eitaa logo
ثامـטּمالڪ‌اشتـࢪ
89 دنبال‌کننده
654 عکس
198 ویدیو
27 فایل
🔸ثامـטּمالڪ‌اشتـࢪ🔸 🔹 شهـــرستـــان ســـاوه 🔹
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ ذلت از این بالا تر سراغ دارید ⁉️ 🔹️کیمیا علیزاده و دینا پور یونِس لنگرودی (تکواندو)، سعید فضل‌اولی (قایقرانی)، هامون درفشی‌پور (کاراته)، جواد محجوب (جودو) افرادی هستند که در رژه تیم پناهندگان در کنار پناهندگان کشورهای جنگ‌زده در مراسم افتتاحیه المپیک توکیو حضور داشته‌اند. 🔹️اینها ورزشکارانی هستند که با امکانات کشور ایران، موفق به کسب مدال شدند اما با خیانت به کشور و از سر شکم سیری و تحریک پادوهای سرویس‌های اطلاعاتی غربی، به خارج از کشور فرار کردند، در حالیکه مرتکب جرمی در ایران نشده بودند که بخواهند فرار کنند! این در حالی است که کشورهای میزبان این افراد، حتی حاضر نشده‌اند به آنها تابعیت بدهند تا در تیم‌ ملی آن کشورها باشند و لذا به صورت تحقیرآمیز در کنار پناهندگان کشورهای جنگ‌زده و آفریقایی و...، به المپیک توکیو آمده‌اند. ⭕️ ذلت از این بالاتر؟ اگر در کشور خود مانده بودند، هم اجر و قرب نزد مردم داشتند و هم می‌توانستند با مربیان دلسوز، به پیشرفت ورزشی خود ادامه دهند اما حالا هم پناهنده و تحقیر شده‌اند و هم در برابر رقبا، ناک‌اوت می‌شوند، چون کسی برای پیشرفت آنها مصمم نیست. 🔶 فعالین ضد انقلاب و اربابان غربی آنها، فقط می‌خواستند از این ورزشکاران، بهره‌برداری رسانه‌ای و حقوق بشری، ضد جمهوری اسلامی کنند و حالا که آب از آسیاب افتاده، آنها را به حال خود رها کرده‌اند. تاریخ نشان داده که در هیچ قوم و کشوری، عاقبت خائنان به سرزمین خود، عاقبت خوبی نبوده است. خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِکَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبينُ.
✅ پوستر 💢 موضوع: غدیر خم 🌺 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
⭕️ رئیسی:‌ عمان همسایه‌ای قابل‌اعتماد است ✳️ رئیسی در گفت‌وگوی تلفنی با سلطان عمان، از این همسایه جنوبی خلیج‌فارس به‌عنوان همسایه‌ای قابل‌اعتماد و شریکی ارزشمند برای ایران نام برد و افزود: ✳️ «با توجه به سطح اعتمادی که بین دو کشور وجود دارد، گسترش روابط در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هدفی کاملاً در دسترس است». ✳️ سلطان عمان نیز ضمن تبریک پیروزی رئیس‌جمهور منتخب، افزود: «تردید ندارم که روابط بین ایران و عمان قوی باقی خواهد ماند و این روابط دوستانه بر تمام تحولات منطقه تأثیر مثبت خواهد داشت. اعتماد سیاسی متقابل از مهم‌ترین عوامل نزدیکی تهران و مسقط است».
⭕️ اسوه امر به معروف و نهی از منکر   ❇️ قال ‌الامام ‌علی(ع): 🔷 «ایها الناس❗️ انی والله ما احثکم علی طاعهًْ الاّ و اسبقکم الیها، و لا انهاکم عن معصیهًْ الاّ واتنا هی قبلکم عنها» امام علی(ع) فرمود:‌ 🔷 ای مردم❗️ به خدا سوگند من شما را به هیچ طاعتی تشویق نمی‌کنم، مگر آنکه قبلا خودم آن را انجام می‌دهم، و از هیچ کار خلافی شما را باز نمی‌دارم مگر آنکه پیش از شما از آن دوری می‌کنم. ‍____________ نهج‌البلاغه - خطبه 175
📌" مأمور رسانه ای سازمان سیا " . 💢 علینژاد اعلام کرده که بدنبال پس گرفتن مدال طلای المپیک قهرمان تیراندازی ایران، توسط کمپین نوید افکاریست. ♻️گزاره های تحلیلی : 🔻مسیح علینژاد یا بهتر بگوییم پولی نژاد ، مهره سوخته ای که پس از شکست در پروژه های چهارشنبه های سفید ، آزادی های یواشکی و . . ‌. به یک مهره ناکارآمد و بی ارزش تبدیل شده ، در یک پروژه هالیوودی سازمان سیای آمریکا،با مطرح کردن طرح ربایش اش ، توهم تاثیر گذاری مجدد دارد . 🔻هر چند در آشفته بازار ولنگاری فضای مجازی،بعضی سلبریتی های بی وطن، گاهگاهی نقش سربازان سایبری اش را داشتند اما این عامل رسانه ای سیا به خوبی می‌داند که در بین ایرانی ها ، ارزش دیده شدن ندارد . 🔻مدال آوری مدافع حرم آل الله در المپیک ، علاوه بر شاد کردن دل ملّت ، جنگ نرمی بود در مقابل اردوکشی های تفکر غربگرابانه و ضد مقاومت . 🔻سجده شکر این پاسدار مدافع حرم و مدافع سلامت بر چفیه ، پتکی بود که بر ذهن فاسد و مخمور سربازان رسانه ای تفکر غرب پرستی چون مسیح علینژاد و همفکران منافق داخلی اش فرود آمد. آنقدر ضربه کاری بوده که "جوجه ارک زشت" داعیه پس گرفتن مدال طلای المپیک اش را دارد. ☝زهی خیال باطل . . . که این داعیه او و هم پیاله های غرب پرستش، مثل گذشته فقط نشخوار کردن و دست و پا زدن های بیهوده ست.
