🔴خیلی جالب است که وزیر امورخارجه ی یک کشور روند دیپلماسی و سیاست های خارجه ی ساختار سیاسی کشور خود را در رسانه های خارجی به چالش بکشد. دکتر ظریف با ژستی قهرمانانه خود را در تصمیم گیری شورای امنیت ملی ایران برای حضور میدانی در بحران سوریه داخل نمی داند و با این ادبیات سعی می کند مخالفت خود را از حضور نظامی ایران در منطقه نشان دهد، حضور نظامی ایران را صرفا حمایت از بشار اسد تلقی کردن توسط ظریف که خود جای دیگر دارد و باید برای آن تاسف خورد درحالی که حضور نظامی ایران در سوریه دهها دلیل مختلف داشته است که هیچ کدام با دیپلماسی و مذاکره قابل دستیابی نبود.آقای ظریف بگویند که دقیقا با کدام گفتمان می خواستند حلب یا دمشق و یا دیگر نقاط سوریه را آزادسازی کنند؟ درحالی که آزادسازی همه ی این نقاط به اهرم فشار و افزایش قدرت چانه زنی کشور در مذاکرات بین المللی شده بود
کانال دیارسرداران
@diarsardaran
#سرخط
🔴 #گوشه_رینگ | رونمایی زود هنگام پرایس از نقشه آمریکا در مذاکرات وین‼️
🔻 # سخنگوی وزارت خارجه آمريکا در آستانه دور جدید مذاکرات هستهای در وین در گفتگویی مفصل با شبکه الجزیره با اعلام هدف اصلی آمریکا از ورود به مذاکرات وين اعلام کرده «در صورت موفقيت مذاکرات، ايران در مسير برترين سامانه بازدارنده (هستهای) قرار میگیرد.»
🔹«ند پرايس» گفته؛ باورمان اين است که اين مذاکرات سازنده است، به صورت کلی مذاکرات مثبت بود اما هنوز راه طولانی بايد پيموده شود. تفکیک تحریمها يکی از محورهای مذاکرات در وين است.
🔹مصاحبه پرایس با الجزیره که در واقع رونمایی زود هنگام از طرح کاخ سفید در مذاکرات وین است، نقشه راه آمریکا در مذاکرات را به روشنی بیان کرده است.
🔹او با تفکیک کردن مجموعه تحریمهای اعمال شده علیه ملت ایران به تحریمهای سازگار و ناسازگار با برجام، صراحتا از بردن ایران به گوشه رینگ سخن گفته و تاکید میکند که تحریمهای سازگار با برجام حتما باید حفظ شوند.
🔹این رویکرد به وضوح بیانگر این نکته است که ایراد دموکراتها به ترامپ در خصوص خروج از برجام و اعمال راهبرد فشار حداکثری علیه ایران، نه از سر دلسوزی که به دلیل بر هم خوردن مسیر تشدید فشار بر کشورمان بوده است.
🔹نکته مهم دیگر در این مصاحبه اینکه؛ ند پرایس هم از رو به جلو و سازنده بودن مذاکرات اخیر سخن گفته است.
🔹اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به روشنی نشان میدهد که منظور این کشور از «سازنده» بودن، نزدیک شدن واشنگتن به اهداف اصلی خود یعنی ساماندهی هم زمان سامانه به زنجیر کشیدن ظرفیتهای هستهای و اهرم تحریم به نحو سازگار و همافزا علیه ایران است. پس طبیعی است که ابعاد «سازنده» بودن مذاکرات از سوی تیم ایرانی هم باید کاملا مشخص شود، زیرا به نظر نمیرسد وجه مشترکی میان اهداف دو طرف وجود داشته باشد.
🔹ایران قطعا تفکیک فشار به فشارخوب و فشار بد را نخواهد پذیرفت و منطبق با قانون مجلس و رهنمودهای رهبری به چیزی جز رفع همه تحریمها با هر برچسبی به صورت یکجا تن نخواهد داد.
🔹باید به این نکته توجه داشت که اساس ورود ایران به این دور از مذاکرات وین، خلع سلاح آمریکا در زمینه پیگیری راهبرد فشار حداکثری بوده تا از طریق آن موضوع رفع کامل تحریمها محقق شود.
