به بهانه مرگ کارتر، رئیسجمهور اسبق آمریکا
____________________________
ادعا می شود که آمریکا در راه اندازی جنگ تحمیلی علیه ایران، نقش مستقیم داشته است، چه سندی در این باره دارید؟
🟧مهمترین سند در این باره، تحلیل ها و سخنان کارتر و برژینسکی است، تحلیل که اتفاقی نیست، بر بنیاد شواهد و دلایل است.
🟦با همه انگیزه هایی که صدام داشت، اگر تحریکات آمریکا نبود، قطعاً جنگ تحمیلی اتفاق نمی افتاد.
همان گونه که در ذیل، این مقام آمریکایی به صراحتی مزورانه گفته بود:
« هر چند ، ما از کشته شدن انسان ها در جنگ متأسف می شویم، اما امیدواریم که این جنگ ، ایرانی ها را بر سر عقل آورده باشد.»( سخنگوی کاخ سفید، ۱۳۵۹/۷/۴هجری خورشیدی)
✅البته برای این تحلیل استنادات زیادی هم وجود دارد که هم اشاره شده و انشاالله بیشتر بدان خواهیم پرداخت.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
📊پس از فتح خرمشهر آیا ادله و توجبه نظامی برای ورود نیروهای مسلح ایران به خاک عراق وجود داشت؟
🟤ارتش رژیم صدام به شدت از سوی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار حمایت نظامی می شد و امکان تجاوز رژیم صدام همچنان برقرار بود.
🔴پس از فتح خرمشهر فاصله استحکامات ارتش رژیم صدام با شهرهای آبادان و خرمشهر چند صد متر بود و لیکن ایران از شهر بصره ١٧ کیلومتر فاصله داشت، به همین دلیل با توجه به برتری ارتش رژیم صدام در این زمینه، تجاوز مجدد ارتش رژیم صدام به ایران هر آن وجود داشت.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
آیا آزاد ساختن اراضی اشغالی بویژه خرمشهر، در تحولات سیاسی منطقه و روند جنگ ، تأثیر قطعی داشت؟
آری، این تأثیرات را می توان بدین صورت بیان نمود.
🔺دنیا، به قدرت نظامی ایران و ظاهر شدن یک قدرت نظامی جدید به نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پی برد.
🔺شکست سیاسی و نظامی رژیم صدام در راهبرد و راهکنش
🔺روش جدیدی از طراحی های نظامی، برگرفته از انقلاب و رهبری حضرت امام خمینی ره شکل گرفت.
🔺 رژیم صدام ، دست برتر خود را برای تحمیل خواسته های تجاوزگرانه خود به ایران را از دست داد.
🔺 آزاد سازی مناطق اشغالی، حامی اصلی رژیم صدام، یعنی آمریکا را به وحشت انداخت، #کسینجر ، ابلاغ کننده سیاست خارجی آمریکا ، پس از آزاد سازی خرمشهر می گوید: منافع ما در منطقه به آن اندازه که اینک در خطر قرار دارد، دچار مخاطره نبوده است....
دفاع مقدس (پرسش، پاسخ و شبهات)
eitaa.com/defae_moghaddas
🅾در جنگ تحمیلی کدام شهرها بیشترین بمباران هوائی و بیشترین موشک باران را متحمل شدند؟
📊شهرهای بانه و پیرانشهر بیشترین بمباران هوایی را متحمل شدند، به نحویکه این دو شهر (کرد نشین) به میدان تیر خلبانان رژیم صدام مشهور شده بودند و ایضاً جزیره خارک که به شمارگان روزهای جنگ بویژه با هواپیماهای میراژ فرانسوی ( به احتمال قوی با خلبانانی از فرانسه و مصر) بمباران شد، به نحویکه تنها در نیمسال اول ١٣۶۴ هجری خورشیدی ۵٠٠ بار بمباران شد.
❌شهر #دزفول نیز هدف بی سابقه ترین حملات موشکی در طول جنگ ها قرار گرفت.
🔴اگر چه شهرهای دیگری از کشورمان همچون خرمشهر، آبادان، قصرشیرین و... نیز آماج ترکیبی از بمباران هوایی، موشکباران، توپخانه و حملات خمپاره ای قرارگرفتند.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
🏴☠بهانه کویت در اواخر جنگ برای نصب پرچم ابرقدرتها بویژه آمریکا بر روی کشتی هایش چه بود؟
🌀رژیم صدام به حملات هوایی علیه اهداف مرتبط با ایران در خلیج فارس ادامه می داد. و ایران نیز با زدن کشتی کشورهای دوست عراق بویژه کویت ، اقدام تلافی جویانه می کرد. این ضربات شدید و سنگین بود و اساساً بر روی کویت متمرکز شده بود.
💠همین ضربات بهانهای شد برای کویت تا با برافراشتن پرچم یکی از ابرقدرتها بر روی کشتی های خود، پناهی برای نجات از حملات ایران بجوید. که البته این اقدام کویت جنگ را وارد مرحله جدیدی نمود و از آن جمله درگیریهای ایران و آمریکا در خلیج فارس بود.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
اصطلاح جنگ شهرها در جنگ تحمیلی از چه زمانی رایج گردید؟ در این باره توضیح دهید.
❌از اسفند ١٣۶٣ هجری خورشیدی و در میانه جنگ تحمیلی رایج گردید و با ارائه شواهد و مدارک مستند آمریکا مشوق تداوم آن و بمباران مناطق مسکونی ایران بود.
