eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹امام على عليه السلام: گناهى، بزرگتر از گناه ثروتمندى نيست كه نيازمند را [از حقّش] محروم كرده باشد. 📙غررالحكم حدیث۱۰۷‌۳۸
♦️حمله موشکی و پهپادی یمن به یک کشتی اسرائیلی سخنگوی نیروهای مسلح یمن: 🔸نیروی دریایی ارتش یمن با استعانت از خداوند متعال یک کشتی اسرائیلی (MSC Darwin) را در خلیج عدن با تعدادی موشک مناسب دریایی و تعدادی پهپاد هدف قرار دادند و این عملیات با موفقیت به اهداف خود رسید. 🔸یگان موشکی ارتش یمن تعدادی موشک بالستیک به سمت اهداف رژیم اشغالگر اسرائیل در بندر ایلات (ام الرشراش) واقع در جنوب فلسطین اشغالی شلیک کرده است. 🔸نیروهای مسلح یمن با ممانعت از کشتیرانی اسرائیل یا کشتی‌هایی که به سمت بنادر فلسطین اشغالی حرکت می‌کنند به حمایت از مردم فلسطین ادامه می‌دهد.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر توفیق نماز جماعت نداشتیم چه چیزی آن را جبران می کند؟
یا !؟🧐 قٰالَ الصّٰادِقُ(عَلَیهِ السَّلٰامُ): «شُؤْمُ اَلْمَرْأَةِ كَثْرَةُ مَهْرِهَا وَ عُقْمُ رَحِمِهَا». 🌹امام صادق علیه السلام فرمودند: « ، زنی است که مهریه اش زیاد و رَحِمش عقیم باشد». (وسائل الشیعه،جلد۲۰،صفحه۵۳) ⛔️ یک نفر 72 تا سکه مهریه زنش کرده! و 5 سال جلوگیری کرده بچه دار نشه (چون خانومش قصد ادامه تحصیل داشته!!) و آخرشم بعد 5 سال زندگی مشترک ، زنش رفته طلاق گرفته و مهریه بستون راه انداخته!...حالا اومده میگه حاج آقا تورو خدا کمکم کن❗️😐 ❤️‍🔥 مهریه زیاد و جلوگیری از فرزند آوری ، زنانِ صالحه را به حد جنون و دیوانگی و عاقبت به شرّی میکشاند، چه رسد به بعضی دختران امروزی با این حجم از دنیا طلبی❤️‍🔥
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آدمای زودرنج و حساس، جهنمی‌ترین آدمای زمینند ! 👤استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹بنویسید اتوبوس گشت ارشاد در دانشگاه صنعتی شریف! شاید براندازا واکنش نشون دادن.... 🔹اما این در واقع اتوبوس های پلیس آمریکاست که داره دانشجویان دانشگاه کلمبیا رو که اعتصاب کردن علیه نسل کشی در غزه دستگیر می‌کنند... آزادی بیان و حقوق بشر هم کشک... پ.ن: پلیس ۱۲۸ نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه نیویورک را به علت اعتراضات علیه نسل‌کسی دستگیر کرده است! اگر کشور دیگری این تعداد دانشجو و استاد رو در یک روز دستگیر می‌کرد آمریکا عمیقا نگران می‌شد😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برخورد خشن پليس آمريكا با "كارولين فولين" استاد اقتصاد دانشگاه جورجیا در تظاهرات ضداسرائيلى و حمایت از غزه ‌ 🔹دولت و پلیس آمریکا به یک استاد که بخش زیادی از عمرش را صرف تدریس کرده و صرفا معترض به کشتار مظلومانه مردم غزه است، رحم نمیکنه، بعد غربزده ها چشم امیدشون به این آمریکای مستبد و جنایتکار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دانشگاه ملبورن استرالیا هم به دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی پیوست 🔹همزمان با دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، دانشگاه ملبورن در استرالیا نیز برای دومین روز متوالی صحنه برگزاری تظاهرات و تحصن همبستگی با غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی است. 🔹دانشجویان دانشگاه ملبورن با برپایی چادرهایی در محوطه دانشگاه در حمایت از مردم غزه و محکومیت نسل‌کشی اشغالگران اسرائیلی تحصن کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناکامی پلیس آمریکا در مهار اعتراضات ضد صهیونیستی 🔹به رغم آن که پلیس و گارد ملی آمریکا صدها دانشجو و استاد دانشگاه را به علت شرکت در تجمع ضد صهیونیستی بازداشت کرده‌اند، اما این اعتراضات همچنان ادامه دارد.
☑️ اعلام آمادگی مردم یمن برای جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی 🔸میلیون‎ها نفر از مردم یمن امروز در حمایت از مردم غزه راهپیمایی‌های میلیونی برگزار کردند و گفتند که حاضرند خود را به فلسطین برسانند تا در کنار نیروهای مقاومت وارد درگیری مستقیم با صهیونیست‌ها شوند.