AUD-20210429-WA0032.mp3
13.14M
🎙 فوق العاده مهم و استراتژیک
تحلیلی ویژه از استاد شکوهیان راد
انقلابیون حتما این صوت را چند بار گوش کنند
نشست کرونا،فضای مجازی و #انتخابات انتشار فراموش نشود.
🔴توجه توجه 🔴
دوستان گرامی این صوت رو با دقت فراوان گوش کنید .
مسلما بعد از گوش کردن شما هم مثل بنده مجاب میشوید که باید حتما بصورت بسیار گسترده این صوت را منتشر بفرمایید.
شنیدن این صوت شاید تمام ذهنیات شما را در مورد کرونا تغییر دهد.
#بیداری_ملت
@dghjkb
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
شب جمعه شد و روضه مرا ریخت بهم
فاطمه آمده و کرببلا ریخت بهم
واژه ای نظم جهان را به تلاطم انداخت
مادری کفت بُنَیَّ، همه جا ریخت بهم
@dghjkb
🌺 شب جمعه و یاد شهیدان..
شادی روح شهدای گمنام🌺
شهدای روحانیت🌺
شهدای هسته ای🌺
شهدای انقلاب🌺
شهدای محراب🌺
شهدای مدافع حرم🌺
شهدای مدافع امنیت🌺
شهدای مدافع سلامت🌺
شهدای امر به معروف🌺
شهدای دفاع مقدس🌺
و همه شهدا🌺🌺
🌺 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌺
🌺 اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
@dghjkb
حرف های من و خدا_۱۷.pdf
279.6K
`🔖 حرفهای من و خدا
یا غیور 🌟
@dghjkb
سحر هفدهم_یا غیور.mp3
9.62M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟 پرسهای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر هفدهم ؛ اسم شریف #یا_غیور
¤ واحد #موسیقی منتظران منجی "عج"
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
instagram.com/tv/COQva1xB6hS
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🌱پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
من قضی لأخیهِ المُؤمِنِ حاجَةً کانَ کَمَن عَبَدَاللّه َدَهرَهُ.
کسی که حاجت برادر مؤمن خود را برآورده سازد، مانند کسی است که عمر خود را به عبادت گذرانده باشد.
الأمالی، طوسی، ص ۴۸۱
#پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهوآله
@dghjkb
🌱 متن:
«اللهُمَّ اهْدِنى فيهِ لِصالِحِ الْأَعْمالِ، وَاقْضِ لىفيهِ الْحَوآئِجَ وَالْأمالَ، يا مَنْ لا يَحْتاجُ الَى التَّفْسيرِ وَالسُّؤالِ، يا عالِماً بِما فى صُدُورِ الْعالَمينَ، [صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينِ]؛
🌱 ترجمه:
خدايا در اين ماه مرا به سوى كارهاى نيك و شايسته هدايت كن، و خواستهها و آرزوهايم را برآور، اى كه به توضيح و سؤال نياز ندارى، اى دانا به آنچه در سينههاى جهانيان است [بر محمد و خاندان پاكش درود فرست]».
#دعای_رپز_هفدهم_ماه_رمضان
@dghjkb
💠جایگاه و اهمیت شب قدر:
چنان كه درك شب قدر، كاری مشكل است، بیان جایگاه و «قدر» شب قدر عملی است دشوار كه تنها راه یافتگان به آن شب عزیز میتوانند واقعیت و حقیقت آن را بیان دارند؛ چرا كه قرآن به پیامبر خدا فرمود: «و تو چه دانی شب قدر چیست؟»
در وصف آن همین بس كه «از هزار ماه برتر است» و مسائلی بر قدر و منزلت این شب افزوده است، از جمله:
1- نزول قرآن
نزول جامعترین، كاملترین و ماندگارترین كتاب الهی بر عظمت و منزلت شب قدر افزوده است. قرآن خود میگوید: «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی اُنْزِلَ فیهِ الْقُرْانَ»(1)؛ «ماه [مبارك] رمضان ماهی است كه در آن قرآن نازل شده است.»
