eitaa logo
فرزندان دشتخاک (دشتخاک نوستالژی)
510 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.9هزار ویدیو
27 فایل
دورهمی فرزندان دشتخاک
مشاهده در ایتا
دانلود
مؤسسه خیریه باران مهربانی
در این باز هم به یاد همه مسافران بهشتی آنان که روزی عزیز دل کسی بودند و امروز عکسی هستند در قاب خاطره‌ ای در ذهن و حسرتی بر دل … شادی روح شهدا و رفتگان فاتحه و صلوات
🔳 إِنَّا لِلَّٰهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ 🔳 ▪️با کمال تأسف و تأثر درگذشت مرحوم را به اطلاع همشهریان عزیز می رسانیم. ▪️ضمن عرض تسلیت به همه بازماندگان محترم ، برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال مغفرت و آمرزش خواستاریم. ▪️▪️مراسم تشییع و تدفین آن مرحوم امروز ۱۱ بهمن ماه ساعت ۱۵ در جلو امامزاده ابراهیم (ع) برگزار خواهد شد. 🌹شادی روحشان و
🔆 از کوی دانشگاه تا آمریکا؛ تناقض غرب‌زدگان داخلی ✍ رئیس‌جمهور آمریکا دستور داده دانشجویان خارجی که با حماس و حزب‌الله هم‌سویی دارند، از ایالات متحده اخراج شوند! 🔹 در کشور ما، بعضی‌ها با جنجال‌سازی در ماجرای کوی دانشگاه ، نیروی انتظامی را از دانشگاه‌ها بیرون کردند و فریاد آزادی‌خواهی سر دادند. ⁉️ اما همان‌ها امروز آمریکا را قبله آمال خود می‌دانند؛ کشوری که دانشجویان را تنها به جرم اندیشه اخراج می‌کند! این است آزادی آمریکایی؟ یا همان چهره واقعی استبداد مدرن؟
💥 وَ بَشِّرِ الصَّابرِینَ ؛ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ ؛ قَالُوا : إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ .... بدین وسیله درگذشت مرحوم مسلم کمساری را خدمت خانواده‌ مرحوم و سایر فامیل‌های وابسته تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای بازماندگان طلب صبر و شکیبایی و برای آن مرحوم مغفور طلب آمرزش و مغفرت الهی را خواستاریم    از طرف  هیئت امنای امامزاده سید ابراهیم دشتخاک
📚 داستان «چوب و پیاز و سکه» گناهکاری را نزد حاکم بردند... حاکم گفت: یکی از این سه مجازات را انتخاب کن: «یا یک من پیاز بخور، یا ۱۰۰ سکه بده، یا ۵۰ چوب بخور!» مرد با خودش گفت: « وقتی می‌شود پیاز خورد کدام عاقلی چوب می‌خورد یا پول می‌دهد؟» برایش پیاز آوردند... دو پیاز که خورد، دهانش سوخت. گفت: «درد چوب از پیاز کمتر است، چوب بزنید!» هنوز ده چوب نزده بودند که اشکش درآمد و با خودش فکر کرد: «آدم عاقل تا پول دارد، چرا چوب بخورد؟!» ۱۰۰ سکه داد و آزاد شد... حاکم گفت: «کار آخر را اگر اول انجام می‌دادی لازم نبود هم چوب را بخوری، هم پیاز را و در آخر سکه هم بدهی!!» این خلاصه‌ی بسیاری از تصمیم ‌گیری‌های ماست، در آخر کار و بعد از صرف هزینه بسیار، همان کاری را انجام می‌دهیم که باید اول انجام می‌دادیم!
💎🎊🎉 شعبان که همه سُرور و مهر است و صفا باغی است ز گلهای الهی وَلا هم عطر حسین دارد و عباس و علیِ هم عطر علی اکبر و موعود خدا ┅═ೋ❅✿🌻✿❅ೋ═┅ صدقه اول ماه فراموش نشود.