روحانی غربگرا ؛ عبرت تاریخ.m4a
12.1M
📍«روحانی غربگرا، عبرت تاریخ»
#فایل_صوتی
🎙|حجت الاسلام حاجتی|
⭕️ ۶۰ گلوله برای حذف عمار!
🔹شهید حسن آیت که در خط مقدم مبارزه با لیبرالها و جبهه ملی بود، زودتر از دیگران فهمید که بنیصدر در خط امام نیست و روزی در برابر امام خواهد ایستاد!
🔹وقتی نماینده مجلس شد، با اینکه چند روز بیمار بود، اما آن روز تمام اسنادش را جمع کرد تا به مجلس برود و علیه میرحسین موسوی سخنرانی کند، اما هرگز به مجلس نرسید! دکتر حسن آیت صبح ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ جلوی درب منزلش به ضرب ۶۰ گلوله به شهادت رسید و آن اسناد هم توسط ضاربان دزدیده شدند و تا امروز هم خبری از ضاربین و اسناد پیدا نشده است!
🔹شهید حسن آیت: "اکنون اینان (لیبرالها) مشغول تدارک توطئه وسیعی برای واژگون ساختن جمهوری اسلامی ایران هستند."
🇮🇷💐
💐
✅ #بسته_خبری
1⃣ رئیس هلالاحمر: محموله یک میلیون و ۱۱۰ هزار دُزی واکسن کرونا امروز توسط هلالاحمر به وزارت بهداشت تحویل داده شد. تاکنون ۱۲ میلیون و ۶۳۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط ۱۳ پرواز به کشور منتقل شده است.
2⃣ «دومینیک راب»، وزیر امور خارجه بریتانیا پس از گفت و گوی تلفنی با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن»، ضمن تکرار این ادعا که ایران به نفتکش «مرسر استریت» رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل عمان حمله کرده، اعلام کرد که لندن و واشنگتن در محکومیت این حمله متحد هستند.
3⃣ نامه ایران به رئیس شورای امنیت: ادعاهای انگلیس، رومانی و لیبریا علیه تهران بی اساس است؛ هیچ گونه شواهدی برای متهم کردن ایران به حمله علیه کشتی مرسر استریت ارائه نکردهاند.
#روشنگری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
*25 ذی الحجه (14 مرداد)، روز نزول سوره انسان و روز خانواده و تکریم بازنشستگان گرامی باد.*
#خانواده
#بازنشستگان
🌸😷🇮🇷😷🇮🇷😷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎امامخامنهای
🏝دشمنانخانواده،دشمنان بشریتاند.
#روزخانواده
💠
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