🔹 ولی امر (امام) یعنی؛
🔴کسی که با یک دقیقه سخنرانی خود جواب دندان شکنی به یک هفته یا یک ماه یاوه گویی های کل مستکبرین دنیا را می دهد.
✨اللهم احفظ قائدنا الامام خامنه ای
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
* جوان ترین فرمانده دفاع مقدس کیست؟
به گزارش مشرق، ۱۸ ساله بود که به فرماندهی گردان ۴۱۶ عاشورا از لشکر ۴۱ ثارالله (ع) رسید. به این ترتیب حسین نادری جوانترین فرمانده گردان نیروی زمینی سپاه محسوب میشد. حاج قاسم سلیمانی تواناییهای حسین را دیده، به او اطمینان کرده و فرمانده گردانش کرده بود. شهید نادری در طول دفاع مقدس جواب این اعتماد را داد و یکی از بهترین فرماندهان لشکر ۴۱ ثارالله به شمار میرفت.
حسین نادری سال ۱۳۶۱ در ۱۴ سالگی برای اولین بار به صورت بسیجی پا به جبهه گذاشت. هنوز خیلی جوان بود و آرزوهای زیادی در سر داشت ولی جنگ برایش اولین اولویت بود. قبل از اینکه به جبهه برود، بارها گفته بود میخواهد دکتر شود؛ ولی وقتی جنگ شروع شد، به منطقه رفت و ماندگار شد. پدر وقتی از رفتن پسرش به جبهه مطلع شد، رو به حسین گفت: «تو که میخواستی دکتر بشوی، حالا چرا رفتی جبهه و درس را رها کردی؟» حسین لبخندی زد و با هوشمندی تمام چنین پاسخ داد: «جبهه خودش دانشگاه است. از دکتر شدن هم بهتر است.»
همکلاسیهایش که بعداً در جبهه همرزم شهید شدند میگویند که شهید نادری از همان دوران مدرسه یار وفادار انقلاب بود و فعالیتهایی که در مدرسه انجام میشد، با محوریت او بود، نیروی مدیریتی قوی در وجودش بود. حسین با چنین روحیهای پوتینهایش را به پا کرد و در گردانهای رزمی سازماندهی شد و اندکی بعد به سازمان ادوات ورود کرد. جثه بزرگی نداشت و از بقیه نیروها کوچکتر بود، اما در اراده، استعداد و پشتکار بسیار بزرگ و محکم بود. تدبیر، شجاعت و قدرت بالای تصمیمگیری در کنار تعبد و اخلاص از حسین نادری، رزمندهای کاربلد ساخته بود که بهسرعت توانست سمتهایی، چون جانشینی گردان ضدزره، فرماندهی گردان ضدزره و جانشینی عملیات تیپ ادوات را تجربه کند.
بچههای گردان ضدزره به حسین لقب شکارچی تانک داده بودند. در عملیات کربلای ۵، وقتی تانکهای عراقی به طرف نیروهای ایرانی حمله کردند، شهید نادری به بالای یک خاکریز رفت و آرپیجی را به طرف تانک شلیک کرد. با شلیکهای او چند تانک منهدم شد و چند تانک دیگر به غنیمت نیروها درآمد. وقتی به عنوان فرمانده گردان عاشورا معرفی شد، از گوشه و کنار زمزمههایی بلند شد که فرمانده گردان کمتجربه و جوان است و سابقه زیادی ندارد، اما حاج قاسم سلیمانی کسی نبود که بدون آگاهی و اطلاع کسی را به فرماندهی منصوب کند؛ حتی بعد از شهادت حسین نیز میگفت: «ما هنوز برای حسین خوابهای دیگری میدیدیم که میسر نشد.»
شایستگیهای حسین، خیلی زود برای همه نیروها آشکار شد. او استعداد زیادی در شناخت تسلیحات جنگی داشت، بهویژه وقتی که فرمانده گردان ۴۲۲ ضدزره شد، شناخت کاملی از سلاحهای سنگین و نیمهسنگین مثل موشک «تاو» و «مالیوتکا» داشت. در آن زمان کمتر کسی بود که حتی این نوع سلاحها را بشناسد چه برسد به اینکه بتواند با آنها کار کند. او در دفعات متعدد تجربه کار با موشکهای مختلف را داشت؛ ازجمله چندین مورد تجربه شلیک با موشک تاو را. هر گلوله از این موشک قیمت یک پیکان آن زمان بود.