هیئت مذاکره کننده ایرانی امروز دوشنبه مجددا وارد وین شده است و آنگونه که عباس عراقچی سرپرست هیئت در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرده جلوگیری از شکلگیری مذاکرات فرسایشی یکی از اصول اصلی هیئت ایرانی در مذاکرات است.
🔹انتظار میرود طی هفته جاری و با اعلام نتیجه مذاکرات، تکلیف دو کلیدواژه «سازنده بودن گفتگوها» و «عدم گرفتار شدن در تله مذاکرات فرسایشی» مشخص شود.
🖌 #سرخط_تحلیلے
☘ رهبر معظم انقلاب: هدف آمریکاییها از تأکید و اصرار بر مذاکره تلاش برای تحمیل یک حرف باطل است
کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🔴 پنج نکته مهم در مورد فایل سخنان جناب #ظریف
🔹 انتشار فایل سخنان ظریف با طراحی خاص رسانهای مورد توجه قرار گرفته و بازخوردهایی داشته است. گرچه مطالب و ادعاهای مطرح شده و اساسا جهت گیری مباحث، امر جدیدی نبود و در طول ۸ سال گذشته بارها بیان شده اما حداقل پنج نکته زیر در این رابطه قابل توجه است.
🔻۱. از منظر درونی، #ظریف از جایگاه وزیر خارجه شدیدا تنزل کرده و به بازیچه و وسیلهای پوششی برای توجیه بیکفایتی و بیدستاوردی دولت تبدیل شده است. بهنظر میرسد پخش ِ (درز هدفمند فایلِ) مصاحبه، #ذبح_ظریف توسط طیف افراطی اصلاحات برای تسویه حساب درون حزبی با روحانی است. در واقع با پایان یافتن دوره روحانی و شکست گفتمان اصلاحات و اعتدال، دوره تسویه حساب درونی آغاز شده است. در کنار آن متشنج کردن افکار عمومی و تعمیق دوقطبی، وجه بیرونی این بازی است.
🔻۲. از نگاه بیرونی، ظریف با انتقاد از فعالیتها و مجاهدتهای شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی، ابراز داشته است دیپلماسی هزینه میدان میشد. ظریف ِ پرادعا ظاهرا از کارویژه اصلی دیپلماسی که حفظ دستاوردهای میدانی و منافع عینی است، بیخبر است. دیپلماسی، صرفا یک ابزار است و قرار نیست با اعتماد به وعدههای پوچ دنیای دیپلماسی، منافع ملی و آینده کشور به بازیچه گرفته شود.
🔻۳. از زاویه دیگر نیز میتوان به ادعای ظریف نگاه کرد؛ ظاهرا آقای ظریف هنر تبدیل قدرت منطقهای به برگ برنده در دیپلماسی و مذاکرات را نداشتهاند. موارد موفق دیپلماسی هم در ترکیب با دستاوردهای میدانی و با نظر شهید سلیمانی انجام شد.
🔻۴. صحبتهای ظریف از سویی تکمیل کننده فضای کاذب مذاکرات و حفظ این جو بود و از سوی دیگر پوششی برای عدم توفیق دولت در مذاکرات و مدیریت کشور. نفس مذاکرات وین و اصرار دولت به پیگیری آن و انتشار مسئلهدار سخنان ظریف؛ فارغ از محتوا و منصرف از بحثهای له/علیه، تلاش برای بهم زدن فضای کشور و تغییر ادراک افکار عمومی است. از این حیث، بیتوجهی به مذاکرات و پرداختن به مسائل اصلی کشور (موانع تولید، سوء مدیریت و... ) یک پاسخ هوشمندانه است.
🔻۵. در کنار همه آثار منفی صحبتهای ظریف، یکی از مهمترین تاثیرات منفی این سخنان، گستاخ کردن دشمنان نسبت به نظام و ارائه گزارش و ارسال پالس #شکاف و #شکست از جبهه خودی به دشمن است. با توجه به اینکه این گزارش از زبان وزیر خارجه بیان شده است ارزش زیادی برای دشمن دارد.
کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🔴✅روس ها مخالف برجام بودند یا مخالف وادادگی های شما؟؟
خیلی جالب است که آقای ظریف سعی می کند مواجهه ی جمهوری اسلامی ایران با غرب و حفظ حالت تخاصم با آمریکا را به عنوان یک دستاورد راهبردی برای روسیه تلقی بکنه، ظریف می گوید روس ها مخالف برجام بودند چراکه برجام چالش اولیه برای آمریکا را از ایران به روسیه و چین تغییر می داد و باعث می شد که روس ها بیشتر مورد تهدید امریکا و غرب قرار بگیرند.
