eitaa logo
روابط عمومی دشتی
123 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
68 فایل
کانال متعلق به دایره تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی شهرستان دشتی می باشد و در خصوص خبر های اجتماعی ،فرهنگی، مذهبی ،سیاسی و... فعالیت می کند.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘اینستاگرام آلوده ترین فضای غیراخلاقی در ایران ▪️رئیس پلیس فتا: با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگیِ جرایم غیراخلاقیِ فضای مجازی را به خود اختصاص داده است. ▪️با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه بر علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل «لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ»؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.
🔻آیت الله بهجت ره ⚡️کرامات و فضائل امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها (س) 📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇 ایتا: عمومی دشتی 👇 https://eitaa.com/dashti1124 🔗سروش: 👇 عمومی دشتی https://splus.ir/joingroup/AGTTievTt08jkaipPQdroQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تضعيف‌نظام‌به‌هرکیفیتی‌حرام‌قطعی 🇮🇷مقام معظم رهبری:این که یک آقائی، در یک گوشه‌ای، عبایش را بکشد به کول خودش، بگوید: من به کارهای کشور کار ندارم، من به نظام کار ندارم، افتخار نیست! این ننگ است!! ♦️روحانی باید از وجود یک چنین نظامی، که پرچمش اسلام است، قانونش فقه اسلامی است، با همه‌ی وجود استقبال کند. مراجع تقلید کنونی، مکرر متعددی‌شان به بنده گفتند که ما تضعیف این نظام را به هر کیفیتی "حرام‌قطعی" میدانیم. خیلی‌شان از روی لطف به من پیغام میدهند یا میگویند که ما تو را مرتباً دعا میکنیم. این، نشان دهنده‌ی "قدرشناسی" از نظام اسلامی است.
💠 | حضرت آیت الله مرتضی مطهری: مساله ای که در مورد نماز مورد توجه اسلام قرار گرفته است دقت زیاد نسبت به رعایت وقت است به طوری که دقیقا روی دقیقه، ثانیه آن حساب شده است. ▫️بدون شک این امر در روح عبادت و رابطه انسان با خدا موثر نیست که مثلا اگر یک دقیقه قبل از وقت نماز را شروع کنیم آن حالت تقرب و توجه پیدا نمی شود. ▫️نماز اگر اول وقت انجام شود تقرب ایجاد می شود اسلام خواسته نوعی تمرین وقت شناسی و تمرین احترام گزاردن به نظم و وقت قرار داده باشد. " ر.ک : استاد شهید مرتضی مطهری، تعلیم وتربیت در اسلام(انتشارات صدرا، 1371) ص192 "
✨عارف بزرگ آیت الله بهاالدینی "ره": ✍🏻بهترین راه برای رهایی از مشکلات و رسیدن به حاجات چهار چیز است: ①←نذرکردن گوسفند برای فقراء ②←خواندن مداوم حدیث کساء ③←پرداخت صدقه ④‌←ختم صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواستن روسری از سر دخترامون دربیارن چفیه سر دختراشون کردیم😁
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه‌ای: در دفاع از نظام اسلامی هیچ تقیه ای نکنید 📲در شبکه های اجتماعی زیر با ما همراه باشید👇👇👇 ایتا: عمومی دشتی 👇 https://eitaa.com/dashti1124 🔗سروش: 👇 عمومی دشتی https://splus.ir/joingroup/AGTTievTt08jkaipPQdroQ
🔴 ‌سلام امام زمانم 🔹‌السَّلَامُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَيَّام... 🔹‌سلام بر تو ای مولایی که صفای آمدنت، زمستان دلها را بهار خواهد کرد و طراوت مهربانیت روزگار را نو. 🔹‌سلام برتو و بر بهار آمدنت
🔅 ✍ روزگار چه خوب چه بد می‌گذره 🔹به پاهای خودت موقع راه‌رفتن نگاه کن؛ دائما یکی جلو هست و یکی عقب. 🔸نه جلویی به‌خاطر جلوبودن مغرور می‌شه، نه عقبی چون عقب هست شرمنده و ناراحت. چون می‌دونن شرایطشون مدام عوض می‌شه. 🔹روزهای زندگی ما هم دقیقا همین حالته. 🔸دنیا دو روزه؛ روزی با تو و روزی علیه تو. روزی که با توست، مغرور نشو و روزی که علیه توست، ناامید نشو. 🔹هر دو می‌گذرن.