🔹زندگی یعنی:
بخند هرچند که غمگینی
ببخش، هرچند که مسکینی
فراموش کن، هرچند که دلگیری
اینگونه بودن زیباست
هرچند که سخت است!
@dghjkb
🌾مهدی جان،
من نشانی از شما ندارم...
اما نشانیام را برایتان مینويسم
تا سراغ دل تنگم بیایید...
در عصرهای انتظار...
به حوالی بیکسی قدم بگذارید...
خيابان غربت را پيدا کنید مولایم...
و وارد کوچه پس کوچههای تنهايیش شوید...
کلبهی غريبیام را...
کنار مرداب آرزوهای دیدارتان...
کنار بيد مجنونی خزان زده...
پيدا خواهید کرد
به سراغ بغض خيس پنجره که بیایید...
حرير غمش را که کنار بزنید...
عاشقی منتظر، با بغضی سرد و پاییزی میبینید که غرق دنیای فانیش شده...
و نجات غریق میخواهد...
دریابیدش که همهی دنیایش شمایید آقا......ـ
@dghjkb
🌱 امام صادق علیه السلام:
صَلَاةُ اللَّيْلِ تُحَسِّنُ الْوَجْهَ وَ تُحَسِّنُ الْخُلُقَ وَ تُطَيِّبُ الرِّزْقَ وَ تَقْضِي الدَّيْنَ وَ تُذْهِبُ الْهَمَّ وَ تَجْلُو الْبَصَرَ عَلَيْكُمْ بِصَلَاةِ اللَّيْلِ فَإِنَّهَا سُنَّةُ نَبِيِّكُمْ وَ مَطْرَدَةُ الدَّاءِ عَنْ أَجْسَادِكُمْ؛
نماز شب،
🍃 اخلاق انسان را نیکو مي کند؛
🕊 صورت انسان را زیبا می نماید،
🍃 رزق و روزی را پاک می سازد،
🕊 قرضها را ادا می کند،
🍃 غصه ها را برطرف می نماید،
🕊 چشم انسان را روشن می کند.
بر شما باد به نماز شب که سنت پیامبر شما و ادب صالحین و دور کننده دردها از بدنهای شما است.
📚 وسائل الشيعه، ج۸، ص۱۴۹
#نماز_شب_را_به_نبت_ظهور_می_خوانیم
اللهم عجل لولیک الفرج
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
#نماز_شب
@dghjkb
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
🌱امام صادق (ع) از پدر و جد بزرگوارش روایت مى کند:
نبى اکرم (ص) در پاسخ مسائلى که مردى یهودى از آن حضرت پرسیده بود، ضمن حدیث طویلى فرمود: آن گاه که بنده سبحان الله بگوید، آنچه پایین تر از عرش خداست با او سبحان الله مى گویند و به گوینده ده برابر پاداش آنها داده مى شود و چون الحمدلله گوید، خداوند نعمت دنیا را به او کرامت کند تا نعمتهاى آخرت را ببیند، و آن سخنى است که بهشتیان هنگام ورود به بهشت مى گویند و همه سخنها در دنیا قطع مى شود به جز الحمدلله که قطع نمى گردد و آیهی44 سورهی کریمه احزاب به همین حقیقت اشارت دارد: "درود بهشتیان در روزى که به دریافت و دیدار پاداش خدا نایل مى شوند، سلام است."
تفسیر المیزان ، ج۱۰، ص۱۷
#پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهوآله
@dghjkb
✨ﺧﺪﺍیا
ﻣﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﻤﯽﺑﯿﻨﻢ
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ
ﻭﻟﯽ ﺁﺳﻮﺩﻩﺍﻡ
ﭼﻮﻥ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽبینم
ﻭ ﺗﻮ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ.....
