️ ⛅️ .
هدایت شده از دارالقرآن حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋ سلام آقاجان. با شما عهد می بندم امروز تلاش کنم «حسن ظن به خداوند» را در خودم تقویت کنم و هر وقت یاد این عهدم با شما افتادم ذکر صلوات و «یاحی و یاقیوم » بگویم. 🤲 هر روز صبح خود را با سلام به امام زمان(ع) و قرائت آغاز کنیم و با امام زمان(ع) قول و قراری بگذاریم. ⁉️ شما امروز چه عهدی می بندید؟ ⛅️ ⛅️ .
هدایت شده از دارالقرآن حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
✍ روایت شده که پیامبر(ص) فرمودند: سوگند به خدای یکتا که برخورداری از دنیا و آخرت به انسان مومن، ارزانی نشده مگر بر پایه او به خداوند. 📚 منبع: كافى، ج 2، ص 58. حدیث قدسی: من نزدگمان بنده مومن خویش هستم و مطابق گمان بنده ام با او رفتار می کنم. .
هدایت شده از دارالقرآن حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
🔖 داستان آموزنده روزی حضرت داود (ع) از حضرت حق خواست که قضاوتی را به او کمک کند که اگر خدا بود چنین قضاوتی بین دو شاکی می‌کرد. حضرت حق فرمود: «ای داود از این سودا و تقاضا درگذر و بر اساس آنچه می‌بینی قضاوت کن.» اما داود نبی (ع) اصرار کرد. روزی حضرت حق جل‌جلاله به او فرمود: «فردا نزد تو پیرمردی با جوانی برای دادرسی مراجعه خواهند کرد، بین آن دو قضاوت نکن تا من قضاوتی بکنم که در روز رستاخیز در بین مردم خواهم کرد.» صبح روز بعد شد و پیرمردی، جوانی را نزد داود (ع) آورد و گفت: «این جوان این انگور را از باغ من دزدیده است. جوان بی‌‌چون‌وچرا دزدی از باغ این پیرمرد را پذیرفت.» جبرییل نازل شد، در حالی‌که مردم شاهد قضاوت داود (ع) بودند به داود (ع) امر کرد، از کمر خنجر خود را در بیاور و به دستان این جوان بسپار تا پیرمرد را بکشد و سپس جوان را آزاد کن. داود (ع) از این قضاوت الهی ترسید؛ ولی چون خودش خواسته بود، تسلیم امر حق شد. در پیش چشم مردم! دستان پیرمرد را گرفت و خنجر به جوان داد و امر کرد جوان سر پیرمرد را برید. مردم از این قضاوت داود (ع) آشفته شدند و حتی دوستان او، او را رها کردند. مدتی گذشت، همه داود (ع) را به بی‌دینی و بی‌عدالتی متهم کردند. داود نبی (ع) سر در سجده برد و اشک‌ها ریخت و از خدا طلب کرد تا شایعات را از او دور کند. ندا آمد: «ای داود! مردم را به باغی که برای این پیرمرد بود ببر. به مردم بگو این قضاوت، امر من بود. آن پیرمرد قاتل پدر این جوان بود و این باغ ملک پدر این جوان. پس پسر٬ قاتل پدر را قصاص کرد و به باغ خود رسید. گوشه باغ را بکَن خمره‌ای طلا خواهید دید که برای این پسر است. به مردم نشان بده تا باور کنند این قضاوت از سوی من و درست بود. ای داود (ع) دیدی! من نخواستم قضاوتی به تو نشان دهم٬ به اصرار تو این کار را کردم. چون نمی‌خواستم در بین مردم به بی‌دینی و ناعدالتی متهم شوی. چنان‌چه بسیاری از مردم چون از کارهای یکدیگر بی‌خبر هستند و علم ندارند مرا به بی‌عدالتی متهم می‌کنند و از من دور می‌شوند. در حالی‌که اگر از عمق افعال من باخبر شوند هرگز در مورد من چنین گمان نمی‌کنند و مرا دوست می‌دارند. ای داود خواستم بدانی این انسان با جهل خود چه ظلمی در حق من روا می‌دارد و از نادانی، مرا به بی‌عدالتی متهم می‌کند، مگر کسانی که مرا به توحید راستین شناخته و باور کرده‌اند. نزد من محبوب‌ترین بنده کسی است که مرا به جمیع صفات توحید بشناسد و یقین بر پاکی من کند.» .
هدایت شده از دارالقرآن حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠به سلامتی پدر و مادرتون اهمیت میدید؟ این فیلم رو براشون بفرستید! ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا