پست ویژه 🌹👇
در شب های قدر برای ظهور و سلامتی امام زمان علیه السلام دعا کنیم تا ایشان نیز برای ما بسیار دعا کنند و دعای ایشان مستجاب است
📌ابن ابى عمير از زيد نَرسى روايت كرده است كه گفت:
من در عرفات با معاوية بن وهب بودم. وی در حال دعا بود.
دقت كردم ديدم براى خودش حتى يك دعا هم نكرد، امّا براى افرادى از گوشه و كنار جهان دعا می کرد و نام ایشان و پدرانشان را مىبرد.
وقتى مردم از عرفات رفتند به او گفتم:
اى عمو، از تو چيز عجيبى ديدم. گفت: چه چيز عجيبى ديدى؟
گفتم: در اين محل، برادرانت را بر خود مقدّم داشتى و براى یک یک آنان دعا كردى!
📌گفت: اى برادر زاده، از اين كار تعجب نكن، زیرا از مولاى خود - که مولای تو و مولاى هر مرد و زن با ايمان است، و بعد از پدران گرامی اش علیهم السلام، سيّد و آقاى گذشتگان و آيندگان مىباشد- شنيدم، و اگر از آن حضرت نشنيده بودم (و دروغ بگويم) دو گوش من كر، و دو چشم من كور شود و از شفاعت رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم محروم گردم، كه فرمودند:
كسى كه براى برادر ایمانی اش در غياب او دعا كند، فرشته اى از آسمان دنيا به او ندا مىدهد: اى بنده خدا، صد هزار برابر آن دعا براى تو باد. و فرشته اى از آسمان دوّم ندا می دهد: اى بنده خدا، دويست هزار برابر آن دعا براى تو باد. و فرشته اى از آسمان سوم ندا می دهد: اى بنده خدا، سيصد هزار برابر آن دعا براى تو باد، و فرشته اى از آسمان چهارم ندا می دهد: اى بنده خدا، چهار صد هزار برابر آن دعا براى تو باد. و فرشته اى از آسمان پنجم ندا می دهد: اى بنده خدا، پانصد هزار برابر آن دعا براى تو باد. و فرشته اى از آسمان ششم ندا می دهد: اى بنده خدا، ششصد هزار برابر آن دعا براى تو باد. و فرشته اى از آسمان هفتم ندا می دهد: اى بنده خدا، هفتصد هزار برابر آن دعا براى تو باد. آنگاه خداوند تبارك و تعالى به او ندا مىدهد: «من آن بی نيازى هستم كه فقير و محتاج نمی شوم، اى بنده خدا، يك ميليون برابر آنچه دعا کردی برايت باد».
حال اى برادر زاده! كداميك از اين دو بزرگتر است، آنچه من انجام دادم يا آنچه تو می گويى؟
در راستای دعا برای برادران ایمانی، صرف نظر از مقام امامت و ولایتی که مولایمان، حضرت بقیّۀالله الاعظم، روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء، از جانب خداوند متعال داراست، بزرگ ترین بنده مؤمنی که در عصر حاضر می توان یافت، کسی جز وجود مقدّس حضرتش نمی باشد. از این رو، دعا کردن برای آن حضرت، از مصادیق راستین روایتی است که نقل گردید.
در همین موضوع مرحوم محمد تقی موسوی اصفهانی در کتاب مکیال المکارم در ذیل روایات مشابهی می نویسد:
«ای کسی که در رسیدن به آنچه از خداوند می خواهی رغبت داری، آیا مؤمنی را می شناسی که ایمانش کامل تر، یقینش بیشتر، و نزد خداوند محبوب تر و بلند مرتبه تر از مولایت، صاحب الزمان علیه السلام، باشد؟
پس برای مولایت، زیاد دعا کن تا خداوند به برکت این دعا، دعایت را مستجاب سازد.»
📚بحارالأنوار، ج ۹۳ ص ۳۸۷
📚مکیال المکارم، ج ۱،ص۳۶۰
شب های قدر، شب های آمرزش الهی
📌حضرت رضا علیه السلام به نقل از پدران گرامی خویش علیهم السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کنند که فرمود:
در شب اول ماه رمضان لشكرهاى شياطين در غلّ و زنجير می شوند
و در هر شبى از شبهاى ماه رمضان ۷۰ هزار بنده را خدا می آمرزد
و چون شب قدر شود حقتعالى به تعدادی که در ماه رجب و شعبان و رمضان تا آن هنگام آمرزيده است می آمرزد، به غیرآن کسی كه ميان او و برادر دينى وی دشمنی باشد.
پس خداوند به ملائکه می فرماید:
او را مهلت دهيد تا اصلاح شود.
