#دستیار_حقوقی
یکی از اساتیدم در دانشگاه تعریف می کرد ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻬﺮ ﻫﺎﻣﺒﻮﺭﮒ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺭﻓﺘﯿﻢ، تعدادی از همکلاسی ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎهماﻥ، ﻣﺎ ﺭا ﺑﻪ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻧﯽ ﺑﺮﺩﻧﺪ.
زﻭﺝ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ﻏﺬﺍ ﻣﯿﻞ ﻣﯽﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺩﻭ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﻭ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰﺷﺎﻥ ﺑﻮﺩ.
ﺗﻌﺠﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺁﯾﺎ ﭼﻨﯿﻦ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺮﺍﯼ یک ﺩﯾﺪﺍﺭ ﺭﻣﺎنتیک ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎﺷﺪ..!!
ﺩﺭ ﻣﯿﺰ ﺩﯾﮕﺮ ﭼﻨﺪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺴﻦ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﭘﯿﺸﺨﺪﻣﺖ ﻏﺬﺍ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺑرای آﻧﻬﺎ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ آنها ﺳﻌﯽ ﻣﯽﮐﺮﺩﻧﺪ که هیچ غذایی باقی نگذراند.
ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻫمکلاسیهایمان ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻏﺬﺍ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻧﺪ بطوﺭیکه ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺳﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﯾﮏ ﺳﻮﻡ ﻏﺬﺍ ﻫﻨﻮﺯ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ ﺑﻮﺩ.
ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺻﺪﺩ ﺗﺮﮎ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺧﺎنمﻫﺎﯼ ﭘﯿﺮ ﺑﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﻠﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﻏﺬﺍﯼ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺑﻮﺩﻧﺪ...!!
اهمیتی ندادیم،
ﺩﻭﺳﺘﻤﺎﻥ ﮔﻔﺖ: ﻣﺎ ﭘﻮﻝ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﭼﻪ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﻏﺬﺍﯼ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺧﺎنم ﭘﯿﺮ ﺳﭙﺲ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ و طولی نکشید که ﺷﺨﺼﯽ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﯿﻔﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ...
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺭﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ؛ 50 ﯾﻮﺭﻭ ﺟﺮﯾﻤﻪ ﺷﺪﯾﻢ..!!!
ﺍﻓﺴﺮ ﺑﻪ ﻣﺎ ﮔﻔﺖ: ﺁﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﮑﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺑﺪﻫﯽ، ﭘﻮل ﻣﺎﻝ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﻤﻠﮑﺖ
متعلق ﺑﻪ همه ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺍﺳﺖ.
بله این است تفاوت و حال میفهمم
که چرا آلمان صنعتی ترین و
پیشرفته ترین کشور قاره اروپاست!
♦️ @dastyarehoghoghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستیار_حقوقی
✅ نگاه خودتان را به بحث هایی که با همسرتان دارید تغییر دهد و به این دید به آن نگاه نکنید که این بحث ها بخاطر عدم درک همدیگر است یا بخاطر شکست در انتخاب چنین رابطه ای است بلکه با این دید به آن نگاه کنید که در چنین موضوعاتی بهتر می توانید همسر خودتان را بشناسید و سعی کنید در مباحثی که همسر شما روی آنها حساس است مراقب بیشتری داشته باشید که رابطه شما قوی تر از گذشته شود.
✅ در زمان مشاجره کردن با همسرتان سعی کنید بحث را به زمان دیگری موکول کنید که هردو از نظر احساسی و منطقی در شرایط مناسبی قرار دارید البته این را مدنظر داشته باشید که این موکول کردن بحث به زمانی دیگر نباید به گونه ای باشد که همسرتان احساس کند دارید به آن بی اعتنائی می کنید بلکه باید به شکلی این درخواست را مطرح کنید که همسرتان احساس ارزشمندی در رابطه پیدا کند مثلا به آن بگویید: عزیزم از اونجایی که من تو و این زندگی را خیلی دوست دارم و برام ارزشمند هستی الان شرایط روحیم به شکلی نیست که به این بحث ادامه بدم اگر امکان داره این را در یک زمان مناسب قرار بدهیم که من هم بتوانم درست فکر کنم.
✅ یادتان باشد که هر دو شما انسان هستید و آدم ها از اشتباه کردن و شکست خوردن ایمن نخواهند بود پس نه از همسر خودتان توقع بی اشتباه بودن داشته باشد و نه خودتان را خیلی کامل بدانید که باعث شود توانایی درک همدیگر در مباحثی که با همدیگر اختلاف سلیقه دارد پایین بیاید.
