🔴رهبر انقلاب اسلامی در حکمی اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی را برای دوره جدید منصوب کردند
🔸حضرت آیتالله خامنهای در حکمی با انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی برای یک دوره جدید و چهار ساله، ضمن تشکر از زحمات اعضاء سابق بویژه دانشمندان و اساتیدی که در دوره جدید حضور نخواهند داشت، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس نظم و محتوای انقلابی را یگانه وسیله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔸بسم الله الرحمن الرحیم، الحمدالله والصلاة علی رسولهالمصطفی و آله الاطهار. سلامالله علیهم اجمعین.
ورود در دومین چهلوارهی انقلاب اسلامی که با آغاز سدهی جدید هجری شمسی همزمان شده است، نگاهی نو، آسیبشناسانه و روزآمدساز، به مجموعهئی از زیرساختهای تمدنی را ضروری میسازد. در رأس این مجموعه، مقولهی فرهنگ است. فرهنگ، جهت دهندهی همهی اقدامهای اساسی و زیر بنائی جوامع بشری و شتابدهنده یا کُندکنندهی آن است.
🔸این رویکرد در مقطع کنونی، عمدتاً ناظر به ارتقاء نگاه و احساس مسئولیت متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور به مقولهی فرهنگ و پدیدآمدن این باور عمیق است که فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیلهی پیشرفت و موفقیت آن و بینیازکننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است.
🔸همچنین ناظر به این نکتهی حیاتی است که شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همهی بخشهای گستردهی آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است. این یگانه وسیلهی مصونسازی فرهنگ عمومی کشور در برابر هجوم فرهنگی و رسانهئی برنامهریزی شدهی بیگانگان بدخواه است.
🔸مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی، از آغاز، ساماندهی به وضعیت فرهنگ و دانش در کشور، و سیاستگذاری در این دو مقوله، و هدایت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب، و برآوردن نیازهای فکری این دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور بوده است.
🔸شورای عالی خدمات با ارزشی در این زمینهها ارائه داده است و اینجانب بر خود فرض میدانم از همهی اعضاء محترم که در دورههای مختلف نقش آفریدهاند، بویژه از دانشمندان و اساتیدی که در دورهی جدید در شورای عالی حضور نخواهند داشت صمیمانه سپاسگزاری کنم و ادامهی کمکهای مشاورهئی آنان را به این شورا درخواست نمایم.
🔸اینک برای دورهی جدید -که از ابلاغ این نوشته آغاز خواهد شد- اشخاص حقوقی و حقیقی نامبرده در ذیل را برای چهار سال به عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب میکنم.
🔸اشخاص حقوقی: فعلاً رؤسای سه قوه و دستگاههائی که تاکنون عضو شورای عالی بودهاند.
🔸و اشخاص حقیقی: جناب آقای اعرافی، جناب آقای ایمان افتخاری، جناب آقای امیرحسین بانکی پور فرد، جناب آقای حمید پارسانیا، جناب آقای عادل پیغامی، جناب آقای غلامعلی حدادعادل، جناب آقای حسن رحیمپور ازغدی، جناب آقای علیاکبر رشاد، جناب آقای حسین ساعی، جناب آقای ابراهیم سوزنچی، جناب آقای سعیدرضا عاملی، جناب آقای منصور کبکانیان، جناب آقای علی لاریجانی، جناب آقای محمود محمدیعراقی، جناب آقای محمدرضا مخبر دزفولی، جناب آقای مرتضی میرباقری، جناب آقای صادق واعظ زاده، جناب آقای احمد واعظی.
🔸نکات حائز اهمیتی در پیوست این حکم به نظر حضرات اعضای محترم خواهد رسید. توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم. سیّدعلی خامنهای، ۱۴۰۰/۸/۲۳
گروه پاتوق کتاب به تعدادی نیروی فرهنگی با شرایط زیر نیاز دارد:
۱. خانم ترجیحا مجرد، اهل کرج
۲. مجرب در بازاریابی و فروش محصولات
۳. آشنا به نرم افزارهای حسابداری واداری
۴. دارای روحیه جهادی وفرهنگی
زمان تماس: ۱۰ الی ۱۸
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایند
09109469675
09361167410
25.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷وقتی میگن هوش مصنوعی وحشتناک تر از بمب هسته ایه، دقیقا منظورشون چیه؟ با دیدن این کلیپ کاملا متوجه میشید
🔶بعد یه عده فکر میکنن چقدر آمریکاییا خوبن و دنبال صلح جهانین..
