eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
ول نمی کنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یک کاربر با ارسال این ویدیو یک توصیه مهم را مطرح کرد: لطفا اطلاع رسانی کنید که حتما افرادی که قبل زمستان شیر آب کولر را نبستند الان شیلنگ ها را روی پشت بام چک کنند که آب هدر نرود.
💢محمدحسین پویانفر: با توجه به اهميت موضوع و نوع واكنش انگليسي‌ها و فراخواندن سفيرشان بايد تمام مواضع را منتشر كنيم تا براي مردم روشن شود تفكرات و رفتار و وظايف يك چطور است!؟ چه تفكري را تاييد ميكرده و چه مواضعي را تخريب!؟ هم اكنون جاسوس ها در حال كارند!
📲 درخواست از مولوی 🔹نويسنده و منتقد مخلص در عربستان‌سعودى به جرم انتقاد به محكوم شده. شايسته است براى ممانعت از اعدام عالم دينى اهل سنت، سخنى بگوييد.
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ وقتی ارضای جنسی محور اصلی روابط اجتماعی شود ☑️ این ۳ دقیقه بسیار مهم و شنیدنی از شهید بهشتی رو از دست ندین
🔸محمد بویه تازه مسلمانی از کشور گینه ◽️قرآن کتابی است که حقیقتا جامع است و به تمام سوالات در همه زمان‌ها پاسخ می‌دهد من درباره هر مسئله‌ای تردید داشتم و می‌خواستم آن را ضعف اسلام بدانم در قرآن جوابش راپیدا می‌کردم درحالی‌که انجیل این مشخصه را ندارد. ◽️مهمترین چیزی که در قرآن من را جذب کرد ماجرای حضرت عیسی علیه السلام بود. در قرآن حضرت عیسی یکی از پیامبران خدا معرفی شده است که از سوی خدا برای هدایت مردم مبعوث گردیده است او هم انسانی مثل همه انسان‌هاست و بنده خوب خداست ولی می‌دیدیم در کتاب انجیل ایشان را فرزند خدا معرفی کرده که تناقض بزرگی درمسیحیت است. ◽️مطالبی که درباره حضرت عیسی در قرآن آمده بود واقعی‌ترو کامل‌تر بودند بهتر با عقل و منطق مطابقت داشت. به دلیل این‌که کشیش بودم به انجیل اشراف داشتم در این مدت خیلی قرآن را خواندم و مطالب هردو را مقایسه کردم برای همین بیشتر به محتوایات قرآن علاقه پیدا کردم. ◽️باید مذهب تشیع را به مردم گینه معرفی کرد تا مردم با مبانی تشیع و اهل بیت آشنا شوند. برای مذهب تشیع تنها یک مدرسه دینی در پایتخت داریم که درمقابل مدارس وهابیون خیلی کم است.
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ آخرالزمانی نظام سلطه با شیعه 🎙 ایمان اکبرآبادی
🌷امام صادق علیه السلام: مره (صفرا و سودا) و بلغم را از معده جارو می‌کند جارو کردنی و هفتاد از انواع بلاء را از بدن دفع می‌کند. 📗الکافی، ج۶، ص۳۰۶
jaaar.com_Kayhan_1401-10-29.pdf
7.57M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز پنجشنبه ۲۹ دی ۱‌۴۰۱ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
💌 اوج معرفت و صفای باطن