خواب دیدم ك سرت بر سر ِخاك افتاده است ..
رنگ ِاین خاك همان است ، بیا برگردیم : )
اربا اربا در راه امام...
من یک همسر شهیدم؛
وقتی همسرم قدم از قدم که برمیداشت، بیاختیار قربانِ آن قامتِ استوار میرفتم. نگاهش که به سویم میچرخید، تکتک اجزای چهرهاش برایم قبلهگاه میشد؛ بیآنکه خود بداند در عمق جان من چه جایگاهی دارد.
گاه چنان غرق تماشای نشانههایش میشدم که مینشستم و تکتک چیزهایی را که به او گره خورده بود، چون اوراق عاشقانه ورق میزدم.
پس از آمدن او روضهی علیاکبر برایم معنایی دیگر یافت. همان علیاکبری که در میان جمع، به «جوانی محبوب» و «خوشچهره بنیهاشم» شهره بود، و از همه مهمتر، شبیهترین به پیامبر. رشید و دلیر، با قامتی چون سرو و سیمایی که آینهی نبیاکرم بود؛ او خُلقاً و خَلقاً، یادگارِ رسول بود. عزیزِ خاندان، و دلرباترین جوانِ بیت امام. هرکه در زندگی جوانی محرم داشته باشد، به خوبی میداند که چنین گوهری برای خانوادهاش تا چه اندازه گرانبهاست.
آنگاه که پیکرِ سالم اما مجروح همسرم را در کفن نهادند، کربلا در چشمانم جان گرفت. لحظهای که با هر گامِ پسر، بغضی سخت در گلوی پدر مینشست؛ پدر، جوانِ خویش را به میدان سپرد و از علی دل کند تا حسین شود.
اسماعیل جلوی چشمان ابراهیم قربانی شد و بندگیِ محبوبِ خدا با دلکندن آغاز شد...
و علی رفت.
رفت و دلاورانه جنگید؛ جنگید و نه تنها به پایِ پدر، که برای امامِ زمانِ خود، اربااربا شد. علی رفت و شهد شیرین شهادت نوشید و امام، از پسِ او، دنیا را خوارتر از همیشه دید؛ جهانی که سزاوارِ چنین جوانی نبود.
#روایت_محرم
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرم امسال داغ علی اکبر برایم رنگ دیگری دارد.....
💔😭
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________
اللّهُمَّ قَطِّعْنِي إِرْبًا إِرْبًا كَمَا قُطِّعَ عَلِيُّ الأَكْبَرُ (عَلَيْهِ السَّلامُ) فِي سَبِيلِ وَلِيِّكَ الْحُجَّةِ الْمَهْدِيِّ (عَجَّلَ اللَّهُ فَرَجَهُ).
هدایت شده از جشنواره آقا جمال
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┅═══💠❀ ﷽ ❀💠═══┅┄
#حسینیه_آقا_جمال
9️⃣ روز نهم
🌟از هر کوچه ی این شهر، عاشقان می آیند
▪️راهشان به حسینیه آقا جمال است؛
🌟جایی که دل به دل راه دارد.
▪️کوچه ها را دنبال کن؛
🌟هر کدام به یک نشانی ختم میشوند،
▪️ اما نشانیِ دلهای تشنه، فقط اینجاست:
🏴 حسینیه آقا جمال
┄┅═══❀💠🇮🇷💠❀═══┅┄
@aghajamal_jashnvareh
«مقامِ فرزندیِ زهرا(س) ؛ ثمرهی ادب در محضر امام»
تا لب آب رَوَد و تشنه بازگردد؛ این اوج ادب مأموم در پیشگاه امام بود.
گویى استخوان آب در گلوىش گیر مىکرد اگر جرعهاى آب مىنوشید، در حالى که امامش تشنهتر از او بود.
این ادبِ ناب، او را چنان به اوج رساند که دامان عصمت، یعنى حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)، او را با لفظ«پسرم» صدا زد.
ای کاش در این روزگارِ آخرالزمانى که مهلکهایست دشوار، در این گردابِ فتنه، چنان باشیم که ناممان در دفترِ ادبِ یارانِ حضرت غایب رقم بخورد؛ چنان که روزى حضرت زهرا (س)، با انگشتِ اشارت، ما را نشان دهد و بفرماید: «او فرزند من است.»
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________
صفحه یادبود مجازی شهید محمد ثقفی
https://iPorse.ir/6294694
🙏 لطفا با ورود به آدرس فوق در ختم صلوات و فاتحه برای این شهید عزیز شرکت کنید و این پیام را برای دوستان و آشنایان ارسال بفرمایید.
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________
علقمه مي گويد: محضر مبارک امام باقر عليه السّلام عرض کردم: اگر بعضي بخواهند در روز عاشورا برخي ديگر را در عزاي امام حسين عليه السلام تسليت بدهند چگونه و چه بگويند؟
حضرت فرمودند: بگويند: «اعظّم اللَّه اجورنا بمصابنا بالحسين عليه السّلام، و جعلنا و إيّاکم من الطالبين بثاره مع وليّه الإمام المهدي من آل محمّد صلوات اللَّه عليهم؛ خداوند متعال اجرها و ثواب هاي عزادار بودن ما را براي امام حسين عليه السّلام زياد گردانده و ما و شما را در رکاب حضرت امام مهدي قائم آل محمّد صلوات اللَّه عليهم اجمعين از طلب کنندگان خون آن جناب قرار دهد».
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________
عاشورا؛ غمی که در دایرهٔ واژه نمیگنجد...
مصیبتی که زبان از گفتنش عاجز است...
سلام خدا بر آقای شیبالخزیب،که نامش، تداعیگر بزرگترین حماسهٔ تاریخ است.
آجرک الله یا بقیهالله(عج) آقای عزیزمان خدا اجرتان دهد که مصائبی را میبینید که گوش های ما حتی طاقت شنیدنش را ندارند.
رسانه رسمی شهید محمد ثقفی
_____🇮🇷🇮🇷🇮🇷__________
https://eitaa.com/joinchat/3850700016Cab586450e4
______🇮🇷🇮🇷🇮🇷_________