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸آن 6 هزار سال عبادت، کار آن دو دقیقه سجده را نکرد!🔸
▫️چرا می گوییم «جِهادُ المَرأَةِ حُسنُ التَّبَعُّلِ» (جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است)؟ چرا نمیگوییم جهاد مرد هم خوب زن داری کردنش است؟!
▫️ابلیس 6000 سال عبادت کرد. وقتی به او گفتند سجده بر آدم بکن، نکرد. اگر سجده بر آدم کرده بود، این 6000 سالش هم مقبول واقع میشد. پس دو نوع عبادت داریم: «عبادت 6000 ساله» و «عبادت سجده بر آدم».
▫️شما مردها میدانید اطاعتی که خانمها از شما میکنند، از نوع چه عبادتی است؟ و وظایفی که شما نسبت به همسرتان انجام میدهید، از نوع چه عبادتی است؟ شما میگویید ما طبق آیهٔ (الرجال قوامون علی النساء)، #قوّام هستیم و او تحت قیمومیت ما است. اما میدانید اطاعت زن از چه سنخ عبادتی است و کارهای شما از چه نوع عبادتی است؟
▫️انجام وظایف مرد نسبت به همسرش، از نوع عبادت 6000 ساله است! چرا؟ چون همراه با #آقایی است، همراه با #عزت است. اما اطاعت زن از شوهر، از نوع «سجده بر آدم» است، چون همراهش #پا_گذاشتن_روی_عزت است. این اطاعت، بسیار تلخ است! تلخیاش مثل تیر باران شدن در جهاد است. مثل شمشیر خوردن در جهاد است. همان ثوابهایی که مرد در حین تیر خوردن و قطعه قطعه شدن، در جهاد میبرد، خداوند برای زن در خانه گذاشته است! نمیشود بدون سختی، این ثواب را به زن بدهند. به همین دلیل، اطاعت زن، جهاد است اما حکمرانی شما در خانه، جهاد نیست! اگر زن، قوّامیت مرد را پذیرفت، مانند ملائکه میشود که سجده بر آدم را پذیرفتند.
▫️زنها خیال میکنند خدا رعایتشان نکرده است. اشتباه میکنند! خدا سجده بر آدمش را داد به زن ها! عبادت معمولیِ شش هزار ساله را داد به مردها. از این جهت، مردها یک عبادت از نوع «سجده بر آدم» را #بدهکارند. با نماز و روزه و حج و اینها کارشان نمیشود. باید به میدان جنگ بروند تا معلوم بشود منافق هستند یا مؤمن؟
شما مردها باید بروید جهاد! بروید جهاد و آنجا مخالفت با نفس بکنید تا از نوع سجده بر آدم بشود. سجده بر آدمِ زنها این است که حرف مرد را گوش کنند اما «سجده بر آدم» برای شما مردها این است که تحت فرمان رهبر بروید جلوی گلوله. یعنی تحت مدیریت رهبرتان فحش بخورید، هتک بشوید، اهانت بشوید، ذلت ببینید؛ این ذلت سجده بر آدم است.
▫️آن وقت ببین! شش هزار سال عبادت، کار دو دقیقه سجده را نکرد! این را دادهاند به زنها و آن را دادهاند به شما! واقعاً خدای تعالی بین مرد و زن، عادلانه برخورد کرده است.
▫️چه جور شده است که خدا چنین کاری با زنها کرده است؟ چون اطمینان داشته که مؤمنههای آنها میپذیرند. خداوند میدانسته است که اینها جهت عاطفی دارند. اینها وقتی حساب میکنند که خدا گفته است، اطاعت میکنند.
✅اندکی تفکر ...
یافاطمه، ای مَلَک ارادتمندت
ای باغ بهشتِ علوی لبخندت
ایکاش که باشیم و ببینیم آنروز ...