سپیدهدم یکشنبه دوم مردادماه سال ۱۳۶۷ حسین نادری در منطقه شلمچه و در سن ۲۱ سالگی به شهادت رسید. بعد از پذیرش قطعنامه زمانی که عراق تانکهای خود را برای گرفتن اسیر به منطقه ارسال کرده بود، شهید نادری و حسین ناصری فرمانده وقت گردان ۴۲۲، با موتور برای گشتزنی به منطقه اعزام میشوند و به کمین عراقیها میخورند. حسین منصوری راننده موتورسیکلتی که حسین با او بود میگوید: ابتدا ترکش گلوله دشمن به سینه حسین نشست و بر زمین افتاد، بعد به راننده موتور دستور داد که این مورد را خیلی سریع به قرارگاه اطلاع دهد. راننده موتور مجبور شد به تنهایی به عقب برگردد. زمانی که به محل زخمی شدن حسین برمیگردند میبینند که سرنیزه دشمن بعثی سینه حسین را شکافته و او به فیض شهادت نائل آمده است.
(منبع: روزنامه جوان ،پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز)
#شهید_حسین_نادری
@dghjkb
🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊
🍃 در محضرعشق امتحان میدادی
🍃 گویی که به خاک آسمان میدادی
🍃 ای شهره ی آسمان هفتم چه غریب
🍃 آنشب به دل شلمچه جان میدادی
🌷 شادی روحشان...
🍃✨ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم✨🍃
🌱✨ اللهم عجل لولیک الفرج✨🌱
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
پيامبر اکرم (صلّي الله عليه و آله) :
مَنْ صَلَّی عَلَیَّ کُلَّ یُومٍ ثَلاثَ مَرّاتٍ وَفِی کُلِّ لَیْلَۀٍ ثَلاثَ مَرّاتٍ حُبّاً لِی وَشُوقَاً إلَِیَّ کانَ حَقّاً عَلی اللهِ عَزَّوَجَلَّ أنْ یَغْفِرَ لَه ذُنُوبَه تِلکَ اللیلۀَ وَذلکَ الیومَ.
هر که از روی محبت و دوستی نسبت به من، هر روز سه مرتبه و هر شب سه مرتبه صلوات فرستد، خداوند بر خود لازم نموده است که از گناهان آن شب و روز او درگذرد.
بحارالأنوار،ج۹۱،ص۷۰
@dghjkb
🌾 خدایا در صبح این روز و تا زندگی کنم از روزهایم،
برای آن حضرت بر عهده ام، عهد و پیمان و بیعت تجدید می کنم.
که از آن رو نگردانم، و هیچگاه دست بر ندارم.
🍃 *فرازی از دعای عهد...
@dghjkb
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♦️ گر طالب شهادتی بدان
🌱 نماز خوبه اول وقت باشه
🌱 وگرنه همه بلدن...
🌱 اول غذا بخورن...
🌱 اول یه دل سیر چت کنند...
🌱 اول بخوابند...
🌱 خلاصه اول همه کاراشون رو انجام میدن
🍂 بعد نماز بخونن....
🔸 کسی که دنباله شهادته
باید از تموم تعلقات دنیا دست بکشه...🔸
#شهید_محمد_حسین_حدادیان
#کپی_با_ذکر_صلوات
@dghjkb
قسم به پاکی شهدا.mp3
5.84M
🌷 قسم به پاکی شهدا،،،،،
🌷 غربت حاکی شهدا،،،،
🌷 لباس خاکی شهدا،،،،،
#حاج_مهدی_رسولی
@dghjkb
♦️ برای رفع تنبلی و کسالت در عبادات چه کار کنم؟
🔸 در اوقات نشاط مشغول به عبادت مستحب شوید
و در اوقات کسالت به همان واجبات اکتفا کنید🌱
#آیت_الله_بهجت
🌱 نذرظهور اقا امام زمان(عج)....
