🌾صفای ساحل چشمت
🌾به دریا می کشد ما را
🌾تمنای وصال تو
🌾به صحرا می کشد ما را
🌾من از روز های بی تو،
🌾از تکرار بیزارم
🌾فقط شوق تماشایت
🌾به فردا می کشد ما را.....
🍃اللهم عجل لولیک الفرج.....
@dghjkb
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام می فرمایند :
پس مسلمان كسى است كه مسلمانان از زبان و دست او آزارى نبينند، مگر آنجا كه حق باشد، و آزار مسلمان روا نيست جز در آنچه كه واجب باشد.
🔹 به سوى مرگ كه همگانى است، و فرد فرد شما را از آن گريزى نيست بشتابيد، همانا مردم در پيش روى شما مى روند، و قيامت از پشت سر، شما را مى خواند.
🔹 سبكبار شويد تا به قافله برسيد، كه پيش رفتگان در انتظار باز ماندگانند.
🔹 از خدا بترسيد، و تقوا پيشه كنيد زيرا شما در پيشگاه خداوند، مسئول بندگان خدا، و شهرها، و خانه ها و حيوانات هستيد.
🔹 خدا را اطاعت كنيد و از فرمان خدا سرباز مداريد، اگر خيرى ديديد برگزينيد، و اگر شر و بدى ديديد از آن دورى كنيد....
بخشـی از خـطبـه ی 167، کتاب شـریف نهـج البـلاغـه
#امام_علی علیهالسلام
@dghjkb
🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🌴
🌻کوتاهترین دعا برای بزرگترین آرزو.......
🍃اللهم عجل لولیک الفرج.....
@dghjkb
خنده هاشان
خاڪی بــود...
گریه هاشان
آسمـــــانی...
بیریا و خاکی
که باشـی ،
آسمـانیها
خـاطرخواهت میشونـد ...
جـامانده ام
@dghjkb
#حسین_جانم
شاهی به جهان مثل تو آوازه ندارد
مثل حَرَمت هیچ کجا، سازه ندارد
ارباب منی جان منی،شاه شهیدان
مجنون توام، عشق من اَندازه ندارد
#اللّهمالرزقناحرم
@dghjkb
💠کرامت انسان(انسان محوری اسلامی)
🔹هیچ مکتبی به قدر اسلام، ارزش و کرامت انسان را والا نمی داند یکی از اصول اسلامی که همیشه در تعریف و معرفی اسلام مطرح شده است اصل تکریم انسان است.
📚١٣٧١/٠٩/٢۵
#نظام_اسلامی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#پست_دوازدهم
@dghjkb
💠۲۰ جمله از رهبر انقلاب درباره عزاداری سیدالشهدا علیهالسلام
اگر برای ذکر مصیبت، کتاب «نَفَس المهمومِ» مرحوم «محدّث قمی» را باز کنیدو از رو بخوانید، برای مستمع گریهآور است و همان عواطفِ جوشان را بهوجود میآورد. چه لزومی دارد که ما به خیال خودمان، برای مجلسآرایی کاری کنیم که اصل مجلس عزا از فلسفه واقعیاش دور بماند؟! ۱۳۷۳/۰۳/۱۷
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#محرم
@dghjkb
🔴 ترجمه حدیث نصب شده بر کتیبه حسینیه امام خمینی در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم با رهبر انقلاب؛
🔸إنَّ أَفْضَلَكُمْ عِنْدَهُ مَنْصَباً أَعْمَلُكُمْ فِيمَا عِنْدَهُ رَغْبَةً
🔹والامقام ترين شما نزد خداوند کسی است كه با اشتیاق بيشتر كار كرده است.
تحف العقول، جلد۱ , صفحه۲۰۴
@dghjkb
🌱بعضی ها چهره شان خیلی معمولیست
اما ...
✨آنچه در قسمت چپ سینه شان می تپد دل نیست،
اقیانوس محبت است.
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌿داره کمکمvتموم میشه....
◾️٩روزتامحرم
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@dghjkb
مداحی_آنلاین_تنها_راه_پاک_شدن_حجت.mp3
3.16M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*اللهم احفظ قائدناامام خامنه ای🌺
@dghjkb
🔻 موج رسانه ای بعدی
🔹 تا کمتر از 48 ساعت آینده رئیسی لیست وزرای پیشنهادی خود را بصورت رسمی منتشر میکند. طبیعتا پس از انتشار رسمی لیست بررسیها و تحلیلها پیرامون وزرای پیشنهاد در سطح فضای مجازی و افکار عمومی بصورت انفجاری و گسترده فراگیر خواهد شد.
