4_6037422303782900562.mp3
5.89M
حمید هیراد ،،، خبر ندارے #جدید
#قدم زدن #زیباست وقتے هم پایم #تو باشے...❤️🫰🏻
موزیڪ بسیار زیبـــااا...👏🏻👌🏻
╼┅⛥𝄞⇄ ◃◃ ⅠⅠ ▹▹ ↻𝄞⛥┅╾
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
🎙📓کتاب صوتی ستاره باران📓🎙
📓🎙📓🎙📓🎙📓🎙📓🎙
#بخش1⃣1⃣
🎙ماه مبارک (رمضان) فرصتی ارزشمند و مغتنم برای تهذیب و پالایشات روحی و روان انسانی است ...
📓ماه سلوک و زدودن زنگارهای شیطانی از آئینه دلها و بر افروختن چراغ معرفتی در شبستان وجود است ...
🎙مجموعه نمایشی (ستاره باران) با توسلات به درونمایه عمیق روحانی و عمیق نهفته در ماه مبارک (رمضان) قصد دارد با عنایت به فضائل و برکتهای این روزهای عزیز قصه هائی هم با محوریت (اخلاق حسنه) را در قالب نمایش و تأثیر گذار به سمع مخاطبان محترم برساند ...
📓مهمترین مضامینی که در این مجموعه هم به آنها پرداخته شده است عبارت هستند از پرهیز از حسد و حرص و بخل و کبر و غرور
و ریا و دروغ و تهمتی و بی بند و بار و ظلم
و شهوت و ترس و خیانت و غیره ..
📚 https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای عجیب اکبر دلّاک و مسجد
سهله و امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف
با لهجه بسیار شیرین یزدی
خدمت به پدر و مادر پیر
#بسیارشنیدنی
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اطرافیانتون امتحان کنید بعد با آنها رفاقت کنید.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای جوادی آملی : نحوه بازی شیطان با انسان
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
May 11
📓🎙کتاب صوتی خداحافظ_سالار
"خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهیدحاج حسین همدانی"🎙📓
🌟تهیه شده در ایران صدا
گردآورنده حمید حسام
گوینده : سودابه آقاجانیان🌟
🎙📚🎙📚🎙📚🎙📚🎙📚
📚#معرفی_کتاب
بخش7⃣
📓«خداحافظ سالار» خاطرات پروانه چراغنوروزی؛ همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی قافله سالار مدافعان حرم ، به قلم حمید حسام است.
🎙شروع داستان از سال ۱۳۹۰ است که شهید همدانی خانواده خود را در اوج بحران سوریه و سقوط دمشق، آگاهانه به آن شهر میبرد. بعد از بازگشت به ایران زمانی که سوریه امن و بحران سقوط دمشق کم میشود، خانم چراغنوروزی شروع به نوشتن خاطرات کودکی خود میکند و داستان به دهه ۴۰ برمیگردد.
📚زندگی شهید همدانی پر بود از حادثه، مجروحیت، گمنامی و کارهای بزرگی که ناشناخته ماندهاست. بخشی از کتاب به خاطرات و نقش شهید همدانی در تاسیس سه لشکر سپاه در سالهای دفاع مقدس و ماموریتهای متعدد از جمله حضور وی در آفریقا و در نهایت دفاع از حرم اهل بیت(ع) در سوریه میپردازد. همه اینها در کنار شنیدنیهای قصهی حرم و مقابله با تکفیریها در این کتاب جمع شدهاست.
📚 https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
👇کتاب صوتی
نام هنگام تولد
بنیامین ذئب هرتسل
زادهٔ
۲ مهٔ ۱۸۶۰
پشت، پادشاهی مجارستان، امپراتوری اتریش
درگذشت
۳ ژوئیهٔ ۱۹۰۴ (۴۴ سال)
رایشنو آندر راکس، اتریش-مجارستان
آرامگاه
۱۹۰۴ – ۱۹۴۹: قبرستان دوبلینگ، وین، اتریش
۱۹۴۹–تاکنون: کوه هرتسل، اورشلیم
۳۱°۴۶′۲۶″ شمالی ۳۵°۱۰′۵۰″ شرقی
محل زندگی ؛ وین
شهروندی ؛ مجارستان
تحصیلات ؛ حقوق
محل تحصیل ؛ دانشگاه وین
پیشه ؛ خبرنگار، نمایشنامه نویس، نویسنده، فعال سیاسی
شناختهشده برای ؛
پدر صهیونیسم سیاسی مدرن
همسر(ها) ؛
جولی نشاور (ا. ۱۸۸۹–۱۹۰۴)
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh

دیگر رسانهها سایر حوزهها
کد خبر: ۵۲۷۶۲۴
۰۸:۲۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵
پایه گذار «رژیم صهیونیستی» کیست؟
این فرد با استفاده از راهبردهای مختلف توانست صهیونیسم را به سمت منطقه غرب آسیا و مدیترانه سوق دهد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، در سال 1948 میلادی که رژیم غاصب صهیونیستی "اسرائیل" به رسمیت شناخته شد؛ انگلیس و آمریکا کمک های بسیاری کردند تا بتواند در مقابل ناسیونالیسم "جمال عبدالناصر" بایستد.
