┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
✨توسل امروز شنبه✨
🌹اَللَّهُمَّ إِنّى أَسْئَلُكَ وَاَتَوَجَّهُ اِلَیْكَ بِنَبِیِّكَ نَبِىِّ الرَّحْمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ يا اَبَاالْقاسِمِ یَا رَسُولَ اللّهِ یَا اِمامَ الرَّحْمَةِ يا سَیِّدَنا وَمَوْلينا إِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَیْنَ یَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ إِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللَهِ.🌹
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://eitaa.com/delbaranshohada
#معرفی_شهید
🕊#شهید_شریف_عبدی🕊
#شهدای_گلزار_قزلجکند🌷🌷🌷🌷🌷
یکی از کبوتران عاشق لقاء الهی شهید شریف عبدی فرزند علیخان است . او در سال 1344 از روستای قزلجه کند رویش خود را آغاز کرد . او همچون همسالان خود در دامن پرمهر مادری و در کنار خانواده زحمت کش خود بزرگ شد و توانست در مدارس ابتدائی تحصیلات خود را با موفقیت به پایان رساند . سپس از همان اوان نوجوانی در کنار و همراه پدر در اقتصاد خانواده مشارکت کرد . او دوران نوجوانی اش را ، با کار کشاورزی تکمیل نمود.
و به فصل نوین جوانی وارد شد.او جوانی شده بود که می توانست اسلحه به دست بگیرد و از مرزهای ایران اسلامی دفاع نماید . لذا داوطلبانه خود را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی کرد و با عنوان پاسدار وظیفه و پس از طی دوره های آموزش نظامی از طریق تیپ بیت المقدس به جبهه های حق علیه باطل عزیمت نمود و در گردان حمزه سید الشهداء علیه السلام خدمات صادقانه خود را شروع کرد.
ابتدا به جبهه های جنوب اعزام شد و در آنجا به پاسداری از مرزهای کشور عزیزمان مبادرت کرد. آنگاه به جبهه های غرب مراجعت و همراه با دوست شهیدش محراب عبدی و سایر همرزمانش در منطقه عملیاتی بانه مستقر شد. سرانجام این پاسدار انقلاب اسلامی پس از ماه ها خدمت صادقانه و حراست از مرز و بوم کشورمان در سال ۱۳۶۴بر اثر بمباران هوائی دشمن به فوز عظمای شهادت نائل آمد و به ابدیت پیوست . گلزار شهدای قزلجه کند به پیکر این شهید عزیز مفتخر است .
روحش شاد و یادش گرامی و راهش پر رهرو باد. 🌷🌷🌷🌷🌷
https://eitaa.com/delbaranshohada
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#یااباصالحالتماسدعا🌹
🌺السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی
اَللَّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲💚🤲
https://eitaa.com/delbaranshohada