eitaa logo
ثامـטּمالڪ‌اشتـࢪ
89 دنبال‌کننده
654 عکس
198 ویدیو
27 فایل
🔸ثامـטּمالڪ‌اشتـࢪ🔸 🔹 شهـــرستـــان ســـاوه 🔹
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 امام_علی_علیه_السلام :إذا عَلَوتَ َلا تُفَكِّر فيمَن دونَكَ مِنَ الجُهّالِ ، ولكِنِ اقتَدِ بِمَن فَوقَكَ مِنَ العُلَماءِ . 🔷 «هر گاه به مقام بالایی رسیدی ، به نادانانِ فرو دستت منگر ؛ بلكه عالِمان فرا دستت را الگو قرار بده .» 📚 غرر الحكم: ج ٣ ص ١٥٨ ح ٤٠٩٢
📝 ♓️ تاملی بر عملیات وتکنیکهای روانی دشمن علیه ایران اسلامی ↙️ قسمت اول 🔻 مقدمه: امروز ایران اسلامی در یک عرصه گسترده جنگ نرم مواجه می باشد، در این جنگ دشمن بر عملیات و تکنیک‌های روانی با هدف تاثیر گذاری بر مخاطب خویش متمرکز است. باید متوجه شویم که در حوزه رسانه و جنگ نرم، جنگ روانی بسیار مخرب و خطرناک است. 🔹 چرچیل نخست وزیر انگلیس در این رابطه می گوید چه بسیار اتفاق افتاده است که (جنگ روانی مسیر تاریخ را عوض کرده است). 🔸 هدف این سلسله نوشتار تبیین عملیات روانی دشمن علیه جمهوری اسلامی است. بی شک برای مقابله با دشمن باید دشمن را دقیقاً شناخت این نوشتار به دنبال آن است که در این زمینه روشنگری نماید. 🔺 پژوهش به دنبال آن است به اختصار به سوالات ذیل با هدف تاثیر گذاری بر مخاطب عام پاسخ دهد: ۱- عملیات روانی چیست؟ ۲- عناصر عملیات روانی چیست؟ ۳- تکنیک های عملیات روانی چیست؟ ۴- چگونه با عملیات روانی دشمن مقابله کنیم؟ ۵- مدیریت هوشمند روانی چیست؟ ✅ ادامه دارد ... ✍ دکتر نصرت الله حیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📞📞 گفت و شنود ✳️ کاپشنم بود ❗️ 🔵  گفت: از شلیک🚀 موشک‌های سپاه به دو پایگاه موساد در اربیل چه خبر⁉️ 🔵 گفتم: روزنامه اسرائيلی «ها آرتص» از نابودی دو پایگاه موساد خبر داده است، و شاهدان عینی هم از شدت حمله و تخریب خبر داده‌اند و بعد از اصابت موشک‌ها، علاوه‌بر آمبولانس‌ها 🚑 ، شاهدان عینی از پرواز یک فروند هواپیمای آمبولانس نیز خبر داده‌اند. 🔵 گفت: با این وجود، پس چرا خبرگزاری‌های غربی اصرار دارند که اعلام کنند تلفات و خسارات زیادی نداشته است❗️ 🔵 گفتم: یارو به همسایه‌اش گفت؛ دیشب صدای مهیبی از خانه شما آمد چه خبر بود❓ گفت؛ همسرم از من عصبانی شده بود، کاپشنم را از طبقه سوم درون حیاط پرت کرد❗️ طرف گفت؛ ولی صدای گوروپ آمد❗️ و یارو گفت؛ آخه خودم هم توی کاپشنم بودم❗️
🇮🇷 📝 📡 مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان - ۲۲ اسفند 1⃣ القاء بی اعتنایی ایران به منافع و مصالح مردم با بازتاب حمله موشکی به نزدیکی کنسولگری آمریکا در اربیل 2⃣ هراس افکنی درباره تبعات اقتصادی و امنیتی شکست مذاکرات وین و القاء قرار گرفتن ایران بر سر دوراهی انتخاب بین روسیه و یا رفتن به سمت غرب و دستیابی به توافق 3⃣ گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره هزینه سنگین حفاظت از مایک پمپئو و برایان هوک در مقابل تهدیدات ایران (ماهانه دو میلیون دلار)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 🌀 خبر: به دنبال جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی‌پاسخ نگذاردن شرارت‌های این رژیم، مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها در اربیل عراق مورد اصابت موشک‌های نقطه زن سپاه قرار گرفت؛ اقدامی که واکنش‌های گوناگونی به دنبال داشت. 🔹 گزاره‌های خبری: مهم‌ترین واکنش به اقدام آشکار سپاه علیه مواضع رژیم صهیونیستی در عراق را از سوی آمریکا شاهد بودیم؛ ۱- سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به این حمله، با محکوم کردن سوری آن، تنها مدعی شد: «هیچ‌یک از پرسنل یا تأسیسات ایالات‌متحده در نتیجه حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل آسیب ندیده است». وی افزود: «شواهدی وجود ندارد که نشان دهد حملات مذکور مستقیماً علیه ما صورت گرفته است». 