فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تمکین هنجارشکنان به تذکر لسانی پلیس در تهران
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
📸 جریمههایی که در لایحۀ حجاب آمده چقدر است؟
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظام دانشگاهی شده کارخانه تولید مدرک و تولید #ضد_انقلاب سازی و #افسرده سازی
نه تولید #علم.
سوالی که هیچ کس جواب نداد:
چه تعداد دانشجو در چه سطوحی و چه رشته ای کشور لازم داره و چرا ؟
طرف واسه اینکه وقتی میره خواستگاری یا خواستگار میاد ، پز دکتر مهندسیشو بده میره مدرک میگیره ... هیچی هم بارش نیست.
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻فاکسنیوز در گزارشی بررسی کرد
🚨نگرانی و وحشت جمهوریخواهان از نفوذ ایران در مراکز فرهنگی ایالات متحده/ مساجد مبلغ ایده انقلاب اسلامی در چهار ایالت آمریکا!
🔹فاکسنیوز رسانه جمهوریخواهان در گزارشی به نگرانی سیاستمداران این کشور از نفوذ جمهوریاسلامی ایران در مراکز فرهنگی و مساجد آمریکا پرداخته است. گزارشی که خبر از نفوذ ایده انقلاب اسلامی در دل اصلیترین دشمن آن یعنی آمریکا میدهد.
🔹جمهوریخواهان در نامهای به سازمان امنیت ملی و ژنرال مریک گارلند درباره نفوذ ایران در سازمانهای فرهنگی اسلامی و مساجد آمریکا هشدار دادهاند و مدعی شدهاند آرمانهای انقلاب اسلامی و امامخمینی (ره) در این کشور در حال تبلیغ و گسترش است.
🔹جمهوریخواهان در این نامه به جزئیات زیادی اشاره کردهاند. در این نامه به صورت دقیق ایالاتی که در آن این مساجد و مراکز فرهنگی مشغول به کار هستند ذکر شده است. به گزارش فاکسنیوز در «مریلند»، «میشیگان»، «تگزاس» و «ویرجینیا» مساجد و مراکز شیعه به ایده انقلاب اسلامی در حال فعالیت هستند.
🔹داگ لامبورن، نماینده کلورادو در مجلس آمریکا که نویسنده این نامه بوده است در گفتگوی خود با فاکسنیوز گفته است: «تلاشهای رژیم ایران برای گسترش نفوذ در ایالات متحده در چندین مساجد و مراکز فرهنگی شیعیان در سراسر کشور سالهاست که در حال وقوع است. برای تبلیغ حکومت آیت الله از طریق سرودها و زیارتگاه ها».
🔹او در بخش دیگر گفتگوی خود با فاکس ادامه میدهد: «یکی دیگر از مؤسسات به همین نام، در مرکز آموزش اسلامی (IEC) در هیوستون، دهها کودک خردسال که از اعضای آن بودند به اجرای سرود «سلام فرمانده» پرداختند، سرودی جدید که توسط ایرانیان به طور گسترده تبلیغ شده است».
🔹گاس بیلیراکیس دیگر نماینده جمهوریخواه که در این نامه امضای او نیز دیده میشود با فاکسنیوز گفتگو کرده است و گفته است: «تلاشهای ایران برای اعمال نفوذ خود در نهادهای مذهبی و فرهنگی آمریکا چیزی است که باید همه را نگران کند. زمان آن فرا رسیده است که دولت ایالات متحده این فعالیت را جدی بگیرد».
🔹نشانههای قابل توجه دیگری نیز از نفوذ ایده انقلاب اسلامی در قلب آمریکا دیده میشود. مرکز اسلامی دیگری در میشیگان مشغول به کار است از دهه ۹۰ میلادی تاکنون افراد زیادی را جذب اسلام شیعی و ایدههای امام خمینی(ره) کرده است. تعدد مراکزی که در حال فعالیت در آمریکا هستند بنظر میرسد جمهوریخواهان را حسابی وحشتزده کرده است.
🔹در مسجد دیگری نیز در ویرجینیا آمریکا اتفاقی افتاده است که توجه جمهوریخواهان را جلب کرده و به آن در نامهای که تقدیم مجلس کردهاند دیده میشود. گویا بر دیوارهای این مسجد تصاویری از شهدای مدافع حرم، حاج قاسم سلیمانی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دیده شده است و در این مسجد به مناسبتهایی همچون پیروزی انقلاب جشن برگزار میشود.