🍃 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🍃
@dghjkb
🌻 شب جمعه است، و یادی کنیم از شهدا....🌻
شادی روح شهدای گمنام🌻
شهدای انقلاب🌻
شهدای دفاع مقدس🌻
شهدای محراب🌻
شهدای روحانیت🌻
شهدای امر به معروف🌻
شهدای هسته ای🌻
شهدای مدافع حرم🌻
شهدای مدافع امنیت🌻
شهدای مدافع سلامت🌻
و همه شهدا🌻🌻
🌻 اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم🌻
🌻 اللهم عجل لولیک الفرج🌻
@dghjkb
🔹 اعمال روز مباهله:
روز بیست و چهارم ذی الحجّه، روزمباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران است که در نزد مسلمانان، اهمیت خاصّی دارد؛ چرا که گواه حقانیت و درستی دعوت پیامبر و عظمت شأن اهل بیت مکرّم اوست.
در کتاب شریف مفاتیح الجنان، اعمال مخصوصی بدین شرح برای این روز ذکر شده است:
اول: غسل، که نشان پالایش ظاهر از هر آلودگی و آمادگی برای آرایش جان و صفای باطن است؛
دوم: روزه، که سبب شادابی درون است؛
سوم: دو رکعت نماز؛
چهارم: دعای مخصوص این روز که به دعای مباهله معروف است و شبیه دعای سحر ماه رمضان می باشد.
هم چنین در این روز خواندن زیارت امیرالمؤمنین(ع) به ویژه زیارت جامعه روایت شده است. احسان به فقرا و محرومان به تأسّی از مولی الموحدین علی (ع) که در رکوع نمازش به نیازمند احسان فرمود، سفارش شده است.
(*منبع:سایت هیات ،،،،،* باشگاه خبرنگاران)
#اعمال_روز_مباهله
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
رسول اکرم(صلی الله) :
هركس بسيار استغفار كند،
خدا براى او از هر غمى گشايش،
از هر تنگنايى رهايى
و از جايى كه انتظار ندارد روزى مى دهد.
نهج الفصاحه، ح۲۹۴۱
@dghjkb
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🌺 مباهله،
🌺 روز حق و حقیقت بودن اسلام ناب محمدی گرامی باد.
#روز_مباهله
@dghjkb
* روز مباهله چه روزی است؟
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،کیفیت مباهله به این گونه است که افرادی که درباره مسئله مذهبی مهمی گفتگو دارند در یک جا جمع شوند و به درگاه خدا تضرّع کنند و از او بخواهند که دروغ گو را رسوا سازد و مجازات کند.
*شرح مختصر واقعه مباهله:
مباهله پیامبر با (ص)مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر (ص)طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر (ص)آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد.
وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر (ص) را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر (ص)اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.
*موقعیت جغرافیایی:
بخش با صفای نجران، با هفتاد دهکده تابع خود، در نقطه مرزی حجاز و یمن قرار گرفته است. در آغاز طلوع اسلام این نقطه، تنها نقطه مسیحی نشین حجاز بود که مردم آن به عللی از بت پرستی دست کشیده و به آیین مسیح (ع) گرویده بودند.
*دعوت به اسلام:
پیامبر اکرم، حضرت محمد مصطفی (ص)برای گزاردن رسالت خویش و ابلاغ پیام الهی، به بسیاری از ممالک و کشورها نامه نوشت یا نماینده فرستاد تا ندای حق پرستی و یکتاپرستی را به گوش جهانیان برساند. هم چنین نامه ای به اسقف نجران، «ابوحارثه»، نوشت و طی آن نامه ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت فرمود.
*نامه حضرت محمد (ص)به اسقف نجران:
مشروح نامه پیامبر (ص)به اسقف نجران چنین بود: «به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع). [این نامه ایست] از محمد ((صلی الله علیه و آله وسلم))، پیامبر خدا، به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع) را ستایش می کنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا فرا می خوانم. شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند درآیید و اگر دعوت مرا نپذیرفتید باید به حکومت اسلامی مالیات (جزیه) بپردازید تا در برابر این مبلغ، از جان و مال شما دفاع کند] و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود».
