May 11
May 11
تاریخ میگوید؛
هرکجا دست ولی خدا و
دست مردهای مجاهد بسته میشود
خداوند پرچم مبارزه را به دوش زنان میگذارد.
وقتی دست مولایمان علی ع را بستند و ولایت مطلق را میان کوچه کشیدند، فاطمه زهرا س وارد میدان شد.
وقتی سرهای شهدای کربلا، بالای نیزههای دنیاخواهی و مظلوم کشی رفت، زینب کبری و لشکر زنان اسیر وارد میدان شدند.
وقتی دست امام علی بن موسی الرضا ع در عرصهی ارتباط با شیعیان و محبان بسته شد، فاطمه معصومه س وارد میدان شد...
هرکجا دست ولایت بسته شد،
هرکجا مردان مجاهد را قلع و قمع کردند،
خداوند پرچم جهاد را بر دوش زنان قرار داد، زنانی از جنس فاطمه و زینب و معصومه علیهم السلام.
بهقول سید مقاومت
این روزها در غزه نگاهتان به میدان باشد... میدان عمل میکند.
این روزها نگاهتان
به #میدان باشد که
زن برای #زندگی و #آزادی
دارد با تمام توان میجنگد،
پرستاری میکند
یتیمداری میکند.
بالای سر اطفال مجروح ذکر میگوید.
برای اطفال کفن پیچ لالایی میخواند.
از زیر آوار درنیامده روسریاش را سفتتر میکند.
بچههای مرده را با دست خودش به خاک میسپارد، اشکهایش را پاک میکند و با کودکان زنده بازی میکند.
لباسشان را میشوید و #بوسه بارانشان میکند که اگر روز آخر زندگیشان بود از عاطفه مادری سیراب باشند و پر بکشند.
آه...
#زن...
زن فلسطینی این روزها دارد با دست خالی و قلب محزون
با دست خالی و قلب با ایمان...
با دست خالی و گهواره خالی... استوار و مقاوم و با #حجاب جهاد میکند و شهید میشود...🇵🇸💔 #سحر_شهریاری
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/dayview
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکاوی تعطیلی شبکه بهایی «منوتو» در مستند «حقیقت ماجرا»
https://eitaa.com/dayview
♦️سه گزینه رژیم صهیونیستی برای بعد از جنگ
#گزارش_کوتاه
🔹 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی به بررسی سه سناریوی رژیم صهیونیستی برای اداره غزه پس از پایان جنگ علیه حماس در بحبوحه شکافها در دولت این رژیم پرداخته و معتقد است هر کدام از این سه سناریو با موانع قابل توجهی همراه است. در این گزارش به بررسی این سه سناریو و موانع آنها پرداخته شده است.
1️⃣ نقشی برای مصر؟: این سناریو که از بیشترین حمایت در میان سران رژیم صهیونیستی برخوردار است، به دنبال این است که مصر در ازای بخشش کامل بدهی های خارجی خود، کنترل این منطقه را به دست گیرد. مصری ها تاکنون این سناریو را رد کرده و همچنان بر مواضع خود محکم ایستاده اند.
2️⃣ از رام الله تا شهر غزه: سناریوی دوم بازگشت تشکیلات خودگردان به غزه است که بسیاری از سران رژیم صهیونیستی آن را ایده ای نامطلوب می دانند و معتقدند این سناریو هدف نهایی دولت برای قطع همه روابط بین خود با غزه را بر هم خواهد زد.
3️⃣ واگذاری غزه به یک ائتلاف بین المللی: سناریوی سوم، واگذاری امورات غزه به یک ائتلاف بین المللی متشکل از کشورهای عربی، ناتو، اتحادیه اروپا یا سازمان ملل است. مقامات رژیم صهیونیستی معتقدند که این سناریو مطلوب است اما آرمانگرایانه و غیر واقعی به نظر می رسد؛ چرا که نیروهای ائتلاف بینالمللی بیشتر به عنوان مهمان در این منطقه شناخته خواهند شد تا اینکه به طور اساسی درگیر این موضوع شوند و بتوانند غزه را مدیریت کنند.
🔸 موضع نتانیاهو تاکنون مبهم بوده و ایدههای متعدد مانند اشغال غزه را بدون ارائه هیچ بدیلی رد کرده است. تاکنون تنها سناریویی که نتانیاهو به آن متعهد شده است، حفظ کنترل نظامی رژیم صهیونیستی در سرتاسر غزه است، همانطور که برای چندین دهه در کرانه باختری صورت گرفته است.