پاسخ این سوال که ایده تشکیل "اسرائیل" در داخل یک کشور مستقل عربی نخستین بار توسط چه کسی ارائه شد، "تئودور هرتزل" است، فردی که در جهان او را با نام " پدر صهیونیسم" می شناسند.
تئودور هرتزل کیست؟
تئودور هرتزل یا هرتسل متولد سال 1860 میلادی در شهر پست (Pest) مجارستان و در یک خانواده یهودی بود. وی فرزند دوم جانت و جاکوب هرتزل بود. خانواده آنها به زبان آلمانی تکلم نموده و پایبند به اعتقادات مذهبی نبودند. وی در دوران مدرسه نتوانست در حوزه علوم به موفقیتی نائل آید و بعدها علاقه زیادی به شعر و علوم انسانی نشان داد. این علاقه باعث گردید که دارای یک شغل موفق در حوزه روزنامهنگاری گردد. "تئودور هرتزل"، دانشآموخته رشته حقوق از دانشگاه وین بود. زبان مادری وی، آلمانی و عبری بود.
هرتسل در دوران کودکی و نوجوانیاش هیچ علاقهای به معنویات یهودی نداشت. این امر را میتوان ناشی از پرورش خانوادگی وی دانست زیرا والدین وی هیچ نوع دلبستگی به آداب و رسوم یهودی نداشتند.
مادر وی بیشتر بر سنت انسان گرایانه فرهنگ آلمانی توجه داشت و پسر خود را نیز بر اساس آموزههای فرهنگ آلمانی پرورش میداد. وی به عنوان یک « پسر یهودی کاملا بیایمان، ضد سنت و سکولار » پرورش یاقت که دین را به کل رد مینمود و همیشه با یک « بدبینی تمسخرآمیز » راجع به یهودیت سخن میگفت. وی با نگاهی تحقیرآمیز به دین نگاه کرده و آن را پدیدهای نامتمدن مینامید. به نوشته الون (Elon)، حتی پس از علاقهمندی هرتسل به « مسأله یهود » میتوان رگههایی از خودتحقیری یهودی را در نوشتههای وی مشاهده نمود.
در سال ۱۸۹۴ میلادی، آلفرد دریفوس، یک سروان یهودی افسر ستاد در ارتش فرانسه، به جرم جاسوسی برای آلمان به محاکمه کشانده شد. ماجرای دریفوس و محاکمه جنجالی او به کمک گزارشهای مطبوعات و اظهارنظرهای مقامات ارتش فرانسه در مورد یهودیان آن چنان بالا گرفت که روزنامهنگاران کشورهای مختلف برای تهیه گزارش به سالن دادگاه کشانده میشدند. یکی از این روزنامهنگاران، که چندین سال بود به عنوان گزارشگر نشریه اتریشی نویه فرایه پرسه (Neue freie Press) در پاریس اقامت داشت، تئودور هرتسل بود.
در جریان دادگاه، روزنامههای فرانسه از «توطئه یهودیان علیه جمهوری فرانسه» نوشته و به حکمی کمتر از اعدام برای «افسر خائن به وطن» راضی نبودند. سرانجام دادگاه نظامی فرانسه، با وجود شواهد، حکم به حبس و تبعید دریفوس به جزایر شیطان در مستعمره گویان فرانسه کرد.
تئودور که به عنوان یک روزنامهنگار جریان دادگاه را از نزدیک دنبال میکرد، با مشاهده دادگاه و پی بردن به شدت احساسات یهودستیزی در میان افراد جامعه، به این نتیجه رسید که یهودیان باید برای خود کشوری مستقل داشته باشند.
"تئودور هرتزل" پس از انتشار کتابی تحت عنوان "کشور یهود"، برای رسیدن به این هدف جنبش سیاسی صهیونیست را تاسیس کرد؛ ولی نکته جالب توجه اینست که مکتب صهیونیسم برپایه تفکرات سکولار پایهریزی گردید نه تعالیم تورات و یهودیت، همین پدیده موجب گردید که در زمان حاضر نیز بسیاری از یهودیان جهان در جنبشهای صهیونیسم حضور نداشته باشند و از آن حمایت ننمایند.
تأسیس سازمان جهانی صهیونیسم (world Zionist Organization) و تشکیل اولین کنگره جهانی آن در بال سوئیس در تاریخ ۲۷ تا ۲۹ آگوست ۱۸۹۷ به ریاست تئودور هرتزل گام نخست صهیونیستها برای اجرای توطئههای صهیونیسم برای برپایی دولتی یهودی در سرزمین فلسطین قلمداد میشود.
هرتزل برای عملی شدن پروژه صهیونیسم بر تماس با دیپلماتهای کشورهای جهان حریص بود و تلاش میکرد که موافقت قدرتهای بزرگ جهانی به خصوص انگلستان را با این طرح خود جلب کند.
با توجه به منافعی که این طرح برای استعمار صلیبی غرب داشت، هرتزل تلاش نمود تا دولت عثمانی را به فروش بخشی از فلسطین به یهودیان و دادن خودمختاری به آنها ـ تحت حاکمیت حکومت عثمانی ـ و اجازه به یهودیان برای مهاجرت به فلسطین اقناع کند.
از اواخر قرن 19 میلادی ؛ تئودور هرتزل" به منظور پیگیری ایده "کشور اسرائیل" که در آن سال ها بیشتر به یک رویا شبیه بود تلاش کرد تا همه یهودیان جهان را در سرزمین فلسطین دور هم جمع کند.
برای ایجاد "کشور جعلی اسرائیل" ؛ سه کشور فلسطین و قبرس و اوگاندا پیشنهاد شد
برای ایجاد "کشور جعلی اسرائیل" ؛ سه کشور فلسطین و قبرس و اوگاندا پیشنهاد شد که نهایتا با طی شدن یک پروسه در سال 1904 با فشار آمریکا و انگلیس؛ تلاش های گسترده ای برای تشکیل یک کشور جعلی با نام اسرائیل آغاز شد.
در گفتوگوى هرتزل با گرینبرگ و چمبرلین در ۲۰مى ۱۹۰۳، گرینبرگ طرح سکونت یهودیان در جزیره قبرس را برجسته کرد، در حالى که چمبرلین پیشنهاد سکونت در اوگاندا را داد، ولى هرتزل آن را نپذیرفت. اما شرایط اروپاى شرقى، هرتزل رامصمم کرد تا ضمن از سرگیرى مذاکرات با دولت بریتانیا، حتى طرح اوگاندا را مدنظر داشته باشد.
وی معتقد بود که ایجاد ارتباط عمیق بین سازمان صهیونیستى و دولت بریتانیا ضمن اینکه به قوم یهود رسمیت می بخشد، بر فهم اهداف صهیونیستى تأثیر می گذارد؛ علاوه بر اینکه طرح اوگاندا ممکن است دولت ترکیه را تحت فشار قرار دهد و از این حیث امتیاز بیشترى عاید یهودیان شود. در کنار این طرح در ۵ آگوست ۱۹۰۳ سفرى به روسیه داشت تا در آنجا موقعیت یهودیان در امپراتورى روسیه را آرام کند، و حمایت روسیه را در خصوص دولت عثمانى براى تحقق ایده صهیونیستى در سرزمین فلسطین جلب نماید.
با توجه به اینکه دولت بریتانیا نسبت به اجراى ایده صهیونیستى در اوگاندا نظر مساعد داد و اعلام کرد هیأتى براى شناسایى منطقه به آنجا برود، هرتزل طرح اوگاندا را به کنگره ششم صهیونیستى برد. در این کنگره بیان کرد که طرح اوگاندا هدف اصلى صهیونیسم نیست، بلکه هدف اصلى احیاى سرزمین اسرائیل است. این نکته باعث تحریک نمایندگان به ویژه روسها شد و در آن کنگره تصمیم گرفته شد تا هیأتى به منطقه آفریقاى شرقى برود.
وی ضمن طرح پیشنهادهاى جدید به دولت عثمانى، نسبت به مذاکرات با دولت بریتانیا نیز تأکید میکرد، که در این مسیر مخالفانى داشت. جریان مخالفان تا آنجا پیش رفتند که طى یک نشست در نوامبر ۱۹۰۳ نماینده اى را نزد او فرستادند و درخواست کردند تا طرح اوگاندا ملغا اعلام شود و فقط فلسطین مورد توجه قرار بگیرد. گرچه در ملاقاتى با شوراى صهیونیست توانست تا حدودى از موج مخالفتها بکاهد، ولی همچنان مخالفتها با فراز و فرود ادامه داشت تا اینکه "هرتزل" در سوم جولاى سال ۱۹۰۴ درگذشت.
هرساله یهودیان "اشکناز" و "سفاردیم" که در سرزمین های اشغالی مستقر هستند این روز سالروز مرگ "تئودور هرتزل" را گرامی می دارند. جالب تر از آن؛ "هرتزل" قبل از مرگ درخواست کرده بود که پس از تشکیل "اسرائیل" او را به سرزمین های اشغالی منتقل کنند که در سال 1949 و یکسال پس از تشکیل رژیم صهیونیستی این اتفاق افتاد و او به سرزمین های اشغالی منتقل شد.
"هرتزل" که بنیانگذار رژیم صهیونیستی است؛ در 70 سال اخیر باعث شده تا ارتش اسرائیل صدها هزار نفر را در سراسر جهان از بین ببرد و صهیونیست ها ، تروریست های تکفیری داعش و جبهه النصره را به جان مردم بیندازند و میلیون ها نفر را آواره کنند.
خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: روز دوشنبه سیزدهم فروردین ۱۴۰۳، جنگندههای اف- ۳۵ وابسته به نیروی هوایی ارتش اسرائیل با ورود به آسمان جولان اشغالی به وسیله شش موشک هدایت شونده ساختمان کنسولگری و محل سکونت سفیر ایران در دمشق را هدف قرار دادند. با وجود تشدید اقدامات میدانی برای یافتن اجساد شهدای احتمالی این جنایت اما تا این لحظه تعداد شهدا ۵ الی ۷ تن و زخمیها ۱۲ نفر اعلام شدند. در میان شهدا این حادثه نام سردار محمد زاهدی از فرماندهان نیروی قدس سپاه؛ معاون ایشان سردار محمدهادی حاجی رحیمی، سردار حسین امیرالله رئیس ستادکل سپاه پاسداران در امور سوریه و لبنان و تنی چند از مستشاران ایرانی حاضر در سوریه به چشم میخورد. در ادامه این گزارش تحلیلی پس از بررسی مختصر تاریخچه ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی علیه فرماندهان ایرانی در سوریه به بررسی اهداف و پیامدهای این اقدام تروریستی و تجاوز آشکار به خاک ایران خواهیم پرداخت.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
جوخه ترور صهیونیسم علیه مقاومت
پس از فروکش کردن فتنه داعش و تروریستهای تکفیری در خاک سوریه، ارتش رژیم صهیونیستی براساس راهبرد «هزار خنجر» حمله به محل اسکان نیروهای مقاومت، انبارها، فرودگاهها، نیروها و مستشاران نظامی ایران را در دستور کار خود قرار داد. تلآویو برای عملیاتی کردن این راهبرد براساس طرحی بلندمدت و به صورت گام به گام دامنه حملات علیه منافع و نیروهای مقاومت را توسعه داد. پس از عملیات طوفان الاقصی و حملات یکپارچه و هدفمند محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی، میزان فعالیت جوخه ترور اسرائیل در سوریه و لبنان افزایش چشم گیری پیدا کرد.
به عنوان مثال چهارم دی ماه ۱۴۰۲ شهید سید رضی موسوی، دیپلمات و رایزن دوم سفارت ایران در دمشق، از جمله مستشاران با سابقه سپاه پاسداران در سوریه و شخصیتهای کلیدی بخش لجستیک جبهه مقاومت در سوریه و لبنان از سوی ارتش اسرائیل مورد هدف قرار گرفت. به گفته حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه، منزل ایشان توسط سه موشک ارتش اسرائیل هدف قرار گرفت و شهید رضی به دیدار حق شتافت.
دیگر ترور شاخص صهیونیستها در ماههای اخیر، هدف قرار گرفتن سردار حاج صادق امیدزاده معاون اطلاعات نیروی سپاه قدس سپاه پاسداران و جانشین ایشان حاج محرم در حمله ارتش اسرائیل به دمشق بود. در جریان این حمله تروریستی جنگندههای صهیونیست ساختمانی سه طبقه را که نیروهای امنیتی ایران در آن ساکن بودند را هدف قرار دادند. پیش از این ماشین ترور اسرائیل مستشاران بلندپایه ایرانی مانند شهیدان مرتضی سعیدنژاد، احسان کربلایی پور، محمدعلی عطایی شورچه، پناه تقی زاده و حجت اله امیدوار را هدف قرار داده بودند اما هیچیک از اقدامات فوق نتوانست تا اراده ایران برای حمایت از دولت قانونی دمشق و تقویت محور مقاومت را سست نماید.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
هدف از ترور فرماندهان نیروی قدس چیست؟
تنها ساعتی پس از حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق منابع مختلف در حال برشمردن دلایل متعدد در خصوص دامنه و اهداف این حمله هستند. دانیل هاگاری سخنگوی ارتش اسرائیل ساعاتی پس از این اقدام تروریستی، بدون اشاره به این حادثه تروریستی در برابر دوربینهای تلویزیونی حاضر شد و از حمله پهپادی مقاومت عراق به نیرو دریایی این رژیم در شهر ایلات خبر داد! برخی تحلیلگران با اشاره به تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و درخواست جامعه جهانی از رژیم صهیونیستی برای توقف نسل کشی در نوار غزه، حمله اخیر صهیونیستها به دمشق را نوعی تلاش نتانیاهو برای دست آوردسازی در پیشگاه افکار عمومی اسرائیل و تلاش برای گسترش جنگ در جبهه شمالی ارزیابی میکنند. در حالی که کابینه اضطرار ملی اسرائیل با راه اندازی کارزار تبلیغاتی قصد دارد حمله به رفح را به نوعی مهر پایان بر حیات سیاسی- نظامی حماس نشان دهد، سفر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی به تهران نشان دهنده تداوم حیات قدرتمند مقاومت علیرغم بازیهای رسانهای اسرائیل است. سلسله تحولات فوق سبب کاهش چشمگیر اقبال رأی دهندگان اسرائیلی به نتانیاهو و متحدان راستگرا وی در کابینه شده است. در چنین شرایطی کابینه فعلی اسرائیل تلاش میکند با دنبال کردن انواع ماجراجوییهای سیاسی- نظامی در جبهه مختلف شانس خود برای بقا در قدرت و پیروزی در انتخاباتهای آتی اسرائیل را امتحان نماید.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
پیامدهای تجاوز اسرائیل علیه خاک ایران
ارتش و دستگاههای اطلاعاتی وابسته به رژیم صهیونیستی پیش از حمله روز دوشنبه سیزدهمین فروردین ۱۴۰۳ همواره پایگاهها و مراکز غیرسیاسی وابسته به نیرو قدس، اعضای محور مقاومت یا دولت سوریه را هدف قرار میدادند. با این حال به نظر میرسد مقامات اسرائیلی تصمیم گرفتند تا با حمله به مراکز دیپلماتیک وابسته به جمهوری اسلامی ایران، سطح و میدان نبرد با تهران را تغییر دهند. براساس کنوانسیون وین حمله به مراکز دیپلماتیک کشورها در حکم حمله به خاک آن واحد سیاسی محسوب میشود. این موضوع جزئی از مسائل قطعی و استثناناپذیر حقوق بینالملل است تا حدی که کشورها در هنگام جنگ نیز باید مصونیت اماکن دیپلماتیک را را محترم شمرده و به آنها حمله نکنند. برهمین اساس ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در اظهار نظری خواستار محکومیت این جنایت از سوی جامعه جهانی و سازمان ملل به شدیدترین لحن شد. بنابراین جمهوری اسلامی ایران این حق را دارد تا به صورت کاملاً قانونی و مشروع پاسخ این تجاوز نظامی را بدون هیچگونه تعقیب بینالمللی بدهد و تلآویو پس از پاسخ احتمالی ایران نمیتواند تهران را متهم به نقض قوانین بینالمللی کند.
