درس اخلاق
🎥 #کلیپ_تصویری 💐🎙 #مقام_معظم_رهبری 💢موضوع: #توکل به خدا... 🌹 بسیار زیباست 👌👌 #پیشنهادویژه_دانل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
💢موضوع:نصرت الهی...
🌹 بسیار زیباست 👌👌
👌پیشنهاد ویژه دانلود 💯💯💯
💢 #درس_اخلاق 💢 #نصرت
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🗓 #حدیث_روز
امام على عليه السلام:عَوّد اُذُنَکَ حُسنَ الإستِماعِ وَ لا تُصغِ إلی ما لا یَزیدُ فی صَلاحِکَ استِماعُه.ُ
گوش خود را به خوب شنیدن عادت ده و به سخنی که به اصلاح و پاکی تو نمی افزاید گوش مسپار
📚 (تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 215 ، ح 4211)
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
@dars_akhlaq (51).mp3
4.11M
🔊 #کلیپ_صوتی
💐🎙استاد آیت الله شجاعی (ره)
💢موضوع:تزکیه:غیرت نسبت به همسر و اولاد
🔵 #فوق_العاده 👌😍
#پیشنهادویژه_دانلود 💯💯💯
#درس_اخلاق #غیرت #خانواده
✅ارسال به دیگران فراموش نشود
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🔴 فکر آن روز هم باشید !
در روایت داریم که : “ رفیقت را به اندازه ای دوست داشته باش و آن قدر با او رفاقت کن که اگر بین شما دشمنی افتاد ، تمام پته تان را روی آب نریزد ؛ یعنی همه اسرارتان را به دوستتان نگویید ، زیرا ممکن است یک روز با تو دشمن بشود و علیه تو قیام کند و پرده آبرویت را پاره کند و آبرویت را بریزد. ” بعد در ادامه حدیث آمده : “ با دشمنت هم زیاد دشمنی نکن ؛ زیرا ممکن است یک روز با او آشتی کنی، آن وقت دیگر خجالت بکشی که با او رفت و آمد نمـایی . ” ... من شـخصی را می شنـاسـم . دخـتر این شخـص با شـوهرش دعـوا کرده بود، او هم هرجا که می رفت ، پشت سر دامادش بد گویی می کرد .
🔵👈 حالا که دخترش با دامادش آشتی کرده و رفت و آمد می کنند ، پدر زن ، رویِ نگاه کردن به دامادش را ندارد. به خاطر حرف هایی که زده شده خجالت می کشد . چرا وقتی عصبانی و خشمگین می شوید هرچه از دهانت خارج می شود می گویید؟! خُب شاید یک روز با هم آشتی کنید. فکر آن روز هم باشید.
[ در محضر مجتهدی ، ج2 ، ص 220 ، نشر لاهوت ،1389 ]
📩 #درس_اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🎥 کلیپ تصویری 💐🎙 #مقام_معظم_رهبری 💢موضوع:نصرت الهی... 🌹 بسیار زیباست 👌👌 👌پیشنهاد ویژه دانلود 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
💢موضوع:توصیه های حضرت خضر (ع) به حضرت موسی (ع)
🌹 بسیار زیباست 👌👌
👌پیشنهاد ویژه دانلود 💯💯💯
💢 #درس_اخلاق 💢 #توصیه
═══✼🍃🌹🍃✼══
🔴کــانال درس اخلاق
✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🗓 #حدیث_روز
حضرت امام على عليه السلام
وَيْحَ النَّائِمِ مَا أَخْسَرَهُ قَصُرَ عُمُرُهُ وَ قَلَّ أَجْرُهُ.
واى بر آنكه در خواب (غفلت) است! چه زيانكار است! عمر او كوتاه شده است و پاداش او كم.
عيون الحكم و المواعظ(لیثی) ص 504، ح 9239
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
#تلگرام چه بلایی بر سر خانواده های ایرانی آورده است⁉️😔
این روزها استفاده بیش از اندازه از موبایل و شبکه های اجتماعی خرافاتی (تلگرام و..)، تبدیل به مشکلی بزرگ در روابط خانوادگی شده است
سالهای گذشته گفتگو بین اعضای خانواده چند ساعت بود حالا به چند دقیقه رسیده است❗️
در بین پیامرسانهایی که در ایران فعالیت می کنند #تلگرام نقش پر رنگتری در میان مردم دارد.
❌انتشار اخبار کذب، کاهش روابط #خانوادگی و ایجاد روابط نامشروع و.......
🗣آخه چقدر نسخه ضدفلتر تلگرام ساختن و میسازند؟
چقدر فیلتر شکن ساختن و می سازند؟
چرا بدون دریافت هیچ پولی، کاملا رایگان اینکارو می کنند؟ علتش چیه؟
🔵مهمترین علتش همینه که روابط خانواده از بین برود... مگه غیر از این علت مهم هم وجود دارد⁉️
✅هدف پيام رسان هايی همچون تلگرام كه متكی به قوانين جمهىوی اسلامی ايران نيست از قبل مشخص بود و هدف اصلی آسیب به خانواده های ایرانی بود؛ بايد سالها پيش به فكر پيامسانهای داخلی می بودیم تا مثل امروز نوجوانان ما با انبوهی از محتواهای غير اخلاقی مواجه نشوند.