🔸 سناریوی افراطی دیگری که برخی مطرح کردهاند ساخت یک جزیره مصنوعی عظیم در سواحل غزه است. آنها معتقدند که این کار ارزانتر و سریعتر از بازسازی نوار غزه انجام خواهد گرفت و دیگر مرز زمینی بین رژیم صهیونیستی و غزه وجود نخواهد داشت.
✅ نکتهای که در خصوص این گزارش وجود دارد این است که شکست و حذف حماس را مفروض گرفته است. این درحالی است که با گذشت بیش از ۴۰ روز از جنگ، رژیم صهیونیستی هنوز دستاورد قابلتوجهی نداشته است.
@dayview
🔵 چندنکته درباره طرح تذکر لسانی در مترو تئاتر شهر
1⃣ اولا این کار حدود یک ماهه داره اجرا میشه. برای این یکی دوروز نیست
2⃣ دوم اینکه بنظرم این یک کار نسبتا تمیز فرهنگیه که طی یک ماه هیچ حاشیهای بوجود نیاورده
3⃣ این یک کار اثرگذاره، شاید روز اول کسی فکر نمیکرد اثر داشته باشه ولی مشاهدات میدانی و نظرات عزیزانی که اونجا هستن رو وقتی پرسیدم، دیدم تاثیرگذار بوده.
🔻درصدبالایی با اولین تذکر حجاب رو اصلاح کردن و برخی با تذکر دوم
🔻برخی هم هیچی همراهشون نبوده، که احتمالا سری بعدی باخودشون روسری یا شال میارن
این یعنی تاثیرمثبت
4⃣ این طرح دربهترین و سختترین ایستگاه مترو یعنی تئاتر شهر اجرا شد که از لحاظ جمعیت شلوغترین و ازلحاظ مخاطب گستردهترین طیفهارو شامل میشه
5⃣ این یک کار حساب شده و نیمهسازمان یافتهس، اینطور نیست که کسانی خودسر بلند شن برن تو ایستگاه بدون برنامه شروع کنن به کارفرهنگی و حاشیهسازی کنن
6⃣ درکنار این کارها اون طرح حجاب وعفاف هم باید زودتر اصلاح و تصویب بشه. چون این مدل کارهای فرهنگی توسط اون قوانین هست که تحکیم پیدا میکنه
❌ برخی هم گفتن با اینکارها مردم دیندار نمیشن. بله، هدف این طرح هم این نیست. این طرح برای رعایت قوانین پوشش در فضاهای عمومیه
✅ اتفاقا این طرحها به دیندار موندن دیگران کمک میکنه، شاید خود بدحجاب با تذکر دیندار نشه، ولی وقتی پوششون اصلاح شد، نوجوان من که تو جامعه داره میگرده و میخواد به گناه چشم آلوده نشه، اصلاح حجاب اونها به دینداریش کمک میکنه
برخیها متخصص ایراد گرفتن به هر چیزی هستند! الآن دقیقاً ایرادشون به این کار چیه؟
✍ حسین دارابی
@Dayview
💢 سيطره انديشههای صهيونيستی، بر رسانههای خبری جهان
🔺#امپرياليسم_رسانهای را بيترديد بايد شکل مدرنی از امپرياليسم قلمداد کرد که شاکلهها و بنيانهای آن در دهه ۱۹۵۰، به طور مشخص درآلمان غربی و پشت دروازههای کمونيسم در خلال جنگ سرد از سوی ايالات متحده بنا شد.
نگاهي به روند تاريخی نبرد رسانهای نشان میدهد که اهميت اين ابزار و سلاح تبليغاتی برای صهيونيسم در کنترل افکار و شستشوی مغزی مردم جهان چنان مهم و حياتی بود که در کنگره صهيونيسم در سال ۱۹۸۷ ميلادی که به رهبری تئودور هرتزل در شهر بال سوئيس برگزار شد، تصميماتی درباره چگونگی سيطره بر رسانههای فراگير به ويژه مطبوعات که در آن زمان قویترين رسانه به حساب میآيد گرفته شد، که به پروتکل رهبران صهيونيسم معروف گشت.
⭕️ در پروتکل صهيونيسم آمده است:
ما هنگامی در تشکيل دولت اسرائيل موفق خواهيم شد که بر ابزارهای تبليغاتی و مطبوعاتی جهان، تسلط داشته باشيم.
💢 شش غول رسانه آمريکا که غولهای رسانهای ناميده می شوند، همگی زير نفوذ صهيونيسم جهانی فعاليت میکنند، که اين غولهای رسانههای عبارتند از:
1️⃣ تايم وارنرAOL
2️⃣ وایاکام
3️⃣ نيوز کورپوريشن
4️⃣ والت ديزنی
5️⃣ برتلزمان
6️⃣ جنرال الکتريک.
