🍃 پاسخ شهيد علمدار ازجانب شهدا به دردل هایش:
* خداوند به وعده اش عمل کرد.
آری، اينجا همان طور که می گفتند، باغستان هايی دارد که نظاره اش انسان را مبهوت می کند، «فی جنة عاليه»؛ اينجا درخت های زيبايش هر کدام با يک ميوه، «تجری من تحتها الانهار»؛ اينجا قصرهايی دارد از زمرّد و ياقوت، خدمتگزارانی بی شمار که آماده ی پذيرايی از صاحبان خانه اند. اينجا پرنده هايی دارد خوش آواز، عندليبانی که وقتی می خوانند، روح از نشاط به پرواز در می آيد.
«وجزاهم بما صبروا و جنة و حريرا و سقاهم ربهم شرابا طهورا»
آری، آری به خدا قسم هر چه می گفتند راست است، «صدق الله العلی العظيم» خداوند به وعده اش عمل کرد.
*وقتی شهدا به آسمان پرستاره شب های هفت تپه قسم خوردند
اما به آسمان پرستاره شب های هفت تپه قسم، به ريگ های گرم تابستان سوزان خوزستان قسم، به سرمای کشنده ی کردستان قسم، به چادرهای برپاشده ی ميان کوير قسم، که آن چادر نبود بلکه ميعادگاه عاشقان خدا بود، محل عروج شهدا بود، آری کعبه ی دل بود، قسم به صفای اذان صبح گردان مسلم(لشکر25کربلا)، قسم به بچه هايی که تاکنون هيچ ميلی به سمتشان نداشتيم، به جان امام اينجا بچه ها هم قسم شده اندکه تا شما نيامده ايد نزديکشان هم نرويم.
آن اوايل ملائک خدا زياد سربه سرمان می گذاشتند، اما وقتی می ديدند که دلمان حيران جای ديگريست، دست از سر ما برمی داشتند. شما از بی مهری ما سخن می گوئيد و از اينکه با ديدن نعمت های بهشت شما را فراموش کرديم.
آه که چقدر بی انصافيد! اگر ما به دنبال لذت بوديم چرا شهر را با تمام زيبايی هايش گذاشتيم و آواره ی بيابان ها شديم؟ ما اگر عاشق جبهه بوديم به خاطر نفسهای گرمی بود که محيطش را معطر کرد، ما اگر عاشق جبهه بوديم به خاطر وجود مردان پاکی همچون افضلی ها، بهتاش ها، بصيرها، طوسی ها، نتاج ها، و هزاران عاشق دلباخته ی ديگر بود که از جان گذشتند تابه جانان برسند.
ما اگر عاشق جبهه بوديم به خاطر صفای بچه هايی بود که لذتهای مادی را فراموش می نمودند و اکنون مانيز چون شمائيم ؛
*دردهای شما در فراق ما، دلِ ما را بيشتر آتش می زد
وقتی در خون خويش غلتيديم و چشم ازدنيا بستيم فکر می کرديم که ديگر همه چيز تمام شد، اما اين گونه نشد! دردهای شما در فراق ما، دل ما را بيشتر آتش می زد، درست است که ما به هرچه می کنيد آگاهيم. اما اين بلای بزرگی بود که ای کاش نصيب ما نمی شد. وقتی شما از اين و آن طعنه می خوريد و لاجرم به گوشه ی اتاق پناه می بريد و با عکس های ما سخن می گوئيد و اشک می ريزيد به خدا قسم اينجا کربلا می شود و برای هر يک ازغم های دلتان اينجا تمام شهيدان زار می زنند! يا آن زمانی که در مجالس با ياد ما گريه می کنيد و به سر و سينه می زنيد ما نيز به ياد آن روزها که باهم درسوز فراق مولايمان سينه می زديم و گريه می کرديم، همراه با اشک شما، اشک غم می ريزيم. خدا می داند که ما بيشتر از شما طالب ديداريم. برای همين پروردگار عالم اجازه می دهد هر از چندی با مولايمان حسين(ع) درد ودل کنيم.
*امام حسین(ع) شلمچه را بهتر از ما می شناسد
بچه ها آقا امام حسين(ع) خيلی بزرگوار است او بهتر از همه ی ما شلمچه را می شناسد، فاطميه را زيباتر از همه ی ما تعريف می کند، او خاطره های جبهه را خيلی دوست دارد، هر وقت به پابوسش می رويم از ما می خواهد برايش خاطره بگوئيم، به مجرد اينکه بچه ها نغمه سرايی می کنند چشم های آقا مالامال از اشک می شود، سرمبارکشان را به زير می اندازند و دانه های اشکش زمين بهشت و محاسن شريفشان را تر می کند.
همين ديروز بود که نوبت من بود تا خاطره تعريف کنم، من از غروب های شلمچه تعريف کردم از کانال ماهی، ازسه راه مرگ! ازجاده ی شهيد صفری، سنگرهای نونی، جاده ی امام رضا(ع). من از جاده ی شهيد خرازی شروع کردم، هنوز چند دقيقه نگذشته بود که صدای ناله های آقا را با همين دو گوشم شنيدم! آرام و آهسته فرمود: ما رايت اصحاب …
هيچ ياورانی بهتر و باوفاتر از اصحاب خود نديدم. يکی از بچه ها به من گفت: بس است، ديگر نگو! که آقا سر از زير برداشت و آهسته فرمود: بگو! بگو عزيز دلم آنچه در دلت بی تابت کرده بگو!