اما در چه شبی از شبهای آن ماه، قرآن نازل شده است؟ آیه دیگر بیان میكند كه «اِنّا اَنْزَلْناهُ فی لَیْلَةٍ مُبارَكَةٍ» (2)؛ «به راستی، آن [قرآن] را در شبی پر بركت نازل كردیم.» و این شب مبارك را در سوره قدر مشخص فرموده كه «اِنّا اَنْزَلْناهُ فی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» (3)؛ «به حقیقت ما آن [قرآن] را در شب قدر فرود آوردیم.» پس باید گفت نزول قرآن در چنین شبی بر عظمت آن میافزاید. این نكته را هم اضافه كنیم كه این نزول، نزول دفعی است بر قلب رسول گرامی اسلام، نه نزول تدریجی كه آغاز آن با آغاز بعثت یعنی بیست و هفتم رجب همراه است.
2- تقدیر امور
در نامگذاری شب قدر بیانهای مختلفی وارد شده است: برخی آن را به معنای شبی با عظمت و بزرگ «لَیْلَةُ الْعَظَمَة» (4) گرفتهاند؛ چرا كه قدر در قرآن به معنای منزلت و بزرگی خداوند آمده، در آیه ای میخوانیم: «ما قَدَرُوا اللهَ حَقَّ قَدْرِهِ»(5) ؛ «قدر ندانستند (و نشناختند) خدا را آنگونه كه حقّ عظمت او بود.»
«قدر» به معنای تقدیر و اندازهگیری و تنظیم است. این معنی را هم لغت تأیید میكند و هم قرآن و روایات. راغب اصفهانی میگوید: «لَیْلَةُ الْقَدْرِ اَیْ لَیْلَةٌ قَیَّضَها لِأُمُورٍ مَخْصُوصَة » (6)؛ شب قدر یعنی شبی كه (خداوند) برای [تنظیم و تعیین] امور مخصوصی آن را آماده [و مقرّر] نموده است.» و قرآن كریم میفرماید: در آن شب «یُفْرَقُ كُلُّ أَمْرٍ حَكیمٍ» (7) «هر كاری بر طبق حكمت [خداوند] جدا (و تعیین و تنظیم) میگردد.»
در بحارالانوار روایتی آمده كه: «هر كس در شب قدر، از روی ایمان و محاسبه (و اخلاص) نماز گزارد، خداوند گناهان گذشته او را میبخشد.»
و امام صادق علیه السلام فرمود: «التَّقْدیرُ فی لَیْلَةِ الْقَدْرِ تِسْعَةُ عَشْرٍ، وَالاِْبْرامُ فی لَیْلَةِ اِحْدی وَ عِشْرینَ وَالْاِمْضاءُ فی لَیْلَةِ ثَلاثَ وَ عِشْرینَ (8)؛ « تقدیر امور و سرنوشتها در شب قدر، یعنی شب نوزدهم، تحكیم آن در شب بیست و یكم، و امضا آن در شب بیست و سوم صورت میگیرد.»
و امام رضا علیه السلام فرمود: «... یُقَدَّرُ فیها ما یَكُونُ فی السَّنَةِ مِنْ خَیْرٍ اَوْ شَرٍّ اَوْ مَضَرَّةٍ اَوْ مَنْفَعَةٍ اَوْ رِزْقٍ اَوْ اَجَلٍ وَ لِذلِكَ سُمِّیَتْ لَیْلَةُ الْقَدْر (9)؛ در آن شب (قدر) آنچه كه در سال واقع میشود، تقدیر و اندازهگیری میشود، از نیكی و بدی و سود و زیان و روزی و مرگ. به همین جهت نیز شب قدر شب اندازهگیری نامیده شده است.»
و طبق روایات فراوانی (10) سرنوشت افراد برای سال بعد، مانند: رزق و روزی، مرگ و میرها، خوشی و ناخوشیها، حج رفتن و حوادث دیگر زندگی، بر اساس استعدادها و لیاقتها، رقم میخورد، و این تقدیر حكیمانه هم، در انسان هیچ گونه «اجبار» و «سلب اختیاری» به وجود نمیآورد. میتوان بین تمام اقوال این گونه جمع كرد كه در این شب با عظمت و بزرگ، با فرود ملائكه آسمانی، تقدیرات یك سال مشخص و بر قلب حجّت زمان علیهالسلام عرضه میشود.
پینوشتها:
1- بقره/ 185 .
2- دخان/ 3 .
3- قدر/ 1.
4- تفسیر نوین، محمدتقی شریعتی، ص275/ مجمع البیان، ابوعلی طبرسی، ج1، ص 518 .
5- حج/ 74 .
6- المفردات فی غریب القرآن، دفتر نشر الكتاب، ص 395 .
7- دخان/ 4 .