🔹فاکسنیوز وحشت زده و از زبان کارشناسانش تقاضای برخورد قضایی و امنیتی با این مساجد و اماکن را میکند؛ درخواستی که اگرچه منافات زیادی با ادعای آزادی بیان این کشورها دارد ولی با توجه به مبانی ایدههای انقلاب اسلامی و همچنین تعدد قابل توجه این مراکز در آمریکا طبیعی است. بنظر میرسد پیگیری این موضوع از سیاستهای اصلی جمهوریخواهان آمریکا در سالهای پیش رو خواهد بود.
✅ @Rajanews
🔴 روحانیت، مشروطه، نفوذ 🔴
🔹برشی کوتاه از وقایع مشروطه
۱. ذیقعده ۱۳۲۵ه.ق
نامه شیخ فضل الله نوری به عموم علما
محتوا: هشدار نسبت به دگرگونی مجلس شورا و نفوذ بهائیان در آن.
۲. ذیقعده ۱۳۲۵ه.ق
پاسخ علمای اصفهان به شیخ فضل الله نوری
محتوا: از کلیه ممالک ایران احدی همراه شما نیست دست از این مخالفت ها بکشید.
۳. مدتی بعد با نقشآفرینی شیخ ابراهیم زنجانی، آیت الله شیخ فضل الله نوری را در تهران به دار کشیدند.
۴. خبر شهادت شیخ فضل الله به آیت الله آخوند خراسانی رسید. بسیار متاثر شد و گریست. مدتی بعد و در پی اخبار ناگوار اوضاع مشروطه که از تهران میرسید آیت الله آخوند خراسانی تصمیم گرفت با سایر علما راهی ایران شود، اما ناگهان در نجف درگذشت!
۵. سه سال بعد آیت الله بهبهانی (از مخالفان شیخ فضل الله) در خانه خود به دست چهار نفر مسلح به قتل رسید. گفته میشود افرادی نظیر سید حسن تقیزاده (کسی که میگفت: از ناخن پا تا موی سر باید غربی شد) در این توطئه دست داشتهاند.
۶. سالهای پایانی عمر آیت الله سید محمد طباطبایی (یکی دیگر از مخالفان شیخ فضل الله) در غربت و انزوا گذشت.
۷. آیت الله العظمی بهجت(ره): «انگلیس خود را کشت تا علما و مراجع را در امر مشروطهخواهی بر لَهِ خود موافق کند. بعد هم با چه زحمت، علما به نجف برگشتند و انگلیس از آنها التزام گرفت که دیگر در سیاست دخالت نکنند!»
۸. آیت الله العظمی بهجت(ره): «مرحوم شیخ فضلالله نوری و آقا سید محمدکاظم یزدی تمام آنچهرا که [بعدها] واقع شد پیشبینی کرده بودند. آنها میدانستند اگر درد دین از انگلستان پیدا شود و جریان مشروطه از طرف سفارت انگلیس تأیید شود، این مشروطه، مشروعه نخواهد بود و برای دین نیست و به درد مسلمانها نمیخورد».
پانوشت:---------------------------
۱ و ۲. کتاب مکتوبات و بیانات سیاسی و اجتماعی علمای شیعه – محمد حسن رجبی دوانی، ص ۲۰۵ تا ۲۰۹
۳. کتاب شیخ ابراهیم زنجانی، زمانه، زندگی و خاطرات – علی ابوالحسنی (منذر).
۴. ویکی فقه.
۵و۶. دانشنامه اسلامی.
۷. در محضربهجت ج۲، ص۷۱.
۸. در محضر بهجت، ج۳، ص۴۰.
🗓 سالروز شهادت مظلومانه شیخ فضلالله نوری گرامی باد.
♨️ اکبر طبری (امروز ۱۴ مرداد ماه) برای گذراندن حداقل ۱۲ و نیم سال حبس به زندان اوین بازگردانده شد.
خبرگزاری میزان خبر داد:
۴۵ ماه حبسی که او قبلا متحمل شده بابت عناوین اتهامی دیگری بوده و مجازات دوازده و نیم سال فعلی باید به صورت کامل اجرا شود.
سایر پروندههای وی در حال بررسی و رسیدگی است.
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تا الان شنیدهاید رهبر معظم انقلاب بگویند خدا از فلانی نخواهد گذشت؟!؟
راز قسمهای شهید سلیمانی در همین جاست ...
