پاسخ شدیدالحن لاریجانی به نامه شورای محترم نگهبان
🔹لاریجانی اما در پاسخ تندی به شورای نگهبان اقدام آنها را وهن نظام دانسته و گفته فرزندم و همسرش برای تحصیل در آمریکا به سر میبرد و از اعضای شورا پرسیده که آیا تحصیل یک فرزندش در آمریکا به معنی سفر مکرر اعضای خانوادهاش به اروپا و آمریکاست؟
🔹او افزوده یک بار اوایل انقلاب به همراه خانواده برای سفر به انگلستان رفته که بلافاصله منصرف شده و برگشتهاند و باردوم در دهه ۸۰، همسرش یکیاز فرزندانش را برای عکسبرداری پزشکی، «پتاسکن» جهت تشخیص میزان پیشرفت بیماری فرزندش به انگلیس رفتهاند و ۵ روزه برگشتهاند.
🔹لاریجانی از شورای نگهبان پرسیده که آیا مطمئن است که همسر و فرزندان افرادی که تایید صلاحیتشان کرده، در این ۴۲ سال سفر خارج از کشور نداشتهاند؟!
🔹او در بخش دیگری نوشته فرزند من بابت همراهی همسرش برای ادامه تحصیل سال ۸۳، به انگلستان سفر کرده و مصوبه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ممنوعیت تحصیل فرزندان مسئولان در کشورهای بیگانه، مربوط به سال ۸۸ است؛ لاریجانی پرسیده که آیا فرزند من علم غیب داشته که ۵ سال بعد این کار ممنوع میشود؟!
🔹نقش یکی از فرزندانش در پروژههای مجلس هم موردی بود که لاریجانی بابت آن از محسنیاژهای خواسته تا بررسی کند و هر مجازاتی که خواستند در نظر بگیرند.
🔹او درباره مساله سادهزیستی هم گفته من از سال ۵۶ در شمیرانات زندگی میکردم آن هم در خانه پدری و پدربزرگم. لاریجانی میگوید اگر آن خانه را میفروختم و یک خانه سازمانی اشغال میکردم، سادهزیست بودم؟! او تاکید کرده که تمام مال و اموالش ناشی از ارثیه پدری خود و همسرش است.
🔹او درباره اتهام «سهیم بودن در نابسامانی و وضع نامطلوب موجود در دولت مستقر» گفته این هم جزو اموری است که شورای نگهبان باید تشخیص دهد؟!
لاریجانی مثالی از دولت زمان جنگ به ریاستجمهوری آیتالله خامنهای و نخستوزیری میرحسین موسوی آثرده و گفته آن زمان هم وضع اقتصادی خوب نبود؛ «آیا با همین استدلال میتوان قائل به ناکارآمدی دولت وقت شد؟»
🔹درباره مواضع سیاسیاش هم لاریجانی خطاب به شورای نگهبان گفته «یک کلام بگویید بنا داشتیم شما را حذف کنیم». او از شورا پرسیده «اساسا با چه پشتوانهای در مسائل کارشناسی به خود امکان قضاوت میدهید؟!»
🔹رئیس سابق مجلس، درباره نحوه تایید برجام نیز گفته ۳۰ جلسه با حضور رهبری در زمانهای مختلف برای بررسی توافق هستهای برگزار شد؛ ۴۰ جلسه در شورای هستهای با مسئولیت ریاستجمهوری و ۴ جلسه هم در شورایعالی امنیت ملی.
🔹او از شورا پرسیده چرا این شورا با اینکه ۲۰ روز برای بررسی توافق هستهای فرصت داشت، در همان روز مصوبه مجلس را تایید کرد؟!
🔹لاریجانی در پایان هم گفته اگر اعضای شورا به خصوص فقهای آن رفع ظلم نکردند، خطاب به آنها گفته مساله بماند بین من و شما برای یوم تبلی السرائر میماند.
نِمیخواهَـم بِرَنجانَـم دِلَـت را بیسَبَـب امّا...
چِگونه مَرگِ یِک مادَر چِهِل تَن مُتَّهَم دارَد؟
#یا_فاطمة_الزهرا
🌺
#سه_بلا_در_سه_هنگام
😢 پیامبر اکرم(صلی الله علیه واله وسلم) میفرمایند:
1️⃣🔺هنگامی که مردم دسته جمعی #گناه کنند خداوند #بلایی_فراگیر و همگانی بر ایشان نازل فرماید تا #متنبه شوند و #توبه کنند
2️⃣🔺هنگامی که #امربه_معروف و همچنین #نهی_ازمنکر فراموش وترک شود خداوند آن قوم را #خانه_نشین میکند
3️⃣🔺و هنگامی که #یاد_خدا از دلهای بندگان بیرون رود، خداوند #ترس_ازمرگ رابین آنها زیاد کند تا دیگر روی خوشی دنیا را نبینند
📚 اصول کافی جلد ۴ ص ۱۴
زمینه های شکرگذاری را در زندگی خود ببینیم:
۱) اگر پدر ومادرتان زنده اند، شکر کنید
چون خیلی خوشبختید
۲) اگر خانه دارید، شکرگذار باشید
چون از ۲۰٪ جامعه جلوترید
۳) اگر وسیله نقلیه هم دارید، خیلی شکر کنید
چون از ۳۳٪ افراد، بهتر زندگی می کنید
۲) اگر در خانه تان چیزی برای خوردن دارید، شکر کنید
چون حداقل از ۱۰٪ خانواده ها جلوترید
۳) اگر پس انداز دارید، شکر کنید
چون از ۷۰٪ خانواده ها جلوترید
۴) اگر ازدواج کردید وزندگی خوبی دارید، شکر کنید
چون از ۵۰٪ جوانان جلوترید
۵) اگر فرزندان خوبی دارید، شکر کنید
چون از ۵۰٪ خانواده ها جلوترید
۶) اگر خوشبین هستید و امیدوار، خدارا خیلی شکر کنید
چون عده معدودی در جامعه این دو خصوصیت را باهم دارند
🔺زیباکلام: "در جوانی اهل پارتی و شیطنت بودم؛ آن زمان دوست دختر هم داشتم و مشروب میخوردم اما سر هیچ کس را کلاه نگذاشته و مال کسی را نخوردم"
➕چطور میشود با افتخار به کار درست دوم، اولی را مجاز دانست و باهاش کنار آمد؟!
این همان نسبی گرایی در دین و تفاوت #اسلام_روشنفکری با #اسلام_فقاهتی است!
➕ واقعیت اینجاست که؛
جمع کردن پول به اسم کمک به زلزلهزدگان و بالا کشیدنش از کسی برمیاد که تو جوانی مشروبخور و دختر باز بوده و تو پیری به اون جوانی افتخار میکنه!
هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست
بی شهادت، مرگ با خسران چه فرقی میکند
#به_یاد_حاج_قاسم
⭕️ امام کاظم (علیه السلام):
اگر شیعیانم را زیر و رو کنم جز ادعا چیزی دیگری ندارند
و اگر آنان را آزمایش کنم، سر از ارتداد درآورند
و اگر ایشان را تصفیه نمایم، از هزار نفر جز یک نفر خالص وبی غش نباشد
و اگر غربال شان کنم، با من جز خواص و نزدیکانم نمانند... 😥😔
#یا_باب_الحوائج
🔴شـــبـهـه
میگویند چطور در جریان انقلاب اسلامی در سال ۵۷ مردم، حق اعتراض و شورش و خشونت داشتند، الان ندارند؟!
🔰پاسخ
🔹در مورد خشونت:
ما در جریان انقلاب هم حق خشونت و اسلحه و تخریب نداشتیم. دقیقا بهمین دلیل، امام خمینی(ره) هرگز مجاهدین خلق را تائید نکرد، چون مسلحانه با شاه میجنگیدند. با وجود کشتار ۳۰۰۰ نفر از مردم بدست شاه، امام هرگز اجازه نداد مردم در برابر حکومت شاه، اسلحه بدست بگیرند. امام هوشمندانه از سربازان خواست از پادگانها فرار کنند و مردم به آنها گل بدهند. این کار باعث شد از جنگ داخلی جلوگیری شود و آمار شهدا کمتر شود.
🔹نکته دیگر اینکه سال ۵۷ اعتراض مان، #مشروع بود، چون حکومتگران را، شاه و نخست وزیر و... را خودمان انتخاب نکرده بودیم. شاه با ارث و بعد کودتا آمده بود و وزرا و وکلا را آمریکا و انگلیس انتخاب میکردند نه مردم.
🔰امـا حـالا چـه؟!
🔹 بر مبنای دموکراسی:
از رئیس جمهور تا تک تک نمایندگان مجلس تاشورای شهر و شهردار و خبرگان و رهبر انتخاب خود مردم اند.
ما در عرض ۲۴ ساعت رئیس جمهور و کل یک دولت را زیر و رو میکنیم، مثل دولت خائن بنی صدر!
پس هر چه هست «انتخاب اکثریت» و مردم سالاری است، از خارج برایمان نیاورده اند، پس چه کسی جلوی اکثریت می ایستد؟ اقلیت!!
🔷 منظر شرعی (دینی)، حکومتی مشروع است که تحت لوای فقیه باشد و غیر آن باطل و طاغوت است.
🔹ضمنا هیچ قدرت خارجی از انقلاب اسلامی حمایت نکرد؛ ولی الان آمریکا، اسرائیل و عربستان بسیاری از سازمانهای جاسوسی وسفارتخانه های خارجی، طراح و پشتیبان مالی و سیاسی اغتشاشات در کشورند و رسما از آنها حمایت میکنند.