🔸 گزاره تحلیلی: در تحلیل پیام‌های اقدام جمهوری اسلامی ایران در «نابودی مرکز موساد در اربیل» دو دسته‌بندی حائز اهمیت است: ۱- به رژیم صهیونیستی این پیام مخابره شد که جمهوری اسلامی راهبرد «صبر استراتژیک» را کنار گذاشته و «راهبرد تقابل گسترده» را در دستور کار قرار داده است. بر اساس این راهبرد، هیچ کنشی بدون واکنش نخواهد بود و رژیم صهیونیستی باید تاوان اقدام خود را پس دهد. ۲- پیام دوم برای آمریکا بود؛ این کشور با مشکلات اساسی اقتصادی و اجتماعی و همچنین با قدرت‌های نوظهور جهانی همچون چین روبه‌رو است و به اذعان اندیشمندان غربی، رو به افول است. ضمن این‌که ایران هرگز تهدید مستقیم و حتی غیرمستقیم برای آمریکایی‌ها نبوده است و مشکل آمریکا با ایران اسلامی، در نفوذ شدید رژیم صهیونیستی و لابی‌های صهیونیست از قبیل آیپک در سیاست‌گذاری این کشور است؛ اگر مقامات آمریکایی مستقل بوده و به دنبال منافع ملی خود بودند، می‌فهمیدند که به صلاحشان است همچون حمله موشکی اخیر سپاه، ماست‌های خود را کیسه کنند، در مسائل غرب آسیا دخالت نکنند و برای حفظ آبرو هم که شده، در آینده نزدیک این منطقه را ترک کنند.
📞📞 گفت و شنود 🔵 خودت نیت کن ❗️   ♓️ گفت: مذاکرات وین چرا با وقفه رو‌به‌رو شد؟ غربگراها می‌گویند تقصیر روسیه بوده است❗️ ♓️ گفتم: روسیه از برجام خارج شده بود⁉️ نقض عهد کرده بود؟! ایران را تحریم کرده بود⁉️ روسیه قرار بود تضمین بدهد که نداد⁉️ قرار بود تحریم‌ها را لغو کند که نکرد⁉️ قرار بود با راستی‌آزمایي موافقت کند که نکرده⁉️ ♓️ گفت:‌ همه این موارد که کار آمریکاست. پس چرا غربگداها می‌گویند تقصیر روسیه بود⁉️ چرا زلفشان را به دُم آمریکا گره زده‌اند⁉️ از خودشان شخصیت و غیرت و اراده‌ای ندارند⁉️ ♓️ گفتم: نوکری پیش اربابش رفت و گفت کار مهمی دارم، برایم استخاره کن❗️ ارباب گفت؛ نیت کن. نوکر گفت؛ قربان محال است جسارت کنم❗️ نیت را هم خودتان بکنید❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 🔻 سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا: برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت همه تعامل‌های روسیه با ایران در خصوص نیروگاه اتمی بوشهر را به رسمیت می‌شناسند. چنین فعالیتی در هیچ‌یک از این برنامه‌ها تحریم نشده‌اند. 🔹روسیه: زیر سوال بردن تعهد ما به احیای برجام یک «بازی ناجوانمردانه» است. 🔺 واکنش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به سفر بشار اسد به امارات: «ما از تلاش‌ها برای مشروعیت بخشیدن به بشار اسد متاسفیم.»
🇮🇷 📝 ✳️ پاسخ ایران به درخواست جدید آمریکا چه بود؟ 🔻 اخیرا و پس از حواشی بوجود آمده در جریان مذاکرات وین، پیغامی از سوی مقامات ارشد آمریکایی به دست ایران رسیده است که در آن اعلام کرده بودند با توجه به اینکه ایران حاضر به مذاکره مستقیم با آمریکایی‌ها نیست، مواضع طرفین بصورت مکتوب و نامه نگاری محرمانه صورت بگیرد و با تهران ارتباط متنی داشته باشند. 🔹 آمریکا در این پیام که توسط یکی از واسطه‌ها به ایران آورده شد گفته اند که می خواهیم با شما صحبت هایی داشته باشیم اما واسطه گری اروپایی ها مانع این کار است.  طرف آمریکایی برای توجیه این اقدام خود گفته است ما می‌خواهیم نکاتی به شما بگوییم که نمی‌خواهیم طرف مقابل از آن مطلع شود. 🔺 با توجه به اصرار مقاماتی که پیغام آمریکا را به ایران آوردند، ایران این درخواست را پذیرفته و نامه نگاری میان تهران و کاخ سفید در جریان است. به گفته برخی از کارشناسان، دریافت امتیازات جدید از آمریکایی ها حاصل این نامه نگارهای است.