🔹 با ارتحال آيتالله مصباح در دیماه 1399، در کنار موجي از پيامها و يادداشتهاي تسليت و تمجيد از ایشان، نوشتارها و گفتارهايي نيز با رويکرد انتقادي و بعضا #اتهاماتی دربارة ايشان مطرح گردید.
@darseenghelab
🔻 «سرو و طوفان» مجموعهاي از پنج يادداشت، مقاله و گفتار از سوي افرادِ نسبتا شاخصِ منتقد و مخالفِ آيتالله مصباح است در نخستين روزهاي بعد از وفات ايشان، به همراه پاسخهاي علمي ارائه شده بدانهاست.
🔅 ضمن باور و تأکيد بر اين نکته که آيتالله مصباح، مصون از خطا نبود و انديشهها و نيز عملکرد و تشخيص وي از جمله در مسائل سياسي ميتواند مورد نقد قرار گيرد، به نظر ميرسد در برخي رويکردهاي انتقادي به ايشان، اصول و نکات عقلايي ـ که در بررسي انديشه و عملکرد يک متفکر، توجه به آنها ضروري است ـ آگاهانه يا از سَرِ غفلت و جهل، رعايت نميشود؛ اموري چون:
1. احرازِ اصالتِ مطالبِ منتسب به انديشمند و پرهيز از ارائة تحليل و قضاوت بر مبناي مطالب مشکوک و شايعات
2. توجه به تفاوت ساحت انديشه با عمل سياسي (بهرغم ارتباط آن دو با يکديگر)
3. شناخت فضا و شرايط حاکم بر نوشتار، گفتار و عمل متفکر
4. جامعنگري در بررسي انديشههاي متفکر در موضوع خاص و پرهيز از داوري بر اساس تتبع ناقص
5. تلاش براي دوري از تأثير احساسات (مثبت يا منفي) در تحليل و داوري درباره انديشه و عمل انديشمند.
🔹 بررسي انتقادي آثار و انديشههای آيتالله مصباح، اگر بهصورت صحيح، علمي و بدور از احساسات و عقدهگشايي صورت گيرد، نهتنها فاقد ايراد است، بلکه براي انديشهپردازي اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران پرثمر خواهد بود.
👇👇👇👇👇
سرو و طوفان (پاسخ به شبهات درباره آيتالله مصباح) همراه طرح جلد.pdf
2.2M
🔴گروه تاريخ انديشه معاصر مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) به صورت غيررسمي منتشر کرد:
🔴سرو و طوفان: پاسخ به شبهات درباره آيتالله مصباح
⏹واکاوي انتقادي نوشتارها و گفتارهايي از آقايان:
🔘رسول جعفريان
🔘عبدالکريم سروش
🔘 عباس عبدي
🔘 محسن کديور
🔘مهدي نصيري
🔵با آثاري از:
🔸محمد جعفري هرندي
🔸عليرضا جوادزاده
🔸 قاسم شباننيا
🔸احمد فربهي
🆔 @darseenghelab
انا لله و انا الیه راجعون
▪️ درگذشت برادر و استاد عزیزم جناب آقای دکتر محمدحسین فرج نژاد را اولا خدمت امام زمان و مقام معظم رهبری و ثانیا خدمت پدرومادر و برادران فاضل ایشان تسلیت عرض می کنیم.
🔘 ارتحال این دانشمند با اخلاص، بی ادعا و دلسوز ضایعه بزرگی است بر جبهه انقلاب. بزرگمردی که علم را با تقوا، اخلاق خوش، دلسوزی و خدمت به جبهه انقلاب آمیخته بود. جای حسین بسیار خالی است و چنین مردانی به سختی تکرار می شوند...
🔸 دکتر فرج نژاد صدها و بلکه هزاران نیروی فعال برای جبهه انقلاب تربیت کرد اما هرگز دنبال اسم و رسم نبود و حتی در میان خودی ها هم مظلوم بود.