🔺يکی از مهمترين ابزارهای تبليغاتی که اين جنبش در خدمت خود درآورد، #سينما بود. نفوذ صهيونيسم درعرصه سينما نيز از طريق #هاليود قابل تأمل است. سينما به عنوان #هنر_هفتم نقش بسزايی در تبليغ و ترويج افکار و عقايد به طور مستقيم و غيرمستقيم دارد. به همين سبب، صهيونيسم بزرگترين کمپانی فيلمسازی جهان يعنی هاليوود را در اختيار دارد.
🔺 از همين رو میتوان برخی از اهداف نفوذ رژيم صهيونيستی در عرصه رسانهها در موارد ذيل خلاصه کرد:
▪️بسط ارزشهای مادی که امروزه در غرب نيز متبلور شده است
▪️القای ايجاد الگوی جديد برای جهان طبق منش صهيونيسم
▪️القای بیتمدن بودن و تروريست بودن مسلمانان
▪️جهانی کردن اسطورهها و خرافات دروغ صهيونيسم؛ ازجمله #هولوکاست
▪️نقشههای صهيونيسم برای تسلط بر خبرگزاری های جهانی
🔘همچنين درباره؛
➖نفوذ صهيونيسم در صنعت سينماداری نيز همين بس که در انگليس لرد لفونت يهودی به تنهایی ۲۸۰ سالن سينمايی را تحت مالکيت خود دارد.
➖درايالت متحده آمريکا با وجود شبکههای راديويی تلويزيونی متعدد، سه شبکه ABC ، CBS ،NBC ازمشهورترين آنها به حساب میآيند.
➖و ديگر شبکهها اخبار، گزارشهای خبری و
اقتصادی خود را از اين سه شبکه ميگيرند و اين سه شبکه تحت نفوذ صهيونيسم هستند.
➖در آمريکا، شرکت بزرگ انتشاراتي راندوم هاوس که جنت کرف يهودی آن را پايه گذاری کرد و مؤسسه انتشاراتی سايمون اند شوستر که ريچارد سايمون و ماکس شوستر آن را بنا نهادند، تحت سلطه صهيونيستها فعاليت ميکنند.
➖دايرهالمعارفها که امروز به عنوان نبض تپنده کتابها و مطبوعات عمل ميکنند، نيز نه تنها مصون از تعرض صهيونيستها نبودهاند، بلکه مقر مستحکمی برای ترويج ايدههای آنان شدهاند.
🔺بنابراین صهيونيسم از زمان شکلگيری به عنوان يک جنبش و پس از آن تأسيس رژيم اسرائيل، با سيطره بر رسانههای گروهی و وسايل ارتباط جمعی، تلاش دارد افکار جهانيان را به تسخير خود درآورد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
@Dayview
آن مرد یک رسانه بود
✍ محمدرضا اسلامی، استاد دانشگاه پلیتکنیک کالیفرنیا
🔳 میتوان نشست و ناامید بود. می توان به آسانی گفت «کار از کار گذشته و هیچ تلاشی فایده ندارد». میتوان با این قبیل جملات خیال خود را راحت کرد. اما افرادی هم هستند که همت و وقت خود را مصروف تولید محتوی/آگاهی در جامعه می کنند و از پای نمی نشینند.
🔳 محمد فاضلی بعد از آنکه از دانشگاه بیرون آمد، از پا ننشست و وقت را مصروف تولید محتوی کرد، صد قسمت پادکست محصول آن تلاش است(اینجا). صد قسمت از پادکستهای دغدغه ایران منتشر شد. صد قسمت محتوا، گفتگو، صحبت و هم اندیشی پیرامون مطالب مختلف که ستون فقرات آنها یک چیز است: «دغدغه ایران».
🔳 در گروه همکاران سابق برج میلاد شاهد بودم که پادکستها یک به یک به اشتراک گذاشته می شد و برداشتم این بود که هنوز ضربان نبض جامعه (یا حداقل بخشی از جامعه اهل مطالعه) این است که «آگاهی» را «می نوشد» آگاهی را «نشر» می دهند. آگاهی را دست به دست به دیگران می رساند. در گروه تلگرامی دیگر اوضاع همین بود.
تحلیل فرد به مثابه رسانه:
◾️ «فرد به مثابه رسانه» از مختصات ایران ما و امکان ویژه دنیای جدید ماست. بیایید کمی در این مورد تامل کنیم:
▪️یک اتفاقی در جامعه ایرانی در حال رخ دادن است که مشابه اش را نمی توان در آمریکا یا ژاپن مشاهده کرد: در ایران بر خلاف بسیاری کشورها، افرادی هستند که از خارج از جریان اصلی رسانه ای (Mainstream) دارند با مردم حرف می زنند و دست کم بخشی از مردم حرفهای آنها را دنبال می کنند. یعنی جامعه یک بخشی از جریان اندیشه ورزی را “جدی” گرفته.
