eitaa logo
کانال درسی عبدالرضا بختیاروند
350 دنبال‌کننده
427 عکس
137 ویدیو
154 فایل
عبدالرضا بختیاروند/مدرس حوزه و دانشگاه کانال رسمی در پیام رسان ایرانی ایتا: @darsha14 کاربری: @abakhtiarvand
مشاهده در ایتا
دانلود
توجه: برخی از این مقالات اشکالات هم دارند که قرار شده با اصلاحات برایم بازارسال شوند. فقط به عنوان نمونه براتون فرستادم.
صبحتون بخیر؛ جامعه الزهرا س این هفته، هفته آخر درسی می باشد. دروس باقی مانده را به طور ضبطی می فرستم.
حوزه علمیه خواهران قم؛ سلام؛ مقالات درس عقائد یک و دو را هنوز ندیده ام. ان شالله فردا یا پس فردا. توجه: همانطور که بارها گفته شد، زمان انتخاب موضوع و ثبت آن در سامانه در آخر آذرماه بوده است. اما زمان بارگزاری مقاله تا اواسط دیماه می باشد. من دسترسی به سامانه و مسائل آن ندارم.
کانال درسی عبدالرضا بختیاروند
حوزه علمیه خواهران قم؛ سلام؛ مقالات درس عقائد یک و دو را هنوز ندیده ام. ان شالله فردا یا پس فردا. تو
با توجه به حجم پیام ها؛ بررسی مقالاتی که تا آخر آذرماه فرستاده شده بودند را در اولویت گذاشتم؛ همه پیام ها پاسخ داده شده است؛ مقالات را فقط در سامانه بارگزاری کنید. (رفع اشکالات دسترسی به سایت و .... در اختیار اساتید نیست). فرصت بررسی ابتدایی یا مجدد مقالات در ایتا و خصوصی من تمام شده است. نمره شما بر اساس درست بودن امور زیر و رعایت استاندارهای گفته شده در کلاس است: عنوان مقاله، چکیده، واژگان کلیدی، محتوا، پاورقی و منابع.
جامعه الزهرا سلام الله علیها؛ فایل های درسی عقائد دو را از اینجا دانلود کنید. فایل های درسی عقائد یک را نیز تا آخر هفته ضبط می کنم و می فرستم. ان شالله
👆👆 سلام؛ جامعه الزهرا قم؛ فایل های درس عقائد خاصه دو مشتمل بر فصل پنجم، ششم، هفتم و نهم و نیز مبحث رجعت می باشد. این تدریس در ترم دوم سال جاری اجرا شده است.
ص 158 تا 164.mp3
28.09M
جامعه الزهرا سلام الله علیها؛ توضیح بحث گواهی قرآن و روایات به عدم تحریف؛ حتما با دقت گوش بدهید. نکات مهمی داره.
مؤسسه کلام؛ درس منطق قدیم. فردا این تمرین ها را آماده باشید
حوزه علمیه خواهران؛ درس پژوهش های کلامی (عقائد یک و دو) من هنوز هیچ نمره ای در سامانه به عنوان نمره پژوهش ثبت نکرده ام؛ و هنوز بسیاری از مقالات بارگزاری شده در سامانه مورد ارزیابی قرار نگرفته اند. ثبت نمرات را قطعا اطلاع رسانی می کنم.