⚫️ دکتر فرج نژاد نماد دشمن شناسی، غیرت دینی،، دردمندی، علم مفید، اخلاص، پرکاری و تربیت نیرو بود. ان شاءالله شاگردان و دوستان وی و عموم نخبگان جبهه انقلاب پیگیر دغدغههای دکتر فرج نژاد خواهند بود و تحقیقات دامنه دار وی را به سرانجام خواهند رسانید. حسین رفت اما برکات وجودی اش تا ابد باقی هستند؛ استاد عزیزم؛ در کنار امام صادق(ع) همه ما را دعا کن😭
✖️ رضاخان و بمباران هوایی مردم لرستان
🔺شما یادتون نمیاد ولی رضاخان اولین حاکمی در تاریخ بشریت است که مردم کشورش را بمباران هوایی کرد، به طوریکه سرتیپ محمد شاه بختی فرمانده لشگر رضاخان در لرستان و آذربایجان غربی در خاطراتش مینویسد:
📝۲۴ آذرماه ۱۳۰۶: طیاره امروز صبح در منطقه رومشکان و سر طرحان لرستان پرواز نموده مقداری بمب برای متمردین قسمت شرقی رومشکان پرتاب کرد.
📝۲۶ آذر ماه ۱۳۰۶: یک فروند طیاره مطابق دستوری که بدواً داده شده بود به طرف رومشکان و پران پریز رفته مواضع اشرار را بمباران کرده بود.
📚 منبع: کتاب عملیات لرستان/نوشته سرتیپ محمد شاه بختی (فرمانده لشگر رضاخان در لرستان و آذربایجان غربی)/به کوشش کاوه بیات/صفحه ۲۴۹_۲۵۰
#پهلوی_بدون_سانسور
🆘 @Roshangari_ir
سفرنامه نویسان دوره صفوی.pdf
208.1K
#معرفی_مقاله
💠 حکومت صفوی با ایجاد امنیت در سرزمینها و راههای تجاری و رسمی نمودن مذهب شیعه در کشور، توانست مردم ایران را دوباره در زیر چتر یک پرچم واحد و مشترک جمع کند. در این دوره دوره به دلیل گسترش ارتباطات سیاسی و تجاری میان ایران و سایر کشورها، حضور سفیران خارجی در کشور گسترش یافت و سفرنامه های بسیاری از سیاحانی همچون برادران شرلی، شاردن، تاورنیه، کمپفر به جای مانده است.
🔹پژوهش حاضر به بررسی #سفرنامه های موجود در این دوره پرداخته و شرح حال نویسندگان این سفرنامه ها، دلایل حضور آنان در ایران و نکات حائز اهمیت در سفرنامة ایشان را مورد ارزیابی و واکاوی قرار داده است.
#صفویه
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راستترین حرف یک مخالف نظام😁😳
🔹 چرا برای ما بی بی سی و من و تو تاسیس میکنند❓
🆔 @darseenghelab
مدرسه انقلاب ۱
انا لله و انا الیه راجعون ▪️ درگذشت برادر و استاد عزیزم جناب آقای دکتر محمدحسین فرج نژاد را اولا خد
▪️ استاد عزیزم دکتر فرج نژاد کانالی بنام #مدرسه_اقتصاد داشت که بخشی از نظرات خود را به اقتضای فرصت و زمان، در آن می نوشت. کاش می مردم و خاموش شدن حسین را نمی دیدم هر چند چنین مردانی خاموش شدنی نیستند.
🔹 معرفی ایشان از کانال و گروه شان در ایتا👇
«اینجا محلیاست برای اشتراکگذاری تحلیلها، درسگفتار، صوت، کلیپ،فیلم، سخنرانی اساتید و جزوات اقتصادی،برای رشد و پیشرفت مردم و کشور درعرصه اقتصاد و سبک زندگیاقتصادی سالم ذیل تمدن جهانی اسلام»👇
@SchoolofEconomics
▪️خاطراتی از استاد و دوست خوبم دکتر #فرج_نژاد
🔹 تازگی ها ماشین خریده بود اما چون گواهینامه نداشت، سوار نمیشد. هفته پیش بهش گفتم چرا نمیری گواهینامه بگیری گفت بخدا وقت ندارم. راست می گفت؛ همان روز از شش صبح تا ده شب سرکار و جلسه بودند. حسین خود را #وقف مردم و جبهه انقلاب کرده بود.