▪️دست کم تجربه شخصی من این است که در آمریکا چنین نیست. یعنی نسل جوان آمریکایی برایش افرادی مانند دکتر سروش یا دکتر رنانی یا دکتر غنی نژاد وجود خارجی ندارد. اگر مثلا فرید زکریایی هست به واسطه شبکه سی.ان.ان است و متقابلا چهره های فاکس نیوزی در سمت دیگر. یعنی افراد مرجع به واسطه رسانه های اصلی مرجع شناخته می شوند.
▪️در شرق آسیا هم که این وضع بدتر است. در ژاپن یا چین اساسا جریانی از روشنفکری وجود ندارد که بخواهد گفتگوهای دامنه دار، پیوسته و جدی با مردمان (یا لااقل بخشی از مردم) وجود داشته باشد. به عبارت دیگر ما در ایران افرادی داریم که محتوا تولید می کنند، مرجعیت دارند اما در رسانه های رسمی نیستند و مردم آن ها را در پستوی انبوهی از پیام های رد و بدل شده در شبکه های اجتماعی می جویند و می یابند.
▪️نگاهی به گردش کمّی محتوا از «رسانه های تک نفره» در میان ایرانیان باعث امیدواری است. عملا کمّیت گردش یادداشتها نشان از جدی گرفته شدن محتوی توسط بخشی از جامعه است. مثلا مطلب جلاسان گردگو یا افسانه پیل و پراید در زمان نشر خود تقریبا در بسیاری کانالها و گروهها بازنشر شد. اغراق نیست که گفته شود آن یادداشت ها میلیونها بار دیده شد.
▪️عدم وجود چنین چیزی در فضای رسانه و شبکه های اجتماعی آمریکا و ژاپن یک واقعیت است. یعنی عملا چهره هایی نظیر سریع القلم و ... خارج از رسانه های مسلط در حال گفتگو با مردم «نیستند». نمونه هایی نظیر دکتر رنانی، دکتر فاضلی و... که مستقل از رسانه های مسلط باشند وجود ندارند و عملا در آمریکا چهره هایی که با بدنه جامعه تکلم دارند «ذیل رسانه های بزرگ» تعریف شده اند.
▪️برای مثال مقایسه رضا امیرخانی در تهران با موراکامی در توکیو محل تامل است. رمانها و داستانهای موراکامی در ژاپن به شکل وسیع خوانده می شود. ولی موراکامی در هیچ حوزه دیگری غیر از رمان با مردم ارتباط ندارد. حال آنکه «خوانده شدن» و دیده شدن امیرخانی در نسل جوان ایرانی فراتر از "رمانِ صرف" است.
▪️به رغم اینکه گفته می شود ایرانیان اهل مطالعه نیستند ولی هم در ژاپن و هم در آمریکا بسیار به ندرت با دانشجویی مواجه شدم که علاقمند به «مطالعه جنبی» مباحث توسعه ای، اجتماعی، فرهنگی باشد. هیچ نشانی از این قبیل علاقمندیها در میان حدود دو هزار دانشجوی آمریکایی که تا کنون داشته ام ندیده ام، حال آنکه چهار ترم در دانشگاه علوم و تحقیقات تدریس کردم و شاهدم که بخش زیادی از دانشجویانم دایما محتوای مرتبط با توسعه ایران را در شبکه ها دنبال می کنند.
▪️یکی از دلایل این امر احتمالا ناشی از زوال جایگاه صداوسیما و چند دهه فقدان رسانه خصوصی و مرجعیت رسانهای است. خصیصه و نشانی از تحول اجتماعی در جامعهای که سخنگو پیدا کرده است.
▪️«فرد به مثابه رسانه» امکان ویژه دنیای امروز است. به تعبیر دکتر صیدی، این رسانه جدید/مدرن «فقط» دو چیز نیاز دارد: یک موبایل و قدری دغدغه!
@Dayview
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بلک فرایدی از کجا آمد و ما چه باید کنیم
🔹چند روز از جمعه سیاه میگذرد، جمعهای که در آمریکا به بلک فرایدی معروف است. اما تاریخچه این روز هیچ ارتباط خاصی به ما ندارد. در عوض اما میتوانیم روزهایی مناسب با فرهنگ خودمان جایگزین کنیم؛ مثل شب یلدا.
@Dayview