eitaa logo
دستان آسمانی
159 دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
7.5هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️امام خمینی: همه روحانی‌ها مورد تایید نیستند، من از بسیاری از آنها متنفرم. اگر یک خلاف کرد محاکمه کنید..
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده شعارهای مردم پیش از آغاز خطبۀ نماز عید فطر
🌿🌸✨ هرکس صبح کند و سه بار بگوید: «الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین، الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَا طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ»🌸🌿 🌸✨حق تعالی هفتاد بلا را از او دفع می‌کند✨🌸 📚 بلدالامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر هوایی از نماز عید فطر در تهران به امامت امام سید علی خامنه‌ای
🔴💬 واکنش کاربران فضای مجازی نسبت به اظهارات عبدالحمید: 🔹محمد نصوحی: یعنی یکی نبود به مولوی عبدالحمید بگه اگر ۳۰ نفر ماه رو دیدند همه هم که موبایل دارند چرا یک فیلم و عکس منتشر نکردند؟! البته این که این افراد حرفه ای قبل از مشاهده لابد شیشه مصرف کرده بودند بی تاثیر نیست :)))) 🔸سمانه صالحی: عبدالحمید گفته «ما افراد حرفه‌ای داریم که چشمان‌شان از تلسکوپ‌ها و دوربین‌‌ها هم قوی‌تر هست و می‌توانند ماه را ببینند! اون‌هایی هم که ندیدند، چون نمی‌دانند ماه کجاست، وگرنه افراد حرفه‌ای ما دیدند.» هنوز در دست بررسی‌ست و مشخص نشده این‌ها اثرات مصرف چه ماده‌ای هست! 🔹محمد شیروانی: طبق محاسبات، دیشب دیدن هلال ماه شوال در دنیا فقط در غرب آفریقا و آمریکای مرکزی و لاتین و شمالی ممکن‌ بوده اما عبدالحمید اعلام کرده افرادی داره که چشماشون از تلسکوپ بهتر عمل میکنه و ماه رو دیدند! خداکنه از لجِ جمهوری اسلامی گناه روزه نگرفتن هزاران نفر رو به جون نخریده باشه... 🔸آدم: طبق محاسبات رصدخونه‌های بین‌المللی ماه دیشب حتی تو عربستان هم حتی با چشم مسلح هم قابل رویت نبوده. نمی‌دونم به مولوی عبدالحمید چی نشون دادن گفتن این ماهه بیا عید بگیریم. 🔹حاج فیدل: خب با این توضیحات علمی عبدالحمید مشخص شد که باز هم زود قضاوت کردید حاجی ناسا خرته 🔸مرتضی قربانی: عبدالحمید: فرهنگ این استان با بقیه ی کشور فرق میکند. ۳۰ نفر ماه را دیده اند. بعضی از این افراد چشم هایشان بهتر از تلسکوپ ها کار میکند! حالا اگر این سناریو از این طرف پیاده میشد جمهوری اسلامی متهم به عدم استفاده تکنولوژی میشد:) 🔹علی بیطرفان: عبدالحمید گفته: افراد حرفه‌ای داریم که چشمانشان از تلسکوپ‌ها و دوربین‌ها هم قوی‌تر است! آقای عبدالحمید می‌دونید بخاطر لجبازی با جمهوری اسلامی روزه تک تک افرادِ پیرو شما به گردن شما افتاد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاداش یک‌ماه بندگی خدا 👤حجت‌الاسلام رفیعی 🍃🌸🍃
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨ ✍ این از قشنگیِ دنیاست، که هر فصلش رنگ مخصوص، هوای متفاوت، خوراکی‌ها و میوه‌های ویژه‌ای برای خود دارد. ※ هم عادت نمی‌کنیم، و جذابیت‌شان از بین نمی‌رود، ※هم به همه چیز، درست جایی که نیاز بدنمان است، میل پیدا می‌کنیم و از آن بهره می‌بریم.
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
ماههای قمری، و ترتیب آنچه نَفْس در این ماهها با آنها روبرو می‌شود، و ساختار اعمال و عبادات و غذاهای معنوی که نیازِ روح در این ماههاست نیز،  دقیقاً بر همین قاعده منطبق است. • هم رشد دهنده • و هم جذاب ... بدون آنکه انسان را به دافعه‌ی تکرار مبتلا کنند.
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
※ جدول پخش محتوای رمضان، مطابق نیازهای نفس در رمضان چیده شد و با همه کم و کاستی‌اش البته، تقدیم حضور شد. جدول پخشِ ماه جدید، تهیه شده، و محتوای آن نیز در بخش‌هایی تولید و در بخش‌هایی در حال تولید است. اما با توجه به تعطیلاتی که در آن به سر می‌بریم و سفرها در بسیاری از موارد تا چند روز آینده، ادامه خواهد داشت؛ تصمیم در بخش فضای مجازی، بر این شد،  که تا پایان هفته جاری، جدول پخش صفحات رسمی ریتمِ آرامی را مشتمل بر پادکستهای و ویدئوهای محدودی شامل شوند، و کنداکتور جدید از ابتدای هفته آینده، رسماً انتشار یابد.
✅ انواع حجاب در قرآن 1. حجاب و عفاف در پوشش: این همان چیزی است که توده مردم از آن مطلع هستند و بسیاری از بانوان متدیّن بر آن تاکید دارند. (نساء:59) 2. حجاب و عفاف در گفتار: طرز سخن گفتن با نامحرم (چه سخن گفتن زن با مرد و چه بالعکس)، طوری که موجب عشوه، شوخی و سخنان زننده نباشد. (احزاب:32) 3. حجاب در رفتار: همانطور که بر زن و مرد، پوششی از جانب خداوند واجب گردیده است، همانطور نیز، حفظ چشم از هر نگاهی بر مرد و زن مومن واجب گردیده است. (نور:31) 4. حجاب در پندار: طوری که انسان خود را در افکار پلید و کثیف، غرق نگرداند و همیشه با توکل بر خدا، خود را از افکار سخیف، دور کند. (آل عمران:8) 🍃🌸