💢 موضوع: غدیر خم 🌹رهبر معظم انقلاب: امیرالمومنین یک الگوی کامل برای همه است...
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ موشن گرافیک 🌀 موضوع: روایت مرصاد ‼️ 💢 پنجم مرداد، سالروز شکست مفتضحانه منافقین در عملیات مرصاد است، آنانی که با توهم فتح سه‌روزه تهران پس از پذیرش قطعنامه، سوار بر خودروهایشان شدند ولی نمی‌دانستند که سربازان اسلام در کمین آنها نشسته‌اند.
🔵 امام على عليه السلام : ⭕️ إنْ عَقَلْتَ أمرَكَ وَأصَبتَ مَعرِفَةَ نَفسِكَ فَأَعرِض عَنِ الدُّنيا وَ ازْهَد فيهافَاِنَّها دارُ الأْشقياءِ و لَيسَت بِدارِ السُّعَداءِ؛ ✳️ اگر در امور زندگى خود انديشيده و خود را شناخته اى، پس از دنيا روى بگردان و ازآن دل بِكَن، زيرا دنيا سراى بدبختان است نه سراى خوشبختان. 📚 [غررالحكم، ح 3733]
💢 خبر: ❌ رابرت مالی: فشار حداکثری علیه ایران به طرز وحشتناکی شکست خورد. 🔻 نماینده آمریکا در امور ایران: ما یک وضعیتی را به ارث برده‌ایم که بایدن تصمیم گرفته به آن پایان دهیم. 🔹 وضعیتی که طی آن کارزار فشار حداکثری که دولت ترامپ علیه ایران اعمال کرده بود، به طرز وحشتناکی شکست خورد و این به طرز بدی به منافع آمریکا آسیب زده است. 🔺 ما آماده رفع تحریم‌ها هستیم، اگر آن‌ها آماده بازگشت به توافق، انجام تعهدات هسته‌ای و عمل به محدودیت‌هایی که در توافق به آن متعهد شدند، باشند. 💢 تحلیل کوتاه: 🌀 سخنان رابرت مالی بیان یک حقیقت تاریخی است که هراز چندگاهی بر زبان مقامات رژیم شرور آمریکا نیز جاری می شود. 🔸 فشار حداکثری زمانی شکست خورد که امام خمینی رحمةالله عليه فرمود: ما ملت رمضانیم ما را از تحریم نترسانید." 🔹 زمانی سخن از تحریم های فلج کننده بود، حال سوال اینجاست، آیا ابرقدرت فلج می تواند تحریم های فلج کننده داشته باشد. قدرت آمریکا رو به افول است تنها نقش اقتصاد آمریکا در سپهر جهانی از ۴۵ درصد سال ۱۹۴۵ به ۲۵ درصد امروز رسیده است این مساله را بی خانمان های آمریکا بیش از هر کسی درک می کنند. 🔺البته باید دانست که کشوری که دارای خودکفایی غذایی و انرژی است تحریم پذیر نیست. ✒️ عباس فقیه عبدالهی
❇️ امام على عليه السلام: ⭕️ أشَدُّ النّاسِ نَدامَةً و أكثَرُهُم مَلامَةً: العَجِلُ النَّزِقُ الّذي لا يُدرِكُهُ عَقلُهُ إلاّ بَعدَ فَوتِ أمرِهِ 🔵 سخت ترين پشيمانى و بيشترين سرزنش دامنگير كسى مى شود كه شتابكار و بى فكر است و وقتى كار از كار گذشت تازه به سر عقل مى آيد 📚 غررالحكم حدیث3308
🌀 💢 موضوع: غدیر خم 🌺 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: یاد کردن از علی علیه السّلام عبادت است.
🍀 امام علی علیه السلام: ✴️ شادمانی مؤمن در رخسار اوست و اندوهش در دلش، سینه او فراخ‎ترین است و نفس او خوارترین؛ برتری طلبی را دوست نمی‎دارد و از شهرت‎طلبی گریزان است و اندوهش دراز است و همتش فراز... . 📚 نهج البلاغه، حکمت ۳۳۳.