🔺این است فرق یک انقلاب خودجوش مردمی با اغتشاشهای مصنوعی
جلسه اول پرسش و پاسخ.mp3
16.94M
بسم الله الرحمن الرحیم
🎧 فایل دوم : پرسش و پاسخ حضار
#لبیک_یا_خامنه_ای
#سنگر_حضرت_جوادالائمه
🆔 @javadolaeme
بسم الله الرحمن الرحیم
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
#مظلوم_مقتدر
افزایش سرمایه گذاری خارجی
افزایش رشد تولید
افزایش شرکت های دانش بنیان
کاهش بیکاری
کاهش رشد نقدینگی
۱. "۶۴ درصد جمعیت شهرنشین ایران ، در سال های ۵۱-۵۲ دچار سوءتغذیه بوده اند و ۲۵ درصدشان دارای وضعیت اسفبار بودند" این جمله از کیست؟
۲) جان فوران نویسنده آمریکایی ✅
۲. مدل نظرسنجی موسسه گمان برای سنجش عدم مقبولیت جمهوری اسلامی ، کدامیک از موارد زیر بوده است و معنای آن چیست؟
گلوله برفی - مشخص بودن افراد مورد نمونه بصورت از پیش تعیین شده ✅
۳. حکم حکومتی و رای ملوکانه چه تفاوتی باهم دارند؟
رای ملوکانه براساس هوی و هوس بود و حکم حکومتی براساس قرآن ، عقل و سنت برای خروج از بن بست است. ✅
۴. "جدا نشدن از بدنه انقلاب "، "پیش بینی شعار سال" و " داشتن تصمیم صحیح در بزنگاه ها" از ثمرات کدامیک از موارد زیر است؟
داشتن منظومه فکری ✅
۵. درمواجه با شبهات درست و شبهات نادرست چه اقداماتی باید انجام بدهیم؟
3 مرحله توصیف، تشخیص،تجویز - ابطال نادرستی شبهه و بیان پاسخ درست✅
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ سرنوشت انقلابها پس از گذشت چهل سال
🛑 #قسمت_سوم
🔵 الف) برگزاری جشن سالگرد
🔻 ۱- فرانسه:
تغییر مکرر قانون اساسی فرانسه و نظام حاکم بر آن در سالهای آغازین انقلاب تا سالها مانع از برگزاری جشن پیروزی بود چون هنوز درک مشترکی از حکومت پس از انقلاب و آرمان انقلاب شکل نگرفته بود
🔻 ۲- روسیه:
حکومت روسیه در سالگرد جشن انقلاب برخی دستاوردهای نظامی و صنعتی خود را رونمایی می کرد اما راهپیمایی سالانه و جشن مردمی پیروزی، در سراسر کشور وجود نداشت
🔻 ۳- ایران:
رهبران انقلاب این روز را روز خدا (یوم الله) نامیده و مردم به تبعیت از آن ها در جشن سالگرد پیروزی انقلاب پس از ۴۴ سال، دست کم به اندازه ابتدای انقلاب شرکت و مسیر طولانی را راهپیمایی میکنند.۱۰ روز منتهی به پیروزی انقلاب با الهام از آیه قرآن به دهه فجر نامگذاری شده است.
🔵 ب) سرنوشت انقلابها
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب فرانسه به اکثر اهداف خود دست پیدا نکرد به عنوان نمونه یکی از مهمترین اهداف انقلاب آزادی و پایان استبداد بود و به همین خاطر لویی شانزدهم اعدام شد، در حالی که بعد از ۷ سال از انقلاب، استبداد ناپلئونی و بعد از او استبداد لویی هجدهم شروع و ديكتاتورى فزايندهاى حاكم شد، که به جنگها و خونريزي هاى زيادى در اروپا انجامید
🔺 ۲- روسیه:
استالين بعد از مرگ لنین در سال 1927 با حذف رقیبان قدرت را به طور كامل به دست گرفت. انقلاب روسيه از اين تاريخ به مدت 25 سال تحت حكومت ديكتاتورى خشن استالين بود. او در اين مدت مرتكب جنايتها و قتلعامهاى فجيعى شد. پس از مرگ استالين تا اواخر دهۀ 1980 جنگ سرد بين آن كشور و آمريكا با فراز و نشيب هايى ادامه داشت، تا اين كه در سال 1990، كشور اتّحاد شوروى فروپاشيد و پانزده كشور مستقل از بقاياى آن تشكيل شدند.
🔺 ۳- ایران:
پس از انقلاب اسلامى، ابتدا ليبرالها و بعد از آن دیگر تفکرات فرصت بکارگیری نظرات در جمهوری اسلامی را پیدا کردند، و تقریبا هیچ تفکری پیدا نمیشود که ادعا کند نتوانسته است مسئولیتی در ایران بعد از انقلاب بهدست آورده باشد. با تمام فراز و فرودها انقلاب ملت ایران، با گذشت 40 سال روی آرمانهای خود که استقلال ، آزادی ، معنویت، عدالت و... بود ایستادگی کرده و همواره در جهت تحقق اهداف خود به پیش رفته است.
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید آغوش رایگان
تا کور شود هرآنکه نتوان دید
◀️جهاد تبیین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا تو بگو «زن، زندگی آزادی» کی ضرر می کنه من یا تو؟! :))))