*عکس العمل نجرانی ها:
نمایندگان پیامبر صلی الله علیه و آله و که حامل نامه دعوت به اسلام از جانب پیامبر (ص)بودند، وارد نجران شدند و نامه را به اسقف نجران دادند. او نیز شورایی تشکیل داد و با آنان به مشورت پرداخت. یکی از آنان که به عقل و درایت مشهور بود گفت: «ما بارها ازپیشوایان خودشنیده ایم که روزی منصب نبوت ازنسل اسحاق (ع)به فرزندان اسماعیل(ع) انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست که محمد صلی الله علیه و آله وسلم ـ که از اولاد اسماعیل (ع) است ـ همان پیامبر موعود باشد». بنابراین شورا نظر داد که گروهی به عنوان هیئت نمایندگان نجران به مدینه بروند تا از نزدیک با محمد (ص)تماس گرفته، دلایل نبوت او را بررسی کنند.
*گفتگوی پیامبر (ص)با هیئت نجرانی:
پیامبر اکرم (ص)در مذاکره ای که با هیئت نجرانی در مدینه به انجام رسانید آنان را به پرستش خدای واحد دعوت کرد. امّا آنان بر ادعای خود اصرار داشتند و دلیل الوهیت مسیح را، تولد عیسی(ع) بدون واسطه پدر می دانستند.
در این هنگام فرشته وحی نازل شد و این سخن خدا را بر قلب پیامبر (ص) جاری ساخت: «به درستی که مَثَل عیسی نزد خداوند مانند آدم است که خدا او را از خاک آفرید». در این آیه، خداوند، با بیان شباهت تولد حضرت عیسی (ع) و حضرت آدم (ع)، یادآوری می کند که آدم(ع) را با قدرت بی پایان خود، بدون این که دارای پدر و مادری باشد، از خاک آفرید و اگر نداشتن پدر گواه این باشد که مسیح(ع) فرزند خداست، پس حضرت آدم(ع) برای این منصب شایسته تر است؛ زیرا او نه پدر داشت و نه مادر.
اما با وجود گفتن این دلیل، آنان قانع نشدند و خداوند به پیامبر خود، دستور مباهله داد تا حقیقت آشکار و دروغ گو رسوا شود.
*مباهله، آخرین حربه:
خداوند پیش از نازل کردن آیه مباهله، در آیاتی چند به چگونگی تولد عیسی (ع) می پردازد و مسیحیان را با منطق عقل و استدلال روبرو می کند و از آنان می خواهد که عاقلانه به موضوع بنگرند.
بنابراین پیامبر (ص)، در ابتدا سعی کرد با دلایل روشن و قاطع آنان را آگاه کند، اما چون استدلال موجب تنبّه آنان نشد و با لجاجت و ستیز آنان مواجه گشت، به امر الهی به مباهله پرداخت.
خداوند در آیه 61 سوره آل عمران می فرماید: «هرگاه بعد از دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو بیایید فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان، و ما خویشان نزدیک و شما خویشان نزدیک خود را فرا خوانیم؛ سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغ گویان قرار دهیم».
*دیدگاه بزرگان نجران درباره مباهله:
در روایات اسلامی آمده است که چون موضوع مباهله مطرح شد، نمایندگان
مسیحی نجران از پیامبر(ص) مهلت خواستند تا در این کار بیندیشند و با بزرگان خود به شور بپردازند.
نتیجه مشاوره آنان که از ملاحظه ای روان شناسانه سرچشمه می گرفت این بود که به افراد خود دستور دادند اگر مشاهده کردید محمد (ص) با سر و صدا و جمعیت و جار و جنجال به مباهله آمد با او مباهله کنید و نترسید؛ زیرا در آن صورت حقیقتی در کار او نیست که متوسل به جاروجنجال شده است و اگر با نفرات بسیار محدودی از نزدیکان و فرزندان خردسالش به میعادگاه آمد، بدانید که او پیامبر خداست و از مباهله با او بپرهیزید که خطرناک است.
*در میعادگاه چه گذشت؟:
طبق توافق قبلی، پیامبر(ص)و نمایندگان نجران برای مباهله به محل قرار رفتند. ناگاه نمایندگان نجران دیدند که پیامبر (ص) فرزندش حسین (ع)را در آغوش دارد، دست حسن (ع) را در دست گرفته و علی و زهرا علیهما السلام همراه اویند و به آنها سفارش می کند هرگاه من دعا کردم شما آمین بگویید. مسیحیان، هنگامی که این صحنه را مشاهد کردند، سخت به وحشت افتادند و از این که پیامبر (ص)، عزیزترین و نزدیک ترین کسانِ خود را به میدان مباهله آورده بود، دریافتند که او نسبت به ادعای خود ایمان راسخ دارد؛ زیرا در غیر این صورت، عزیزان خود را در معرض خطر آسمانی و الهی قرار نمی داد.
