✨﷽✨
#حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
✍مرد فاسقي در بني اسرائيل بود كه اهل شهر از معصيت او ناراحت شدند و تضرع به خداي كردند! خداوند به حضرت موسي وحي كرد: كه آن فاسق را از شهر اخراج كن، تا آنكه به آتش او اهل شهر را صدمه اي نرسد. حضرت موسي آن جوان گناهكار را از شهر تبعيد نمود؛ او به شهر ديگري رفت، امر شد از آنجا هم او را بيرون كنند، پس به غاري پناهنده شد و مريض گشت كسي نبود كه از او پرستاري نمايد. پس روي در خاك و بدرگاه حق از گناه و غريبي ناله كرد كه اي خدا مرا بيامرز، اگر عيالم بچه ام حاضر بودند بر بيچارگي من گريه مي كردند، اي خدا كه ميان من و پدر و مادر و زوجه ام جدائي انداختي مرا به آتش خود به واسطه گناه مسوزان . خداوند پس از اين مناجات ملائكه اي را به صورت پدر و مادر و زن و اولادش خلق كرده نزد وي فرستاد. چون گناهكار اقوام خود را درون غار ديد، شاد شد و از دنيا رفت . خداوند به حضرت موسي وحي كرد، دوست ما در فلان جا فوت كرده او را غسل ده و دفن نما. چون موسي به آن موضع رسيد خوب نگاه كرد ديد همان جوان است كه او را تبعيد كرد؛ عرض كرد خدايا آيا او همان جوان گناهكار است كه امر كردي او را از شهر اخراج كنم ؟! فرمود: اي موسي من به او رحم كردم و او به سبب ناله و مرضش و دوري از وطن و اقوام و اعتراف بگناه و طلب عفو او
@Dastan1224
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 سرعت عجیب اولیا خدا
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
💠 استاد مسعود عالی
ترک اولی چیست؟
«ترك اولى» نه گناه است و نه مكروه و نه حتّى مباح؛ بلكه رها كردنِ مستحبِّ مؤكّد و انجام دادن مستحبِّ عادى است. مثلاً در فاصله يك كيلومترى منزل شخصى مسجدى وجود دارد كه در آن نماز جماعتى با حضور صد نفر از مؤمنين اقامه مى شود و در فاصله دو كيلومترى منزل وى مسجد ديگرى وجود دارد كه در نماز جماعت آن پانصد نفر شركت مى كنند. در اينجا بهتر است انسان در نماز جماعت دوم شركت كند؛ امّا اگر شخصى اين كار را ترك كند و در نماز جماعت اوّل كه صد نفر حضور دارند شركت نمايد، نه مرتكب گناهى شده و نه مكروهى انجام داده، و نه كار مباحى كرده، بلكه مستحبِّ مؤكّد را ترك كرده و مستحبِّ پايين تر را انجام داده است، و اين را ترك اولى مى نامند
@Dastan1224
»
📜 #حــدیثامـــروز
❤️قال امـام علی علیه السلام:
هر ڪس به خدا #اعتــماد ڪند
خداوند شــادمانی را به او نشان
می دهد و آن ڪه بر خدا توڪل
نماید خـدا ڪارهایش را ڪفایت
می ڪند.
📚ڪشفُ الغُمَّة ج ۳ ص ۱۳۶
➫
@Dastan1224
🔔
⚠️ #تـــݪنگـــرامـــروز
یڪی بهـــم گفت دوست داری بــری
#بهشت گفتم نه اونجا جای مادرمه!
گفت نمیخــوای ڪنار مادرت باشی؟
👌گفتم این# دنیاشــو ازش گرفتم
نمیخـــوام تو بهشت هم شب و روز
حواســش به مــن باشـــه.
💯 #قـــدر_بدانــــــــــیم
↬
@Dastan1224
🌷 آیت الله شیخ عبدالکریم حائری (ره) :
✍ روضه خوانی و گریه بر سیدالشهدا (علیه السلام) عمل مستحبی است که هزار واجب در آن است.
@Dastan1224
#این_خیالها_از_ضعف_ایمان_است
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
آیا حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه الشریف که از دست دشمن ها در پشت پرده غیبت است، از دوستانش هم غافل است که هرچه بر سرشان آمد، آمد؟ این خیال ها از ضعف ایمان است. آیا می شود که حضرت جهت حقانیت مذهب را تقویت و تأیید نکند؟! خدا می داند آن حضرت تا به حال چه کرده و چه می کند!
📚 در محضر بهجت، ج۳، ص۲۷۶
@Dastan1224
#دنیا_دار_مکافاته❗️
ایت الله بهجت (ره):🌺
ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺍﻋﻤﺎﻟﺶ ﺑﺎﺷﺪ،
ﺗﺎ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻭ ﺁﺛﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﺪ.
@Dastan1224
☘ آيت الله ناصری :
🌷 من معتقدم این خیمه های عزایی که در خانه ها و جاهای دیگر می زنند ، حکم حرم امام حسین عليه السلام را دارد . این جلسات هم همان حکم را دارد .
👌 همان طور که حرم امام حسین (عليه السلام) جای استجابت دعا است این مجالس هم جای استجابت دعاست ، ملائکه در این جلسات حاضرند و دعاها را آمین می گویند .
@Dastan1224
#داستان
جدا شدن روح از بدن هنگام مرگ قطعی، در کسری از ثانیه انجام می شود. این لحظه چنان سریع اتفاق میفتد که حتی کسی که چشمانش لحظه مرگ باز است، فرصت بستن آن را پیدا نمیکند. یکی از شیرینترین تجربیات انسان دقیقا" لحظه جدا شدن روح از جسم می باشد. یک حس سبک شدن و معلق بودن.