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ مدارک لازم برای تنظیم قرارداد پیشفروش ساختمان
🔹 مطابق ماده 4 قانون پیشفروش ساختمان، تنظیم قرارداد پیشفروش منوط به ارائه مدارک زیر است:
🔹 سند رسمی مالکیت یا سند رسمی اجاره با حق احداث بنا یا قرارداد رسمی حاکی از اینکه مورد معامله در ازای سرمایهگذاری با حق فروش از طریق احداث بنا بر روی عرصه به پیشفروشنده اختصاص یافته است؛
🔹 پروانه ساخت کل ساختمان و شناسنامه فنی مستقل برای هر واحد؛
🔹 بیمهنامه مربوط به مسوولیت خسارات ناشی از عیب بنا و تجهیزات آن و نیز خسارات ناشی از عدم رعایت ضوابط قانونی؛
🔹 تاییدیه مهندس ناظر ساختمان مبنی بر پایان عملیات پی ساختمان؛
پاسخ استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک.
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ شرط تنصیف در سند ازدواج چیست؟؟
📌 همانطور که در شرط تنصیف ( شرط نصف دارایی ) در سند ازدواج آمده،
از عبارت “تا نصف دارایی موجود”
استفاده شده است
و این بدین معنی است که؛
🔹اولا؛ اموال به مرد بعد از عقد نکاح به دست آورده است در هنگام دادخواست طلاق موجود باشد .
🔹پس اگر قبل از دادخواست اموال را منتقل کرده باشد، شامل این شرط نمی گردد.
ثانیا؛ تا نصف اموال یعنی از یک درصد تا پنجاه درصد
و تشخیص این که چه مقدار از اموال می بایستی به زوجه انتقال یابد یا معادل آن داده شود با #قاضی دادگاه می باشد و الزامی به مطلق پنجاه درصد اموال نیست.
#شرط_تنصیف
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ مهمترین عواقب ترک خانه توسط زن
✅اولین و مهم ترین عواقب #ترک_ خانه توسط #زن، آن است که به سبب اتفاق افتادن عدم تمکین از سوی زن، حق مطالبه #نفقه، توسط زن از بین می رود و مرد، دیگر الزامی بابت #پرداخت _نفقه به زوجه، نخواهد داشت. البته، این در صورتی است که ترک خانه از سوی زوجه، توسط زوج به #اثبات برسد. ارسال #اظهارنامه عدم تمکین، برای ارایه به دادگاه در مراحل بعد، در این خصوص، کمک کننده خواهد بود.
✅دومین پیامد و عواقبی که ترک کردن منزل توسط زن، برای او به همراه می آورد، عدم اجرای شرط #تنصیف اموال در هنگامی است که #مرد، اقدام به #طلاق می کند. چنانچه ترک منزل توسط زن، به اثبات رسیده باشد و حکم #نشوز زن، صادر شده باشد، در هنگام طلاق، مرد دیگر ملزم به اجرای شرط تنصیف اموال که در عقد نامه آمده است، #نخواهد بود.
✅سومین پیامد از پیامدهای قانونی ترک منزل توسط زن، در خصوص امکان ازدواج #مجدد مرد می باشد. به این معنا که اگر ترک خانه توسط زوجه که مصداق بارزی از عدم تمکین محسوب می شود، در دادگاه به اثبات برسد، مرد می تواند به دلیل #عسر و #حرج ناشی از #تجرد، در دادگاه، دادخواست اجازه ازدواج مجدد ارایه نماید. در این صورت، دادگاه ممکن است که اجازه ازدواج مجدد بدهد و با این حکم ، مرد می تواند نسبت به ازدواج مجدد اقدام کند.
♦️@dastyarehoghoghi
♦️@dastyarehoghoghi
⚖ عواقب قانونی ضرب و جرح زن توسط شوهرش
🔹ضرب و جرح همسر با عنایت به مواد قانون مجازات اسلامی و قانون مدنی، از جمله عواقب کیفری و حقوقی زیر را به دنبال دارد.
🔺️حبس:
مطابق ماده۶۱۴قانون مجازات اسلامی:
هر کس عمداً به دیگری جرح یا ضربی وارد آورد که موجب نقصان یا شکستن و یا از کار افتادن عضوی از اعضاء بدن یا منتهی به مرضی دائمی یا از دست دادن یا نقص یکی از منافع، حواس یا زوال عقل مجنیعلیه گردد چنانچه قصاص امکان نداشته باشد و در صورتیکه اقدام وی موجب اخلال در نظم و صیانت و امنیت جامعه یا بیم تجری مرتکب یا دیگران گردد, به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنیعلیه مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم خواهد شد.
ایجاد حق طلاق برای زن:
مطابق بند 4 ماده 1130 قانون مدنی، ایراد ضرب و جرح توسط شوهر یکی از مصادیق عسروحرج زن می باشد که با استناد به آن می تواند درخواست طلاق خود را از دادگاه نماید.
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ نکتههای حقوقی
🔹پارکینگ یکی از قسمت های مهم ساختمان است که هنگام خرید خانه یا تنظیم مبایعه نامه باید حتماً در سند قید شود.