🌼پرﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ
و عزیزانم
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ ﻧﯿﮑﺒﺨﺘﯽ
ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ
🌻ﺧﺪﺍﯾﺎ
ﻋﻄﺎ ﮐﻦ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﺮ آنچه
ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﺧﯿﺮ ﺍﺳﺖ
ﻭ ﺩﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻟﺒﺮﯾﺰ ﮐﻦ
ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﻭ ﻟﺒﺎﻧﺸﺎﻥ
ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔﻞ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺷﮑﻮﻓﺎ ﮐﻦ
🌼آمین یا ربالعالمین
@dghjkb
🔶10 روایت ناب از سیره شهید بهشتی(۸)
🔸برنامه ریزی از 8 ماه قبل
در دی ماه 1353 به آقای بهشتی عرض کردم در 29 مرداد ماه سال 1354 که مصادف با نیمه شعبان است در شهرستان رشت مراسم عقد من است اگر اجابت می فرمایید بسیار خوشحال می شویم. ایشان دفتر برنامه خود را از جیبشان درآوردند و این برنامه را که 8 ماه بعد بود یادداشت کردند. شب قبل از مراسم در کمال ناباوری شاهد حضور ایشان و خانواده محترمشان در مراسم عقد بودم. واقعیت این است که هرگز احتمال نمی دادم پس از گذشت 8 ماه این برنامه در ذهن و کارهای ایشان مانده باشد. راوی:محمدحسن اصغرنیا
*بنیاد شهید و امور ایثارگران،نویدشاهد
#شهید_بهشتی
@dghjkb
💠عملیات خیبر و موفقیت در نخستین تجربه آبی خاکی
در آن روزها سپاه طرح عملیات خیبر را آماده کرده بود و منتظر من بودند. چمدان من هم آماده بود و عصر همان روز با هواپیما رفتم و همان شب یا شب بعد به قرارگاهی که برای جنگ داشتند، رفتیم. همه فرماندهان جمع بودند. تشریح عملیات خبیر معلوم شد که هدف اصلی آن این است که جاده بصره و بغداد را قطع کنیم، لب دجله بایستیم و از آنجا هم به صورت جنگ های نامنظم راه ناصریه را تهدید کنیم که بصره کاملاً ً از عراق جدا باشد. یعنی عراقی ها نتوانند از بصره و دریا استفاده کنند. این استراتژی آن عملیات شد و من هم برای فرماندهان گفتم که اگر شما به اهداف این عملیات برسید من به شما قول می دهم که جنگ پیروزمندانه تمام می شود، سرجای خودمان بایستیم و می گوییم که بیایید، متجاوز را محاکمه کنید و حق ما را هم بدهید. در این صورت ما از اینجا به زمین خودمان بر می گردیم و چیزی نمی خواهیم در آنجا این حرف من دوگونه تلقی شد. متاسفانه عملیات خیبر به اهدافش نرسید. اول خوب جلو رفتیم. غافلگیری هم واقعی بود. چون ما از آب گذشتیم و به آن طرف رفتیم و به لب دجله هم رسیدیم و بچه ها از آب دجله وضو گرفتند. ولی مشکلاتی پیدا شد. این بخشی از نوشته های مکتوب آیت الله هاشمی است که در کتاب خطرات خود درباره جزییات عملیات خیبر و احتمال پایان جنگ در آن زمان منتشر شد. (۱)
عملیات خیبر نام یکی از عملیاتهای مهم و غرورآفرین نیروهای مسلح ایران در جریان جنگ ایران و عراق در آستانه ۱۳۶۳ خورشیدی بود که سوم اسفند ۱۳۶۲ خورشیدی آغاز شد و تا اواخر اسفند به طول کشید. به دنبال عملیاتهای والفجر ۴ و والفجر ۵ در جنوب عراق، رزمندگان ایرانی توانستند، جبهه جدیدی را در نیزارهای هویزه باز کنند. حدود ۲۵۰ هزار رزمنده از این محل به بیابانهای عراق راه یافتند. کرده بود.