💠 یکبار دیدم با پیراهن مشکی آمده است. گفتم دکتر چی شده؟ با همان زلالی و خاکی بودنش، آرام گفت لباس نداشتم اینو پوشیدم. دنیا هرگز نتوانست حسین را فریب دهد.
🔻می گفت در کودکی، پدرم مرا به کتابخانه می برد و ساعتها می نشست تا من مطالعه کنم. درود بر چنین پدری و چنین تربیتی.خودش هم روی فرزندانش وقت می گذاشت. می گفت در خانه باهم انیمیشن نگاه میکنیم و علیرضا نقادی را یاد گرفته است. در جلسات غیر اداری، بارها میشد که هرسه فرزندش را می آورد جلسه.
🔅 برای کمک به خانمش، می موند خونه. میگفت یه وقتایی پوشک بچه رو هم عوض میکنه. اخلاق و تواضعش بین همه اساتید و نخبگان، برجسته بود.
🆔 @darseenghelab
یادداشت روزنامه کیهان با عنوان:
«در رثای بسیجی نخبه»
▪️فوت مرحوم دکتر #فرج_نژاد داغ خیلی بزرگی بود.تلاش مستمر مرحوم فرجنژاد در عرصههای علمی و فرهنگی دفاع از انقلاب اسلامی، واقعا تحسین برانگیز بود. از همان دوران نوجوانی و جوانی، پیشتاز در عرصههای جدید و نو و البته با حفظ هویت اسلامی بود.
🔹تصور بفرمایید در حدود سالهای ۷۳ و ۷۴ ایشان با تیپ یقه بسته و بسیجی، مبانی کامپیوتر درس میداد. بله درست متوجه شدید به دانشآموزان پایههای پایینتر از خود در مدرسه استعدادهای درخشان یزد، مبانی کامپیوتر درس میداد.
🔻 با اینکه در مدرسه سمپاد هم جزو خوبها و نخبهها بود خیلی زود و با شجاعت و زمانی که دوم خرداد زلزله غربگرایی و تردید به دلها و فکرها انداخته بود شجاعانه و بصیرتمندانه، تحصیل در حوزه علمیه را انتخاب کرد. در حوزه هم به دنبال سنگرهای خالی و عرصههای جدید بود و از دیدگاه یک طلبه باسواد و فاضل، نقد فیلم را خیلی جدی و حرفهای انجام میداد.در عرصه هنرشناسی و رسانه یک صاحب نظر بود.
💠 یادم هست حدود سالهای ۸۱ و ۸۲ و بعد، در دوران اعتکاف ماه رجب، مثل یک طبیب دوار حضور مییافت و مباحث جدید و دینی را ارایه میکرد. دوستی که با ایشان رفت و آمد خانوادگی داشت میگوید چندین بار گفتم آقای فرجنژاد! تو که درآمد ثابت و درستی نداری برو در یکی از ارگانها و نهادها استخدام شو، مرحوم فرج نژاد جواب داده بود یک حقوق به من میدهند اما هزارتا چیز از من میگیرند و فرصت مطالعه و کار علمی از دست میرود.
🔅به گفته دوست مشترکمان، از خانه سادهشان آرامش و تربیت و وقار اعضا، بوی بهشت استشمام میشد. به واقع محمد حسین فرج نژاد یک بسیجی در طراز انقلاب اسلامی بود. فکر میکنم نه تنها بسیاری که او را میشناختند بلکه صاحب اصلی این انقلاب و این صراط نورانی، حضرت صاحب الزمان (عج) داغدار و اندوهناک هستند. چه خوب سربازی بود. سرباز ولایت بود و سبک سربازی عاشق علم و تعلم و تفهم و تامل را ترویج میکرد.
🔹تقوا و علمجویی را در خود جمع کرده بود. بسیجی بود که به تعبیر سکانس معروف آژانس شیشهای، دود نداشت سوز داشت و مظلومانه و بیسر و صدا و دور از چشمان اهالی جناحها و محفلهای نزدیک به قدرت، صادقانه کار میکرد. تیزهوش بود که آخرتاش را به دنیا نفروخت وگرنه رسم و عرف بالا رفتن از آسانسور صعود در سیاست را بلد بود.عاش سعیدا و مات سعیدا.