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
♨️ واکنش حجت الاسلام عالی به یادداشت آیتالله علیدوست
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بجاست برخی بزرگواران که بیشتر دستی در فقه و اصول دارند بهتر با مواضع فکری رهبربزرگوارمان آشنا شوند تا دوستانی که در میدان مقابله با مفاسد سیاسی و اجتماعی صدایشان بلند است و در مقابل سیاه نمایی ها و بی اعتمادسازی های دشمن امیدآفرینی میکنند را نکوبند و بیشتر کمک بدهند و در میدان باشند.
رهبر عزیزمان در بیاناتشان در جمع علما و روحانیون تبریز(۵ /۵/ ۱۳۷۲)میفرمایند:
«این درست است که تا در یک گوشه مختصر نابسامانی به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود او ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن؟! تا یک مشکل در اداره ای برایش پیدا شد یا یک مامور دولتی،چپ نگاهش کرد،یاوه بسراید که حالا هم مثل زمان فلان است؟! این ناشی از نفهمیدن آنچه واقع شده است نیست؟ این ناشی از عدم معرفت نعمت خدا نیست؟یا خدای نکرده ناشی از انکار نعمت خداست؟ یعرفون نعمه الله ثم ینکرونها این جفا نیست به این حرکت به این عظمت؟مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد،در سراسر این حکومت همه کارها درست خواهد بود؟! از کجا چنین چیزی ثابت شده است؟
در زمان امیرالمومنین علیه الصلاه و السلام که مثال عدل و تقواست، دیگر شما از امیرالمومنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید، مگر حکامی که بر ولایات مسلط بودند و خود امیرالمومنین علیه الصلاه والسلام فرستاده بود، همه ابوذر و سلمان بودند؟!خیر چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت، مابقی آدمهای عوضی بودند.
تاریخ را بردارید نگاه کنید،این تاریخ است یکی از استانداران امیرالمومنین، زیاد ابن ابیه، بر منطقه وسیعی حاکم بود، بسیاری از این قبیل در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
امام حسن مجتبی علیه الصلاه و السلام سردار بزرگ جنگش عبیدالله ابن عباس بود که میدانید چه کار کرد.شبانه رفت با معاویه مذاکره کرد، پول گرفت لشگرگاه خودش را ترک کرد و به معاویه پناهنده شد...در راس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیه الصلاه والسلام.»
در بیانیه گام دوم هم رهبر بزرگوار به وجود فساد در دولت امام معصوم اشاره کردند و فرمودند نسبت فساد در میان کارگزاران حکومت جمهوری اسلامی در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر و بخصوص با رژیم طاغوت که سرتاپا فساد و فسادپرور بود بسی کمتر است و بحمدالله مامورین این نظام غالبا سلامت خود را نگه داشته اند.
جناب علیدوست میفرمایند: حضراتی که این اندک تخلفات را برای برخی توجیهات جسیم میکنند از برخورد حضرت هم با امثال ابن هرمه بگویند!...
چه خوب است ایشان هم متوجه برخوردهای نظام در حد اعدام برخی سلطانها و احکام سنگین برای برخی گردن کلفتها در حد مهدی و فائزه هاشمی، طبری، سیف و.... هم باشند و از آن هم بگویند که نشان از غیر سیستمی بودن فساد در نظام است.
گفته اند: در مقایسه و تشبیه باید به همه اقتضائات تشبیه توجه کرد!...
آیا ایشان از جمله مصطلح حوزویان که تشبیه از وجهی مقرب و از وجهی مبعّد است، غفلت نکرده اند؟! که وجه شبه در دو حکومت وجود فساد و یا افراد فاسد بصورت فی الجمله هست در عین اینکه باز به دلیل ریل گذاری صحیح در هردو حکومت آن مقدار فساد هیچیک از دو حکومت را از اسلامی بودن خارج نمیکند و نباید به صرف دیدن برخی فسادها یا فاسدان فریاد وااسلاما سر داد و حکومت را غیر اسلامی نامید.
میفرمایند: برخی مفاسد(حدود ۳۰فساد) هیچ ربطی به امام نداشته و میراث حاکمان قبل بوده... و حضرت نمیتوانستند با سرعت و به راحتی آنها را ریشه کن کنند...
مگر کسی ادعا کرده فسادهای در زمان حضرت، معاذالله ناشی از عملکرد ایشان بوده؟!! شکی نیست که یا ناشی از حکومتهای قبل بوده یا افسادهایی که نفوذیهای معاویه در حکمرانی حضرت انجام میدادند که در کتاب الغارات به برخی از آنها اشاره شده است.
در زمان ما هم فسادهای درون حاکمیت از حاکم عادل، مومنین یا نفس انقلاب نیست. همه یا میراث رژیم طاغوت یا نفوذیها و غربزده ها یا افراد فرصت طلب است.