آمادگیها و پیشرفت کارها و کمبودها و نقشههای عملیات را رسیدگی کردیم. اهداف عملیات، بسیار مهم و استراتژیک است. هدف مهم و اصلی، استقرار در ساحل شرقی دجله و قطع راه بصره به بغداد بود که در این صورت اهرم لازم برای گرفتن خواستههای به حق ما و ختم جنگ به دست میآید. با قطع این راه، حفظ شهر بصره برای عراق آسان نیست و بدون بصره عراق بسیار ناتوان است. هدف دوم عملیات، تسلط بر منطقه نفتی مهم جزایر مجنون است که میتواند ضامن غرامت جنگ باشد. (۲)
توضیح بیشتر درباره این عملیات اینست که به دنبال انتصاب آیت الله هاشمی به فرماندهی جنگ به وسیله امام خمینی(ره)، ستادی متشکل از نیروهای ارتش و سپاه در قرارگاه خاتم الانبیا به فرماندهی آیت الله هاشمی رفسنجانی تشکیل و قرارگاه کربلای ارتش به فرماندهی سرهنگ صیادشیرازی و قرارگاه نجف سپاه پاسداران به فرماندهی محسن رضایی تحت امر فرماندهی کل جنگ درآمدند و عملیات خیبر نخستین عملیاتی بود که با فرماندهی جدید انجام گرفت. یک هفته قبل از آغاز عملیات اصلی، عملیات انحرافی والفجر ۵ در منطقه چنگوله آغاز شد، هدف از این عملیات درگیر کردن سپاه دوم ارتش عراق در منطقه ای در حدفاصل دهلران تا مهران بود. طراح و مجری این عملیات سپاه بود و توانست تا حدودی یگان های ارتش عراق را در این منطقه درگیر نگهدارد و در اعزام آن ها به منطقه عملیاتی خیبر تاخیر ایجاد کند. (۳)
استراتژی ایران در این زمان اجرای یک عملیات بزرگ و موفق برای دستیابی به صلح از موضع قدرت بود. (۴)
در این عملیات فرماندهان بزرگی همچون حسین خرازی، ابراهیم همت، احمد کاظمی، مهدی باکری، حمید باکری، مهدی زین الدین، کاظم رستگار، کریم نصر و ده ها تن از دیگر فرماندهان دیگر سپاه اسلام به همراه انبوه رزمندگان دلاور، قوای دشمن را ده ها بار تا آستانه شکست کامل بردند. برخی از این دلاوران همچون حسین خرازی در این عملیات مجروح شدند و برخی دیگر به شهادت رسیدند.
سردارانی همانند حاج ابراهیم همت، فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله، حمید باکری قائم مقام لشکر ۳۱ عاشورا. اکبر زجاجی، مرتضی یاغچیان معاون لشکر عاشورا، حسن نمازی، فرمانده توپخانه قرارگاه کربلا و بهروز غلامی فرمانده تیپ امام حسن (ع)، همچنین ۷ فرمانده گردان و هزار و ۸۰۰ تن از رزمندگان به شهادت رسیدند و حدود ۱۵ هزار تن نیز مجروح شدند. بر اثر حملات شیمیایی عراق هم ۴۰ تن شهید و ۲ هزار و ۵۰۰ تن مصدوم شیمیایی شدند.
در عملیات خیبر نیروهای ایرانی، منطقهای به وسعت یک هزار کیلومتر مربع در هورالعظیم، ۱۴۰ کیلومتر مربع در جزایر مجنون و ۴۰ کیلومتر مربع در طلائیه را آزاد کردند.
منبع:
۱.کتاب خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی، بخش مربوط به بازخوانی سخنان آیتالله رفسنجانی درباره جنگ
۲.همان
۳.اسماعیل علوی، عملیات خیبر نخستین تجربه آبی - خاکی
۴.همان
*خبرگزاری جمهوری اسلامی
#عملیات_خیبر
@dghjkb
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
💠جنگ ما جنگ فقر و غنا بود،
جنگ ما جنگ ايمان و رذالت بود،
و اين جنگ از آدم تا ختم زندگي وجود دارد.
امام خميني(ره)
@dghjkb
◾️شب جمعه یاد کنیم لالهها را...
شادی روح شهدای گمنام🌱
شهدای امر به معروف🌱
شهدای هستهای🌱
شهدای مدافع حرم🌱
شهدای مدافع سلامت🌱
شهدای مدافع امنیت🌱
شهدای روحانیت🌱
شهدای دفاع مقدس🌱
شهدای انقلاب🌱
شهدای محراب🌱
و همه شهدا🌱🌱
🏴اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🏴
🏴اللهم عجل لولیک الفرج🏴
@dghjkb
🏴دیده را یاد امام عسکری دریا کنید.....
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🏴شهادت مظلومانه امام حسنعسکری علیهالسلام ،محضر حضرت ولیعصر(عج) و همه مسلمانان جهان تسلیت و تعزیت باد.
◾️اللهم عجل لولیک الفرج...