بنابراین از اقدام به مباهله خودداری کردند و حاضر به مصالحه شدند.
*سخنان ابوحارثه درباره مصالحه:
هنگامی که هیئت نجرانی پیامبر(ص)را در اجرای مباهله مصمّم دیدند، سخت به وحشت افتادند. ابوحارثه که بزرگ ترین و داناترین آنان و اسقف اعظم نجران بود گفت: «اگر محمد (ص) بر حق نمی بود چنین بر مباهله جرئت نمی کرد.
اگر با ما مباهله کند، پیش از آن که سال بر ما بگذرد یک نصرانی بر روی زمین باقی نخواهد ماند». و به روایت دیگر گفت: «من چهره هایی را می بینم که اگر از خدا درخواست کنند که کوه ها را از جای خود بکند، هر آینه خواهد کَند. پس مباهله نکنید که در آن صورت هلاک می شوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند».
*سرانجام مباهله:
ابوحارثه، بزرگ گروه، به خدمت حضرت آمد و گفت: «ای ابوالقاسم (ص)، از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت بر ادای آن داشته باشیم».
پس حضرت با ایشان مصالحه نمود که هرسال دوهزار حُلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد و بر آنان که اگر جنگی روی دهد، سی زره و سی نیزه و سی اسب به عاریه بدهند.
مباهله پیامبر (ص) با نصرانیان نجران، از دو جنبه نشان درستی و صداقت اوست. اوّلاً، محض پیشنهاد مباهله از جانب پیامبر اکرم (ص)خود گواه این مدعاست؛ زیرا تا کسی به صداقت و حقانیّت خود ایمان راسخ نداشته باشد پا در این ره نمی نهد.
نتیجه مباهله، بسیار سخت و هولناک است و چه بسا به از بین رفتن و نابودی دروغ گو بینجامد. از طرف دیگر، پیامبر (ص)کسانی را با خود به میدان مباهله آورد که عزیزترین افراد و جگرگوشه های او بودند. این خود، نشان عمق ایمان و اعتقاد پیامبر (ص)به درستی دعوتش می باشد که با جرأت تمام، نه تنها خود، بلکه خانواده اش را در معرض خطر قرار می دهد.
*مباهله، سند عظمت اهل بیت(ع):
مفسران و محدثان شیعه و اهل تسنّن تصریح کرده اند که آیه مباهله در حق اهل بیت پیامبر (ع)نازل شده است و پیامبر (ص)تنها کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد فرزندانش حسن و حسین و دخترش فاطمه و دامادش علی (ع) بودند. بنابراین منظور از «اَبْنائَنا» در آیه منحصرا حسن و حسین (ع)هستند، همان طور که منظور از «نِساءَنا» فاطمه (س) و منظور از «اَنْفُسَنا» تنها علی (ع) بوده است.
این آیه هم چنین به این نکته لطیف اشاره داردکه علی(ع)در منزلت جان و نفس پیامبر است.
*نزول آیه تطهیر در روز مباهله:
روزی که پیامبر خدا (ص)قصد مباهله کرد، قبل از آن عبا بر دوش مبارک انداخت و حضرت امیرالمؤمنین و فاطمه و حسن و حسین (ع)را در زیر عبای مبارک جمع کرد و گفت: «پروردگارا، هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترینِ خلق به او بوده اند. خداوندا، اینها اهل بیت منند. پس شک و گناه را از ایشان برطرف کن و ایشان را پاکِ پاک کن.»
در این هنگام جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر را در شأن ایشان فرود آورد: «همانا خداوند اراده فرمود از شما اهل بیت پلیدی را برطرف فرماید و شما را پاکِ پاک کند.
