🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
ادامه 👇
🔻پس از عملیات ثامن الائمه(ع) حمید به آبادان رفت و به واحد مهندسی رزمی جهاد استان فارس ملحق شد. این جوان ، در کسوت سنگر سازان بی سنگر ، در عملیات طریق القدس حضوری فعال داشت و زیر سنگین ترین آتش دشمن به کار احداث خاکریز و جاده مشغول بود و پس از آن نیز در عملیات فتح المبین به وظایف جهادی خود عمل نمود.
در عملیات « الی بیت المقدس» چند روز قبل از آزادی خرمشهر ، هنگامی که حمید با بولدوزر مشغول احداث خاکریز بود ، مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و مجروح شد که البته پس از چند ساعت با بدن مجروح دوباره به خط مقدم نبرد بازگشت.
#پیگیر_باشید ⬇️⬇️
@defae_moghadas2
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
ادامه 👇
🔻پس از شرکت در عملیات رمضان ، حمید، خرقه ی سبز پاسداری از انقلاب اسلامی را بر تن نمود و در فروردین ماه ۱۳۶۲ به عضویت واحد مهندسی رزمی تیپ ۱۵ امام حسن مجتبی(ع) درآمد و به فاصله کوتاهی، به «معاونت واحد مهندسی رزمی تیپ ۱۵ امام حسن مجتبی(ع) »منصوب گردید.
هر زمان مأموریت و کاری به او محول می شد با وجود مشکلات و کمبودهای موجود نه نمی گفت و با توکل بر خداوند متعال کارش را شروع می نمود.
سرانجام در روز جمعه ، دهم فروردین ماه سال ۱۳۶۳ ،در منطقه عملیاتی جزیره مجنون شمالی ، پس از ادای فریضه نماز ظهر و عصر ، همراه برادران همرزمش بهروزی،اندامی،موسویون،آبرومند و حاج عبدالخالق اولادی ، مورد اصابت راکت های صدامیان قرار گرفت و بال در بال ملائک گشود.
#پیگیر_باشید ⬇️⬇️
@defae_moghadas2
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
💠فرازی از وصیت نامه
فرمانده شهید حمید شمائلی
🔻انقلاب اسلامی درطی این چند سال به اعماق جان مستضعفین رسوخ کرده ونسیم خوش آزادی اسلامی رابه تمام محرومین به خصوص محرومین مسلمان منطقه رسانده است و همه مستضعفان در بند جهان ارزش خاصی را برای انقلاب اسلامی ایران قائل هستند .
الان انقلاب اسلامی خاری در چشم وگلوی امپریالیسم است وآمریکا هم حداکثر سعی خود را برای برطرف کردن این مانع می کند وتا کنون این انقلاب را خدا و خون سید شهداء(ع) ورهبری امام ووحدت ملت مسلمان نگه داشته است.
@defae_moghadas2
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
شهید اصغر گندمکار_ سازماندهی و اعزام نیروهای بسیجی سال ۵٩
@defae_moghadas2