8- وسائل الشیعه، حرّ عاملی، دار الاحیاء التراث، ج 7، ص259/ تفسیر نور الثقلین، ج 5، ص627/ البرهان فی تفسیر القرآن، ج 4، ص487 .
9- عیون اخبارالرضا، ج2، ص 116 .
10- تفسیر نورالثقلین، ج5، ص631 / البرهان فی تفسیر القرآن، ج 4، ص 486/ بحار الانوار، ج94، صص 141 – 18 .
منبع:aviny.com
سایت سراج
#بیتوته
#شب_قدر
@dghjkb
3- سند امامت
شب قدر بزرگترین سند امامت و تداوم آن در طول زمان است. در روایات فراوانی، وجود شب قدر را در هر زمان دلیل لزوم امامت و بقای آن دانسته اند، لذا سوره قدر به منزله شناسنامه اهلبیت علیهمالسلام شمرده شده است كه به برخی روایات اشاره میشود:
از امام صادق علیه السلام نقل شده است كه فرمود: علی علیه السلام زیاد میفرمود: هیچ گاه تیمی و عدوی (ابوبكر و عمر) خدمت پیامبر جمع نشدند مگر آن كه آن حضرت سوره «اِنّا اَنْزَلْناهُ ...» را با خشوع و گریه میخواند، سپس آن دو عرض میكردند چقدر رقّت شما نسبت به این سوره شدید است.
پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله میفرمود: به جهت آنچه چشمم دیده و دلم فهمیده است و به جهت آنچه دل این شخص [یعنی علی علیه السلام ] پس از من خواهد دید. آن دو میگفتند: مگر شما چه دیدهای و او چه میبیند؟
رسول اكرم فرمود: «هر كس كه از فیض شب قدر محروم گردد، از تمام خیرات محروم شده است و محروم نمیماند از خیرات شب قدر، مگر كسی كه (با اعمال خویش) خود را محروم نموده باشد.»
فرمود: پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله برای آن دو نوشت «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَالرُّوحُ فیها بِاِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ اَمْرٍ» ؛ «ملائكه و روح در آن شب با اذن پروردگارشان برای (تقدیر) هر كاری نازل میشوند.» آنگاه میفرمود: آیا بعد از «كُلُّ اَمْرٍ؛ تمام امرها» كه خداوند میفرماید، چیزی باقی خواهد ماند؟ میگفتند: نه.
سپس حضرت میفرمود: آیا میدانید آن كسی كه هر امری بر او نازل میشود كیست؟ میگفتند: تو هستی ای رسول خدا! آنگاه میفرمود: بله ولی آیا شب قدر بعد از من هم ادامه دارد؟ میگفتند: بله. میفرمود: آیا [در شبهای قدر] بعد از من هم آن امر نازل میشود؟ میگفتند: بله. سپس میفرمود: بر چه كسی؟ میگفتند: نمیدانیم. سپس آن حضرت از سر من (علی) میگرفت (و دست را روی سر من قرار میداد) و میفرمود: اگر نمیدانید بدانید، آن شخص پس از من این مرد است.
فرمود: پس آن گاه آن دو نفر همیشه اینگونه بودند كه شب قدر را بعد از پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله به سبب هراسی كه بر دل آن دو میافتاد، میشناختند.» (11)
و در جای دیگر علی علیه السلام فرمود: «به حقیقت شب قدر در هر سال وجود دارد و امر سال در آن شب نازل میشود و به راستی برای آن امر صاحبان امری است. عرضه شد آنان چه كسانی هستند؟ فرمود: «اَنَا وَ اَحَدَ عَشَرَ مِنْ صُلْبی اَئِمَّةً مُحَدَّثُونَ» (12)؛ من و یازده امام از نسل من كه همه امامانی محدَّث میباشند ( ملائكه را نمیبینند ولی صدای آنها را میشنوند). »
و در برخی روایات آمده كه خود ولایت علی علیه السلام و ائمه علیهمالسلام جزء تقدیرات آن شب است (13) و دستور دادهاند كه با مخالفان برای اثبات امامت و بقای آن و زنده بودن مهدی علیه السلام به شب قدر استدلال كنید.(14) آری، بقای شب قدر دلیل محكمی است بر بقای امامت و بقای امامت اقتضا میكند حیات و زنده بودن مهدی علیه السلام را و حیات مهدی علیه السلام نشانه حیات مذهب پیشتاز و همیشه در صحنه تشیّع است. لذا اسلام اصیل و قرآن تا ابد زنده است.
