🔴👈 این هم از بی عقلی و جهل انسانهاست ‼️
مردان الهی و تربیت شده که تربیت یافتگان حق هستند، به وسیله قوّۀ عاقله از همۀ مفاسد ونجاسات باطنی پاک هستند، و به سبب قوۀ عقل هیچ گاه به پلیدیهای نفسانی آلوده نمی گردند. انسان به وسیله تربیت الهی به جایی می رسد که حاکم بر هوای نفس می شود.
🔵👈 اگر انسان به این مقام رفیع نائل گردد و روحانی شود، بر همه طبیعت حاکم می شود. اراده مرد الهی و انسان کامل روحانی، همه تأثیر گذارنده های طبیعی و عوالم مادی را از کار می اندازد و تصرف در ماده کائنات و طبیعت می کند. او حاکم است و طبیعت محکوم و تحت فرمان اوست. به برکت نورانیّت و ولایت مطلقه حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) انسان حاکم بر آتش های دنیا و آخرت می شود و آتش تحت فرمان او می گردد.
🔵👈 تربیت، از مقام رحمت خداوند نشأت می گیرد، لکن انسان، ظلوم و جهول است. متأسفانه ما انسانها ربُّ الاَرباب را، که ربِّ مطلق است، رها و گم کرده ایم و به در خانه اونمی رویم و در عوض به در خانه دیگران مراجعه می کنیم. این هم از بی عقلی و جهل انسانهاست.
[ اکبر اسدی ، نردبان آسمان ( مجموعه درس های اخلاق آیت الله بهاء الدینی) ، قدسیان ، چاپ دوازدهم ، ص19 و 20 ]
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🗓 #حدیث_روز
حضرت پيامبر صلى الله عليه و آله
مَن قَلَّمَ اَظفارَهُ يَومَ الجُمُعَةِ يَزيدُ فى عُمُرِهِ و مالِهِ؛
هر كس در روز #جمعه ناخنهايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى شود.
جامع الأخبار(شعیری) ص 121
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
@dars_akhlaq (80).mp3
5.24M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐🎙استاد آیت الله شجاعی (ره)
🔵 موضوع:تزکیه:چرا در مسیر سلوک موفق نمی شویم؟
✅ ده علت از موانع سلوک حقیقی
👌 پیشنهاد دانلود فوق العاده
#درس_اخلاق #تهذیب_نفس
⚠️ارسال به دیگران فراموش نشود
═══✼🍃🌸🍃✼══
🌹 کــانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🍁🍁🍁🎋🎋🎋🍁🍁🍁 ✳️قال علی علیه السلام : ... وَ أَخْرِجُوا مِنَ اَلدُّنْیَا قُلُوبَکُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ ت
🍂🍂🍂🌼🌼🌼🍂🍂🍂
✳️من مواعظ النبي صلى الله عليه وآله وسلّم: ثلاثُ خِصالٍ مَن كُنَّ فيهِ استَكْمَلَ خِصالَ الإيمانِ : الّذي إذا رضِيَ لَم يُدخِلْهُ رِضاهُ في إثْمٍ و لا باطلٍ ، و إذا غَضِبَ لَم يُخرِجْهُ الغَضبُ مِن الحقِّ ، و إذا قَدَرَ لَم يَتَعاطَ ما لَيس لَهُ . (تحف العقول صحفه 43)
✳️سه خصلت است كه هر كس دارا باشد، خصلتهاى ايمان را به كمال رسانده است: كسى كه چون راضى شود، رضايتش او را به گناه و باطل نكشاند و چون خشمگين شود، خشم، او را از حق به در نَبَرد و هرگاه قدرت يابد چيزى را كه از او نيست به زور نستاند.
🔵👈 معناى روايت، اين نيست كه ايمان در اين سه خصلت منحصر است، بلكه مراد اين است كه در هر كس، اين سه خصلت وجودداشتهباشد حاكى از اين است كه همه خصال ايمان، در او جمع است.
🔵👈 چون هر يك از اينها متوقّف بر مجموعهاى از صفات نيك و كاشف از آنها است. خشنودى و محبت كسى او را به باطل نكشاند كه موجب شود به ناحق از آن شخص دفاع كند و همچنين غضب، او را به برخوردهاى غلط و خروج از حق نكشاند، و در هنگام قدرت، كارهايى را كه حق او نيست مرتكب نشود.
🔸شرح حدیث از حضرت آیت ا... امام خامنه ای (مدظله العالی) [تاریخ : 78/8/17 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
✍ #درس_اخلاق 📩 #ایمان
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 #کلیپ_تصویری
🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
✅ موضوع:درهای بهشت به روی چه کسانی باز است ؟
🌹 بسیار زیبا و دلنشین 👌👌
#پیشنهادویژه_دانلود
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🔊 #کلیپ_تصویری 🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴 💐🎙 #مقام_معظم_رهبری ✅ موضوع:درهای بهشت به روی چه کسانی
#اطلاعیه
🌸مجموعه درس اخلاق از حضرت آقا
تا کنون حدودا 500 فایل صوتی ، متن و کلیپ از جلسات اخلاقی و سخنان گهربار حضرت امام خامنه ای مد ظله العالی در کانال بارگذاری شده .
کافی است #مقام_معظم_رهبری را سرچ کنید🌹
✅ فهرست کانال درس اخلاق 🔰
🆔 @akhlaq_talabgi
🗓 #حدیث_روز
حضرت امام سجاد علیه السلام
وَ الذُّنُوبُ الّتى تُنزِلُ النِّقَمَ عِصيانُ العارِفِ بِالبَغىِ وَ التَطاوُلُ عَلَى النّاسِ وَ الاِستِهزاءُ بِهِم وَ السُّخريَّةُ مِنهُم ؛
گناهانى كه باعث نزول عذاب مى شوند، عبارتاند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز به حقوق مردم، و دست انداختن و مسخره كردن آنان.
وسایل الشیعه ج 16 ، ص 281 ، ح 21556
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
@dars_akhlaq.mp3
949K
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استادآيت الله #مشکینی (ره)
🔵 موضوع:پاداش اعمال در روز قیامت "این دنیا محل امتحان و آزمایش است...."
✅ خیلی تأثیر گذار 👌👌
بسیار شنیدنی حتما گوش کنید
📩 #درس_اخلاق ✍ #اعمال
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🔵👈 نفس سرکش‼️
آقایان باید مراقبه کنند، باید مراقبت کنند خودشان را از صبح تا عصر ، باید مراقب خودشان باشند. نفس انسان سرکش است. یک آن از آن غافل بشویم (نعوذ بالله) انسان را به کفر می کشد. شیطان راضی نیست به فکر ما، او کفر ما را می خواهد، او می خواهد همه را منتهی کند به کفر ، منتها از معاصی کوچک می گیرد و کم کم وارد می کند در بزرگتر ، کم کم بالاتر ، تا برسد به آنجا که خدای نخواسته انسان را اصلاً از اسلام منحرف کند.
👤 آقا ، از خودتان باید مراقبت کنید، از اول صبح که از خواب پا می شوید یا اول اذان یا عشا یا قبل از اذان که پا می شوید از خواب طویل، باید مراقب خودتان باشید.
[ حضرت امام خمینی-ره ، صحیفه نور، ج 1، ص 124]
🕰 #محاسبه 📩 #مراقبه
✍ #نکات_بسیارمهم_اخلاقی
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq