🎞 حدیث نماز جمعه
🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
💠 قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِه: اِعلَموا أنَّ اللّهَ تَعالى قَد فَرَضَ عَلَیكُمُ الجُمُعَةَ، فَمَن تَرَكَها فی حَیاتی وبَعدَ مَماتی ولَهُم إمامٌ عادِلٌ، استِخفافاً بِها وجُحوداً لَها، فَلا جَمَعَ اللّهُ شَملَهُ، ولا بارَكَ لَهُ فی أمرِهِ، ... حَتّى یَتوبَ.
🔅پیامبراسلام صلی الله علیه وآله وسلم میفرمایند: بدانيد كه خداوند متعال نماز جمعه را بر شما واجب ساخته است. پس آنان كه در زندگى و پس از مرگ من، از روى سبك شمردن و يا انكار، آن را ترك كنند، با وجود اين كه پيشواى عادلى دارند، خداوند وحدتشان نبخشد و در كارشان بركت ندهد،.... مگر توبه كنند.
📚 الذكرى «المطبوعة فى موسوعة الشهید الأوّل»، ج ۸ ص ۱۹
🔰مراسم آیین عبادی سیاسی نمازجمعه
. هشتم اسفند ماه ۱۴۰۴
به امامت:
✅ حضرت حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه معزز و مردمی شهرستان چابهار
🎤 مجری :برادر جواد نخعی مقدم
📖 قاری و موذن : برادر علیرضا میر
🕋مکان: مسجد امام حسین علیه السلام
⏰ اذان ظهرساعت: ۱۱:۴۰
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
#نماز_جمعه_پایگاه_حماسه
#ستاد_نمازجمعه_شهرستان_چابهار
⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛
ناامیدی گناه کبیرست
هر اتفاقی هم بیوفته ما
از حق دست نمیکشیم
ما برای خدا میجنگیم
سلام علیکم
مراسم تجدید بیعت با امام شهید《 آیت العظمی امام خامنه ای》مبنی بر تداوم راهشان در مبارزه با استکبار
زمان : یکشنبه ۴۰۴/۱۲/۱۰ همراه با نماز ظهر و عصر
مکان : مسجد امام حسین (علیه السلام)
لطفا در حد امکان اطلاع رسانی کنید.
لحظاتی با احکام
🚨🚨🚨 نظر مراجع معظم تقلید در مورد #بقاء بر حضرت آیتاللهالعظمی امام شهید سید علی حسینی خامنهای (قدسسره) :🔰
✅👈 آیتالله سیستانی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و ملتزم و متعهّد به پیروی از فتوای ایشان بود، واجب است بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
✅👈 آیتالله مکارم شیرازی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست، واجب است در مسائلی که به فتوای ایشان عمل کرده، بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
✅👈 آیتالله نوری همدانی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و در بعضی از مسائل به فتوای ایشان عمل کرده، واجب است بر تقلید از ایشان در تمام مسائل باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
✅👈 آیتالله شبیری زنجانی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست یا در صورت تساوی به فتوای ایشان -هر چند در برخی از مسائل- عمل کرده باشد، لازم است در تمام مسائل بر فتوای ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
✅👈 آیتالله جوادی آملی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست بقای بر تقلید از ایشان احتیاطاً واجب است و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
✅👈 آیتالله وحید خراسانی: بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و حتی مکلّفینی که وظيفه آنها تقليد از ایشان بوده، واجب است به فتوای ایشان عمل کنند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه. چه در زمان حيات ایشان التزام به عمل به فتوای ایشان داشته يا نداشته باشد و چه عمل به فتوای ایشان كرده يا نكرده باشد و چه فتوای ایشان را ياد گرفته يا ياد نگرفته باشد.
➖➖➖➖➖
◦•●◉✿🍃#لحظاتی_با_احکام 🍃✿◉●•◦
╭═━⊰🍃🌺🌹🌺🍃⊱━═╮ https://eitaa.com/joinchat/729743599Cdc863cab97
╰═━⊰🍃🌺🌹🌺🍃⊱━═╯
💞اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ_ اَللّهُمَ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک وَ الْعَنْ أعْدائَهُم أجْمَعِین💖
✔️ با #فوروارد کردن مطالب کانال،درثوابنشراحکامشریکشوید.
«انتشار فقط با لینک کانال»
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#سید_علی_خامنه_ای
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریاد خونخواهی امام خامنهای در چابهار