📚بحارالأنوار، ج ۹۶ ص ۳۶۶
📚عیون اخبارالرضا علیه السلام
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا حافط ای غریب مدینه
خداحافظی امیرالمومنین از حضرت زینب و مدینه و در سوخته ء مدینه
🌷سلام صبحتون بخیر
طاعات و عبادات قبول
ایام ضربت خوردن و شهادت
حضرت مولا تسلیت باد
خدایا به حق مولا علی(ع)
در کسب و کار همه برکت
در وجودشان سلامتی
در زندگیشان خوشبختی
و درخانه همه آرامش قراربده.
🌺الهی_آمین
🌷روزتون مملو از یاد خدا..
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 اذان صبح مسجد کوفه - نوزدهم ماه مبارک رمضان ۱۴۳۶ ه.ق و صدای گریه و شیون دوستداران امیرالمؤمنین علی علیه السّلام.
مگر ساقی زِ فضلِ خود
ببخشد جرمِ من وَرنه؛
اُمیدی نیست بر اشکی
که بر سجاده میریزم...
یااَمیرُالمومِنین یا بابُ الْحِطَّةِ..
🔲 تقویم شیعه/ ۱۹ رمضان
◾️ ضربت خوردن حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام
▪️ در 19 ماه رمضان سال 40 ه در نماز صبح در مسجد كوفه با شمشيرى مسموم به دست ناپاك ابن ملجم منافق بر فرق مبارك اميرالمؤمنين عليه السلام ضربت وارد شد.
◾️در 13 ماه رمضان سال 40 ه حضرت مولى الموحدين على بن ابى طالب اميرالمؤمنين عليه السلام بعد از فارغ شدن از جنگ نهروان از شهادت خود خبر دادند.
📚 الوقايع و الحوادث: ج ١، ص ١٣٩
🔲 در آن روز حضرت بر فراز منبر بعد از بيان كلماتى دُرَربار در حقايق اسلام، در آخر بيانات شريف خود، به فرزندشان امام حسن مجتبى عليه السلام فرمودند: تا امروز چند روز از ماه مبارك رمضان مى گذرد؟
◾️ امام مجتبى عليه السلام فرمود: 13 روز گذشته است.
▪️ از امام حسين عليه السلام پرسيدند: چند روز باقى مانده است؟
امام حسين عليه السلام فرمود: 17 روز باقى مانده است.
🔲 در اين هنگام اميرالمؤمنين عليه السلام دست به محاسن مبارك گرفتند و فرمودند: نزديك است اين موى من به خون سرم خضاب شود.
◾️ در شب 16 ماه رمضان سال 40 ه اميرالمؤمنين عليه السلام در خواب پيامبر صلى الله عليه و آله را ديدند، و آن حضرت به نزديك شدن ملاقاتشان در بهشت به اميرالمؤمنين عليه السلام بشارت دادند، اميرالمؤمنين عليه السلام به دخترشان امّ كلثوم عليها السلام خبر دادند.
📚 ارشاد: ج ٢، ص ١٥
🔲 در شب نوزدهم اميرالمؤمنين عليه السلام روزه را در منزل امّ كلثوم عليها السلام افطار نمودند.
📚 الوقايع و الحوادث: ج ١، ص ٢٤٢
◾️ در شب 19 ماه رمضان سال 40 ه وردان و شبيب كه با ابن ملجم در شهادت اميرالمؤمنين عليه السلام همراه بودند، در حين درگيرى كشته شدند.
📚 نفائح العلام: ص ٤١
▪️ در سال چهلم گروهى از خوارج در مكه جمع شدند و بر كشتگان نهروان گريستند. سه نفر از آنان با هم پيمان بستند كه در يك شب اميرالمؤمنين عليه السلام و عمروعاص و معاويه را بكشند.
🔲 ابن ملجم كشتن اميرالمؤمنين عليه السلام را بر عهده گرفت و وارد كوفه شد و با كمك قطام بنت اخضر كه ابن ملجم قصد ازدواج با او را داشت، و با همدستى شبيب بن بجره و وردان بن مجاله تصميم خود را عملى كرد.
◾️ در صبح روز نوزدهم بعد از اذان صبح، اميرالمؤمنين عليه السلام وارد مسجد شد و صداى نازنين ايشان به "ياايهاالناس، الصلاة" بلند شد.
▪️ سپس آن حضرت مشغول نماز شد. هنگامى كه در ركعت اول سر از سجده برداشت شبيب بر آن حضرت حمله ور شد، ولى شمشيرش خطا كرد. بلافاصله ابن ملجم لعنة الله علیه حمله كرد و شمشير او فرق مبارك آن حضرت را شكافت و محاسن شريفش به خون فرق مباركش خضاب شد، و صداى مباركش بلند شد: "بسم اللّه و باللّه و على ملة رسول اللّه، فزت و ربّ الكعبه."
🔲◾️▪️ صداى جبرئيل بلند شد: "تهدّمت واللّه اركان الهدى و انطمست اعلام التقى و انفصمت العروة الوثقى، قتل ابن عمّ المصطفى، قتل الوصیّ المجتبى، قتل علیّ المرتضى، قتله اشقى الاشقياء."