دستیار پژوهش
فهرست مطالب کتاب رسول مهر #حضرت_خدیجه @dastyarpazhoohesh
فهرست مطالب کتاب رسول مهر
#حضرت_خدیجه
@dastyarpazhoohesh
دستیار پژوهش
فهرست مطالب کتاب رسول مهر #حضرت_خدیجه @dastyarpazhoohesh
فهرست مطالب کتاب رسول مهر
#حضرت_خدیجه
@dastyarpazhoohesh
دستیار پژوهش
فهرست مطالب کتاب رسول مهر #حضرت_خدیجه @dastyarpazhoohesh
فهرست مطالب کتاب رسول مهر
#حضرت_خدیجه
@dastyarpazhoohesh
هدایت شده از قاصدک
کاشی اول:
جوان با صورتی استخوانی، موهایی مثل حجرالاسود سیاه و براق و دندانهایی مثل صدف حرف میزد و گزارش میداد، دفتر حساب کتاب را گذاشته بود وسط و با صدایی چون رطب گزارش مالی سفر شام را میداد: زن آب گلویش پایین نمیرفت، لرزشی محو در دستهایش بود: چه گواراست این جوان قریشی، چه ملاحتی دارد... حرف که میزند از دهانش میشود پرواز پروانهها را دید...
کاشی دوم:
جوان قریشی دلش را برده بود و صحبتها شده بود و حالا کنارش پای سفره عقد نشسته بود، جوان شرمگین و مومنانه دستش را گرفته بود و خدیجه حالا خوشبختترین زن جهان بود.
کاشی سوم:
جوان یک بار دستش را گرفته بود و برده بودش حرا را نشانش داده بود، گفته بود من اینجا میآیم فکر میکنم، به ستاره ها نگاه میکنم، اینجا یواشکی من است، فقط تو میدانی...
کاشی چهارم:
عصرها بقچه نان و خرما و کوزهای آب و شیر را میزد زیر بغل یال کوه را میرفت بالا و سلام میکرد، بعد مینشستند به تماشای کعبه و غروب آفتاب و ماه و ستارهها...
کاشی پنجم:
جوان وضو گرفتن یادش داده بود، از اینجا اب بریز اینجوری مسح بکش ... با هم وضو میگرفتند، میآمدند کنار کعبه نیایش و نماز میکردند... علی هم بود...
کاشی ششم:
دختر توی بطنش مدام با زن حرف میزد، تنها بود و برای به دنیا آمدنش هیچکدام از زنان مکی نیامدند، خدا چهار زن آسمانی فرستاد، دختر به دنیا آمد، سوره کوثر نازل شد، اسمش را جوان قریشی گفت بگذاریم فاطمه.
کاشی هفتم:
جوان عاشق عطر بود، برایش مدام عطر میخرید، لباسهای جوان را که میشست، وقت پهن کردن یقه لباس را به بینی میچسباند و بهشت را تصور میکرد.
کاشی هشتم:
زن همه دارایی اش را داده بود به محمد که خرج خدا کند، روزگار سوی نامهربانش را داشت نشان میداد، هرچند این سالها هم کم رنج و عذاب نکشیده بودند.
کاشی نهم:
از چند روز پیش ناخوش بود امروز حالش بدتر شد، اذان را که گفتند توی شعب ابی طالب یک خرما را ده نفری افطار کردند، زن پلکهایش روی هم آمد، مرد استرجاع خواند، اشک ریخت و دخترشان نرم گریست، زن رفته بود ... زنی که کارآفرین برترحجاز بود و خرمای خاورمیانه را تامین میکرد حالا توی مراسم ختمش یک بشقاب خرما نبود که بچرخانند.
کاشی دهم:
خدیجه بهترین اسپانسر جهان بود و هست، نگفت پول میاورم پسرعمویم اسمش توی تیتراژ باشد از فلانی و فلانی تشکر کن، بنر وآرم شرکتم حتما اول و آخر ووسط پروژه کار شود. دین بزرگترین پروژه فرهنگی محمد بود و خدیجه پول گذاشت و آبرو گذاشت در آخر هم جان گذاشت...
همه اینها را گفتم حالا خداوکیل #امالمومنین کیست؟؟
متن از حامد عسگری
#حضرت_خدیجه
@ghasedaknoor
چرا به جای الله از اسم الله استعانت می جوییم؟.pdf
436.9K
چرا به جای استعانت از الله از اسم الله استعانت می جوییم؟؟
@dastyarpazhoohesh
صلح امام حسن علیه السلام.pdf
3.58M
انتشار به مناسبت میلاد امام حسن علیه السلام
پاورپوینت علل صلح حضرت
اثر سرکار خانم تفرشی
#امام_حسن
@dastyarpazhoohesh
فراخوان چهاردهمین جشنواره علامه حلی آغاز شد
طلاب زیر ۳۵ سال حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور تا پایان روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ فرصت دارند در این جشنواره شرکت نمایند.
توضیحات تکمیلی در خصوص شرایط و مراحل جشنواره و ریزموضوعات بخش ویژه دوره چهاردهم را در سایت جشنواره علامه حلی(ره) مطالعه نمایید:
https://3c5.com/fPtfs
✅#معرفی_ابزار_پژوهشی
✔️ پایگاه #قاموس_نور
▫️فرهنگ لغت تحت وب مرکز نور
▫️ قابیلت جستجو از ۸ هزار مدخل لغوی
✅ لینک دسترسی
▫️qamus.inoor.ir
✍ با ما همراه باشید.
#مرگ_بر_منافق
#جهاد_تبیین
#ماه_رمضان
@researcher_ir
با ذکر لینک
@dastyarpazhoohesh
✡️ مقالهٔ مصوّر «رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس». متن کامل این مقاله را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-culture/16587
4_491123007717114357.pdf
1.44M
#معرفی_کتاب
📚عنوان کتاب: صلح امام حسن علیه السلام
✍️نویسنده: شیخ راضی آلیاسین
📝مترجم : امام خامنه ای (مدظله العالی)
📖موضوع: مذهبی
📄تعداد صفحات : 276 صفحه
@dastyarpazhoohesh
⏮ ملیت قاتل حضرت علی علیه السلام
⛔️در فضای مجازی متنی بغض
آلود و شبهه ای آکنده از دروغ مطرح شده که قاتل حضرت علی علیه السلام شخصی ایرانی به نام بهمن جادویه بوده که عربها او را ابن ملجم نامیدند و او انتقام ایرانی ها را از حضرت علیه السلام گرفت.
شبهه کنندگان در ذیل این متن به کتابهای زیر آدرس داده اند
1.طبقات الکبری نوشته: ابن سعد، در جلد پنجم صفحه ۲۶۳۲ و ۲۶۳۳
2.کتاب المورد ( الکامل) جلد دوم صفحه ۵۴۹
3.کتاب تاریخ الحضارة الإسلامیة ( تاریخ و تمدن اسلامی) ....»
متن بالا شبهه ای است که از طرف اسلام ستیزان امروزه در فضای مجازی دست به دست می شود اما:
⚠ ابتدا به این نکته توجه بفرمائید:⚠
🔸 اسلام ستیزان در مبارزه با اسلام ابتدا به سراغ مباحث اعتقادی می رفتند و مسائلی از قبیل برهان نظم، برهان علت و معلول، قاعده شر، مسئله جبر و اختیار و .... را به خیال خودشان به چالش می کشیدند اما این مباحث در مردم عادی تاثیر چندانی نداشت زیرا مردم عادی از علم این امور را نداشتند.
🔸 تا اینکه به سراغ کتاب های تاریخی رفتند. در کتاب های تاریخی به دلیل ماهیتشان گزارش جعلی زیادی است که می توان از آن برای مبارزه با اسلام استفاده کرد، مثلا گاهی در جریان حادثه ده گزارش متفاوت که گاهی برخی از آنها 180 درجه با هم متفاوت هستند وجود دارد. این باعث می شد اسلام ستیزان بدترین گزارش را گزینش کرده و با آن به مبارزه اسلام اقدام نمایند.
🔸 اما این نیز اسلام ستیزان را ارضاء نکرد. به این فکر افتادند که همانطور که قبلی ها می توانستند گزارش جعل کنند، اینها نیز می توانند لذا جعل گزارشهایی دروغی که حتی درکتابهای 20 سال پیش وجود نداشت در دستور کار اینها قرار گرفت. در این راه با مشکلی روبرو بودند و آن مستندسازی بود. یعنی باید به کتابهای دست اول کهن آدرس می دادند که در این زمنیه دستشان خالی بود.اما این رفع این معضل خیلی سخت نبود، زیرا:
❗ مگر مخاطب اسلام ستیزان اساتید تاریخ دانشگاه و حوزه بودند؟ نه
❗ مردم عادی مخاطب اسلام ستیزان بودند، مگر آنها به سراغ سند می روند؟ نه
❗ به خیال آنها مردم چه می دانند که طبری چست و طبقات کبری در کدام کتابخانه یافت می شود!!!!پیش خود گفتند به دروغ به همین کتاب ها ارجاع می دهیم کسی به سراغ صحت و سقم مطلب ما نمی رود باور خواهند کرد، یعنی مردم عادی را نادان تصور کردند. اما اینگونه نبود.مردم همیشه به سراغ کارشناسان می روند و از آنها خواهند پرسید!!!!
جریان جا زدن بهمن جاذویه به جای ابن ملجم نیز از این نوع است.
همانطور که در متن شبهه دیدید به کتاب طبقات کبرای ابن سعد، کتاب المورد(کامل) و کتاب تاریخ الحضاره السلامیه آدرس داده اند
📝 اما پاسخ:
1⃣ : کتاب سوم که کتاب منبع محسوب نمی شود و اخیرا تالیف شده است. اما کتاب اول و دوم، قطعا اگر همه این دو کتاب را زیر و رو کنید چنین مطلبی پیدا نخواهید کرد، اما کسانی که این شبهه را مطرح کرده اند تصور می کنند مخاطبانشان قطعا به سراغ زیر و رو کردن این کتاب ها نخواهند رفت.
2⃣ : در کتاب «طبقات الکبری» کلمه «زاذویه» یافت نشد و جلد ۵ این کتاب هم در چاپ های مختلف، کمتر از 700 صفحه دارد؛ یعنی صفحه 2633 وجود ندارد.
3⃣ : بهمن جازویه در نبرد جسر در سال ۱۵ یا16 هجری قمری کشته شده(1) در حالیکه حضرت علی(علیه السلام)در سال ۴۰ هجری یعنی ۲۵ سال به شهادت رسیدند.
4⃣ : منابع معتبر الحدیثی و تاریخی شیعی و نیز منابع اهل سنت مثل طبری و طبقات ابن سعد و... همه بر اصالت یمنی ابن ملجم صحه گذاشتهاند.
طبقات کبری(ابن سعد)نسب ابن ملجم را از اعراب حمیری و از قبیله مراد معرفی میکند که با بنیجبله از قبیله کنده هم پیمان بودند(2)برخی نیز او را از قبیله تجوب، یکی از قبایل حمیری و همپیمان قبیله مراد خواندهاند و بلاذری تجوب را جد ابن ملجم دانسته است که اصالتا یمینی است.(3)
🔦 دقت کنید: همان کتابی که شبهه کننده به دورغ آن را مورد استناد خود قرار داده، ابن ملجم را عربی از اهل یمن و از طایفه حمیر و یا... می داند، نه تنها این کتاب، اگر تمام کتاب های تاریخی که به بیوگرافی ابن ملجم پرداخته اند همین مطلب را عنوان کرده اند. اما شبهه کننده به دروغ چیز دیگری را به خورد مخاطبان خود می دهد.
📚 پی نوشتها
1. پورداود، ابراهیم، آناهیتا، دنیای کتاب، 1387ش و 1397؛ ص 137
2. ابن سعد، محمد، الطبقات الکبری، بیروت، دار صادر، چاپ اول، ۱۹۶۸م، ج3،ص 35؛
3.بلاذری، احمد بن یحیی، انساب الأشراف، بیروت، مؤسسة الأعلمی، ۱۳۹۴ق، ج2،ص488؛
#واحد_خواهران_مفام
@dastyarpazhoohesh
هدایت شده از قاصدک
لینک کانال زندگی پس از زندگی در تلگرام
@ZamaniNDE
@zendegindetv4
زندگی پس از زندگی در ایتا
@zendegi4_ir
#شب_قدر
@ghasedaknoor