eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
826 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سپاه پاسداران از یک شهر موشکی جدید رونمایی کرد
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اینجوری از نیروهای مسلح حمایت می‌کنند👌 🔻 نه اینکه کم کاری دیگران رو به گردن نیروهای مسلح بیندازی ✅ اینم یه جهاد تبیین هست 👌 این لازمه ی نابودی اسرائیله👍 المزید المزید در آخرالزمان تبیین
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این واقعیات را اجازه نمیدهند مردم بدانند در تهران جلساتی نهان از مردم برگزار می شود که در آن تکاندهنده ترین اطلاعات بیان می شود و حاضرانی در آن حضور دارند که مقامات مسئولند. علیرغم رسمی بودن این جلسات، نه صدا و سیما آنها را پوشش خبری میدهد و نه مطبوعات می نویسند و این درحالی است که بخشی از ریشه های بحرانی که سراپای جمهوری اسلامی را گرفته در همین جلسات مطرح می شوند. از جمله در سخنرانی که می بینید و می شنوید.
⭕️ بعد از بیانات رهبر انقلاب که فرمودند ضعف آمریکا را تبیین کنید و شکستن توهم شکست ناپذیری آمریکا در ذهن مخاطب وظیفه است. عده ای با زبان طعنه گفتند کلمات جای حقیقت را پر نمی کند! راستش خودم هم در ذهنم آمد دقیقا در مورد ضعف آمریکا چه بگویم !؟ اما با یک آتش سوزی ساده جهان به نظاره ضعف سیستم آمریکا نشست.
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجری شبکه سه: تصاویری که از آتش‌سوزی آمریکا منتشر شده، حتی در کشورهای عقب‌مانده و جهان سوم نیز دیده نمی‌شود/ماشین‌های آتش‌نشانی آب ندارند که مردم را نجات دهند
خسارتی که آمریکا و اسرائیل بعد از یکسال بمباران به غزه وارد کردند: 50 میلیارد دلار خسارتی که در این چند روز در اثر آتش سوزی به لس‌آنجلس وارد شده: 135 میلیارد دلار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی دست‌ِ اول از آتش‌سوزی در لس‌آنجلس از زبان مردم آمریکا
❗️هشدار پلیس فتا درباره پیامک درخواست وجه نزدیکان 🔹پلیس فتا با ارسال پیامی به شهروندان هشدار داد: هک گوشی و ارسال پیام درخواست وجه به مخاطبین، یکی از شگردهای رایج مجرمین سایبری است. 🔹در صورت دریافت پیام درخواست وجه از نزدیکان خود، قبل از هر گونه اقدام حتماً «تاییدیه تلفنی» را اخذ کنید.
💫 نماز بسیار مهم شب یازدهم ماه رجب (امشب) 🌷پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله: هر کس در شب یازدهم ماه رجب ۱۲ رکعت نماز (۶نماز ۲رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، ۱۲ بار آیة الکرسی (آیه درون تصویر بالا) را بخواند، خداوند ثواب کسی را که قرائت کرده تورات، انجیل، زبور و فرقان(قرآن کریم) و تمامی کتاب‌هایی را که خداوند متعال بر پیامبران فرو فرستاده، به او عطا می‌کند و منادی از عرش ندا در می‌دهد: عمل از سرگیر که خداوند تو را آمرزید. (اقبال الاعمال سید ابن طاووس)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش‌بینی امام خامنه‌ای: وقتی ظلم از حد گذشت، باید منتظر طوفان بود. مقصر خود شما هستید و بدانید بلای بزرگتری بر سرتان خواهد آمد.