شهادت#امام_حسن_عسکری علیهالسلام
@dghjkb
◾️وظیفه امروز منتظران ظهور
اگر به سمت صلاح نزدیک بشویم ظهور نزدیک خواهد شد
شما مردم عزیز – بخصوص شما جوانها – هر چه که در صلاح خود، در معرفت و اخلاق و رفتار و کسب صلاحیتها در وجود خودتان بیشتر تلاش کنید این آینده را نزدیکتر خواهید کرد، اینها دست خود ماست اگر ما خودمان را به صلاح نزدیک کنیم، آن روز نزدیک خواهد شد همچنان که شهدای ما با فدا کردن جان خودشان آن روز را نزدیک کردند، آن نسلی که برای انقلاب آن فداکاریها را کردند، با فداکاریهای خودشان آن آینده را نزدیکتر کردند هر چه ما کار خیر و اصلاح درونی خود و تلاش برای اصلاح جامعه انجام بدهیم آن عاقبت را دایما نزدیکتر می کنیم.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در سالروز میلاد خجسته امام زمان(عج) ۱۳۷۹/۰۸/۲۲
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#وظایف_منتظران
@dghjkb
🏴 #امام_حسن_عسکری (علیهالسلام):
◼️ إنَّ اَلْوُصُولَ إِلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ سَفَرٌ لاَ يُدْرَكُ إِلاَّ بِامْتِطَاء اَللَّيْلِ
◾️رسيدن به خداوند عزّوجلّ، سفرى است كه جز با مركب شب زنده دارى به دست نمى آيد.
📗(بحارالأنوار،ج75،ص380)
@dghjkb
◾️چگونگی شهادت امام حسن عسکری (ع)
شهادت امام حسن عسکری (ع) در هشتم ربیع الاول، اتفاقی ناگهانی بود که همه دوستداران و شیعیان ایشان را در شهر سامرا شوکه کرد. حتی کسانی که در دوره خفقان شهر سامرا حب اهل بیت (ع) را در خود سرکوب کرده بودند، پس از شهادت امام حسن عسکری (ع) خود را به منزل ایشان رساندند.
معتمد در ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری قمری به واسطه یکی از نزدیکان خویش، امام حسن عسکری (ع) را با زهر مسموم کرد و امام در اثر آن، چند روز در بستر بیماری قرار گرفتند و در این ایام معتمد پیوسته پزشکان درباری را بر بالین امام میفرستاد تا مردم گمان کنند که حضرت از بیماری طبیعی رنج میبرد.
او میخواست از طرفی ضمن مداواى حضرت (ع) و کسب وجهه عمومى، از طریق مأمورانش اوضاع و شرایط را زیر نظر بگیرد و رفت و آمدها را تحت کنترل در بیاورد تا آنها اگر صحنه مشکوکى در رابطه با جانشینى و امامت پس از امام حسن (ع) دیدند آن را گزارش کنند.
امام عسکری پس از مدت کوتاهی به دلیل تشدید بیماری، در روز جمعه هشتم ماه ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری هنگام نماز صبح به شهادت رسیدند.
ایشان در بیست و هشت سالگى از دنیا رفتند و دوره امامتشان فقط شش سال طول کشید. بنابر روایات تاریخی، تمام این مدت شش سال یا در حبس و یا اگر هم آزاد بودند، اجازه ملاقات با مردم را نداشتند. در واقع ایشان از نظر معاشرت آزادى نداشتند.
آغاز امامت امام زمان (عج)
هشتم ربیع الاول در وهله اول شهادت امام حسن عسکری (ع) است، که مصیبتی دیگر از خاندان نبوی در دلها تازه میشود و قلب امام زمان «ارواحنافدا» حزن آلود است، اما به امامت رسیدن ایشان و پرچمداری ولایت جشنی است که طعم شیرین «ربیع» را به همه میچشاند.
مرحوم شیخ طوسی و برخی دیگر از بزرگان، به نقل از اسماعیل بن علی معروف به ابوسهل نوبختی درباره چگونگی امام زمان (عج) روایتهایی داشتند.
حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان
#شهادت_امام_حسن_عسکری علیهالسلام
@dghjkb
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
🌱امام حسنعسکری علیهالسلام:
از افشای اسرار و ریاستطلبی بپرهیز که ایندو به هلاکت میکشانند.
تحفالعقول، ص۴۸۷
#امام_حسن_عسکری علیهالسلام
@dghjkb
سامرا، از غم تو، جامه دران است هنوز
چشم «نرگس» به جمالت، نگران است هنوز
پسر حضرت هادی! به فدایت پدرم
پدر حضرت مهدی! به فدایت پسرم
حج نرفتی تو، ولی قبله حاجات شدی
تو خودت، عین صفا، مشعر و میقات شدی
ماه زیبا! حسنِ دوم زهرا! برخیز
مهدی ات دل نگرانت شده، بابا! برخیز
باز هم جانِ جهان را، تو در آغوش بگیر
صاحب عصر و زمان را، تو در آغوش بگیر
غم پرپر شدنِ چون تو کریمی، سخت است
به رقیه قسم! آقا! که یتیمی سخت است
(شاعر: قاسم صرافان)
@dghjkb
شرح دعای ندبه_20.mp3
15.89M
#شرح_دعای_ندبه ۲٠ ✨
ماجرای برگشتن انسانها به موطنی که از آنجا آمدهاند، ماجرای سادهای نیست!