پس شما هم پذیرفته اید که به هر دلیل فی الجمله در حکومت حضرت فسادهایی بوده که نمیشد با آنها به سرعت مقابله کرد. سخن دوستان هم همین است.
بعد هم بحث سندی درباره یک روایت کرده اند و کتب تاریخ که پر است از مواردی از فسادهای موردی در محدوده حکومتی حضرت امیر علیه السلام را نادیده گرفته اند(که در بیانات فوقالذکر رهبری هم به کتب تاریخی استناد شده بود و توصیه ایشان هم به خواندن تاریخ بود.)
در هرحال بجاست ایشان متوجه روح مطالب دوستان انقلابی که در مقابل انبوه سیاه نمایی و اعتماد زدایی، امید آفرینی میکنند و حرفشان هم بیشتر با محتوای کلام رهبر بزرگوار همخوانی دارد، باشند و با تعابیر: "عقیم بودن و خلاف واقع و راست ناقص و کم از کذب ناموجه بودن"، آنها را متهم نسازند.
*انّ السمع و البصر و الفواد کل اولئک کان عنه مسئولا*
مسعود عالی_۱۴۰۲/۵/۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️مگه نگفتی رادان نمی تونه پیدات کنه!
🔻 این خانم یکی از مدیران مایکت بود!
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
دست اول
♨️ واکنش حجت الاسلام عالی به یادداشت آیتالله علیدوست بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم بجاست برخ
♨️ تکرار سخنان ضد انقلاب توسط آقای علیدوست!
🔻عجیبترین جمله یادداشت آقای علیدوست این است که نوشته است: «دفاع از انقلاب و نظام البته با پذیرش برخی کاستیها، خود تحریمی و … راه دیگری دارد که صاحبان احساس تکلیف در اینباره باید به آن بپردازند»
پ.ن:
واژه «خودتحریمی» از اصطلاحاتی است که مخالفان انقلاب و دشمنان ولایت برای بیان هزینههای «مقاومت در برابر استکبار» و احمقانه بودن «مقاومت و ایستادگی» دربرابر آمریکا و استکبار جعل کردهاند؛ آیا آقای علیدوست نیز همین معنا را مراد کرده است؟!
آیا مقاومت در برابر استکبار و آمریکای جنایتکار و دفاع از استقلال را کاری احمقانه میداند؟!
https://eitaa.com/joinchat/1437335778C29f4499b54
دست اول
♨️ تکرار سخنان ضد انقلاب توسط آقای علیدوست! 🔻عجیبترین جمله یادداشت آقای علیدوست این است که نوشته
جوابیه جناب آقای احمدحسین شریفی به جناب آقای علیدوست
«نقدهایی عقیم» به «مدافعان حریم»
یکی از اساتید فقه، که پیشتر با کنایه و در لفافه در دفاع از بیحجابی سخنانی گفته بود و وقتی مورد نقد ناقدان قرار گرفت، برخوردی عالمانه و فقیهانه از خود نشان نداد؛ اخیراً نیز در قالب کوتاهنوشتی، «احساس تکلیف» کرده است که به جای ارائه دفاعی درست از انقلاب و نظام اسلامی، به زعم خود به نقد برخی از دفاعهای نادرست «مجاهدان عرصه تبیین» از نظام و انقلاب اسلامی بپردازد! در این میان نکاتی گفته است که این بنده هم «احساس تکلیف» کردم! که به اختصار ملاحظاتی را درباره آنها بیان کنم:
۱.گفتهاند کسانی که اندک تخلفات زمان امیرمؤمنان(ع) را برای توجیه تخلفات مسؤولان نظام جمهوری اسلامی «جسیم» میکنند، خوب است «از برخورد قاطع، روشن، سریع و عبرتآموز حضرت هم بگویند ... رفتار امام را با ابنهرمه مطالعه کنند»
ای کاش، برای اینکه نقد دلسوزانه ایشان به سیاهنمایی و امیدکُشی و بدبینسازی مخاطبان نسبت به انقلاب منجر نشود، میافزودند: و کسانی که اندک تخلفات موجود در جمهوری اسلامی را همگام و همزبان با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی «جسیم» میکنند و چنین وانمود میکنند که همه مسؤولان نظام فاسد و ناکارآمد و ناتواناند، خوب است از کارآمدیهای افتخارآمیز و پیشرفتهای اعجابانگیز نظام مقدس جمهوری اسلامی و عدالتگستری آن و همچنین از برخوردهای قاطع، روشن و علنی آن با مفسدان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، در هر سطح و مرتبهای که باشند، هم بگویند و در این باره هم مطالعه کنند. اعدام مفسدانی مثل فاضل خداداد، مهآفرید خسروی(امیرمنصور آریا)؛ برخوردهای عبرتآموز با مفسدانی مثل غلامحسین کرباسچی، مرتضی رفیقدوست، بابک زنجانی، محمدرضا رحیمی، حمید بقایی، حسین فریدون، شهرام جزایری، مهدی هاشمی، فائزه هاشمی، اکبر طبری، .... و دهها گردنکلفت دیگر را هم ببینند و بدانند که نظام مقدس جمهوری اسلامی هرگز دربرابر فساد و مفسد کوتاه نیامده و نمیآید.