❌تا پیش از شروع مقابله به مثل ایران(البته علیه مراکز صنعتی و اقتصادی عراق) اصطلاح جنگ شهرها به کار گرفته نمی شد، بلکه از عباراتی مانند بمباران هوایی، حملات هوایی یا جنگ هوایی استفاده می شد، که از تاریخ مورد اشاره، اصطلاح جنگ شهرها جایگزین این عبارات شد.
🔺هنوز به طور قطع مشخص نیست کدامیک از طرفهای درگیر یا سازمانها و دولتهای دیگر برای نخستین بار این عبارت را به کار بردند.
🔺در فرصت دیگری به مراحل جنگ شهرها در دفاع مقدس می پردازیم، انشاالله.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
در زمان جنگ چرا اجازه داده شد که ناوگان آمریکا وارد خلیجفارس شود و به تجاوز بر ضد سکوها و کشتی های ایران بپردازد؟
🪝ناوگان آمریکا به قصد باز نگاه داشتن خطوط مواصلاتی دریایی رژيم صدام و بستن خطوط مواصلاتی دریایی ایران در خلیج فارس حضور یافت که به همت و ایثار رزمندگان ارتش و سپاه به هیج وجه موفق نشد.
اما حضور ناوگان آمریکا در آبهای خلیج فارس به دعوت کشورهای جنوبی خلیج فارس بود و ناوهای رزمی آمریکا در بندرهای این کشورها پهلو گرفته بود و البته گهگاهی از نفتکش های دیگر کشورها در قالب ماموریت های نظامی سوءاستفاده می نمود.
ناوگان هیچ کشوری نتوانست وارد آبهای ایران شود، تجاوزات محدود آمریکا نیز به سختی پاسخ داده شد و بیشتر از همه خود آمریکا از کم و کیف آن اطلاع دارد.
http://eitaa.com/defae_moghaddas
آیا ایران به همانند رژیم صدام مناطق مسکونی را هدف قرار می داد و باعث قتل غیرنظامیان می گردید؟
🔹قاطع بیان می شود که ایران به هیچ وجه مناطق مسکونی را مورد حمله قرار نداد و کشتاری متوجه مردم غیرنظامی نکرد.
🔹سالها بمباران و موشکباران شهرها و روستاهای کشورمان و کشتار مردم و سکوت سازمان ملل باعث شد ایران تهدید کند شهرهای خانقین، بصره و مندلی را هدف قرار می دهد.
البته مقابله به مثل ایران ملاحظاتی داشت:
🔹به منظور هشدار به مردم این شهرها، توپخانه ایران اقدام به پرتاب مُنور به این شهرها می نمود و سپس آتش توپخانه ایران بر روی اماکن غیرمسکونی و ادارات همچون تلویزیون بصره، مقر حزب بعث، سازمان امنیت و ...باریدن می گرفت.
این کار باعث تلاش مردم برای خروج از این شهرها گردید که با ممانعت رژيم صدام روبهرو گردید.
🔹ایران به ناچار از مردم عراق خواست که به شهرهای مذهبی پناه ببرند،این تهدید و راهکنش ایران در تغییر مواضع توپخانه و برتری دقت آتش توپخانه ایران،رژیم صدام را مجبور به قطع حملات به مناطق مسکونی در اواخر بهمن ١٣۶٢ می نماید.
🔹طولی نکشید با تحریکات خارجی از جمله تشویق آمریکا و کمک به برد موشکهای اسکاد عراق و کمک فرانسه با در اختیار قراردادن جنگندههای میراژ، پس از عملیات خیبر در اسفندماه ١٣۶٢ مجدداً شهرهای کشورمان هدف تجاوزات رژيم صدام قرار گرفت و جنگ شهرها بصورت متناوب تا پایان جنگ ادامه یافت.
🔹ایران به غیر از حملات جنگندههای خود به پایگاههای نظامی و صنعتی در سراسر عراق بیشتر حملات جنگنده ها و موشکهای خود را در بغداد متمرکز می کند.
🔗ادامه دارد
http://eitaa.com/defae_moghaddas
📈دیدگاه و مواضع گروهک تروریستی منافقین در باره جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه ایران چگونه بود؟
🔗گروهک تروریستی مجاهدین خلق (منافقین)، در ابتدای جنگ در ظاهر در نشریات خود، صدام را تجاوزکار می دانستند، و لیکن در تحلیل های درون سازمانی خود از تجاوز صدام به عنوان فرصتی یاد می کردند که در آن جمهوری اسلامی تحت فشار قرار گرفته و بستر برای رسیدن به هدفهایشان فراهم است.
🔗هواداران منافقین در ایام پیروزی انقلاب، در صحنه تصرف مراکز نظامی، توانست حجم انبوهی اسلحه به چنگ آورند.
🔗بعدها مشخص گردید، یکی از فعالیتهای گروهک منافقین در جبهه، سرقت سلاح و وسایل نظامی و انتقال به مراکز مخفی بود.
این مطلب در همان زمان افشا شد و موجب محکومیت منافقین گردید.
با تشدید اختلاف بین بنی صدر و نیروهای خط امام در سال ۱۳۶۰ ، منافقین با حمایت از بنی صدر بر ضد نظام جمهوری اسلامی اعلام جنگ مسلحانه نمودند.
🔗با فرار رجوی و دیگر سرکردگان گروهک منافقین به خارج دیدگاه آنان در باره جنگ کاملاً شفاف شد، آنان ایران را متجاوز اعلام نمودند و عملاً در خدمت رژیم عراق در آمدند.
🔗با گذشت زمان همکاری های منافقین و صدام توسعه یافت و این گروهک در قالب واحدهای رزمی در کنار ارتش صدام به عملیات علیه ایران دست می زند.
🖇ادامه دارد.
http://eitaa.com/defae_moghaddas