*من به اکبرم گفته ام که بدون آنها به بهشت نيايد
بچه ها اينجا برخلاف دنيای شما خاطره های جبهه زياد مشتاق دارد، يک روز به آقا عرض کردم: مولا جان دوستانمان، همدمان شبهای عشقمان، اکنون در دنيايند بی آنها برما سخت می گذرد. آقا در حاليکه اشک تمام محاسن شريفش را پر کرده بود، فرمود: آنها بقية الشهدای من اند، به جلال خدا سوگند در سکرات الموت، ظلمت قبر، عذاب قبر، عذاب برزخ و در آن واويلای محشر تنهايشان نخواهم گذاشت! آنها در حساس ترين ايامی که نياز به ياور داشتم لبيک وفا سردادند. من به اکبرم گفته ام که بدون آنها به بهشت نيايد.
*بچه های بهشت با لباس خاکی
راستی بچه ها اينجاهمه بالباس خاکی هستند، چون خود امام می گفت: اين لباس بيشتر به شما می آيد.
@dghjkb
بچه ها در آن روزهايی که بی بی فاطمه ی زهرا(س) دستهای بريده ی عباس(ع) و قنداق خونی علی اصغر(ع) را نزد خدا برای شفاعت می برد، ما هم گرد و غباری که از خاک شلمچه، مهران، فاطميه، فکه، دهلران، چزابه، نهر عنبر، مجنون، کوشک، پاسگاه زيد بر چهره مان نشست و خونی که هنگام شهادت بر بدن و لباسمان جار ی شده بود را جمع کرده ايم و در آن لحظه ی حساس برای شفاعت شما به همراه می آوريم.
شما مطمئن باشيد که ما شماها را فراموش نکرده ايم و نخواهيم کرد؛ به پدران و مادرانمان، به همسران و فرزندان ما بگوئيد ما منتظرشان هستيم و بدون آنها وارد بهشت نخواهيم شد.
(*باشگاه خبرنگاران،* ایران سامانه)
#شهید_سید_مجتبی_علمدار
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام صادق عليه السلام :
خوشبخت، كسى است كه براى نفس خود خلوت و فراغتى يابد و به كار اصلاح آن پردازد.
بحار الأنوار: ج78، ص203، ح35
@dghjkb
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
🌼 بارخدایـا....
هرکس با زبانی تورا میخواند
و محتاج نگاه توست...
دراین پگاه زیبا که اوج زیبایـی جهان است و تاریکیها کناررفته
و نورامید و روشنایی همه جا تابیده...
دل و دیده ی دوستان را سرشار از امید ، آگاهی و نشاط عنایت بفرما
🍃آمیـن....
@dghjkb
هم آیه و هم کتاب می گفت حسین
هم لیلی و هم رباب می گفت حسین
اعضاء و جوارح قتیل ره عشق
در خون خودش خضاب می گفت:حسین
@dghjkb
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
🌹وصيت نامه شهيد عليرضا وهابي...
...مادرم آن چنان باش كه فرداي قيامت افتخار همنشيني با حضرت زهرا (س) را داشته باشي.مادرجان! اگر وصيتنامه مرا برايت خواندند و يا اگر خبري ازمن شد، گريه نكن چون در آن دنيا بايد جواب بدهي. هروقت خواستي به ياد من ناراحت شوي و گريه كني به ياد حسين (ع) و علي اكبر (ع) بيفت و براي آنها گريه كن .اكنون كه زمينه امتحان الهي فراهم آمده و حجت خدا بر ما تمام شده امامي بر ما فرستاده كه رهبري انقلاب خونبارمان را مي كند، پس به فرمان رهبر لبيك گفته، براي نبرد خون بر شمشير مي روم تا با خون، شمشير خصم را بشكنم و مي روم تا اگر خدا خواست به حسين مظلوم شكايت ببرم.
21/7/1361
(*بنیاد شهید و امور ایثارگران*نوید شاهد)
@dghjkb
تا زمانی که تلخی زندگی دیگران را
شیرین می کنی ،
بدان که "زندگی" می کنی...
اگر با رفتار و افکارت ، آرامش را به زندگی کسی هدیه میدهی ،
بدان در پرتو عشق هستی ..
در جستجوی عشق نباش...
خودت عشق باش و عشق هدیه کن....
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام علی (علیه السلام) میفرمایند:
«خوشا به حال آن کس که در نامه عملش در زیر هر گناه یک استغفار ثبت شده باشد.»
بحار الانوار، ج ۵، ص ۳۲۹
@dghjkb
🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃🔹🍃
کوچه های عاشقی ،شبگرد می خواهد رفیق...
طاقت و ظرفیتی پر درد می خواهد رفیق...
چون شهیدان در جوانی دست از دنیا بشوی...
ترک لذتهای دنیا مرد می خواهد رفیق....
@dghjkb
طرف وقتی تو حرم آقا علی بن موسی الرضا قدم می زد ديد لب قالی برگشته،
گفت با پا برش گردونم!!!
گفت نه!
حرم ارباب... بزار دولا بشم با دست برگردونم
شب تو عالم رويا خواب آقا علی بن موسی الرضا رو ديد؛
آقا گفت:
"ما ادب تو رو ديديم
قالی مارو با پا بر نگردوندی لبشو...! "
🍃،،،،،،،اين دستگاه شهدا ،
دستگاه اهلبيت،
دستگاه دقيقيه...🍃
#حاج_حسين_يڪتا
@dghjkb