- بلکه ؛ ماجرایی کاملا مهندسی شده، در مسیری دقیق و ریاضی است...
- مسیری که اگر به مقصد درستش نرسی،
نه تنها تمام عمر دنیایت را باختهای ، که فاجعهای ابدی انتظارت را میکشد!
※ دعای ندبه، چگونه به رابطهی این مسیر، خطرات، مقصد و طی طریقش، با شخصیتی به اسم امام، پرداخته است؟
#استاد_شجاعی
@dghjkb
🌺آغاز امامت امام زمان علیه السلام؛
سرانجام دولت عباسیان به حاكمیت
«احمد بن جعفر متوكل عباسی» ملقب به معتمد علی ا... كه ازسال ۲۵۶ هجری قمری تا سال ۲۷۹ به مدت۲۳ سال بر جهان اسلام حكومت كرد تصمیم گرفت در ماه ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری به زندگی امام حسن عسگری (ع) پایان دهد و عده ای با توجه به شایعه خبری مبنی بر عدم ازدواج و فرزندی از حضرت ایشان خط پایانی براعتقاد دوازده امامی شیعه میدانستند ولی ازازدواج پنهان امام حسن عسگری (ع) با ملیكه دختر قیصر روم و تنها فرزند برومندشان خبری نداشتند و روز نهم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری اولین روز امامت حضرت مهدی حجة بن الحسن امام زمان (عج) روز جشن مسلمانی است كه روایت منقول پیامبر اسلام (ص) از سنی و شیعه رامبنی بر جانشینان دوازده گانه ایشان به اوصیاءمعصومین آن رسول گرامی تطبیق میكنند وآخرین آن اوصیا را وجود مقدس حضرت بقیه ا..الاعظم معرفی میكنند.
امامت در غیبت صغری ( ۳۲۹-۲۶۰) از نهم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری شمسی كه آغاز امامت حضرت مهدی (عج) است تا سال۳۲۹ هجری سال وفات «ابوالحسن علی بن محمد سمری» نایب چهارم امام عصر (ع) ۶۹سال مدت امامت امام زمان (ع) در غیبت صغری است. علی بن محمد سمری نایب چهارم امام زمان (عج) معاصر با شیخ علی بن بابویه قمی صدوق اول بود كه با ارتحال ایشان در سال ۳۲۹هجری قمری یعنی زمانیكه امام زمان (ع) ۷۴ سال داشتند غیبت كبری آغاز شد و همچنین حكومت متقی باا... «ابراهیم بن مقتدر عباسی» آغاز شد كه بعد از مرگ برادرش راضی با ا.. به حكومت رسیده بود بنابراین اگر زمان دقیق غیبت صغری امام زمان (عج) را با احتساب پنج سال ابتدای عمرشان كه از ابتدای ولادتشان نیمه شعبان سال۲۵۵ هجری قمری است تا سال ۳۲۹ هجری محاسبه كنیم ۷۹ سال میشود ولی مدت امامت آن بزرگوار در عصر غیبت صغری (-۲۵۵۳۲۹) ۶۹ سال است كه با شهادت پدربزرگوارشان امام حسن عسگری (ع) از سال ۲۶۰هجری آغاز شده بود. عثمان بن سعید اسدی عمروی (به تلفظ عمری) وی از شاگردان و یاران و اصحاب امین امام دهم و امام یازدهم بود.
۱) عثمان بن سعید دردوره امام علی هادی (ع) و امام حسن عسگری(ع) وكیل ایشان بود پس از درگذشت امام یازدهم و پیشامد فقدان حضور امام معصوم (ع)در بین شیعیان، عثمان بن سعید از سوی حضرت مهدی (عج) به نیابت خاصی منصوب شد و واسطه میان امام و شیعیان شد.
۲) «محمد بن عثمان»، ایشان فرزند نائب اول عثمان بن سعید است و او نیز از جانب امام یازدهم توثیق شده است. عثمان بن سعید به هنگام فوت به فرمان امام زمان (عج) امر نیابت رابه فرزند خویش محمد سپرد و او واسطه بین امام(ع) و شیعیان شد. مدت نیابت محمد بن عثمان وپدرش عثمان بن سعید قریب به چهل و پنج سال طول كشید و ایشان به سال ۳۰۴ یا ۳۰۵ هجری قمری در بغداد به جوار حق شتافت.