با آن« ۲ نفر» چه می کند فرزندت
پاسخ شدیدالحن لاریجانی به نامه شورای محترم نگهبان
🔹لاریجانی اما در پاسخ تندی به شورای نگهبان اقدام آنها را وهن نظام دانسته و گفته فرزندم و همسرش برای تحصیل در آمریکا به سر میبرد و از اعضای شورا پرسیده که آیا تحصیل یک فرزندش در آمریکا به معنی سفر مکرر اعضای خانوادهاش به اروپا و آمریکاست؟
🔹او افزوده یک بار اوایل انقلاب به همراه خانواده برای سفر به انگلستان رفته که بلافاصله منصرف شده و برگشتهاند و باردوم در دهه ۸۰، همسرش یکیاز فرزندانش را برای عکسبرداری پزشکی، «پتاسکن» جهت تشخیص میزان پیشرفت بیماری فرزندش به انگلیس رفتهاند و ۵ روزه برگشتهاند.
🔹لاریجانی از شورای نگهبان پرسیده که آیا مطمئن است که همسر و فرزندان افرادی که تایید صلاحیتشان کرده، در این ۴۲ سال سفر خارج از کشور نداشتهاند؟!
🔹او در بخش دیگری نوشته فرزند من بابت همراهی همسرش برای ادامه تحصیل سال ۸۳، به انگلستان سفر کرده و مصوبه شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ممنوعیت تحصیل فرزندان مسئولان در کشورهای بیگانه، مربوط به سال ۸۸ است؛ لاریجانی پرسیده که آیا فرزند من علم غیب داشته که ۵ سال بعد این کار ممنوع میشود؟!
🔹نقش یکی از فرزندانش در پروژههای مجلس هم موردی بود که لاریجانی بابت آن از محسنیاژهای خواسته تا بررسی کند و هر مجازاتی که خواستند در نظر بگیرند.
🔹او درباره مساله سادهزیستی هم گفته من از سال ۵۶ در شمیرانات زندگی میکردم آن هم در خانه پدری و پدربزرگم. لاریجانی میگوید اگر آن خانه را میفروختم و یک خانه سازمانی اشغال میکردم، سادهزیست بودم؟! او تاکید کرده که تمام مال و اموالش ناشی از ارثیه پدری خود و همسرش است.
🔹او درباره اتهام «سهیم بودن در نابسامانی و وضع نامطلوب موجود در دولت مستقر» گفته این هم جزو اموری است که شورای نگهبان باید تشخیص دهد؟!
لاریجانی مثالی از دولت زمان جنگ به ریاستجمهوری آیتالله خامنهای و نخستوزیری میرحسین موسوی آثرده و گفته آن زمان هم وضع اقتصادی خوب نبود؛ «آیا با همین استدلال میتوان قائل به ناکارآمدی دولت وقت شد؟»
🔹درباره مواضع سیاسیاش هم لاریجانی خطاب به شورای نگهبان گفته «یک کلام بگویید بنا داشتیم شما را حذف کنیم». او از شورا پرسیده «اساسا با چه پشتوانهای در مسائل کارشناسی به خود امکان قضاوت میدهید؟!»
🔹رئیس سابق مجلس، درباره نحوه تایید برجام نیز گفته ۳۰ جلسه با حضور رهبری در زمانهای مختلف برای بررسی توافق هستهای برگزار شد؛ ۴۰ جلسه در شورای هستهای با مسئولیت ریاستجمهوری و ۴ جلسه هم در شورایعالی امنیت ملی.
🔹او از شورا پرسیده چرا این شورا با اینکه ۲۰ روز برای بررسی توافق هستهای فرصت داشت، در همان روز مصوبه مجلس را تایید کرد؟!
🔹لاریجانی در پایان هم گفته اگر اعضای شورا به خصوص فقهای آن رفع ظلم نکردند، خطاب به آنها گفته مساله بماند بین من و شما برای یوم تبلی السرائر میماند.
نِمیخواهَـم بِرَنجانَـم دِلَـت را بیسَبَـب امّا...