🔸 دستور کار مخالفین جریان انقلابی و بخشی از جریانات رسانه ای جریان انقلاب هجمه و تخریب و زیر سوال بردن وزرا و معاونین رئیسی خواهد بود که از قضا قدرت اصلی رسانه ای کشور هم همین مجموعه ها هستند.
❇️ گوشزد کردن برخی نکات قبل از این موج رسانه ای لازم است:
1️⃣ ان شاالله تیم رسانه ای رئیسی تا قبل از انتشار رسمی لیست پیوست رسانه ای مناسبی را تهیه کرده باشند تا در مقابل هجمه ها و تخریبها دست جریان انقلابی در دفاع و تبیین چرایی ها و علتها خالی نباشد.
2️⃣ ان شاالله حواس عامه ما(فعالین رسانه ای و مخاطبین) به شرایط موجود کشور، اهداف و برنامه های مخالفین و معاندین و پلن های رسانه ای تقابلی با دولت رئیسی و نظام باشد و غفلتا در پازل آنها بازی نکنیم.
3️⃣ هر خبری، تحلیلی، گزارشی و یا سندی که در فضای رسانه ای کشور در جهت تخریب، هجمه، نقد و یا تایید وزرا منتشر شد را بدون بررسی و چک کردن با منابع مختلف تایید یا تکذیب نکنیم.
4️⃣ اجازه ندهیم با انتشار اخبار و اسنادی که صحت و سقم آنها هنوز تایید یا تکذیب نشده افکار عمومی جامعه را مشوش کنند، نارضایتی را گسترده تر کننده و موجبات ناامید کردن مردم از دولت انقلابی را فراهم کنند. همه ما باید پاسدار اعتماد و ایمان مردم به دولت انقلابی هستیم.
5️⃣ عرایض من بر مبنای نقد و بررسی نکردن عملکرد گذشته وزرا و یا بی عیب و نقص بودن انتخاب وزرا توسط رئیسی نیست. نقد کنیم، بررسی کنیم، تحلیل کنیم، با گزینه های دیگر مقایسه کنیم اما مراقب تحرکات دشمن نیز باشیم.
#سیداحمدرضوی
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🌱امام باقر علیه السلام فرمودند:
آنگاه که حضرت مهدی به سمت کوفه حرکت میکند،شانزده هزار نفر از قاریان قرآن و فقها در دین که از زیادی سجده پیشانی هایشان زخم شده و نفاق تمام وجودشان را پر کرده به حضرت میگویند؛ ای فرزند فاطمه برگرد که ما به تو نیازی نداریم.
غیبت طوسی،صفحه ۲۸۳
@dghjkb
مداحی_آنلاین_محرم_آمد_ماه_غم_آمد_سیدعلی_مومنی.mp3
5.17M
*زندگی نامه ميثم تمار یکی از یاران امام علی (ع)
مجموعه: زندگینامه بزرگان دینی
ميثم بن يحيي تمّار، غلام زني از بني اسد و عجميتبار بود. امير مؤمنان علي عليه السلام او را خريد و آزاد ساخت. ميثم از خواص اصحاب و از ياران و شيعيان به حق آن حضرت به شمار ميآمد.او به مقدار قابليت و ظرفيت خويش از محضر امام علي عليه السلام علم آموخت و آن حضرت او را بر برخي از اخبار غيبي و اسرار نهان آگاه ساخت تا جايي که ابن عباس از محضر ميثم استفاده ميکرد.
نقل است که امير مومنان عليه السلام چگونگي کشته شدن ميثم را پيشگويي و به وي فرمود: تو را بعد از من دستگير ميکنند و به دار خواهند زد. در روز سوم از بيني و دهان تو خون روان خواهد شد و محاسنت را رنگين خواهد ساخت.
آن گاه امام درختي را که بر اّن ميثم را بر دار خواهند کشيد به او نشان داد و فرمود: تو در آخرت با من خواهي بود. پس از شهادت اميرالمومنين عليه السلام ميثم پيوسته به نزد آن درخت ميآمد و نماز ميگزارد.
ميثم در سال آخر عمر خويش به بيت الله الحرام و سپس به مدينه رفت و در آن جا به ديدار ام المومنين ام سلمه شتافت و از احوال امام حسين عليه السلام پرس و جو کرد. ام سلمه به وي گفت: بسيار ميشنيدم که رسول خدا صلي الله عليه و آله وسلم سفارش تو را به اميرالمؤمنين علي عليه السلام ميفرمود. امام حسين عليه السلام نيز تو را بسيار ياد ميکند.