🔍 #غفلت_از_خانواده
🔍 #بی_کفایتی_در_کنترل_فضای_مجازی
@dars_akhlaq
گرفته از سخنرانی حضرت آیت الله مرحوم علی مشکینی (ره)
🔴👈 موضوع بیان حقیقت روح و مراتب تربیتی روح
برای جسم انسان اوصافی تصور می شود که مادی است. موجودی که در جسم انسان هبوط کرده است، روح نام دارد که آن هم دارای اوصاف و صفاتی است. صفات و ویژگی های روح عبارت است از شجاعت، تواضع، خضوع، رحم، جبن، بخل، تکبر. هم صفات حسنه و هم صفات رذیله بر روح وارد می شود و این انسان است که با انتخاب خود، این صفات حسنه و یا رذیله را بر روح انسان وارد می کند.
امتیاز و ویژگی روح انسان با دیگر ارواح موجودات دیگر، داشتن صفت عقل است. و با داشتن این صفت است که امر و نهی خدواند مورد توجه و عنایت انسان قرار می گیرد.
عقل به معنای زنجیر و پابند است و نقش زنجیر نفس را بر عهده دارد.
وقتی خداوند این عقل را آفرید به او فرمان داد که سخن بگوید و فرمود ای عقل این تو هستی که باید ناطق جامعه باشی، و از اسرار وجود با خبر شوی و خیر و شر را بشناسی و اوامر و نواهی خداوند را درک کنی.
مقصود این است که انسان عاقل باید در جامعه حاکمران باشد و سخن بگوید و اجازه به سخن گفتن افراد جاهل ندهد.
خداوند بیان می کند که موجودی شریفتر و فاضل تر از عقل نیافریده است. و آن را به کسانی عطا می کند که دوستش دارد.
🔵👈 این نیروی عظیم الهی که همان عقل است، باید از سوی خداوند هدایت بشود و در مسیر دین قرار بگیرد و خود عقل نیز هدایت، لازم دارد. خود به خود این عقل مستقلاً باعث کمال و هدایت انسان نمی شود. اگر عقل اسیر هوای نفس شد، انحراف انسان هم پدید می آید و اگر تحت تأثیر هدایت و اوامر و نواهی خداوند قرار گرفت باعث هدایت و رشد و کمال انسان می شود.
🔵👈 انسان باید از عقل خود مراقبت کند تا در مسیر درست قرار بگیرد و علم و دانش، خوراک عقل است. و عقل بدون علم به هدف خود نمی رسد.
📩 #تربیت_روح
📩 #درس_اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 كليپ صوتی
🎙🌸حضرت آيت الله #مظاهری
🔴موضوع : با خدا حرف بزنید!
👌 #پست_ویژه برای تمام برادران و خواهران
✅ بسیار عالی حتما گوش کنید به دیگران هم ارسال کنید🙏😍👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
درس اخلاق
🍃🍃🍃✨✨✨✨🍃🍃🍃 🔵👈 چرا این واجب در جامعه اسلامی هنوز اقامه نشده است؟! جوانان در محیط خودشان، امر به مع
🍃🍃🍃🌸🌸🌸🍃🍃🍃
قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام ... فَحَاسِبُوا أَنْفُسَكُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا عَلَيْهَا فَإِنَّ لِلْقِيَامَةِ خَمْسِينَ مَوْقِفاً كُلُّ مَوْقِفٍ مِقْدَارُهُ أَلْفُ سَنَةٍ ثُمَّ تَلَافِي يَوْمٍ كانَ مِقْدارُهُ أَلْفَ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ . «الکافی ، ج8 ص 143».
این قاعده کلی است که به ما دستور دادند خودتان را زیر حساب و کتاب بکشید قبل از آن که شما را زیر حساب و کتاب بکشند.خیلی حرف مهمی است و بسیار کار عاقلانه ای است که خودمان را سبک و سنگین کنیم، سود و زیان خودمان را محاسبه کنیم.
🔵👈 ببینیم چقدر کار خوب کردیم ، چقدر کار بد کردیم. در این محاسبه معمولاً انسان کم می آورد ، چه در محاسبه روز به روز و چه در محاسبه سالانه ، معلّمان اخلاق و سلوک یکی از وظایفی که به عهده شاگردانشان می گذاشتند همین محاسبه و مراقبه است. اگر من و شما خودمان پیش قدم شدیم و خودمان را محاسبه کردیم علی القاعده در صدد علاج بر می آییم. و علاجش هم استغفار است. استغفار ستون گناهان را فرو می ریزد.
🔵👈 وقتی محاسبه نکردیم یادمان می رود . گناه مثل بیماری ما را می خورد و ازبین می برد و گاهی در دنیا هم یقه مان را می گیرند و از ما حساب می کشند. بنابراین، این قاعده خیلی مهم و مورد استتفاده است. در قیامت پنجاه ایستگاه وجود دارد که در هر یک هزار سال معطلی داریم و باید جواب دهیم.
[ شرح حدیث از امام خامنه ای (مدظلّه العالی) در مقدمه درس خارج 12/10/1396 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
📩 #درس_اخلاق
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq