✅ بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه از روند بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو
🔹 به گزارش روابط عمومی، معاون توسعه مدیریت به همراه مدیران اداره پشتیبانی و منابع فیزیکی و طرح های عمرانی از روند ساخت ازمایشگاه و بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو بازدید کردند.
🔹 معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه در این باره گفت: این پروژه شامل احداث 500 متر مربع ساختمان جدید و بهسازی 1000 متر مربع از بخش فعلی این مدیریت را شامل خواهد شد.
دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: این پروژه با احداث و بهسازی بخش های آزمایشگاه غذا، انبار دارو و تجهیزات و قسمت اداری مدیریت غذا و دارو گامی مهم در ارائه خدمات مطلوب به عموم شهروندان خواهد بود.
🔹به گزارش روابط عمومی، پیش بینی می شود برای احداث و بهسازی این پروژه بیش از 50 میلیارد ریال هزینه شود.
روابط عمومی معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی#مراغه
✅در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
✅ اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون جذب فراگیران بهورزی جهت تشکیل پرونده گزینشی
🔹به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون جذب فراگیران بهورزی دوره ۳۳ و۳۴ می رساند پیرو اطلاعیه قبلی این ازمون بدینوسیله از افراد پذیرفته شده دعوت بعمل میآید جهت تشکیل پرونده گزینشی روز چهارشبنه ۲۴ مردادماه راس ساعت ۱۰ صبح بادردست داشتن مدارک ذیل در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی واقع در مراغه، خیابان آیت الله شهید مصطفی خمینی «دانشسرای سابق» جنب مرکز آموزشی و درمانی سینا، معاونت بهداشتی حضور بهم رسانند مدارک الزم برای تشکیل پرونده : -۱تکمیل دقیق و کامل فرم اطالعات فردی هنگام تحویل مدارک. -۲اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه. -۳اصل و کپی کارت ملی. -۴شش قطعه عکس ۴*۳جدید ) عکس ها حتما به صورت رسمی اداری و جدید باشند و عکس خواهران با حجاب کامل باشد( -۵فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی و یا گواهی فارغ التحصیلی یا گواهی اتمام طرح سایر مدارک در صورت وجود: -۱ گواهی ایثارگری ) فرزند شهید – خواهر یا برادر شهید – آزاده – رزمنده – جانباز ( -۲گواهی فعالیت در بسیج با ذکر تاریخ و نوع عضویت ) عادی یا فعال
روابط عمومی معاونت #توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی#مراغه
✅در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید
🌏https://develop.mrgums.ac.ir
🌐https://eitaa.com/developmrg
♦️ ۲۶ مرداد ماه روزی ماندگار و نماد مقاومت در تاریخ سراسر افتخار دفاع مقدس است؛
🔸 در این روز پر شکوه شاهد بازگشت سرافرازانه دلیر مردانی هستیم که پس از تحمل مدت مشقت بار اسارت قدم به خاک پاک میهن گذاشتند و صلابت و ایثار و رشادت را با الهام از مکتب سیدالشهدا (ع) به عنوان نماد حریت و آزادگی در پرتو ارزش های ناب اسلام و انقلاب اسلامی معنا نمودند.
🔸 آزادگان ما، وارثان شهیدان اند و ماندند تا نامشان را گرامی و راهشان را ادامه دهند. سـالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان و غیور مردان سـرافراز و سـرو قامتان صبر و استقامت در دفاع از کیان و انقلاب اسلامی ، به میهن عزیزمان گرامی باد.
✅ روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔸 گفتنی است همکاران دانکشده علوم پزشکی مراغه در قالب چهار گروه مختلف با مفاهیم کمک های اولیه اشنا شدند تا در صورت لزوم و عدم دسترسی به تیم های امدادی بتوانند کمک های اولیه را برای افراد مورد نیاز انجام دهند تا از ایجاد اسیب های بیشتر و حتی مرگ انها جلوگیری نمایند.
🔸 شایان ذکر است یکی از اساسی ترین نیازهای نظام سلامت جامعه تربیت افرادی با توانایی ها و صلاحیت هایی علمی و عملی ویژه می باشد تا با آمادگی کامل در حساس ترین لحظات به یاری دردمندان بشتابند.سرمایه گذاری برای ارتقای دانش و اطلاعات بهداشتی ، مراقبتی و امدادی و حفظ وضعیت ایده آل تمام افراد جامعه یکی از وظایف اصلی نظام سلامت است .
🔸 کمکهای اولیه مجموعه ای از ارزیابی ها و مداخلات بسیار فوری با استفاده از حداقل وسایل موجود یا گاهی بدون هیچ وسیله ای برای کمک به فرد یا افراد آسیب دیده یا شدیداً بیمار به منظور پیشگیری از وخیم تر شدن حال بیمار یا مرگ وی است. از آنجا که این اقدامات به مهارت و تخصص نیاز دارد و فراگیری این مهارت بسیار سودمند است.