🔅مرگ را گریزی نیست و حکمت دیر و زود و تاخیر و تعجیل آن از فهم و درک ما خارج است . اما امیدواریم روح این نخبه انقلابی و بسیجی صادق در روح و ریحان و جنت نعیم باشند.
إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ (۵۴) فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِيكٍ مُقْتَدِرٍ (۵۵) سوره قمر.
https://kayhan.ir/fa/news/222715
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔻🔺 در دو زمان حس واحدی داشتم؛ نمیدانم چرا؟!
🔶🔹زمانِ بهانهجویی حسن روحانی برای لغو جلسه سران قوا، که کار هشتاد و چند میلیون ایرانی را عقب میانداخت و نظرات کارشناسی اقتصاددانان را به عقب میانداخت و زمانی که حماقتهای شبهعلمیِ یک استاد دانشگاه ادیان و مذاهب قم، دانشجوی برتر یهودشناسی با تفکر قرآنی را داشت له میکرد؛ زمانی که او، که مثل برخی کتابهای ترجمهای آن دانشکاه(!) به بهانه #دینشناسی_آکادمیک و #یهودشناسی_دانشگاهی، مزخرفات و خرافات ضددین صهیونیستها را داشت ترویج میکرد و نظریه قرآنی آن دانشجوی مظلوم و باسواد را، به پندار خام خود، زیر پای خود له میکرد... ادعای یهودشناسی داشت، ولی حتی نظریات یهودیان چپ و یهودیان حریدی و حسیدی را هم نمیدانست؛
👈 فقط ادعا و دیگر هیچ! روشنفکرنمایان ایرانی نماد فریب و دروغ آمریکایی و انگلیسی هستند. دوستان طلبه! این شبکه کثیف را در قم و تهران از یک شاخه می بینم و از هر دو به یک اندازه احساس خطر میکنم.
#شبکه #نفوذ_در_قم #دانشگاه_یا_دانشکاه #دین_نوین_جهانی
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
مدرسه انقلاب ۱
🔻🔺 در دو زمان حس واحدی داشتم؛ نمیدانم چرا؟! 🔶🔹زمانِ بهانهجویی حسن روحانی برای لغو جلسه سران قوا،
دو نکته درباره پست مرحوم دکتر #فرج_نژاد در کانال خود👆
1️⃣ دکتر فرج نژاد در متن فوق، رفتار برخی از اساتید دانشگاه ادیان را به بهانه جویی حسن روحانی در عقب انداختن جلسه سران قوا تشبیه کرده بود. منظور از عبارت «این دانشجوی برتر یهودشناسی» خود حسین #فرج_نژاد است که در محافل سکولاری چون #دانشگاه_ادیان مغضوب بود و بشدت مورد اذیت واقع شد. حسین همیشه می گفت که خطر دانشگاه ادیان بسیار بیشتر از آنست که تصور میکنید.
2️⃣ دکتر فرج نژاد که از نزدیک با برخی عناصر سکولار دانشگاه ادیان دمخور بوده است، ایشان را «فقط ادعا و دیگر هیچ» میدانست. او سکولاریسم و روشنفکری را عمیقا تحقیر میکرد و نیروهای انقلاب را تکریم. البته درمیان ما #خود_همه_چیزدان هایی هستند که نیروهای غیرانقلابی را تکریم و عناصر انقلابی را #تحقیر میکنند. اینها بخلاف ادعاهایشان، غرق در #منیت بوده و از کراواتیهای سکولار هم #خطرناکتر هستند.
🔹 باشد که پیش از دیر شدن، مردان میدان علم را از نامردان فرصت طلب تشخیص دهیم.
💠 از دکتر #فرج_نژاد سخنان و خاطرات زیادی بر جای مانده است. بنظرم او مصداق شعر زیبای حافظ بود:
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن
منم که دیده نیالودهام به بد دیدن
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات
بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن
🔻حسین تا زنده بود چندان مورد توجه برخی از مراکز انقلابی_علمی نبود شاید چون #بازی_بزرگان را به رسمیت نمی شناخت. بزرگانی که عافیت، سواد محدود، گوشهنشینی و بی دغدغهگی را بر علمِ مفید، در میدان بودن و ملامت شنیدن ترجیح میدادند.
🔹بسیاری از مراکز مدعی انقلابیگری، نگاهی صرفا ابزاری به او داشتند. بعضا پیشنهادات اهانت آمیزی به او میشد یا رسما طرد میشد و متهم به کار غیر علمی میشد! اما او که با خدا عهد بسته بود، سکوت میکرد و نمی رنجید. فقط بعضی وقتها که درددلمان باز میشد، برای آرام کردن مان از دردهای خودش هم میگفت اما سریعا امید میداد که به هر قیمتی باید کار کرد و باید کنار آمد. در این باره سخن بسیار است اما با اتکا به #مرام دکتر فرجنژاد، باید سکوت کرد...
💠 گرچه حسن روحانی در همان روزهای اول دولتش، پای حسین را از دانشگاههای کشور قطع کرد اما بیشترین جفاها به حسین را مراکز مدعی انقلابیگری مرتکب شدند. البته انسانهای بزرگی مانند دکتر رهدار و دکتر اسماعیلی توانستند گوهر حسین را بشناسند اما حسین وقتی برای همه شناخته شد که دیگر دیر شده بود.
🆔 @darseenghelab
🔵 گور پدر روستائیان!
💠 روزی شاپور غلامرضا پسر رضاخان که در رامسر باغی داشته، شهردار را میخواهد و میگوید: در صندوق شهرداری چقدر پول هست؟
شهردار جواب میدهد :فلان قدر.
میگوید باغ مرا از این پول کابل کشی کنید، شهردار در جواب میگوید: این پول مختصر برای سیم کشی روستاهاست.
شاپور غلامرضا میگوید:گور پدر روستائیان فورا باغ مرا کابل کشی کنید و پای هر چنار هم نورافکن بگذارید، شهردار ناچار میشود چنین کند، پس از اتمام کار غلامرضا در باغ حاضر میشود و میبیند کنتوری بر دیوار گذارده اند، میپرسد این دیگر چیست! شهردار میگوید:کنتر برق است.
شاپور غلامرضا با عصبانیت میگوید:این کثافت را بردارید، مگر پول برق را باید از من بگیرید!
شهردار چنین میکند و شاپور غلامرضا به عنوان انعام یک نیم پهلوی به او میدهد.
📚 منبع: کتاب شکوفایی دیکتاتوری/نوشته ژرار دو ویلیه فرانسوی /ترجمه دکتر شمس الدین امیرعلایی (وزیر اقتصاد و وزیر دادگستری در زمان پهلوی) /صفحه156
🌐در کانال #پهلوی_بدون_سانسور با ما همراه باشید 👇
🆔 @pahlavviii
⭕️ تصویر آخرین جلسه تیم اقتصادی دولت
🔅 امیدواریم که تیم #ویرانگران اقتصاد ایران فعالیتهای تخریبی خود را رها کنند. از آقای رئیسی نیز انتظار میرود که به عنوان منتخب مردمانی غارت شده، هرگز سراغ غارتگران نرود مگر به قصد محاکمه ایشان.
☄️ کتاب مسیح اسلام طی دو هفته به چاپ #یازدهم رسید👌
#بهترین_کادوی_غدیر
📚 کتاب «مسیح اسلام» داستانهایی است از فضائل امیرمؤمنان علی(ع)، بر اساس منابع #اهل_سنت است. نویسنده این کتاب روحانی خوش ذوقی است که 15 سال تجربه داستاننگاری دارد و در این کتاب نیز با بیانی ساده و قابل فهم به بیان فضائل امیرمومنان پرداخته است.
🔻 روایت تاریخی و خوشخوان نویسنده که پیشتر مخاطبان طعم آن را در کتاب فاطمه علی است چشیدهاند، وجه تمایز این کتاب با نمونههای مشابه آن است. همچنین اتکا به منابع اهل سنت، ویژگی بارز این کتاب است.