ميثم به کوفه بازگشت و در همان سال، يعني آخر سال 60 هجري، ده روز قبل از ورود امام حسين عليه السلام به عراق، توسط عبيدالله بن زياد ملعون دستگير شد و به همان نحوي که امام علي عليه السلام خبر داده بود به دار آويخته شد و به شهادت رسيد.
منبع:tarikheslam.com
*بیتوته
#میثم_تمار
@dghjkb
فضائل ميثم
بزرگترين فضيلت يک انسان، همان ايمان و علم و تقواست که در ميثم نيز وجود داشت.اما اضافه بر اينها، گاهي برجستگيهاي خاصي در شخصيتيک مؤمن متقي وجود دارد که او را نسبت به ديگران، برتر مي سازد. در اين بخش، اشارهاي کوتاه به بعضي از اين صفات ارزنده و امتيازات و فضايل خاص ميثم ميشود:
سخنوري
ميثم، بياني رسا داشت و در نطق و سخن، توانا و فصيح بود. سخنوري ميثم تمار را از اين واقعه که نقل ميشود ميتوان دريافت:
در بازار، ميثم، رئيس صنف ميوه فروشان بود. هرگاه قرار بود در جايي و نزد کسي و يا موقعيت مهمي، سخني گفته شود از ميثم تمار ميخواستند که سخنگويشان باشد. گروهي از بازاريان نزد ميثم رفتند تا باهم به عنوان شکايت از حاکم و عامل بازار، پيش «ابن زياد» بروند که والي شهر کوفه بود. در اين برخورد و ديدار با ابن زياد ميثم بود که به نمايندگي از ديگران با رشادت به سزايي سخن گفت. خود ميثم در باره اين ديدار و سخنها ميگويد:
ابن زياد، با شنيدن گفتارم به شگفتي افتاد و در سکوت فرورفت.همين بيان صريح و حقگويي آشکار باعث شد که از ميثم کينه اي در دل ابن زياد بماند.
راوي حديث در صدر اسلام
با آن استعداد خاص و موقعيت خوبي که ميثم داشت، احاديث زيادي از علي(ع) شنيده بود، و آن گونه که از گفته هاي پسرش بر ميآيد، حتي کتابي که مجموعه اي از احاديث بود تاليف کرده است، ليکن متاسفانه از نوشته هاي او چيزي باقي نماند و راويان ديگر هم به خاطر درک نکردن موقعيت و اهميت آن به نقل از وي نپرداختند و بيشتر آنها از دسترس دور ماند. فقط اندکي از روايات ميثم در کتابهاي حديث نقل شده است. پسرانش يعقوب و صالح از نوشته هاي او روايت نقل مي کردند.
خبر مرگ معاويه بن ابو سفيان
ابو خالد، به صالح، فرزند ميثم خبر داد که: روز جمعه اي با پدرت در شط فرات به کشتي نشسته بوديم که ناگهان باد سختي محفوظ بمانيد. اين باد، «عاصف» است و خبر مرگ معاويه را ميدهد که هماکنون مرد.يک هفته بعد، قاصدي از شام آمد. با او ملاقات کردم و اخبار را از او پرسيدم، گفت: مردم در امن و امان به سر ميبرند، معاويه فوت کرده ومردم با فرزندش يزيد، بيعت کرده اند.گفتم: مرگ معاويه در چه روزي واقع شد؟ گفت: روز جمعه گذشته.
ج - قيام مختار پس از شهادت حضرت مسلم در کوفه، ابن زياد حاکم کوفه، ميثم و مختار و جمعي ديگر را دستگير و زنداني کرد. ميثم تمار به مختار گفت: تو از زندان رها ميشوي و به خونخواهي حسينبن علي(ع) قيام خواهي کرد و همين شخص را -ابن زياد - که ما را ميکشد، خواهي کشت.
ابن زياد مختار را از زندان، طلبيد تا او را به قتل برساند که در همين اثنا قاصدي از سوي يزيد همراه نامه اي فرارسيد که در آن نامه، دستور آزاد کردن مختار بود. او هم طبق دستور، مختار را رها کرد و ميثم را به دار آويخت.
منبع:tarikheslam.com
*بیتوته
#میثم_تمار
@dghjkb
خبراز واقعه کربلا
زني به نام «جبله مکي» نقل ميکند که از ميثم تمار شنيدم که ميگفت: اين امت، پسر دختر پيامبرشان را در دهم محرم مي کشند و دشمنان خدا اين روز را مبارک مي دانند. اين واقعه، قطعا انجام خواهد گرفت. اين، داستاني است که مولايم اميرمؤمنان مرا از آن آگاه کرده است. او به من خبر داده است که بر حسين(ع) همه چيز خواهد گريست، حتي حيوانات بيابان و دريا و آسمان و خورشيد و ماه و ستارگان و آدميان و اجنه مؤمن و همه و همه....