🔸 مسول اموزش کارکنان دانشکده علوم پزشکی در این راستا گفت: در این دوره سرفصل های کمک های اولیه و اهداف آن، اصول ایمنی و قانونی در کمک های اولیه، روش مواجهه با مصدوم، خفگی ها، احیای قلبی-ریوی(CPR) ، خونریزی، پانسمان، آسیب های استخوانی- مفصلی و عضلانی، بانداژ، آتل بندی، حمل مصدوم، فوریت های پزشکی، مسمومیت ها، نیش و گزش و گاز گرفتگی، سوختگی ها، آسیب های ناشی از گرما، سرما و ... به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
♦️به گزارش روابط عمومی، این دوره با تدریس اقای حسن امیرفضلی از کادر با سابقه مرکز فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
✅ دوره مهارت های نفوذ و تاثیر پذیری برای مدیران دانشکده برگزار شد
🔹 به گزارش روابط عمومی دوره مهارت های نفوذ و تاثیر پذیری به همت اداره توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
🔹معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده گفت: دوره های ضمن خدمت برای مدیران و کارکنان نقش مهمی در افزایش بهره وری نیروی انسانی دارد.
🔹دکتر یاسر خواجه بیشک افزود: آموزش ضمن خدمت از آموزشهایی کاربردی جهت ارتقا سطح مهارت کارکنان در انجام وظایف سازمانی بوده و این آموزش در جهت آمادهسازی افراد جهت اجرای هر چه بهتر مسئولیتها و بهبود تواناییها و مهارتهای کارکنان نقش بسزایی دارد.
🔹رییس اداره توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت:مهارت های ارتباطی مدیران نقش گسترده ای در پیشبرد اهداف سازمان و همینطور استفاده موثر از نیروی انسانی را به همراه دارد به طوریکه بر اساس نظر متخصصین منابع انسانی مدیرانی که مهارت های ارتباطی موثری دارند عمدتا موفق تر از دیگر مدیران عمل می کنند.
🔹سعید رستمی افزود: در این راستا و در جهت افزایش مهارت های نفوذ و تاثیر گذاری این دوره با مدرسی استاد دکتر سید احمد احمدی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران به مدت 8 ساعت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
🔹به گزارش روابط عمومی، در این کارگاه یک روزه مدیران واحد های مختلف شرکت کرده و در مورد انواع راهکار های مدیریتی و تاثیر گذاری به بحث و گفتگو پرداختند.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
♦️به گزارش روابط عمومی، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون توسعه و مدیران اداره پشیتبانی و منابع فیزیکی از پروژه های ساختمان میر قدرت کریمی و مدیریت غذا و دارو بازدید کرده و از نزدیک در جریان وضعیت موجود و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ها قرار گرفت.
♦️رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه در جریان این بازدید ها گفت: در مطالعه و اجرای پروژه های عمرانی دسترسی راحت و ارایه خدمات مناسب برای احاد مردم باید اولویت اصلی نظام سلامت شهرستان باشد.
♦️دکتر اللهوردی ارجمند افزود:ساختمان زنده یاد میر قدرت کریمی مراحل پایانی خود را طی می کند و امیدواریم در اواسط نیمه دوم سال مورد بهره برداری قرار بگیرد.
♦️وی ادامه داد:زمین این پروژه توسط خیرین واگذار شده و با زیر بنایی بالغ بر 2580 مترمربع در 5 طبقه در حال احداث می باشد که طبقه همکف آن به عنوان مرکز جامع سلامت شماره (1)، به متراژ ۴۳۰ متر مربع ،طبقه اول به عنوان رفرنس یا مرکز مشاوره و پیشگیری به متراژ ۴۳۰ متر مربع و طبقات بعدی بعنوان واحد های زیست پزشک و با پیشرفت 85 درصدی مراحل پایانی خود را طی می کند.
♦️رییس دانشکده علوم پزشکی در بخش دیگری از این بازدید از روند احداث و بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو بازدید کرده و گفت:مدیریت غذا و دارو این دانشکده یکی از مراکز بسیار مهم در بحث تامین سلامت شهروندان می باشد که با مشکل کمبود فضای فیزیکی مواجه بود و احداث ساختمان الحاقی برای ادامه فعالی این مجموعه امری ضروری به نظر می رسید.
♦️وی اضافه کرد: با تلاش همکاران عزیز در این دانشکده کارشناسان وزارتی سازمان غذا و دارو در این مجموعه حاضر شدند و با توافقنامه امضا شده در کوتاه ترین زمان روند بهسازی ساختمان قدیمی و احداث ساختمان الحاقی به ان اغاز شده است.
♦️معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده نیز در جریان این بازدید ها گفت: با حمایت های ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و پیگیری مدیران معاونت توسعه روند احداث و اتمام پروژه های عمرانی شتاب قابل توجهی گرفته است بطوریکه در نیمه اول سال عملیات عمرانی دو ساختمان تشریح و گزینش دانشکده علوم پزشکی پایان یافته است.
♦️دکتر خواجه بیشک در مورد ساختمان مدیریت غذا و دارو افزود: این پروژه شامل احداث 500 متر مربع ساختمان جدید و بهسازی 1000 متر مربع در قالب احداث و بهسازی بخش های آزمایشگاه غذا، انبار دارو و تجهیزات و قسمت اداری مدیریت غذا و دارو خواهد بود.
🔸به گزارش روابط عمومی در جریان این بازدید ها رییس دانکشده علوم پزشکی دستورات لازم در خصوص تسریع این پروژه ها را صادر کردند.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه