🔴کاش تکتک براندازانِ ایرانفروش، غیرت و امانتداری موتی آلمانی را داشتند
🔹در تاریخ معاصر نقل شده است زمان حمله متفقین به ایران که روابط سیاسی ایران و آلمان قطع شد، زمانیکه سفارت ایران در برلین مورد اصابت بمبهای متفقین قرار گرفت و بکلی ویران شد، یکی ازمستخدمین سفارت به نام خانم «برکینگهام» که زنی استثنایی بود اثاث قیمتی و قاشق چنگالهای نقره سفارت را در زیرزمینی محفوظ نگاه داشت و در زمانی که با فروش یک قطعه از آنها میتوانست هزینه یک ماه خود را تامین کند؛ با نهایت صداقت و امانتداری از آنها نگهداری نمود و پس از پایان جنگ به نخستین مامور سیاسی اعزامی ایران تحویل داد. در برابر این خدمات گرانبهای خانم برکینگهام که همه به او «موتی» یعنی مادر خطاب میکردند تا پایان عمر در سفارت ایران درکلن به سمت تلفنچی و سرایدار به خدمت اشتغال داشت .
🔹یکی میشود موتی و اینگونه در زمان جنگ خود را مقید به مراقبت از اموال ایران میداند ودیگری میشود براندازان ایرانی که برای پول دشمن حیا، عفاف و حجاب و امنیت یک کشور میشود
📚عبدالرضا هوشنگ مهدوی، در حاشیه سیاست خارجی از دوران نهضت ملی تا انقلاب، تهران،
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
برگی از داستان #استعمار
قسمت شصت و چهارم:
عاقبت ولگردی و گدایی
سرمایه داران برای پیشرفت بیشتر مایل بودند همه مردم یا در کشتزارها و چراگاه ها به کار مشغول باشند و یا در کارخانه ها.
حکومت هم که به پول این ثروتمندان نیاز داشت به جان افراد بیکار و ولگرد افتاد.
« قانون مجازات ولگردان » که در انگلستان تصویب شده بود،تأکید میکرد که اگر شخص تندرستی به ولگردی مشغول شد،پلیس او را دستگیر خواهد کرد و روی سینه اش به شکل حرفV داغی زده خواهد شد.
این شخص ولگرد به یکی از اهالی محل سپرده خواهد شد تا به مدت دو سال برای او بردگی کند و تنها آب ، نان و آشغال گوشت بخورد.
اگر پس از این مدت باز هم ولگردی میکرد.روی پیشانی اش با حرف S داغ زده می شد و برای همه عمر به بردگی محکوم می شد.
در قانون دیگری حکم شده بود که افراد بیکار را پشت. ارابه ها ببندند و به آن ها تازیانه بزنند و بعد حلقه های آهنین و سنگینی را روی گردن هاشان بیندازند.
قانون دیگری که علیه گداها تصویب شده بود،آن ها را به سوزاندن و سوراخ کردن گوش راستشان تهدید میکرد و اگر باز هم گدایی میکردند، اعدام می شدند.
تمام این قوانین برای بیشتر شدن تعداد کارگران و پایین ماندن میزان دستمزدها تصویب می شد.
در فرانسه کسانی که شغلی نداشتند باید بین اخراج از کشور و پاروزنی یکی را انتخاب میکردند.
حکومت هلند و فرانسه برای یافتن افرادی که کار پاروزنی درکشتی ها را انجام می دادند « سازمان شکار ولگردان » را تأسیس کردند.
آنها حتی دادگاه ها را مجبور می کردند تا برای جرم های کوچک هم مجازات پاروزنی را تعیین کنند.
کارخانه دارها حتی کودکان را به کار در کنار دستگاه های عظیم وامی داشتند.
در بلژیک صنعت توربافی کاملاً در دست بچه ها بود و استخدام دخترانی که بیش از دوازده سال سن داشتند در این صنعت ممنوع بود.
کودکان دستورهای کارفرمای خود را به آسانی قبول می کردند. یک سوم تا یک ششم بزرگ ترها حقوق می گرفتند و حتی گاهی غذای ناچیزی که در کارخانه ها می خوردند دستمزدشان محسوب می شد.