آن گاه ميثم گفت: اي جبله! بدان که حسين بن علي(ع) سرور شهيدان در قيامت است و يارانش بر شهيدان ديگر برتري دارند. اي جبله! هرگاه به خورشيد نگاه کردي و ديدي که چون خون تازه، قرمز است، بدان که سيدالشهدا کشته شده است.
جبله ميگويد: يک روز از خانه بيرون آمدم. ديدم خورشيد بر ديوارها مي تابد، همچون پارچه هاي رنگ آميزي شده که به سرخی می زد. صيحه کشيده و گريه کردم و گفتم: به خدا سوگند، سرور ما حسين بن علي(ع) کشته شد!....
مزار شهيد
مدتي پيکر پاک و مطهر ميثم پس از شهادتش بر سر داربود. ابن زياد براي اهانت بيشتر به ميثم اجازه نداد که بدن مقدس او را فرود آورده و به خاک بسپارند; به علاوه مي خواست با استمرار اين صحنه، زهر چشم بيشتري از مردم بگيرد و به آنان بفهماند که سزاي مدافعان و پيروان علي(ع) چنين است، ولي غافل از آن بود که شهيد، حتي پس از شهادتش هم، راه نشان ميدهد، الهام مي بخشد، اميد مي آفريند و مايه ترس و تزلزل حکومتهاي جور و ستم است، او اولين مسلماني بود که به هنگام قتل بر دهانش لگام زده شد.
هفت تن از مسلمانان غيور و متعهد که از همکاران او و خرمافروش بودند، اين صحنه را نتوانستند تحمل کنند که ميثم شهيد، همچنان بالاي دار بماند; با هم، همپيمان شدند تا پيکر شهيد را برداشته و به خاک بسپارند. براي غافل ساختن ماموراني که به مراقبت از جسد و دار مشغول بودند، تدبيري انديشيدند و نقشه را به اين صورت عملي ساختند که: شبانه در نزديکيهاي آن محل، آتشي افروختند و تعدادي از آنان بر سر آن آتش ايستادند.
نگهبانان، براي گرم شدن به طرف آتش آمدند، در حالي که چند نفر ديگر از دوستان شهيد، براي نجات پيکر مقدس «ميثم» از آتش دور شده بودند. طبيعتا، ماموران که در روشنايي آتش ايستاده بودند، چشمشان صحنه تاريک محل دار را نميديد. آن چند نفر، خود را به جسد رسانده و آن را از چوبه دار باز کردند و آن طرفتر در محل برکه آبي که خشک شده بود دفن نمودند.
صبح شد. ماموران جنازه را بر دار نديدند; خبر به «ابن زياد» رسيد. ابن زياد ميدانست که مدفن او مزار هواداران علي(ع) خواهد شد. از اين رو جمع انبوهي را براي يافتن جنازه ميثم، مامور تفتيش و جستجوي وسيع منطقه ساخت، ولي آنان هرچه گشتند، اثري از جنازه نيافتند و مايوس گشتند.
اينک مزار شهيد يک مشهد است و به شهادت ايستاده است. گواه پيروزي حق و شاهد رسوايي و نابودي باطل است. در سرزمين عراق در محلي ميان نجف اشرف و کوفه، بارگاهي است که مدفن «ميثم تمار» است. بر سنگ مزارش نام ميثم به عنوان يار و مصاحب علي - عليه السلام نوشته شده است.
«ميثم» يکپارچه تلاش و اشتياق بود. در راه تثبيت حق و روشن نگاه داشتن مشعل حق و ارزشهاي اصيلي که به خاموشي ميگراييد، جان بر کف و شهادت طلب بود. او با وارستگي و ايماني استوار و جهادي پايدار، رهروي راستين در مسير حق بود; مجاهدي سرشار از اخلاص و تجسمي والا از عقيده و جهاد بود.
سزاوار است که جويندگان حق و پويندگان راه پاکي که ميثم به انجام رسانيد، به آن يگانه اقتدا کنند و در انديشه و کردار و در فکر و عمل، گام، جاي گام او بگذارند.که او «اسوه» بود.
و پيروي از اسوه هاي کمال، وظيفه کمال جويان است.شهيدان، اينگونه در تداوم راهشان توسط پيروان وفادار، به حيات جاويد مي رسند.سلام خدا و فرشتگان وپاکان بر «ميثم تمار»، که هنوز هم چراغي روشن بر سر راه انسانيت است، نور ميدهد و «راه» مي نمايد.
منبع:tarikheslam.com
*بیتوته
#میثم_تمار
@dghjkb