از اینجا روشن شد كه شب قدر، یعنی شب ولایت و امامت (15) و معنای روایاتی كه شب قدر را به فاطمه زهرا علیهاالسلام تفسیر نموده (16) است، روشن شد كه حقیقت شب قدر امامت و ولایت است و حقیقت ولایت و امامت زهرای مرضیه علیه االسلام است.
امام صادق علیه السلام فرمود: «التَّقْدیرُ فی لَیْلَةِ الْقَدْرِ تِسْعَةُ عَشْرٍ، وَالاِْبْرامُ فی لَیْلَةِ اِحْدی وَ عِشْرینَ وَالْاِمْضاءُ فی لَیْلَةِ ثَلاثَ وَ عِشْرینَ ؛ « تقدیر امور و سرنوشتها در شب قدر، یعنی شب نوزدهم، تحكیم آن در شب بیست و یكم، و امضا آن در شب بیست و سوم صورت میگیرد.»
پی نوشت ها:
11- اصول كافی، محمد بن یعقوب كلینی، ترجمه سید جواد مصطفوی، تهران، كتابفروشی اسلامیه، ج1، ص 363 – 364 .
12- اثباة الهداة، شیخ حرّ عاملی، قم مطبعة العلمیة، ج2، ص 256/ بحارالانوار (همان)، ج 94، ص15، ح26
13- همان، ص18 .
14- اصول كافی، ج1، ص 353 - 362 - 364، روایت 6 .
15- مبلغان عزیز توجه داشته باشند كه یكی از شبهای قدر را حتما به صحبت و سخنرانی در مورد امام زمان علیه السلام اختصاص دهند كه هم تناسب دارد و هم لازم است و هم عنایاتی را به دنبال دارد.
16- تفسیر فرات كوفی، مؤسسه نشر، ص581 .
منبع:aviny.com
سایت سراج
#بیتوته
#شب_قدر
@dghjkb
4- بخشش گناهان
یكی دیگر از ویژگیهای شب قدر بخشش گناهان و عفو عاصیان و مجرمان است، لذا باید تلاش نمود تا این فیض عظمای الهی شامل حال انسان شود. وای به حال انسانی كه در شب قدر مورد غفران الهی قرار نگیرد؛ چنان كه پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله میفرمود: «كسی كه شب قدر را درك كند، پس بخشیده نشود پس خدا او را (از رحمت خویش) دور میسازد.» (17)
و در جای دیگر فرمود: «هر كس كه از فیض شب قدر محروم گردد، از تمام خیرات محروم شده است و محروم نمیماند از خیرات شب قدر، مگر كسی كه (با اعمال خویش) خود را محروم نموده باشد.» (18)
لذا باید تلاش مضاعف نمود تا غفران الهی در این شبِ بخششِ گناهان شامل حال انسان گردد.
پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله میفرمود: «كسی كه در شب قدر به پاخیزد (و آن شب را) از روی ایمان و محاسبه (و اخلاص بیدار باشد) گناهان گذشتهاش بخشوده میشود.» (19)
در بحارالانوار در ذیل این روایت اضافه شده: «هر كس در شب قدر، از روی ایمان و محاسبه (و اخلاص) نماز گزارد، خداوند گناهان گذشته او را میبخشد.» (20)
پی نوشت ها:
17- بحار الانوار، ج94، ص80، ح47 .
18- كنز العمّال، علی متقی هندی، بیروت، مؤسسه الرساله، ج8، ص534، ح28 . 24 .
19- وسائل الشیعه، ج10، ص 358، ح13601.
20- بحار الانوار، ج93، ص 366، ح 42 .
منبع:aviny.com
سایت سراج
#بیتوته
#شب_قدر
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی جای دردناکش کجاست؟!
اونجاکه حاج قاسم وسط داعش و گلوله بوده وصدهامستند اینو ثابت میکنه،حتی شهادت هم به این صورته که بهشون گفتن نرو عراق امن نیست ولی رفته!
بعد آدمی مثل ظریف که فقط درحال قهقهه باجنتلمن های پشت میز بوده بگه سردار سلیمانی اگه هما امن تر بود از همااستفاده میکرد!
