🌷هفتم بهمن ماه سالروز شهادت شهید مرتضی جاویدی🌷
@defamoghaddas_ir
در بیست و دوم تير سال 1337 در روستاي جليان فسا، کودکي در يک خانواده مستضعف و مذهبي به دنيا آمد خانواده اش او را مرتضي ناميدند .همزمان با تحصيل به کارهاي مختلفي چون دامپروري و کشاورزي مشغول گرديد تا بدينوسيله علاوه بر تأمين هزينه تحصيل به امرار معاش خانواده کمک نمايد. وي تحصيلات خود را در سال 1356 با مدرک ديپلم تجربي با موفقيت به پايان رساند.
شهيد جاويدي که برحسب دستور امام خمينـي(ره) مبني بر ترک پادگانها از خدمت سربازي در رژيم ستم شاهي امتناع ورزيد ،پس از پيـروزي انقلاب با انگيزهاي متعالي به جمع سپاهیـان پيوست. مرتضی تمام دوران حضور در سپاه در صحنه هاي خطر در داخل و خارج از کشور همیشه پیش قدم بود. در دوران دفاع مقدس شجاعت و فرماندهی او زبان زد بود تا جائیکه امام (ره) بابت شجاعت و ایثار و اخلاص او، بر پیشانی مرتضی بوسه زده است.
شهید جاویدی پس از شهادت دوستانش در وصیت نامه ای می نویسد:
... نمی دانم چه کرده ام که شهید نمی شوم . شاید قلبم سیاه است. خدا رحمت کند حاج محمود ستوده را ، وقتی با هم صحبت می کردیم ، می گفتیم اگر جنگ تمام شود و ما زنده باشیم ، چه کار کنیم؟ واقعا نمی شود زندگی کرد و به صورت خانوادهای شهدا نگاه کرد... و این جاست که ما و جاماندگان از قافله نور باید بگوییم خوشا به حال آنان که با شهادت رفتند ...
ادای احترام صیاد شیرازی به شهید جاویدی معروف به اشلو
صیادشیرازی در یکی از سفرهایش به شیراز، سراغ مزار مرتضی را میگیرد تا میرسد به شهر فسا و بعد روستای جلیان. از فاصلهی 50 متری مزار، از ماشین پیاده میشود. لباسش را مرتب میکند و با احترام کامل نظامی با قدم آهسته به سمت مزار میرود و آنجا دست راست را به گوشهی کلاه نظامی میچسباند و فاتحه میخواند و هرچه بچههای سپاه فسا که از حضورش خبردار شده بودند از او میخواهند ناهار را آنجا بماند، میگوید من در ماموریتم و فقط به احترام مردی که امام به پیشانیاش بوسه زد، به اینجا آمدهام و باید بروم.
@defamoghaddas_ir
عبدالمهدی در سال 1336 در شهرستان کازرون، در خانوادهای منور به نور ایمان بدنیا آمد. پس از اخذ مدرک دیپلم، به خدمت نظام درآمد. دوران سربازی وی مصادف با اوجگیری مبارزات مردمی انقلاب اسلامی بود و با فرمان روحالله کبیـر (ره)، مهـدی نیز همچون سایر سربازان، پادگان نظامـی را ترک کرده و به دریای خروشان ملت انقلابی پیوست. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و بهدنبال تشکیل نهاد مقدس سپاه در زمره سبزپوشان سپاهی درآمد. هنوز جنگ تحمیلی شروع نشده بود که مهدی کانون گرم خانوادهای جدید را پیریزی نمود و همسری مهربان برگزید که حاصل این پیـوند فرخنده، دو فرزند دختر میباشد. سردار ماندنیپور همزمان با شروع جنگ تحمیلی، در مهرماه سال 1359ه ش به جبهههای نبرد حق علیه باطل شتافت. وی درحالیکه فرماندهی گردان امام حسین (ع) را برعهده داشت، در عملیاتهای مختلفی از جمله عملیات شکست حصر آبادان شرکت کرد. عبدالمهدی سرانجام در سحرگاه 8 بهمنماه سال 61 هجری شمسی درحالیکه عاشقانه در حضور معبود به نماز ایستاده بود، بهدنبال پرتاب چند نارنجک بهوسیله مزدوران ستون پنجم مستقر در منطقه دهلران، پیکر مطهرش در سن بیست و پنج سالگی به خاک و خون کشیده شد و روح مشتاقش در ملکوت لایتناهی به پرواز درآمد.
فراز از وصیت شهید عبدالمهدی ماندنی پور؛
اُمَّت به پاخاسته ایران ، پشتوانه ولایت فقیه و رهرو راه امام امت باشید؛ چون هر دو مانع دیکتاتوری می شود. درحال حاضر کشورهای بزرگ استبداد و استثمارگر، از ولایت فقیه میترسند چون ولایـت فقیه مخالف حرکت استبدادی و انحرافی می باشد.
@defamoghaddas_ir
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در صفحه اینستگرام خود منتشر کرد:
ماجرای نگرانی شهید احمد کاظمی در عملیات والفجر مقدماتی
https://bit.ly/39hf4kU
@defamoghaddas_ir
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس خبر داد:
«جایزه کتاب سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی» در چهلمین سالگرد جنگ تحمیلی برگزار میشود
https://bit.ly/2OXDp7s
@defamoghaddas_ir
مادر شهید فراهانی دعوت حق را لبیک گفت
https://bit.ly/2PuVw5h
@defamoghaddas_ir