چِگونه مَرگِ یِک مادَر چِهِل تَن مُتَّهَم دارَد؟
#یا_فاطمة_الزهرا
🌺
#سه_بلا_در_سه_هنگام
😢 پیامبر اکرم(صلی الله علیه واله وسلم) میفرمایند:
1️⃣🔺هنگامی که مردم دسته جمعی #گناه کنند خداوند #بلایی_فراگیر و همگانی بر ایشان نازل فرماید تا #متنبه شوند و #توبه کنند
2️⃣🔺هنگامی که #امربه_معروف و همچنین #نهی_ازمنکر فراموش وترک شود خداوند آن قوم را #خانه_نشین میکند
3️⃣🔺و هنگامی که #یاد_خدا از دلهای بندگان بیرون رود، خداوند #ترس_ازمرگ رابین آنها زیاد کند تا دیگر روی خوشی دنیا را نبینند
📚 اصول کافی جلد ۴ ص ۱۴
زمینه های شکرگذاری را در زندگی خود ببینیم:
۱) اگر پدر ومادرتان زنده اند، شکر کنید
چون خیلی خوشبختید
۲) اگر خانه دارید، شکرگذار باشید
چون از ۲۰٪ جامعه جلوترید
۳) اگر وسیله نقلیه هم دارید، خیلی شکر کنید
چون از ۳۳٪ افراد، بهتر زندگی می کنید
۲) اگر در خانه تان چیزی برای خوردن دارید، شکر کنید
چون حداقل از ۱۰٪ خانواده ها جلوترید
۳) اگر پس انداز دارید، شکر کنید
چون از ۷۰٪ خانواده ها جلوترید
۴) اگر ازدواج کردید وزندگی خوبی دارید، شکر کنید
چون از ۵۰٪ جوانان جلوترید
۵) اگر فرزندان خوبی دارید، شکر کنید
چون از ۵۰٪ خانواده ها جلوترید
۶) اگر خوشبین هستید و امیدوار، خدارا خیلی شکر کنید
چون عده معدودی در جامعه این دو خصوصیت را باهم دارند
🔺زیباکلام: "در جوانی اهل پارتی و شیطنت بودم؛ آن زمان دوست دختر هم داشتم و مشروب میخوردم اما سر هیچ کس را کلاه نگذاشته و مال کسی را نخوردم"
➕چطور میشود با افتخار به کار درست دوم، اولی را مجاز دانست و باهاش کنار آمد؟!
این همان نسبی گرایی در دین و تفاوت #اسلام_روشنفکری با #اسلام_فقاهتی است!
➕ واقعیت اینجاست که؛
جمع کردن پول به اسم کمک به زلزلهزدگان و بالا کشیدنش از کسی برمیاد که تو جوانی مشروبخور و دختر باز بوده و تو پیری به اون جوانی افتخار میکنه!
هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست
بی شهادت، مرگ با خسران چه فرقی میکند
#به_یاد_حاج_قاسم
⭕️ امام کاظم (علیه السلام):
اگر شیعیانم را زیر و رو کنم جز ادعا چیزی دیگری ندارند
و اگر آنان را آزمایش کنم، سر از ارتداد درآورند
و اگر ایشان را تصفیه نمایم، از هزار نفر جز یک نفر خالص وبی غش نباشد
و اگر غربال شان کنم، با من جز خواص و نزدیکانم نمانند... 😥😔
#یا_باب_الحوائج
🔴شـــبـهـه
میگویند چطور در جریان انقلاب اسلامی در سال ۵۷ مردم، حق اعتراض و شورش و خشونت داشتند، الان ندارند؟!
🔰پاسخ
🔹در مورد خشونت:
ما در جریان انقلاب هم حق خشونت و اسلحه و تخریب نداشتیم. دقیقا بهمین دلیل، امام خمینی(ره) هرگز مجاهدین خلق را تائید نکرد، چون مسلحانه با شاه میجنگیدند. با وجود کشتار ۳۰۰۰ نفر از مردم بدست شاه، امام هرگز اجازه نداد مردم در برابر حکومت شاه، اسلحه بدست بگیرند. امام هوشمندانه از سربازان خواست از پادگانها فرار کنند و مردم به آنها گل بدهند. این کار باعث شد از جنگ داخلی جلوگیری شود و آمار شهدا کمتر شود.
🔹نکته دیگر اینکه سال ۵۷ اعتراض مان، #مشروع بود، چون حکومتگران را، شاه و نخست وزیر و... را خودمان انتخاب نکرده بودیم. شاه با ارث و بعد کودتا آمده بود و وزرا و وکلا را آمریکا و انگلیس انتخاب میکردند نه مردم.
🔰امـا حـالا چـه؟!