۳) «ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی» است كه به امر امام زمان (عج) و ابلاغ محمدبن عثمان به نیابت سوم امام مهدی (عج) رسید. وی بیش ازبیست و یك سال مامور به سفارت و نیابت از سوی امام عصر (عج) بود و سرانجام در سال ۳۲۶هجری پس از انجام ماموریت نیابت در بغداد به رحمت ایزدی پیوست.
۴) «علی بن محمد» است كه به امر امام زمان (ع) جانشین حسین بن روح در امر نیابت شد. ایشان تنها سه سال مامور به سفارت و نیابت امام عصر (عج) بودند كه در تاریخ ۳۲۹ هجری قمری در حالیكه امام عصر (ع) شش روز قبل از ارتحالشان زمان فوتش را اعلام فرمودند از دنیا رفتند و عصرغیبت كبری آغاز شد بنابراین مدت امامت امام زمان (عج) در غیبت صغری ۶۹ سال است كه ۴۵ سال مربوط به عثمان بن سعید و پسرش محمدبن عثمان و ۲۱ سال مربوط به حسین بن روح و ۳ سال مربوط به علی سمری است و غیبت كبری كه هم اكنون نیز ادامه دارد از سال ۳۲۹ تا ۱۴34 به مدت ۱10۵ سال ادامه دارد و عاشقان او طی این سالها برای او میگویند و می نویسند ودر فراقش می گریند و می سوزند و می میرند.
*صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
#آغاز_امامت_امام_زمان علیه السلام
#غیبت_کبری #غیبت_صغری
@dghjkb
🔶10 روایت ناب از سیره شهید بهشتی(۹)
🔸آدم خوب 51 امتیاز دارد
نکته جالبی که از آقای شهید بهشتی در ذهن من مانده و از آن درجاهای مختلف زندگی ام استفاده زیادی کرده ام این است که آدم خوب آدمی است که 1+50 امتیاز مثبت و 49 امتیاز منفی داشته باشد. یعنی اگر از 51 شماره بیشتر خوبی از کسی دیدید حکم به خوبی او کنید و اگر بیشتر از 49 شماره از کسی بدی دیدید او را بد بدانید. راوی: حسن نظری یکتا
*بنیاد شهید و امور ایثارگران،نویدشاهد
#شهید_بهشتی
@dghjkb
پدری در دم مرگ است🍂
به بالین، پسرش🍂
پسری اشک فشان است🍂
به حال پدرش🍂
پدری جام شهادت به لبش بوسه زده🍂
پسری سوخته از داغ مصیبت جگرش🍂
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
🍃السلام علیک یا حسن بن علی ایها العسکری
#امام_حسن_عسکری علیه السلام
@dghjkb
🌼قیامتی بر پا شده قیامت مهدی است
🌺جهان محیط وسیع کرامت مهدی است
🌼زمان شروع آغاز امامت مهدی است
🌺غدیر دوم شیعه امامت مهدی است
🌼همه کنید قیام همه کنید سلام
🌺امام آخر ما دوباره گشته امام
🌼بشارت آمده بهر بشر مبارک باد
🌺شب فراق سحر شد سحر مبارک باد
🌼بهشت وصل خدا را ثمر مبارک باد
🌺برای منتظران ظهور عید مبارک باد
*خواهرزاده شهید مجتبی کریمی برادرزاده طلبه شهید محمدرضا بختیاری نویسنده و شاعر جوان عطیه بختیاری
@dghjkb
🌴صداهایمان روز به روز
ضعیفتر میشود
عهدهایمان هم به مرور سستتر!
🔴 بیسیم را به زمین بگذارید!
و دیگر اوضاع را گزارش ندهید
🌾 ما به اندازه مردانگیتان
شرمنده هستیم ...
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
حضرت امام صادق (ع) میفرمایند:
درختان میوه را قطع نكنید كه خداوند بر شما عذاب فرو میریزد.
الكافى، ج 5، ص 294
#امام_صادق علیهالسلام
@dghjkb
✨وقت سلام
🌱مرا طلای گنبد تو بیقرار میکند
🌱کسی مرا به دوش ابرها سوار میکند
🌱خیال میکند که دیدن تو قسمتش شده
🌱همین کسی که دارد از خودش فرار میکند
@dghjkb