بعد از مرگ اولین اتفاقی که میفتد این است که روح ما که بخشی از آن هاله ذهن است و در واقع آرشیو اطلاعات زندگی دنیوی اوست، شروع به مرور زندگی از بدو تولد تا لحظه مرگ می کند و تصاویر به صورت یک فیلم برای روح بازخوانی میشود. شاید گمان کنیم که این اتفاق بسیار زمانبَر است. زمان در واقع قرارداد ما انسانهاست. این ما هستیم که هر دقیقه را 60 ثانیه قرارداد میکنیم. اما زمان در واقع فراتر از این تعاریف است.
با مرور زندگی، اولین چیزی که نظر روح به آن جلب میشود، وابستگیهای انسان در طول زندگی میباشد. برخی از این وابستگیها در زمان حیات حتی فراموش شده، ولی در این مرحله دوباره خودنمایی میکند.
میزان وابستگی دنیوی برای هر کس با دیگری متغیر است.
روح از بین خاطراتش وابستگیهای خود را جدا می کند. این وابستگی ها هم مثبت است هم منفی.
مثلا وابستگی به مال دنیا یک وابستگی منفی و وابستگی مادر به فرزندش هم نوعی دلبستگی و وابستگی مثبت محسوب میشود. ولی به هرحال وابستگی است، و انسان والا شخصی است که تنها دلبسته و شیفته پروردگار مهربان و بخشنده باشد.
این وابستگیهای منفی و حتی مثبت آدمهای گرفتار! کششی به سمت پایین برای روح ایجاد میکند که او را از رفتن به سمت هادی یا راهنما جهت خروج از مرحله دنیا باز میدارد. یعنی روح بعد از مرگ تحت تاثیر دو کشش قرار میگیرد.
یکی نیروی وابستگی از پایین و دیگری نیروی بشارت دهنده به سمت مرحله بعد. اگر نیروی وابستگیها غلبه داشته باشد باعث میشود روح تمایل پیدا کند که دوباره وارد جسم گردد. چون توان دل کندن از وابستگی را ندارد و دوست دارد دوباره آن را تجربه کند. به همین جهت روح به سمت جسم رفته و تلاش میکند جسم مرده را متقاعد کند که دوباره روح را بپذیرد.
فشاری که به "روح" وارد میشود جهت متقاعد کردن جسم خود، در واقع همان فشار قبر است که بعضا" بسیار بسیار دردناک و رنج آورتر از تمام شکنجههای جسمی است. این فشار به هیچوجه به جسم وارد نمیشود. چون جسم دچار مرگ شده و دردی را احساس نمیکند. پس فشار قبر در واقع فشار وابستگیهاست و هیچ ربطی ندارد که شخص قبر دارد یا ندارد. این فشار هیچ ربطی به شب زمینی ندارد و میتواند از همان لحظه مرگ شروع شود.
یکی از دلایل تلقین دادن به فرد فوت شده در واقع این است که به باور مرگ برسد و سعی در برگشت نداشته باشد.بعد از مدتی اگر روح متقاعد شود که تلاش او بیهوده است، فشار قبر به رحمت و فضل الهی در این مرحله از سیر زندگی ابدی از بین میرود.
لذا وابستگیها باعث می شود که روح، شاید سالها نتواند از این مرحله بگذرد. بحث روحهای سرگردان و سنگین بودن قبرستانها به دلیل همین وابستگیهاست. گاهی تا سالهای سال و حتی قرنهای متمادی!، فرد فوت شده نمیتواند وابستگی به قبر خود و جسمی که دیگر اثری از آن نیست را رها کند.
💠به امید اینکه بتوانیم به درک معانی واقعی این شعر زیبا برسیم:
🌿 دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ
🌿ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.
🌿بگذار و بگذر
🌿ببین و دل مبند
🌿چشم بینداز و دل مباز.
💠که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده.
"صادقانه" زندگی
@Dastan1224
✅ دعای عوام بهتر مستجاب می شود تا علما!
.
✍شخصی از آیت الله طباطبایی پرسید : «این دعاهای عربی را که عامه مردم بخوانند، نمیفهمند؛ آیا خواندن همان الفاظ آن دعاها -بی آنکه معانی آن را بدانند- اثری دارد؟!»
.
جناب علامه طباطبایی فرمودند:
«اتفاقاً آن دعاها برای عامه مردم که زبان عربی و معانی آنها را نمیدانند بهتر مستجاب میشود! زیرا نفس خود را به نفس امامان (علیهمالسلام) متصل میکنند و از خدا میخواهند هر چه امامان با خواندن این دعاها میخواستند، به آنان هم بدهد اما ما به اندازه فهم خودمان از ان دعاها، از خدا میخواهیم!»
.
📚 زمهر افروخته، ص160، به نقل از ، علی سعادت پرور
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@Dastan1224
🌺🌿﷽🌿🌺
#سبک_زندگی_به_شیوه_آیت_الله_بهجت
🌺🌿آیتالله بهجت قدسسره:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة» (روزی را با صدقه نازل کنید).
📚 (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
@Dastan1224
🌷 آیتالله بهجت (ره) :
✍ محال است کسی راه قناعت را پیشه نکند و به آنچه دارد راضی گردد. برعکس ، اگر کسی قناعت کند ، مایحتاجش به او میرسد ، هر چند زیاد باشد.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٩
@Dastan1224