دکترین سیاست حاکم برکشور جمهوری اسلامی ایران بر اساس آموزه های دینی، تاریخی و ژئوپلیتیکی تصمیم به مبارزه با امپریالیسم جهانی می گیره و برای این اصل مهم و اساسی نیز هزینه هایی پرداخت کرده است، اصل اساسی این است که این سیاست به صورت مستقلانه و توسط بزرگان کشور و در راس آن ها امام خمینی رحمه الله علیه تدوین شده است این سیاست ها به خواست و یا گرایش هیچ قدرت جهانی وابسته نیست، اینکه روس ها از مبارزه ی ما با امپریالیسم سود می برند و از منافعی برخوردار می شوند مجوز وادادگی شما به غرب و تحمیل خواسته های آمریکا و اتحادیه ی اروپا به کشور نمی شود.
دکتر ظریف با روسیه هراسی سعی می کند توافق نامه ی بی ارزش برجام را تنها راه چاره سیاست خارجه ی دولت تدبیر برای تعامل با غرب جلوه دهد. اگه روس ها مخالف توافق برجام بودند امروزه غربی ها نیز مخالف صد در صد توافق نامه ی راهبردی ایران و چین هستند؟ به نظر شما تکلیف چیست؟ آیا چون غربی ها مخالف اند بگوییم سیاست های جمهوری اسلامی ایران طبق میل چینی ها. تنظیم می شود؟ خنده دار است
اقای ظریف می گوید سفر شهید سلیمانی به مسکو و دیدار وی با پوتین بعد از قطعی شدن تصویب برجام و ناراحتی روس ها از دکتر ظریف انجام شده است، تا با این اقدامات فشار میدانی به روند روبه رشد گفت و گو ها و تفاهم نامه های ایران و غرب بیشتر شود ، حوادثی نظیر حمله به سفارت عربستان، استفاده ی شهید سلیمانی از شرکت هواپیمایی ماهان و نهایتا ورود هوایی روس ها به درگیری ها در روسیه باعث شد که اختلافات ایران و غرب مجداد دچار خدشه و فاصله شود.
آقای ظریف با ایجاد دوگانگی روابط غرب و روسیه با ایران و بدون در نظر گرفتن روح حاکم بر سیاست های کلی جمهوری اسلامی ایران، حرکات جمهوری اسلامی ایران را در راستای خواسته های روس ها تعریف بکنه. این بزرگ ترین خطای ممکنی است که رئیس دستگاه دیپلماسی یک کشور می تواند بعداز هشت سال گذشت از مسئولیتش به زبان بیاورد
#کانال دیارسرداران
@diarsardaran
🔴 #عکس_نوشت| اولین واکنش فرمانده کل سپاه به حمله موشکی دیمونا
🔹 احتمال تکرار است‼️
🔹« #جهزوا_ملاجئکم! »
➖➖➖➖➖➖➖
☘ #: گنجینه ی عکس نوشته های تحلیلی تولیدی، ویدئو و تحلیل های سیاسی جهت استفاده اساتید و بهره برداری مدیران کانال ها و گروه های نخبگانی
کانال دیارسرداران
@diarsardaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر ابوالفضل ظهرهوند (سفیر اسبق ایران در ایتالیا و افغانستان):
🔰 بدون حضور افرادی مثل سردار سلیمانی، جایگاهی در صحنه سیاسی نداشتیم.
در دنیای قدرت، سفیر یک کشور وقتی مورد احترام است که طرف مقابل بداند کشور او در عرصه «میدان» چقدر توانمندی دارد.
کانال دیارسرداران
@diarsardaran
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دکتر ابوالفضل ظهرهوند (سفیر اسبق ایران در ایتالیا و افغانستان):
🔰 در تیم مذاکرهکننده قبلی حضور داشتم، هر جا جدیت لازم داشت کاملا جدی بودیم و فهرست خواستههایمان را ارائه میکردیم، طوری که خانم اشتون جا زد و گفت باید از بروکسل اجازه بگیرم.
مذاکره با شوخی و خنده و دوستت دارم نمیشود.
#کانال دیارسرداران
@diarsardaran