🛒لینک خرید با تخفیف ویژه تا عید غدیر:
🔗http://ketabejamkaran.ir/109336
شماره تماس برای خرید تلفنی:
09192552030
02537842131
🔹 دو نمونه از داستانهای کتاب👇👇
https://eitaa.com/darseenghelab/10045
☄️ کتاب مسیح اسلام طی دو هفته به چاپ #یازدهم رسید
#بهترین_کادوی_غدیر
📚 کتاب «مسیح اسلام» داستانهایی است از فضائل امیرمؤمنان علی(ع)، بر اساس منابع #اهل_سنت است. نویسنده این کتاب روحانی خوش ذوقی است که 15 سال تجربه داستاننگاری دارد و در این کتاب نیز با بیانی ساده و قابل فهم به بیان فضائل امیرمومنان پرداخته است.
🔻 روایت تاریخی و خوشخوان نویسنده که پیشتر مخاطبان طعم آن را در کتاب #فاطمه_علی_است چشیدهاند، وجه تمایز این کتاب با نمونههای مشابه آن است. همچنین اتکا به منابع اهل سنت، ویژگی بارز این کتاب است.
💎 دو نمونه از داستانهای کتاب:
1️⃣ کفه ترازو
حرفی جز مذمت و بدگویی از ایشان نمیشد شنید و زبانشان جز به طعنه و کنایه نمیچرخید. به دشنه دشنام مسلح شده بودند و تیر تهمت. ایمان علی را آماج ضربههای پیدرپی خویش ساخته بودند.
هرچه تیروترکش داشتند در کمان تهمت و غیبت نهاده بودند برای زمین زدن آبروی علی.
حرفهایشان به درازها کشید و یک دل سیر از علی بد گفتند.
عمر در مجلس بود. طاقتش دیگر طاق شد. صدا بلند کرد و گفت: «اگر هفت آسمان را در کفه ترازویی بگذارند و ایمان علی را در کفه دیگرش، ایمان علی را سنگینتر از هفت آسمان خواهید یافت.»
📜ابن مغازلی، علی بن محمد شافعی (483 ه)، مناقب أمیرالمؤمنین علی بن ابیطالب، تحقیق: أبوعبدالرحمن ترکی بن عبدالله وادعی، صنعاء، دار الآثار، چاپ اول، 1424 ه، ص 354.
2️⃣گذرنامه
ایستاده بود و خیرهخیره نگاهش میکرد. هنگام تماشا لبهایش سیراب تبسم بود.
علی که از این رفتار تعجب کرده بود جلو آمد. رو به ابوبکر گفت: «زل زدنت هیچ، اما بگو دلیل لبهایی را که ریزریز میخندند و تو پنهانشان میکنی؟»
گفت: «روزی که رسول خدا از تو سخن میراند. لابهلای حرفها و وصفها گفت: "کسی از صراط گذر نمیکند مگر آنکه علی برایش تذکرهای بنویسد و گذرنامهای صادر کند."»
📜طبری، محب الدین أحمد(متوفای ۶۹۴ ه)، ذخائر العقبى فی مناقب ذوی القربى، قاهرة، مکتبة القدسی از نسخه دارالکتب المصریة و نسخة الخزانة التیموریة، 1356 ه، ج 1، ص 71.
☄️ تهیه کتاب بویژه برای قمیها بسیار ساده است. از نویسنده پرسیدم فرمودند: همین امروز در قم، هر کسی تعدادی از این کتاب را بخواهد، امکان ارسال آن برای روز #غدیر وجود دارد.👌
📡 لینک خرید با تخفیف ویژه تا عید غدیر:(فقط 21هزار تومان)
🔗http://ketabejamkaran.ir/109336
شماره تماس برای خرید تلفنی:
09192552030
02537842131
#معرفی_کتاب
#بهترین_کادوی_غدیر
کانال نویسنده: حجه الاسلام #علی_قهرمانی👇
🆔@qahramani
📌12 شاخص جوان مومن انقلابی
🔹مصداق عینی شاخصهای فوق، مرحوم استاد #فرجنژاد بود. جوانی که بدلیل ایمان راسخ و اخلاق خود، بر محیط اطراف خود اثر میگذاشت. به تاریخ اهمیت بالایی قائل بود و در هر مساله و پروژهای، تاریخ آنرا مدنظر قرار میداد.دشمن شناس قهاری بود و با صبوری، مشکلات را تحمل میکرد.
