eitaa logo
عقیله العرب
93 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
562 ویدیو
91 فایل
کانال مباحث عقیدتی،بصیرتی،برگرفته از احادیث و روایات و سخنان امامین انقلاب
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 شهید محمدحسین زکارنه https://eitaa.com/roshana_ir https://rubika.ir/roshana_ir •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔰 شهید رعد فتحی حازم https://eitaa.com/roshana_ir https://rubika.ir/roshana_ir •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
نشست مجازی سیاسی مرحله اول عملیات تبیین و روایت( رزمایش)ثامن۲۱👇👇👇
♦️ نظم جدید بین‌المللی؛ نشانه‌ها و ویژگی‌ها 🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز در دیدار با جمعی از دانشجویان پیرامون تحولات جاری بین‌المللی از جمله جنگ اوکراین فرمودند: «امروز جهان در آستانه یک نظم جدید بین‌المللی است که این نظم، بعد از دوران نظم دو قطبی جهان، و نظریه نظم جهانِ تک قطبی در حال شکل گیری است که البته در این دوره آمریکا روز به روز ضعیف‌تر شده است.» 🔸 مهمترین نشانه نظم جدید بین‌المللی که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد اشاره قرار گرفته، «تزلزل در اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم» است. برای دهه‌های متمادی، فاتحین جنگ جهانی دوم، علی‌رغم وجود اختلاف نظر در برخی از مسائل، در رابطه با صورت‌بندی کلان نظم جهانی اتفاق نظر داشته و به صورت هماهنگ عمل می‌کردند. 🔸 جنگ روسیه علیه اوکراین و گسیل‌شدن سیل انبوده تسلیحات کشورهای غربی در کنار جانبداری سیاسی از اوکراین، موجب تزلزل بیش از پیش اردوگاه فاتحین جنگ جهانی دوم شده است. در این شرایط، تغییر و تحول در صورت‌بندی نظم بین‌المللی مبتنی بر همکاری و هماهنگی پنج کشور ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه و چین اجتناب‌ناپذیر است. 🔸 نظم جدید بین‌المللی از چه ویژگی‌هایی برخوردار خواهد بود؟ آنچه مسلم است، نظام جهانی همچنان «دولت محور» و «آنارشیک» باقی خواهد ماند. لذا تأمین امنیت همانگونه که در بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب مورد اشاره قرار گرفت، اصلی‌ترین و مهم‌ترین دغدغه کشورها خواهد بود. 🔸 اتفاق دیگری که از مدت‌ها پیش در حال رخ دادن است و افرادی مانند «جوزف نای» به آن اشاره داشته‌اند، انتقال مرکز ثقل قدرت به ویژه در بعد اقتصادی از غرب به شرق است که موجب تغییر در «توزیع توانمندی» میان کشورها خواهد شد. در حقیقت این نقطه پایانی بر ایده جهان تک‌قطبی بر مبنای قدرت بلامنازع ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود. 🔸 نتیجه اینکه «جنگ اوکراین» و صف‌آرایی فاتحین جنگ جهانی دوم مهمترین نشانه و پایان عصر آمریکامحوری، مهمترین ویژگی نظم جدید بین‌المللی است.
2.88M
سخنرانی جناب آقای مشهدی بافان به مناسبت روز جهانی قدس
| ویژگی‌های حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام ▪️امام هادی علیه‌السلام به مردی از اهالی ری فرمودند: کسی که قبر عبدالعظیم را در ری زیارت کند مانند کسی است که قبر حسین علیه‌السلام را در کربلا زیارت کرده. 🏴 امروز سالگرد وفات حضرت عبدالعظیم حسنی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰حل بحران کاهش فرزندآوری، نیازمند فرهنگ‌سازی 🔺 رهبرانقلاب‌اسلامی: امروز یکی از مشکلات جامعه‌ی ما مساله‌ی جوان‌هاست، مسئله‌ی اشتغال جوان‌ها، ازدواج جوان‌ها. دختران و پسران جوان فراوان، [امّا] ازدواج دشوار و گاهی ناممکن است. خب باید کمک کنند؛ باید افراد در این زمینه‌ها کار کنند، تلاش کنند، باید فرهنگ‌سازی بشود. وقتی با تبلیغات چندجانبه و همه‌جانبه روی فرزندآوریِ کمتر تبلیغ می‌شود، میرسیم به وضعیّت فعلی که آدم‌های وارد، هشدار می‌دهند نسبت به بیست سال دیگر، سی سال دیگر، از لحاظ پیر شدن کشور، پیر شدن جامعه. جامعه‌ی پیر نمی‌تواند به آن قلّه‌ها برسد؛ همه‌ی پیشرفت‌های ما تا امروز به برکت حضور جوان‌ها بوده. بنده گفته‌ام که پیرها بلاشک نقش ایفا می‌کنند، امّا موتور، جوان‌هایند. اگر این جامعه محروم بماند از یک جمعیّت قابلِ جوان، دشمن بر این جامعه مسلّط خواهد شد. خب این لازم دارد؛ فرهنگ‌سازی دست شما است. 🔸بیانات در دیدار با مداحان اهل‌بیت(علیهم‌السلام) 🗓 ۱۳۹۸/۱۱/۲۶ https://eitaa.com/roshana_ir https://rubika.ir/roshana_ir •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۲۳۰ قرآن کریم ( آیات ۷۲ تا ۸۱ سوره مبارکه هود ) 🍃🌹🍃 🌺 در وصیت پیامبر (ص) به امام علی (ع) آمده است: «وَعَلَیکَ بِتِلاوَةِالقُرآنِ عَلی کُلِّ حالٍ» یاعلی! برتو باد که در همه حال قرآن تلاوت کنی. (اصول کافی ۷/۷۹) 🎙 استاد پرهیزگار