در چنین شرایطی ارزیابی اولیه تحلیلگران آن است که جمهوری اسلامی ایران نیز سطح پاسخ به اقدامات اسرائیل را افزایش خواهد داد. در این معادله تهران به تنهایی این حق و توان را دارد که به تجاوز صهیونیستها پاسخ دهد و در عین حال میتواند با هماهنگی متحدان خود در سراسر منطقه در زمان و مکان این مناسب به این جنایت پاسخ دهد. با توجه به اظهارنظر مقامات رسمی دولت ایران تا این لحظه به نظر میرسد پاسخ متقابل تهران امری قطعی است اما دامنه این پاسخ به هیچ وجه مشخص نیست.
برخی رسانههای غربی مانند فاکس نیوز معتقدند پاسخ به حمله اسرائیل پیامدهای بسیار جدی در سراسر منطقه خواهد داشت. در دوران جدید ایران علاوه بر امکان هدف قرار دادن مراکز دیپلماتیک اسرائیل در سراسر جهان و قرار دادن فرماندهان ارشد اسرائیل در لیست سیاه، میتواند لیستی بلندبالا از مراکز حساس اسرائیل مانند بنادر، فرودگاهها، مراکز تجاری و پادگانهای نظامی را در بانک اهداف خود قرار دهد. پاسخ هم سطح و بازدارنده ایران به شهادت فرماندهان ارشد مقاومت در دمشق میتواند مهر پایانی بر سالها تجاوز و بیاعتنایی اسرائیل به تمامیت ارضی کشورها، قوانین بینالمللی و امنیت جهانی باشد.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
نتیجه
در تاریخ مبارزه میان محور مقاومت و رژیم صهیونیستی، از حمله نیرو هوایی ارتش اسرائیل به مراکز دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق به عنوان یک نقطه عطف یاد خواهد شد. فرماندهان نظامی- امنیتی اسرائیل بدون توجه به قوانین بینالمللی گزینه حمله نظامی به «خاک ایران» را انتخاب و فصلی جدید از نبرد میان تهران- تلآویو را آغاز کردند. با آنکه مقامات تصمیم گیر در تهران ثابت کردند که با تدبیر و صبر تحولات میدانی را رصد کرده و در دام اقدامات تحریک آمیز صهیونیستها نخواهند افتاد اما پاسخ سخت به این گستاخی اسرائیل امری دور از ذهن به نظر نمیرسد. حال باید منتظر ماند و دید که در روزهای آینده ایران و محور مقاومت چه زمان و مکانی را برای پاسخ به حمله تروریستی رژیم صهیونیستها انتخاب خواهند کرد.
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
ما ضـــربهٔ ســـــــختی به سرِ دیو بکوبیم
چون کاوه و چون تهمتن و گیو بکوبیم
وقتش شـــــده تا بیرق ســـــــبز علوی را
در مـــــــــــرکز حـــــیفا و تل آویو بکوبیم
#مجتبیتاجیک «ساده»
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
از یارو میپرسن...
بعد از این که حضرت یونس..
توسط نهنگ بلعیده شد...
چه اتفاقی افتاد⁉️ 😱🤔
یارو میگه؛
بعدش سازمانی تشکیل شد...
به نام « یونس کو..⁉️» 😳😳
که هنوز هم مقر آن در سازمان ملل موجود است..‼️
جون من میدونستی یونسکو
از کجا اومده..⁉️⁉️ 😳😁
عمرا نمیدونستی....😜
این خوب بود 😂
https://eitaa.com/hasandehghanzadeh
🎙📓کتاب صوتی ستاره باران📓🎙
📓🎙📓🎙📓🎙📓🎙📓🎙
#بخش2⃣1⃣و3⃣1⃣
🎙ماه مبارک (رمضان) فرصتی ارزشمند و مغتنم برای تهذیب و پالایشات روحی و روان انسانی است ...
📓ماه سلوک و زدودن زنگارهای شیطانی از آئینه دلها و بر افروختن چراغ معرفتی در شبستان وجود است ...
🎙مجموعه نمایشی (ستاره باران) با توسلات به درونمایه عمیق روحانی و عمیق نهفته در ماه مبارک (رمضان) قصد دارد با عنایت به فضائل و برکتهای این روزهای عزیز قصه هائی هم با محوریت (اخلاق حسنه) را در قالب نمایش و تأثیر گذار به سمع مخاطبان محترم برساند ...
📓مهمترین مضامینی که در این مجموعه هم به آنها پرداخته شده است عبارت هستند از پرهیز از حسد و حرص و بخل و کبر و غرور
و ریا و دروغ و تهمتی و بی بند و بار و ظلم
و شهوت و ترس و خیانت و غیره ..
📚 https://eitaa.com/hasandehghanzadeh