هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر معظم انقلاب فردا صبح (چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳) درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
💻 Farsi.Khamenei.ir
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
درگذشت غمبار و سنگین فاضل گرانقدر، خطیب توانا، عاشق و واله اهل بیت، نویسنده اثر ماندگار سبط اطهر ؛ حجتالاسلام والمسلمین حاج سید رضا محبوبی را تسلیت عرض مینماییم.
نوای گرم و دلنشین و سوز برآمده از قلب آکنده از مهرش به خاندان عصمت و طهارت هیچگاه فراموش نخواهد شد.
توفیق بهرهمندی از فیض منبر این سلاله سادات در موکب و هیأت یا فاطمهالزهرا سلاماللهعلیها یادگار ماندگاری برای ما خواهد بود.
از خداوند حکیم و علیم، رحمت و مغفرت و رضوان الهی برای آن بزرگوار و صبر و سکینه و آرامش و تحمل بر مصیبت، برای خانواده گرامی و بازماندگان ایشان طلب مینماییم.
کانال معارفی سر دلبران ، رحلت این عالم فرزانه را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و عموم ارادتمندان و دوستداران اهلبیت (علیهم السلام) تسلیت عرض میکند.
عاش سعیدا و مات سعیدا
▪️تصویر فوق ؛ شیخ ابراهیم زکزاکی و سید رضا محبوبی (رحمة الله علیه)
#سیدمحبوب
@delbaran5
بسم الله الرحمن الرحيم
▪️زندگینامه ای مختصر از حجت الاسلام حاج سید رضا محبوبی خطیب فاضل و روضه خوان سیدالشهدا عليه السلام :
▫️سید رضا محبوبی مردادماه سال ۱۳۷۱ در استان لرستان شهر بروجرد در خاندانی از سادات دوشرفه ی موسوی چشم به جهان گشود. پدروی از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس و مادرش از بانوان مومنه ی سادات هستند که این فرزند را با عشق با اهلبیت ع پرورش دادند. اجداد و پدر بزرگ او به اخلاق و تدین و دینداری و محبت به سیدالشهدا ع شهرت داشتند و کراماتی از آنها در توسلات به اهلبیت عليهم السلام نقل شده است.
سید رضا از کودکی در جلسات روضه در حسینیه پدربزرگ با عشق اهلبیت عليهم السلام پرورش پیدا کرد. او در نوجوانی از هوشی بالای برخوردار بود و در مدرسه ی تیزهوشان درس خواند اما عشق اهلبیت عليهم السلام او را به سمت تحصیل در حوزه علمیه قم کشاند و به آشییانه اهلبیت ع هجرت کرد. سید رضا در قم با خانواده ای مومن وصلت و حاصل این ازدواج دو فرزند پسر و دختر شد.
او در حوزه علمیه مراتب تحصیلی را با عشق و علاقه طی کرد و در مدت کوتاهی در عرصه ی علمی درخشید و از استعدادهای برتر و نخبگان حوزه علمیه در پژوهش و تحقیق و تالیف کتاب با موضوعات فقهی، کلامی و تاریخی گردید. او مسلط به زبان عربی بود
و به عنوان طلبه ای زبان دان به سفرهای تبلیغی به کشورهای عراق، سوریه و لبنان سفر میکرد و در برخی شبکه های این کشورها به سخنرانی می پرداخت.
سید رضا اما در کنار تحصیل علم در کسوت سربازی امام زمان عج به تبلیغ معارف اهلبیت عليهم السلام ممارست داشت و در هیئات مختلفی در استانهای گوناگون کشور به امر تبلیغ معارف اهلبیت در قالب سخنرانی های جذاب و بصیرت افزا و روضه خوانی برای جدش حسین ابن علی علیه السلام مبادرت داشت.
از صفات اخلاقی و خصوصیاتی که عام و خاص با یک برخورد با او شیفته اش میشدند میتوان به: اخلاق خوش و نبوی، تواضع و فروتنی بالا، اخلاص عجیب، صبوری بسیار بالا، دلسوزی و دغدغه مندی برای حل مشکلات مردم، اهل تهجد و تهذیب نفس و مناجات و توسل و در یک کلام کسی بود که با دیدن او همه عاشق اهلبیت و مذهب حقه تشیع میشدند.
او از طلابی بود که خود را سربازی برای انقلاب اسلامی میدانست و رابطه ی قلبی عجیبی با مقام معظم رهبری داشت و در سخت ترین شرایط به عنوان یک طلبه انقلابی ایفای نقش میکرد و مواضع آشکاز وی برای اطرافیان چراغ راهی بود که دچار فتنه های آخرالزمان نشوند. لذا آثار ارزشمند به جا مانده از وی در قالب کتاب، مقاله، یادداشت، سخنرانی و ... گویای دیدگاه ها و تفکرات عمیق انقلابی برخواسته از متون ناب دینی بود.
هرکجا مردی الهی و یا صاحب نفس پیدا میکرد ولو در دورترین نقطه با او ملاقات میکرد و از انفاس الهی اساتید مختلفی در عرفان و اخلاق بهره برد و جذبه ای که داشت را مرهون انفاس بزر گانی از جمله برخی شاگردان آیت الله سعادت پرور مثل آیت الله مویدی بود. او با ۳۲ سال سن همچون استادی با تجربه در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی و سیاسی درخشید و مسلمان و غیر مسلمان را با سلایق گوناگون مجذوب اهلبیت ع میکرد. سید مصداق مومنی بود که شادی اش در چهره و غمش در دلش بود و در سخت ترین حالات هم کسی ناشکری او را ندید. همه دارایی او در دنیا عشق اهلبیت و خدمت در این دستگاه بود و تا آخرین نفس بدون چشم داشت و با همه ی وجودش در دستگاه اباعبدالله نوکری کرد. نوکری برایش در حسینیه اعظم زنجان و هیئت الرضای تهران تا منزل پیرمردی در روستاهای دورافتاده لرستان بواقع هیچ فرقی نداشت و همه جا برای جدش سنگ تمام میگذاشت.
اما انگار پیمانه او پر شده بود و دیگر کالبد جسم او توان تحمل این روح بزرگ را نداشت و بیماری سختی واسطه شد تا او را در روز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به محبوبش برساند. این بیماری او را به درک عینی روضه های حضرت صدیقه و سیدالشهدا عليهم السلام رساند و درجات او را ترفیع و روند سیر الی الله را برایش تسریع کرد به نحوی که در سخت ترین حالات مریضی لذت میبرد و از عنایاتی که اهلبیت بواسطه ی این امتحان به او دادند مینوشت و میگفت.
در لحظات احتضار و کما با روضه ی سیدالشهدا اشکش جاری شد و در اذان مغرب روز ولادت مادرش آسمانی شد.
هزاران نفر در کشور برای او عزادار شدند و همه ی شاهدان در تشییع باشکوه پیکر مطهرش شهادت دادند که تشییع او مشابه شهدا بود و عطر سیدالشهدا ع در استقبال از فرزندش حس میشد. هزاران نفر که در روز رحلتش فقط یک عکس از او دیده بودند شیدا و بیقرار سید شده بودند و این است اثر اخلاص... طوبی له و حسن مآب
#سیدمحبوب
▪️ @delbaran5
هدایت شده از کانال سردلبران
▪️سخن آیت الله علامه مصباح یزدی ره
و کانال سردلبران
انتشار به مناسبت سالروز ارتحال علامه مصباح یزدی(رحمة الله علیه)
@delbaran5