در انگلستان بسیاری از سازمان های خیریه که برای حمایت از کودکان ساخته شده بودند این بچه ها را به کارخانه داران می فروختند.
کارخانه های «لانکشایر» پر بود از چنین کودکانی،رئیسان این سازمان های خیریه به بچه ها می گفتند مردان و زنانی مهربان در کارخانه انتظارشان را می کشند.
به آنها گوشت بریان و مسقطی آلو می دهند.
آن ها را بر اسب های خودشان سوار خواهند کرد و به آنها ساعت های طلایی و پول خواهند داد.
در « بیرمنگام » بچه های هفت ساله وارد کارخانه می شدند؛ اما در شمال و جنوب غربی انگلیس کودکان پنج ساله و حتی چهار ساله هم در کنار دستگاه های ریسندگی به کار گرفته می شدند.
هنگامی که در سال ۱۷۹۶ میلادی کارخانه دارها به دولت اعلام کردند که نمی توانند مالیات های جدید را بپردازند دولت انگلستان پاسخ داد:« کودکان را به کار گیرید تا هزینه هایتان کاهش یابد.»
کار بچه ها در کارخانه ها ۱۲ تا ۱۸ ساعت طول میکشید.
کارخانه داری که فقط به مدت ۱۳ ساعت از ۶ صبح تا ۷ عصرا ز بچه ها کار میکشید «یک کارفرمای مهربان و انسان دوست » به شمار می رفت.
گاهی بچه ها از خستگی به خواب می رفتند و انگشت هایشان زیردستگاه قطع می شد.
محیط کارخانه ها هم آلوده بود و بهداشت در آن ها رعایت نمی شد.
پنجره ها باریک و تقریباً همیشه بسته بود.
گردی که از بسته های پاک نشده پنبه بلند می شد بچه ها را به بیماری های تنفسی دچار می کرد.
در سال ۱۷۸۴ میلادی در شهر منچستر که بزرگ ترین کارخانه های پارچه بافی جهان در آن قرار داشت یک بیماری عجیب بسیاری از بچه های کارگر را از پا درآورد.
این بیماری تب کارخانه نام داشت.
📚سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی، ج6ص66
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارزش بی نهایت مردم ایران در نظر امام خامنه ای
🔺دریادار ایرانی: مقام معظم رهبری امر کردند نیرویی دریایی باید در شان مردم ایران باشد، از ایشان پرسیدیم شان مردم ایران چیست؟ ایشان فرمودند بی نهایت
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍رهبری چنین سراغ داشتید؛ فقط اونجایی که حنانه به ریش های آقا دست میزنه و آقا میکروفن برمیگردونه و ترکی میفرماید بیا جلو 😍
꧁꧂🌿꧁꧂🌿꧁꧂
کانال فرهنگےهنرے نسل ظهور
https://eitaa.com/Nasle_zohoor59
꧁꧂🌿꧁꧂🌿꧁꧂
⭕️ ماجرای نامه یک تکاور ایرانی به صدام!
🔹آن موقع که صدام خیلی شهرها را بمباران می کرد، حسن آبشناسان نامه ای به او نوشت:
" اگر جناب صدام حسین ژنرال است، پس به راحتی می تواند در دشت عباس با من و دوستان جنگ آورم ملاقات کند و با هر شیوه ای که می پسندد، بجنگد؛ نه این که با بمب افکن های اهدایی شوروی محله های مسکونی و بی دفاع را بمباران کند و مردم را به خاک و خون بکشد".
🔹در جواب نامهی حسن، صدام، ژنرال قادر عبدالحمید را با گروه ویژه اش به دشت عباس فرستاد تا به حسن یک جنگ تخصصی را نشان بدهد.
🔹سال ها قبل در اسکاتلند، حسن، عبدالحمید و گروهش را در مسابقه کوهنوردی ارتش های منتخب جهان دیده بود.
آن جا گروه حسن اول شد و عراقی ها هفتم شدند.