اگر خانه ای را خریده اید و در سند عادی یا مبایعه نامه قید شده که خانه همراه با پارکینگ واگذار میشود اما در زمان تحویل فروشنده از انجام این کار خودداری کند و خانه بدون پارکینگ به شما تحویل داده شود باید به دادگاه مراجعه کنید و دادخواست «الزام به انجام تعهد» بدهید.
🔹دادخواست الزام به انجام تعهد چیست؟
بر اساس این دادخواست، دادگاه حق را به خریدار میدهد یعنی مالک باید تمامی مواردی که در سند ذکر شده است را به خریدار تحویل دهد.
بر این اساس حتی اگر فروشنده، فضای پارکینگ را در ساختمان پیش بینی نکرده باشد، باید مبلغ آن را به خریدار بپردازد و این مبلغ با نظر کارشناس دادگستری تعیین خواهد شد.
از آنجایی که قیمت پارکینگ در هر منطقه ای از شهر متفاوت است و بستگی به ارزش منطقه ای آپارتمان، رقمی که به شما تعلق می گیرد متفاوت خواهد بود به همین دلیل حضور کارشناس دادگستری الزامی است.
♦️ @dastyarehoghoghi
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی صادر شد
روابط عمومی بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته و فراهمسازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ چهارم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.
در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.
همچنین در این اطلاعیه اعلام شده است: بر اساس بخشنامه بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش بینی شده است.
📌 منبع: بانک مرکزی
♦️@dastyarehoghoghi
⚖ مقررات صدور پروانه ساختمانی به شرط تملک رایگان ملک
📌 تملک رایگان اراضی اشخاص توسط شهرداری جواز قانونی و شرعی نداشته و موکول نمودن صدور پروانه به واگذاری رایگان زمین فاقد توجیه است.
در زیر یک نمونه از آراء شعب دیوان عدالت اداری در این خصوص تقدیم می گردد.
شماره دادنامه : ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۲۹۰۴۸۴۳
تاریخ : ۱۳۹۱/۱۲/۹
ماحصل شکایت شکات با وکالت ح.ف الزام شهرداری به صدور پروانه ساختمانی می باشد به بررسی مفاد رونوشت سند مالکیت رسمی شماره...... اداره ثبت اسناد و املاک مشهد، مالکیت شکات نسبت به پلاک موصوف محرز شده و با توجه به اینکه کل مساحت پلاک موصوف ۵۰۰۰ متر مربع می باشد که شکات ۱۰۰۲ مترمربع از آن را جهت اجرای طرح تعریض خیابان به شهرداری واگذار نموده و از شهرداری تقاضای صدور پروانه احداث ساختمانی مسکونی در پلاک موصوف را داشته که شهرداری صدور پروانه را منوط به واگذاری ۳۵ درصد از زمین به شهرداری به صورت رایگان نموده که با توجه به اینکه بر اساس مفاد دادنامه های ۱۴/۵/۸۰ _۱۹۷ و ۱۶۰_۲۷/۵/۸۱ و ۱۶۹_۱۱/۱۰/۸۴ و ۳/۴/۸۶_۵۹ و۲۱۱_۷۵/۴/۱۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری تملک رایگان اراضی اشخاص توسط شهرداری جواز قانونی و شرعی نداشته لذا موکول نمودن صدور پروانه به واگذاری رایگان زمین غیر موجه تشخیص و به تجویز مواد ۱۳ و ۱۴ قانون دیوان عدالت اداری حکم به الزام شهرداری نسبت به صدور پروانه ساختمانی در پلاک موصوف بدون دریافت رایگان زمین و صرفاً با دریافت عوارض قانونی صادر و اعلام میگردد این رای قطعی است.
رئیس شعبه ۲۹ دیوان عدالت اداری_ مستشار شعبه
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ چنانچه از شهرداری منطقه شاکی بودیم چکار کنیم ؟؟
رسيدگى به شكايات از تصميمات و اقدامات شهردارى ها در صلاحيت و حدود اختيارات ديوان عدالت ادارى است.
شهردارى نهاد عمومى غير دولتى محسوب مي شود.
آيا ديوان عدالت اداری مرجع رسيدگى به شكايات از تمامى نهادهاى عمومى غير دولتى اعم از (كميته امداد،بنياد ١٥ خرداد،سازمان تبليغات اسلامى،هلال احمر،بنياد مسكن،سازمان تامين اجتماعى) مى باشد؟
مستنداً به ماده ١٠ قانون تشكيلات و آيين دادرسى ديوان عدالت ادارى طرح دعوى به طرفيت نهاد عمومى غير دولتى به استثناء شهردارى ها و سازمان تامين اجتماعى در ديوان عدالت ادارى قابل استماع نيست.
(رأى هيأت عمومى ديوان عدالت ادارى شماره ٤٣ مورخ ١٣٩٧/١/٢٨)
♦️ @dastyarehoghoghi
♦️ @dastyarehoghoghi
⚖ رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: هر گونه شستشو خودرو و تعمیرات خودرو در کنار خیابانها ممنوع است و مشمول جریمه میشود
♦️@dastyarehoghoghi