۲.گفتهاند فسادهایی که در زمان امیرمؤمنان بود «هیچ ربطی به امام نداشته و میراثی بوده که از حاکمان و حاکمیت ناتوان و فاسد قبل به ارث رسیده است و حضرت نمیتوانستند با سرعت و به راحتی آنها را ریشهکن کنند»
ای کاش این را هم میافزودند: همچنین فسادهایی که در جمهوری اسلامی وجود دارد هیچ ربطی به نظام جمهوری اسلامی و رهبران آن ندارد؛ بلکه میراثی بوده که از حاکمان و حاکمیت ناتوان و فاسد قبلی به ارث رسیده یا محصول ناکارآمدی مدیران غربزده و دلباختگان و دلدادگان کدخدا بوده و ریشهکنی همه این فسادها به راحتی و با سرعت ممکن نیست.
۳.اما عجیبترین جمله آن نوشته که اگر نویسنده محترم آن را با توجه نوشته باشد و به لوازم آن آگاه بوده باشد، نشانههای خوبی را منعکس نکرده است، این است که نوشتهاند: «دفاع از انقلاب و نظام البته با پذیرش برخی کاستیها، خود تحریمی و … راه دیگری دارد که صاحبان احساس تکلیف در اینباره باید به آن بپردازند»
درباره این جمله دو ملاحظه کوتاه را بیان میکنم:
أ.واژه «خودتحریمی» از اصطلاحاتی است که مخالفان انقلاب و دشمنان ولایت برای بیان هزینههای «مقاومت در برابر استکبار» و احمقانه بودن «مقاومت و ایستادگی» دربرابر آمریکا و استکبار جعل کردهاند؛ آیا نویسنده محترم ما نیز همین معنا را مراد کردهاند؟! آیا مقاومت در برابر استکبار و آمریکای جنایتکار و دفاع از استقلال را کاری احمقانه میدانند؟! اگر چنین نیست، لطفاً بفرمایند منظورشان از خودتحریمی نظام و انقلاب که آن را قابل دفاع نمیدانند، چیست؟
ب.فقیه محترم ما، با بیانی کنایهآلود چنین نوشتهاند: «دفاع از انقلاب و نظام … راه دیگری دارد که صاحبان احساس تکلیف در اینباره باید به آن بپردازند». صرف نظر از نیشی که در این عبارت به مدافعان انقلاب و نظام زده شده است، این جمله مشعر به آن است که خود ایشان تکلیفی برای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی بر دوش خویش احساس نمیکنند! آیا غیر از این است؟! اگر چنین باشد، آیا خود را در جبهه «ساکتان» قرار ندادهاند؟ و آیا سکوت، در هنگامهای که همه گرگهای عالم چنگ و دندانهای خود را برای دریدن این نظام مقدس اسلامی که ثمره خود صدها هزار شهید است، تیز کردهاند، کمتر از «خیانت» است؟ آیا گناه چنین سکوتی در پیشگاه الهی بخشیدنی است؟
۴.و بالاخره اینکه نویسنده محترم ما، در پایان نوشته خود چنین توصیه میکند:
«خوب است کسانی که وظیفه خطیر و ظریف دفاع از انقلاب اسلامی را بر دوش میگیرند، اَبرو را طوری آرایش نکنند که چیزی از چشم باقی نماند! و بُن همان شاخهای را که بر آن نشستهاند، به دست اره نسپارند»توصیه نیکویی است که امیدوارم خود ایشان الگوی حکیمانهای از «دفاع درست» از «انقلاب» و «نظام اسلامی»،و بنیانهای انسانشناختی، ارزششناختی،سیاسی و اجتماعی نظام مردمسالاری دینی ارائه دهند.