✅املاک دانشکده علوم پزشکی ساماندهی می شود
🔹 به گزارش روابط عمومی، در راستای رسیدگی به امور املاک و اتخاذ تصمیم در خصوص املاک مشمول آیین نامه اجرایی مولد سازی دارایی های دولت جلسه ای با حضوردکتر اللهوردی ارجمند و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی و کارشناسان این حوزه برگزار شد.
🔹رییس دانشکده علوم پزشکی در این جلسه با تاکید بر اهمیت ساماندهی امور املاک گفت:نگهداری و استفاده مطلوب از اموال دولت یکی از اصلی ترین وظایف کارکنان دولت می باشد، چرا که اموال و املاک دولت متعلق به آحاد مردم است.
🔹 وی افزود:برنامه ریزی اصولی جهت تعیین تکلیف و سازماندهی املاک جهت استفاده مجموعه و بهره گیری از انها باید مورد توجه همکاران این حوزه باشد.
🔹معاون توسعه مدیریت و منابع نیز در این جلسه گفت: موضوع مولدسازی در امر پیشرفت و توسعه کشور و تکمیل پروژه های نیمه تمام نقش بسیار پر رنگی را دارد.
🔹دکتر یاسر خواجه بیشک افزود:در طرح مولد سازی، دولت اموال بلا استفاده یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایینی را دارد یا استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمیگیرد را شناسایی کرده تا این اموال بهینه سازی شود.
🔹 به گزارش روابط عمومی در این جلسه مشکلات و مسائل جاری حوزه املاک در خصوص مولد سازی طرح شده و حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون ان پرداختند.
در پایان جلسه در خصوص پیشنهادات طرح شده تصمیات موثری اتخاذ گردید.
روابط عمومی معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی#مراغه
✅در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅
✍️ پیام تبریک معاون توسعه مدیریت ومنابع به مناسبت 17 مرداد و روز خبرنگار
✔️ دکتر یاسر خواجه بی شک معاون توسعه مدیریت و منابع، در پیامی فرا رسیدن روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه اطلاع رسانی تبریک گفت.
بسمه تعالی
✔️ 17 مرداد در تقویم کشور، به نام فعالان و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی و خبر مزین شده است که پرچم رسالت بزرگ مطالبه گری را بر دوش دارند و بعنوان رکن چهارم دموکراسی،با انتقاد سازنده خودشان نقش پر رنگی در توسعه و اعتلای کشور ایفا می کنند.
✔️ ۱۷ مرداد یادآور بزرگ مردانی چون شهید والامقام«محمود صارمی» است که عاشقانه در عرصه اطلاع رسانی با نثار جان خویش به کار و حرفه وزین خبرنگاری ارزشی والا بخشیده اند.
✔️ خبرنگاران به عنوان راویان صدیق و امین آیینه تمام قد امانتداری ، مسئولیت پذیری ، تعهد ، دلسوزی و وظیفه اند ، که با نقد منصفانهی کاستیها و بیان هوشمندانهی پیشرفت ها وجدان بیدار انسانیت و زمینه ساز سلامت فکری و فرهنگی جامعه اند .
✔️اینجانب به عنوان عضوی از جامعه نظام سلامت شهرستان مراتب سپاس و قدردانی خود را از فعالان حوزه خبر و اطلاعرسانی که همواره حامی و همراه این مجموعه هستند، اعلام نمایم و ضمن تبریک مجدد این روز خجسته، موفقیت و سربلندی ایشان را از درگاه حق تعالی مسئلت دارم.
✍️ دکتر یاسر خواجه بی شک | معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔹 روابط عمومی معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی#مراغه
✅در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
🔹 نشست هم اندیشی و انتقال تجربیات دانشکده های علوم پزشکی مراغه و خوی برگزار شد
🔸 به گزارش روابط عمومی، در راستای توسعه همکاری و هم اندیشی و همچنین انتقال تجربه در حوزه امور پشیبانی و رفاهی دو دانشکده علوم پزشکی مراغه و خوی جلسهای مشترک برگزار کردند.
🔸 گفتنی است مدیران و کارشناسان حوزه های فوق در دانشکده علوم پزشکی خوی در جریان بازدید یک روزه از روند ارایه خدمات رفاهی کارکنان و امور پشیبانی و قرار داد ها در دانشکده مراغه اطلاع پیدا کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
🔸 معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده نیز در این جلسه گفت: علوم پزشکی خوی همیشه از ظرفیتهای خوبی در حوزههای مختلف برخوردار بوده است و ما نیز برای استفاده و انتقال تجربیات مشترک استقبال می کنیم.
🔸 به گزارش روابط عمومی، در این جلسه همکاران ضمن بیان تجربیات کاری خود، از تداوم چنین جلساتی در جهت توسعه همه جانبه هر دو مجوعه ابراز خرسندی کردند.
✅ در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
✅ بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه از روند بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو
🔹 به گزارش روابط عمومی، معاون توسعه مدیریت به همراه مدیران اداره پشتیبانی و منابع فیزیکی و طرح های عمرانی از روند ساخت ازمایشگاه و بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو بازدید کردند.
🔹 معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه در این باره گفت: این پروژه شامل احداث 500 متر مربع ساختمان جدید و بهسازی 1000 متر مربع از بخش فعلی این مدیریت را شامل خواهد شد.
دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: این پروژه با احداث و بهسازی بخش های آزمایشگاه غذا، انبار دارو و تجهیزات و قسمت اداری مدیریت غذا و دارو گامی مهم در ارائه خدمات مطلوب به عموم شهروندان خواهد بود.
🔹به گزارش روابط عمومی، پیش بینی می شود برای احداث و بهسازی این پروژه بیش از 50 میلیارد ریال هزینه شود.
روابط عمومی معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی#مراغه
✅در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