eitaa logo
دریادلان دوین
63 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
87 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺 آداب معاشرت 🌺 امام صادق علیه السلام به یکی از اصحابش فرمود: هر کس از مردم را دیدی که از من پیروی و به گفته من عمل می کند، به او سلام مرا برسان و وی را به ترس از خدا و پرهیزگاری در دین و کوشش در راه خدا و راستگویى و ادای امانت و طول دادن سجده و خوشرفتاری با همسایه سفارش کن، زیرا محمد صلی الله علیه و آله همین دستورها را آورده است. 📚 المحجه البیضاء/ج4/ص421
هدایت شده از دریادلان کاسپین
واقعه ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ یا رویداد ۱۷ شهریور و تظاهرات ۱۷ شهریور که به جمعه سیاه معروف شد، به واقعه‌ای اطلاق می‌شود که در طی آن،تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم تهران توسط نیروهای نظامی ارتش شاهنشاهی ایران به خاک و خون کشیده شد و عده زیادی از مردم کشته و یا زخمی شدند. این واقعه نقطه عطفی در مبارزات مردم ایران بر ضد حکومت شاهشناهی بود که در پی آن مبارزات مردم تشدید یافت و در نهایت به پیروزی انقلاب اسلامی ایران منجر شد.
💠 🔹 امام علی علیه السلام: هر کس عاشق چیزی شود محبت آن چیز چشم و گوش او را از حقیقت کور و کر می سازد. پس شخص عاشق نگاه می کند با چشمی که سالم نیست و گوش می کند با گوشی که شنوایی درستی ندارد و شهوات پرده عقل او را پاره می کند. ⚜️ مَن عَشِقَ شَيئا أعشى (أعمى) بَصَرَهُ و أمرَضَ قَلبَهُ ، فَهُوَ يَنظُرُ بِعَينٍ غَيرِ صَحيحَةٍ ، و يَسمَعُ بِاُذُنٍ غَيرِ سَميعَةٍ ، قَد خَرَقَتِ الشَّهَواتُ عَقلَهُ ، و أماتَتِ الدّنيا قَلبَهُ 📚نهج البلاغه/خ109 ✍🏼عشق را تنها مگذار و با عقل همسایه اش کن تا خطایت کمتر شود.
💠 🔸 امام صادق (علیه السلام): ثروت‌ها از آن خداست و او آنها را نزد خلق امانت نهاده است و به آنها دستور داده است که در خوردنی ها، نوشیدنی ها و پوشیدنی ها جانب اقتصاد و میانه روی را فراموش نکنند و مازاد بر هزینه های خویش را به فقرا و تنگدستان ببخشند(خمس و زکات بدهد). پس اگر کسی از این دستورات تجاوز کند آنچه می خورد است. 📚 بحارالانوار/ج103/ص16
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: ✍🏼 در کمبودها و فقر و ناداری، باید و شکیبایی داشته باشند؛ و بدانند که آنها هم از های دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند و ثروتمندان، بلاها و گرفتاری‌هایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند!
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: ✍🏼 اگر کسی با وجود این همه مشوقات -در و روایات،برای سیر و کمال- از آنها بهره مند نشود، در عقل او خلل است... 🌺 خواندن برای اهلش مانند حلوا خوردن است؛ لذا از نماز خواندن، خسته نمی شوند.
💠احادیث مهدوی💠 زنان در آخرالزمان 🔸 امام صادق علیه السلام: در آخرالزمان مرد با تهمت و سوءظن به قتل می رسد. زن، شوهر خود را بدبخت می کند و برخلاف میل او عمل می نماید و خرجی شوهرش را می پردازد. 📚 فروع کافی/ج8/ص37/ح7 ✍🏼 این روایت نشان از تسلط زنان بر مردان دارد که از نشانه های آخرالزمان است.
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 شبهه آقامیری میگه: اسرائیل رو نزنیم! ببخشیم، چون امیرالمومنین گفتند با دشمنت با فضل برخورد کن❗️ 🟢 پاسخ سید کاظم روحبخش را بشنوید
نظر رهبر معظم انقلاب در دوقطبی چیست؟ اختلاف دو جور است: ▫️یک وقت دو نفر با هم اختلاف سلیقه دارند، در فلان مسئله‌ی سیاسی، در فلان حُب و بغض؛ با همدیگر هم دوستند، رفیقند، با هم چایی می‌خورند، با هم سر سفره می‌نشینند، اختلاف نظر هم دارند؛ ▪️یک وقت هم هست اختلاف نظر جوری است که هر چیزی از یک طرف صادر بشود ــ هرچه می‌خواهد باشد: فکر، عمل، خوب، بد ــ از سوی این طرف دیگر محکوم است، از این هم هرچه صادر می‌شود از طرف او محکوم است؛ اسم این «دوقطبی» است. 👈 دوقطبی در جامعه ایجاد می‌کنند. هر کاری طرف مقابل بکند، این طرف او را محکوم می‌کند، ولو خوب باشد. اینها از کارهایی است که امروز مخالفین ملّت ایران و دشمنان ملّت ایران مشغولند.۱۴۰۲/۱۰/۱۹ بیانات در دیدار مردم قم ❗️اینکه می‌گویند دوقطبی دوقطبی، معنای دوقطبی اختلاف سلیقه نیست؛ خب اختلاف سلیقه همیشه هست، همیشه بوده. معنای دوقطبی این است که وقتی این اختلاف سلیقه به وجود آمد در هر تصمیمی به جای اینکه به حق و مصلحت فکر کنیم، به جایگاه این دسته‌بندی فکر می‌کنیم؛ دستۀ ما این‌جوری می‌خواهد، پس باید این بشود؛ حالا حق هست یا نیست، مصلحت هست یا نیست فرقی نمی‌کند؛ معنای دوقطبی این است.۱۴۰۲/۰۳/۰۳ بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 غزل جدیدی از رهبر انقلاب با عنوان «شرح حال» منتشر شد 🟡در جریان دیدار رمضانی امسال شاعران با رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام انصاری‌نژاد از شعرای برجسته کشور که به‌تازگی کتابی با عنوان «امین شعر انقلاب» تدوین و منتشر کرده، از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخواست کرد تا غزل منتشر نشده‌ای از سروده‌هایشان را برای انتشار در چاپ جدید این کتاب در اختیارش قرار دهند. 🔹رهبر انقلاب نیز با تقدیر از آقای انصاری‌نژاد با این پیشنهاد موافقت و غزلی از سروده‌های معظم‌له در اختیار این شاعر قرار گرفت. «شرح حال» گامی به راه و گامی در انتظار دارم سرگشته روزگاری پَرگاروار دارم دلبسته‌ی امیدی در سنگلاخ گیتی رَه بی‌شکیب پویم، دل بی‌قرار دارم یک عمر میزدم لاف از اختیار و اینک چون شمع، اشک و آهی بی‌اختیار دارم گو ابرِ غم ببارد تا همنشین عشقم از غم چه باک دارم کاین غمگسار دارم نبود روا که گیرم جا در حضیض پَستی سیلم که هستی خود از کوهسار دارم سرشارم از جوانی هر چند پیر دهرم چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم از خاک پاک مشهد نقشی است بر جبینم شادم «امین» که از دوست، این یادگار دارم سیدعلی خامنه‌ای 🔹رهبر انقلاب در نوروز امسال و در جریان محفل شعرخوانی شاعران، یک بیت از این غزل را خوانده بودند.