🔹حالا در میدان جنگ حقیقی، حسن دوباره مقابل ژنرال قادر عبدالحمید قرار گرفت و با یک طرح غافلگیرانه ژنرال عبدالحمید را قبل از رسیدنش به خاک ایران اسیر کرد!
📸 تصویر شهید حسن آبشناسان در مسابقات اسکاتلند در رشته کوهستان که توانست با تیم همراهش مقام اول را در مقابل کشور های ناتو بدست بیاورد.
🎋۸ مهرماه؛ سالروز شهادت #حسن_آبشناسان
#شهدا_هویت_جاویدان_تاریخ
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
هجمه پی در پی سینا ولی الله مزدور و دلقک به مسئول مجموعه دختران انقلاب
❌تا حالا برای بیان خاطرات امر به معروف های اثرگذار دختران انقلاب چندین تا پست به تمسخر کار کرده و کار کردن....
♨️معلومه بدجور عصبانی اند و سوختن
#بی_تفاوت_نباشیم
#دختران_انقلاب
🇮🇷کانال دختران انقلاب را دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
🔻ما مدعی جایگزینی اقتصاد فولادی به جای اقتصاد نفتی هستیم
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین راهاندازی نیروگاه سیکل ترکیبی «شهید حاج احمد کاظمی» فولاد مبارکه(۶):
🔹امروز فولاد مبارکه در پروژه انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی سرمایهگذاری و باکیفیتترین نیروگاه را وارد مدار تولید کرده و پس از آن سرمایهگذاری در توسعه میادین گازی کشور را در دست اقدام دارد.
🔹معتقد هستیم بر مبنای نظر مقام معظم رهبری، صنعت، باید انسانساز باشد.درواقع برخلاف تئوری توسعه غرب، هدف ما در فولاد مبارکه فقط تولید فولاد نیست؛ بلکه هدفمان انسانسازی برای ساخت یک ایران آباد و آرمان ما خلق آیندهای بهتر برای ایران عزیز است.
🔹ما مدعی جایگزینی اقتصاد فولادی به جای اقتصاد نفتی هستیم که امیدواریم با حمایتهای همیشگی ریاست محترم جمهور که همواره تولید را رکن رکین اقتصاد قلمداد کردهاند و همچنین حمایتهای وزارت صمت، از این پس با محدودیتهای انرژی و ارزی و صدور بخشنامههای خلق الساعه مواجه نباشیم و بتوانیم افتخارات بیشتری برای کشور رقم بزنیم
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻امروز سالگرد ترور و شهادت سردار سید حمیدرضا هاشمی، فرمانده سازمان اطلاعات سپاه استان سیستان بلوچستان است
🔹سید حمیدرضا هاشمی وقتی متوجه حمله مسلحانه اغتشاشگران به یک مرکز درمانی در زاهدان و آتش زدن آن مرکز میشود، سریع خودش را به آنجا میرساند و بعد از فراری دادن اشرار، چند خانم که در مرکز بودند را با ماشین شخصی خودش به منزلشان میرساند و به محل آشوب برمیگردد. سید مشغول امدادرسانی به مجروحان حادثه بود که توسط تروریستی که با تک تیرانداز در ساختمان مخروبهای مستقر بوده بصورت هدفمند از ناحیه گردن مورد اصابت گلوله قرار میگیرد و به شهادت میرسد.
🔹مهمترین ویژگی دوره فرماندهی سردار هاشمی ایجاد تحرک ویژه در موضوع عملیات های موفق علیه گروه های تروریستی در منطقه بود. طی دوران فرماندهی او جمعی از اشرار و سرکردگان و عوامل گروهک های تروریستی دستگیر یا به هلاکت رسیدند.
🔹شاید دقیق ترین گزاره این باشد که وقتی آشوب و ناآرامی میشود، گروهک های تروریستی فرصت پیدا میکنند، موانع اصلی خود را از سر راه بردارند.
🌷دسته گلی از جنس فاتحه و صلوات تقدیم کنیم به روح آسمانی او
🔴تبیان توحیدی
کانال مازندران ایتا
https://eitaa.com/irantebyan1401