🔻 مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم میفرماید: نسل جوان #مومن، #دانا و #پرانگیزه باید محور پیشرفت جامعه اسلامی باشند. مصداق اتم سه ویژگی فوق نیز دکتر فرجنژاد بود و بر اساس بیانیه گام دوم چنین جوانانی باید محور پیشرفت جامعه اسلامی باشند.
🔅خدایش غرق رحمت کند و همگان را توفیق ادامه مسیرش عنایت کند.
💠 بت پرست نشوید❗️
🔹 مواظب باشید دچار آن #بتپرستى نشوید. آن کسى که در فلسفه، اقتصاد، علوم ارتباطات و سیاست، همان حرفى که از دهن یک متفکر غربى درآمده، آن را حجت مىداند، حالا گاهى اوقات آن حرف هم در خود غرب نسخ شده، از این نمونهها ما زیاد هم داریم. یک مطلبى را چهل، پنجاه سال پیش، یک فیلسوف اجتماعى یا سیاسى در غرب گفته و بعد آمدهاند دهتا نقد بر آن نوشتهاند؛ این آقا تازه به حرف آن پنجاه سال قبل دست یافته و به عنوان حرف نو به داخل کشور مىآورد و با بَهبَه و چَهچَه آن را به خوردِ دانشجو و شاگرد و محیط خودش مىدهد. از این قبیل هم داریم.
🔻 چقدر بر اساس همین نظرات اقتصادى غربى، بانک جهانى و مجامع پولى و مالى جهانى به ملتها و دولتها برنامهها دادند و چقدر از طرف خود غربىها علیه آنها موارد نقض نوشته شده! باز هم کسانى را داریم که همان توصیهها را مىآیند عیناً #تکرار مىکنند و عیناً همان نسخهها را مىنویسند. این غلط است. تحقیق علمى به معناى فقط فراگیرى و تقلید نیست؛ تحقیق، ضد تقلید است. این کار، کار شماست.»
📎بیانات رهبر انقلاب در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق علیهالسلام، ۱۳۸۴/۱۰/۲۹
❄️ جشن غدیر و مادر شایعه پرداز شاه🗣
💎 [روز غدیر] برای من متأسفانه شب جشن و شادمانی نبود. همسرم تنها برای صرف شام به کاخ ملکه مادر رفت و در بازگشت، حال و روزش بسیار عنقتر از موقعی بود که میرفت.
🔪گناه از ملکه مادر نازنین است که کاری جز #غیبت و #شایعهپردازی ندارد؛ در پیش روی کسی از او تعریف میکند و تا پشتش را میکند، کوس رسواییاش را بر بام میکوبد.
📗 خاطرات محرمانه اسدالله علم، ج 1، صص 314ـ315.
@darseenghelab
دین نوین جهانی.pdf
315.4K
#معرفی_مقاله
دین نوین جهانی
🖋به قلم مرحوم دکتر #فرجنژاد
🔹 استاد #فرجنژاد در این مقاله، #دین_نوین_جهانی را برنامه غرب و مهمترین خطر برای بیداری اسلامی جهانی تلقی کرده و شاخصههای این سیاست شیطانی را ترسیم کرده و راهبردهای مقابله با آن را ارائه میکند.
🆔 @darseenghelab
🔴رشوه ۱۰۰ میلیون تومانی هویدای ساده زیست به فرح برای باقی ماندن در قدرت!!!
طبق سند ساواک، هویدا بعد از ۱۳ سال نخست وزیری برای باقی ماندن در قدرت چکی به مبلغ صد میلیون تومان در وجه دفتر مخصوص شهبانو صادر کرد.
مبلغی معادل حقوق ماهیانه ۱۸۵ هزار کارگر یا ۳۵۰۰ خودرو پیکان!!!
