eitaa logo
دهکده خبری ایران ✍🏽وعده صادق ✍ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
165 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
10.2هزار ویدیو
40 فایل
وعده صادق : حماسه وعده صادق , خط و نشان سخت نظامی، آرایش دکترین دفاعی، مبتنی برقانون وامنیت ملی ،جمهوری اسلامی ایران،قدرت اول موشکی و اتمی ازخاک وطن نمی گذرم خبری،تحلیلی فرهنگی،اجتماعی،سیاسی. مبتنی برقانون وامنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تبیین مینماید
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اردوغان رویای تاسیس مجدد امپراتوری عثمانی را در سر می‌پروراند و امروز به حمله و تهمت به اسرائیل ادامه داد. او رویای فروپاشی اسرائیل، فتح اورشلیم و رهبری جهان اسلام را دارد.
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توجیه خشونت پلیس آمریکا در سرکوب تظاهرات و تجمع‌های دانشجویی در دستور کار اینترنشنال قرار گرفت! 🔹 بعد از حملات وحشیانه پلیس آمریکا به معترضین در دانشگاه‌های مختلف این کشور حال شبکه صهیونیستی اینترنشنال توجیه این رفتارهای خشونت آمیز پلیس را در دستور کار خود قرار داده تا شاید از این طریق بتواند به اربابانش خوش خدمتی کرده باشد.
🔴لوید آستین وزیر جنگ آمریکا گفته "ایران باید پس از نتایج حمله به اسرائیل در کارایی تسلیحات خود تردید کند!" 🔹البته وی می‌تواند از ژنرال کوریلا، فرمانده دفاع از رژیم صهیونیستی در شب ۲۶ فروردین، گزارش دقیق وقایع را بگیرد که حتما هم گرفته اما مشخصاً این اظهارنظر نوعی فرار رو به جلو است. 🔹همانطور که گفته شد، بهترین میزان برای سنجش کارایی تسلیحات دو طرف این است که ببینیم بعد از عملیات وعده صادق کشورهای بعضا متحد غرب در صف خرید تسلیحات کدام کشور قرار گرفتند؟ 🔹آستین تصور می‌کند دنیا، دنیای ۲۰ سال پیش است که کشورها بر اساس نظرات مقامات آمریکایی تصمیم بگیرند.
⭕️‏برای قطع شدن چند تا درخت قیطریه واسه ساخت مسجد، تمام رسانه‌ها و پروژه‌ بگیرا رو بخط کردن تا کار شهرداری رو زیر سؤال ببرند! ولی حالا انقدر شرف دارن که به همون اندازه خبر بهینه‌سازی ۴٠ بوستان اختصاصی مادران و کودکان رو به مناسبت هفته زمین پاک منتشر کنند؟ یا نون نداره واسشون؟
⭕️‏آمریکا از این دلقکا نداره که بیان به پلیس بگن: "تو حقوقت رو از جیب مردم میگیری بعد مردم رو میزنی" ؟؟؟؟ یا فقط ما گیر همچین وطن فروشایی افتادیم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویر واقعی تعقیب بالگردهای دشمن بعثی توسط شهید شیرودی به همراه صدای شهید. بمناسبت 8 اردیبهشت سالگرد شهادت ایشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این احمق رو ببینید بچه‌اش! مرده . به کجا داریم می‌رویم. یکی از شواهد دوران آخر الزمان رو به انحطاط رفتن اخلاقیات و دین مداری می باشد.
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران فارس نوشت: 🔹یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با فارس از ابراز پشیمانی برخی چهره‌های فعال که در ایام اغتشاشات «زن، زندگی، آزادی» به خارج از ایران رفته بودند، خبر داده است. 🔹به‌گفتۀ این منبع آگاه برخی از این چهره‌ها درخواست‌های را مستقیم یا با واسطه برای بازگشت به ایران مطرح کرده‌اند. 🔹ناموفق‌بودن در موضوعات کاری، حس فریب‌خوردن از اپوزیسیون خارج‌نشین و اختلافات و ازهم‌گسیختگی ضدانقلاب، سبب ناامیدی، پشیمانی، احساس سرخوردگی و برخی بیماری‌های روحی در این چهره‌ها شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️این تجمعات کار ساندیس خورا یا پایگاه بسیج واحد دانشگاه تهران نیست! کار انسان آزاده است، انسانی که بیش از هفت ماه جنایات رژیم کودک کش را دیده.. دانشگاه اونها زیباکلام نداره که با دانشجوها همدردی کنه؟ برهانی نداره که از نظر حقوقی پشت دانشجوها باشه؟
⭕️اسرائیل باید نگران اتحاد کل دنیا بر علیه‌اش باشه... این بیداری جهانی که داره شکل میگیره بی سابقه است، و همین باعث نابودی کاملتون میشه...