🔹 بر مبنای دموکراسی:
از رئیس جمهور تا تک تک نمایندگان مجلس تاشورای شهر و شهردار و خبرگان و رهبر انتخاب خود مردم اند.
ما در عرض ۲۴ ساعت رئیس جمهور و کل یک دولت را زیر و رو میکنیم، مثل دولت خائن بنی صدر!
پس هر چه هست «انتخاب اکثریت» و مردم سالاری است، از خارج برایمان نیاورده اند، پس چه کسی جلوی اکثریت می ایستد؟ اقلیت!!
🔷 منظر شرعی (دینی)، حکومتی مشروع است که تحت لوای فقیه باشد و غیر آن باطل و طاغوت است.
🔹ضمنا هیچ قدرت خارجی از انقلاب اسلامی حمایت نکرد؛ ولی الان آمریکا، اسرائیل و عربستان بسیاری از سازمانهای جاسوسی وسفارتخانه های خارجی، طراح و پشتیبان مالی و سیاسی اغتشاشات در کشورند و رسما از آنها حمایت میکنند.
🔺این است فرق یک انقلاب خودجوش مردمی با اغتشاشهای مصنوعی
جلسه اول پرسش و پاسخ.mp3
16.94M
بسم الله الرحمن الرحیم
🎧 فایل دوم : پرسش و پاسخ حضار
#لبیک_یا_خامنه_ای
#سنگر_حضرت_جوادالائمه
🆔 @javadolaeme
بسم الله الرحمن الرحیم
خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران
#مظلوم_مقتدر
افزایش سرمایه گذاری خارجی
افزایش رشد تولید
افزایش شرکت های دانش بنیان
کاهش بیکاری
کاهش رشد نقدینگی
۱. "۶۴ درصد جمعیت شهرنشین ایران ، در سال های ۵۱-۵۲ دچار سوءتغذیه بوده اند و ۲۵ درصدشان دارای وضعیت اسفبار بودند" این جمله از کیست؟
۲) جان فوران نویسنده آمریکایی ✅
۲. مدل نظرسنجی موسسه گمان برای سنجش عدم مقبولیت جمهوری اسلامی ، کدامیک از موارد زیر بوده است و معنای آن چیست؟
گلوله برفی - مشخص بودن افراد مورد نمونه بصورت از پیش تعیین شده ✅
۳. حکم حکومتی و رای ملوکانه چه تفاوتی باهم دارند؟
رای ملوکانه براساس هوی و هوس بود و حکم حکومتی براساس قرآن ، عقل و سنت برای خروج از بن بست است. ✅
۴. "جدا نشدن از بدنه انقلاب "، "پیش بینی شعار سال" و " داشتن تصمیم صحیح در بزنگاه ها" از ثمرات کدامیک از موارد زیر است؟
داشتن منظومه فکری ✅
۵. درمواجه با شبهات درست و شبهات نادرست چه اقداماتی باید انجام بدهیم؟
3 مرحله توصیف، تشخیص،تجویز - ابطال نادرستی شبهه و بیان پاسخ درست✅
🔰 #مقایسه_انقلابها از لحاظ وضعیت حکومتها پیش از انقلاب
🛑 #قسمت_اول
🔵 الف) از لحاظ #نظامی
🔺 ۱- فرانسه:
دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد.
🔺 ۲- روسیه:
رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند.
🔺 ۳- ایران:
ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه #ژاندارم منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو #ابرقدرت شرق و غرب از شاه #حمایت می کردند
🔵 ب) از لحاظ #اقتصادی
🔻 ۱- فرانسه:
خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، #استقراض مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در #قحطی ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت.
🔻 ۲- روسیه:
کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به #بحران کشاند.
🔻 ۳- ایران:
#افزایش درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی #بالاترین حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد #ثروت حکومت، فاصله طبقاتی و #فقر مردم نیز بسیار افزایش یافت.
🔵 الف) از لحاظ #فراگیری_جغرافیایی_و_اجتماعی
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب #محدود به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت #ضعیف بود و لازم نبود همه کشور #بسیج شوند لذا شورشهای پایتخت کار را تمام کرد
🔺 ۲- روسیه:
انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و #نهایتاً به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت
🔺 ۳- ایران:
انقلاب در #اغلب شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهرها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، #قبل از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را بهدست گرفته بودند