✍️ تونل زمان
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
✍ لزوم تکریم شایسته شهید بزرگ اسلام🔰
🌹#مرجع_شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری #شهید_رابع اعلی الله مقامه الشریف، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه( مشروعه)
👈 در راستای منویات امام راحل و مقام معظم رهبری
👈 و در آستانه سالگرد شهادت ایشان به دست عوامل #انگلیس_خبیث
👈 نهم تا یازدهم مرداد ماه
✅ امام راحل:
جرم شیخ فضل الله(ره) این بود که قانون باید اسلامی باشد...این بزرگ مرد مجاهد، مجتهد دارای مقامات عالیه را بشناسید و بشناسانید ابعاد عظیم علمیش را که جامع علوم معقول و منقول بود، بُعد مرجعیتش را که سعی کردند از اذهان مخفی کنند، اندیشه های والای سیاسیش را که بر گرفته از اسلام ناب بود...مخالفین و دشمنان ایشان از جاهلین و معاندین بوده و هستند...
✅ امام خامنه ای(حفظه الله):
واقعاً به شیخ فضلاللَّه خیلی ظلم شده است...آن شهید بزرگ اسلام که شرافت اسلامیش را تا لحظه آخر حفظ کرد و تسلیم نشد...شهید ابقاء اسلام در محتوای مشروطیتی شد که مشروطیت، با انگیزه اسلامی در اول بوجود آمده بود و نقطه مقابلش هم، آن جریان غربزده متمایل به فرهنگ غرب بود...شیخ فضل الله قربانی عدالت شد...
✍ پیشنهاد🔰
🔶 برپایی مراسمات مجازی (سخنرانی، مداحی...)
🔶 تولید و نشر (مقاله، گزارش، فیلم، بنر، تصویرنوشته، شعر، سرود...)
🔶 انتشار مستندات کانال تخصصی شهید رابع، به نشانی🔰
@ShahidRabe
🔶 تهیه و توزیع تألیفات ارزشمند مورخ فقید، ابوالحسنی (منذر) درباره شیخ فضل الله و مشروطه (که در ۷ عنوان از سوی مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر، با قیمت مناسب، چاپ شده/ نشانی: تهران، خیابان ولی عصر(عج)، خیابان شهید فیاضی(فرشته)، نرسیده به میدان فرشته، پلاک ۱۱ تلفن ۲۲۶۰۵۰۷۳-۰۲۱ و ۰۹۳۳۳۹۰۰۷۵۵ +اطلاع از نمایندگی شهرستان)
💫💥نشر حداکثری «قربة الی الله»
✳️ @ShahidRabe
🔹فاصله ها را کم کنید نه زیاد❗️
💠 من توصیه مىکنم برادران مسلمان، برادران انقلابى، برادران معتقد به ارزشهاى انقلاب، هرچه مىتوانند فاصلهى بین خودشان را کم کنند؛ با هم دوست و رفیق باشند. با هم همکار باشند. علیه یکدیگر #جوسازى و فعالیت نکنند، اما فاصله را با #دشمنها زیاد کنند.
🎙بیانات رهبر انقلاب در اجتماع مردم اراک، ۱۳۷۹/۸/۲۴.
👆 یکی از شاخصهای عدالتخواه واقعی با تقلبی
🆔 @darseenghelab
استادفرج نژاد.mp3
3.44M
🔹مشکل اصلی و راه چاره از نظر استاد #فرجنژاد چه بود؟
#انتشار_برای_اولین_بار
🎙استاد فرجنژاد:
در حوزه چقدر به قرآن اهمیت میدهیم؟
دشمن شناسی یعنی تاریخ و قرآن؛ آنوقت در حوزه چقدر تاریخ و قرآن خوانده میشوند؟کم کاری حوزه در بحث دشمن شناسی مشهود است.
🔹 راه حل آنست که 5 مساله را دنبال کنیم
1. ولایت فقیه
2. دشمن شناسی
3. تاریخ
4. قرآن
5. معنویت و ارتباط با شهدا شهدا
🆔 @darseenghelab