(*منبع:سایت هیات ،*باشگاه خبرنگاران جوان)
#مباهله
@dghjkb
🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
🌱 الا مسافر صحرا خدا کند که بيايي
🌱 اميد غائب زهرا، خدا کند که بيايي
🌱 کنون که دل شده پر خون برای خاطر مجنون
🌱 تو اي حقيقت ليلا، خدا کند که بيايي
🌱 براي اينکه ببينم پس از غياب هزاره
🌱 مزار مخفي زهرا، خدا کند که بيايي
🌱 دلم دوباره ز غمها کنون رميده زِ هرجا
🌱 گرفته بهر تو تنها، خدا کند که بيايي
🌱 به انتظار قدومت، دو ديده دوخته ام من
🌱 به قفل بسته درها، خدا کند که بيايي
🌱 دوباره روز گذشت و نيامدي تو وليکن
🌱 براي لحظه فردا، خدا کند که بيايي
🌱 ميان عاشق و معشوق، چه جاي قيد و مکاني
🌱 چه اين مکان و چه هرجا، خدا کند که بيايي
🌱 بدون حُسن تو اي گُل، بهار جلوه ندارد
🌱 گل شکفته زيبا، خدا کند که بيايي
🌾 اللهم عجل لولیک الفرج🌾
@dghjkb
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🌾 «این چه شمعی است که عالم همه پروانه اوست؟»
🌾 این چه پروانه که کرده است پر افشانی ها؟
🍃 یوسف گمشده! دنباله این قصه کجاست؟
🍃 بشنو از نی که غریب اند نیستانی ها
🍂 بوی پیراهن خونین کسی می آید، این خبر را برسانید به کنعانی ها
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام کاظم علیه السلام میفرمایند:
خوش به حال شیعیان ما که در زمان غیبت قائم ما به ما محبت میورزند و بر دوستی ما و برائت از دشمنانمان ثابت قدم میباشند. اینها از ما هستند و ما هم از آنها هستیم؛ آنان راضی شدند که ما امام آنها باشیم و ما هم راضی شدیم که آنان شیعه ما باشند و خوش به حال آنها، به خدا قسم آنها در روز قیامت با ما و در مرتبه ما هستند.
بحارالانوار جلد ۵۱، صفحه ۱۵۱
@dghjkb
🇮🇷🌱🇮🇷🌱🇮🇷🌱🇮🇷🌱🇮🇷🌱🇮🇷🌱
💠 بوی باران می دهد آقا، لبت
💠 کرده طوفان در دل ما مطلبت
💠 از کلام ذوالفقار آسای تو
💠 شد سعودی له به زیر پای تو
#ما_ملت_امام_حسینیم
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 در زندگی کسی موفق تر است که در برابر عصبانیت دیگران "صبور" باشد و کار بی منطق انجام ندهد !
#شهید_ابراهیم_هادی
@dghjkb
🍂 اصلا حسین جنس غمش فرق می کند....
🍂 اصلا دوست داشتن حسین با بقیه فرق میکند....
🍂 اصلا دلتنگی برای حسین معنی دیگری دارد....
🍂 اصلا نام حسین غم قریبی دارد....
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🔹 دقت کردی؟!
💠 بعضی وقتا شیطونــه کنارِ
گوشت زمزمه میــکنه:
* تا جوونی از زندگیــــت لذت ببر!!!
هر جور که میشه خوش بگذرون.
♦️ اما تو حواست باشه،
نکنه خوش گذرونیت به قیمتِ شکسـتنِ دل امام زمانمون باشه...
♦️ مبادا با خوش گذرونیای آمیخته به گناه ظهورشون رو عقب بنــدازی......♦️
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام رضا علیه السلام:
نیکی به پدر و مادر واجب است،
هرچند مشرک باشند. ولی در راه معصیت پروردگار، اطاعتی از آن دو نیست...
بحارالانوار :۷۱/۷۲
@dghjkb
✨ بارخدایا،،،،،
🍃 ما را به قافله شهدا برسان
🍃ما را از نمازگزاران حقیقی ،همانانی که در کتاب آسمانیت ،از آنان نیک یاد کردی قرار ده،،،،
🌿 پدر و مادرهای کوچ کرده را ببخش و بیامرز و آنانی که در این دنیا هستند را پاینده نگهدار و عمر آنان را متصل آمدن حجتت بگردان....
✨ آمین ای مهربانترین مهربانان...✨
@dghjkb