@dghjkb
🔻 #پنجمین دورهی آموزشی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب (معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
🔹مزایا:
۱. شرکت در دورههای آموزش #تندخوانی و #مدیریت_زمان و #برنامهریزی
۲. امکان شرکت در #سطح_دو (تربیت مدرس و تربیت پژوهشگر)
۳. بهرهمندی از #بستههای_آموزشی
۴. اعطای #گواهینامه
🔸زمان ثبتنام: از چهارشنبه ۸ اردیبهشت تا ۲۸ اردیبهشت
لینک ثبتنام در سایت مجموعهی تبیین🔻
https://www.tabyinmanzome.ir/courses/maaref-enghelab
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨🌴✨
✨جمعه می آید بسوی کوچه های شهر ما
✨جمعه می آید که قلب عاشقی پیدا کند
✨جمعه می آید به خانه خانه عشاق مهدی سر زند
✨جمعه می آید ببیند شیعیان آماده اند بهر ظهور
✨جمعه می آید بگوید راه را هموار کن
✨کوچه ها را آب و جارویی بزن
🌸یوسف زهرا همین نزدیکی است.... 🌸
@dghjkb
** اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی:
- انتخابات، مساله بسیار مهم و اساسی و تعیین كننده ای است. اهمیت انتخابات از جهات گوناگونی است. یكی از آنها این است كه نظام ما نظامی است متّكی به ایمان ها و عواطف و علایق مردم.
(بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در دیدار اعضاي هیأت نظارت بر انتخابات شوراي نگهبان؛ 14 بهمن 74)
*خبرگزاری جمهوری اسلامی
#انتخابات
@dghjkb
حرف های من و خدا_۱۸.pdf
277.5K
`🔖 حرفهای من و خدا
یَا إِلَهَنَا 🌟
@dghjkb
سحر هجدهم_ یا الهنا.mp3
9.15M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟 پرسهای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر هجدهم ؛ اسم شریف #یا_الهنا
[ با موزیک متن جدید ]
¤ واحد #موسیقی منتظران منجی "عج"
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب
instagram.com/tv/COTSEZ7BOWN
@dghjkb
🌱 متن:
«اللهُمَّ نَبِّهْنى فيهِ لِبَرَكاتِ اسْحارِهِ، وَنَوِّرْفيهِ قَلْبى بِضِيآءِ انْوارِهِ، وَخُذْ بِكُلِّ اعْضآئى الَى اتِّباعِ اثارِهِ، بِنُورِكَ يا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعارِفين؛
🌱 ترجمه:
خدايا در اين ماه مرا به بركت سحرهاى آن آگاه كن، و دلم را با روشنايى انوار آن نورانى گردان، و تمام اعضا و جوارحم را به پيروى از آثار آن سوق ده به نورانيّت اى روشنايى بخش دلهاى عارفان»
#دعای_روز_هجدهم_ماه_رمضان
@dghjkb
📌 #سخن_بهشتی | قالبی نباش...
🔹يكى از مشكلات زمان ما اين است كه آدمها و انسانها بيش از حد قالبى هستند. يكى از عوامل نجات دادن انسانهاى نسلِ بعد از قالبى شدن و فكر قالبى داشتن، اين است كه در بچگى كتاب داستان زياد بخوانند؛ چون كتابهاى داستان معمولاً اين خاصيت را دارند كه در چهارچوب واقعيات روز محصور نيستند و بنابراين به بچه ها امكان میدهند كه مقدارى برتر از اين واقعيات محدود محيطى هم بينديشند.
#شهيد_بهشتی
📚 کتاب نقش آزادی در تربیت کودکان
@dghjkb
🔵 ۱۲ توصیه برای استفاده بهتر از لیالی قدر
🔹با آمادگی معنوی وارد شب قدر شوید،
🔹 ساعات لیلةالقدر را مغتنم بشمارید،
🔹 از رذائل مادی خود را دور کنید،
🔹 بهترین اعمال در این شب، دعاست،
🔹 به معانی دعاها توجه کنید،
🔹 با خدا حرف بزنید،
🔹 از خدای متعال عذرخواهی کنید،
🔹 دلهایتان را با مقام والای امیرمؤمنان آشنا کنید،
🔹 به ولی عصر،ارواحنافداء توجه کنید،
🔹 در آیات خلقت و سرنوشت انسان تأمل کنید،
🔹 برای مسائل کشور و مسلمین دعا کنید،
🔹 حاجات خود و مؤمنان را از خدا بخواهید،
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#شبهای_قدر
@dghjkb