فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار
با موافقت ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، نرخ بلیت قطار حداکثر ۲۵ درصد افزایش یافت.
نرخ حمل و نقل مسافر حداکثر ۳۰ درصد نسبت به تعرفه سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حمله گسترده سایبری به زیرساختهای کشور و خنثی سازی آن توسط متخصصان ایرانی، در همان مراحل اولیه
ظاهرا مبدا حمله هلند، انگلیس و آمریکا بوده
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهرهکشی جنسی اروپا از زنان آفریقا
🔺هزاران زن آفریقایی توسط گروههای قاچاق با وعده زندگی و رفاه بهتر به اروپا کشانده میشوند و آنجا از آنها سوءاستفاده جنسی و ابزاری میشود.
🔸تخمین زده شده فقط در کشور نیجریه بیش از ۳۰هزار زن و دختر، قربانی این استعمار کثیف و مدرن شدهاند.
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
🔺مانور عزّت جمهوری اسلامی
🔸از همان زمان که رئیسی دولت را به دست گرفت، امیرعبداللهیان وزیر خارجه شد و پرونده مذاکرات هسته ای از ظریف گرفته و به علی باقری واگذار شد، طرف غربی همواره با تعیین ضرب الاجل هایی میگفت ایران تا رسیدن به بمب هسته ای تنها چند هفته زمان میخواهد!
🔸در ایران همه میدانستند این دولت بر خلاف دولت مرعوب و ترسوی روحانی آمریکا را عددی به حساب نمی آورد و ضرب الاجل هایش را نیز چون خودش پوشالی و توخالی میپندارد. رئیسی نه تنها از مواضع اصولی جمهوری اسلامی عقب ننشست که حتی توافقات تیم ظریف با غربیها را نیز یک ویرایش اساسی کرد.
🔸این اقدام هرچند با چانه زنی و تهدید و تطمیع و انواع ترفندها برای کوتاه آمدن ایران همراه شد اما تیم ایرانی در وین ذره ای عقب ننشست و درعمل نیز اثبات کرد آن طرفی که برای توافق عجله دارد هرکه هست جمهوری اسلامی نیست و این دولت آن دولتی نیست که با عشوه و هِرهِر و کرکر خود را ببازد!
🔸اکنون ماه ها از آن زمان که میگفتند ایران فقط چند هفته با بمب اتم فاصله دارد گذشته؛ جمهوری اسلامی با اقتدار غنی سازی ۶۰ درصدش را پیش میبرد و دانشمندان هم روی پروژه هایشان کار میکنند؛ نه دوربینی از تاسیسات هسته ای ایران در آژانس فعال است و نه این دولت روی خوشی به غرب نشان میدهد!
🔸موازنه قدرت در منطقه به نفع مقاومت است، ابتکار عمل را ایران در اختیار دارد، و درحالی که آمریکا سرگرم بحران اوکراین است، اینجا در بغداد ریاض از ناچاری پای میز مذاکره با تهران آمده است. فعلا آتش جنگ یمن به واسطه آتش بسی شکننده کم فروغ شده اما تضمینی نیست به همین شکل نیز بماند!
🔸روزانه در دیوانیه و ناصریه و سایر شهرهای عراق کاروانهای لجستیکی آمریکا هدف مین و راکت قرار میگیرند و پایگاه های اشغالگران از حملات پهپادی مقاومت در امان نیستند، همان طور که اسرائیل در سرزمینهای اشغالی این روزها درگیر معضلات عدیده سیاسی و امنیتی شده است!
🔸فلسطین دارد خودش را برای نبردی سرنوشت ساز آماده میکند، یمنی ها منتظرند ببینند اگر آتش بس نتیجه نداد ریاض و ابوظبی را به آتش بکشند، سوریه خیلی آرام در حال بازیابی قدرت است، و حزب الله هر روز آماده تر از دیروز اوضاع منطقه را زیر نظر گرفته است.
🔸در چنین شرایطی که جبهه غربی-عبری-عربی فشل تر از همیشه روزگار میگذراند، در آمریکا بحث بر سر این داغ شده است که سپاه پاسداران را از لیست موسوم به تروریسم خارج بکنند یا نکنند؛ این ظاهرا یکی از شروط ایران برای دستیابی به توافق برجامی هم هست.
🔸گروهی از آمریکایی ها میگویند به هر قیمتی باید توافق کرد حتی به قیمت خارج کردن سپاه از لیست تروریسم. عده ای هم معتقدند سپاه را منهای نیروی قدس باید از لیست خارج کرد، و جماعتی البته از ریشه با این کار مخالفند، همانطور که با احیای برجام موافق نیستند!
🔸به هر شکل این جمهوری اسلامی هر روز دارد قوی تر میشود، اورانیومش را غنی میکند، تحریمها را دور میزند، به روسیه نیز در دور زدن تحریمها کمک میکند، و نشان میدهد از اینکه آمریکا پای توافق نمی آید چندان ناخرسند هم نیست. از این طرف سعودی خودخوری میکند، از آن طرف هم اسرائیل سوخته است؛ و البته آمریکایی که لای منگنه مانده است.
🔸باور کنید اگر مجبور شود سپاه و نیروی قدس آن را از لیست تروریسم خارج کند تبعاتش از ساخت بمب توسط ایران هم برای جبهه دشمن بیشتر است. این اقدام به نوعی تایید حقانیت جمهوری اسلامی در منطقه و جهان خواهد بود و آینده دست آمریکا را خواهد بست.
🔸خلاصه همینقدر بدانید ایران علیرغم انواع تهدیدهای خارجی و کارشکنی نفوذی های داخلی، به رهبری امام سید علی خامنه ای بسیار هوشمندانه و زیرکانه در حال پیشروی و تبدیل شدن به یک ابرقدرت جهانی است. ابرقدرتی تاثیرگذار که بسیاری از معادلات آتی جهان بسته به سیاستهای او خواهد بود.
#عبدالرحیم_انصاری
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
از تویوپت تا لکسوس!
سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.#
این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود...
برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
سید یاسر جبرائیلی
دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویزیت پزشک ٢۴ درصد گران شد
🔸وزیر بهداشت:میانگین تعرفه پزشکان در بخش دولتی ١٩.۵ و در بخش خصوصی ٢۴ درصد افزایش پیدا کرد و این میزان افزایش در هیات دولت به تصویب رسید.سازمانهای بیمه گر و نظام پزشکی تعرفههای پیشنهادی را امضا کرده بودند.
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
🖼 لزوم افزایش تنوع در مبادی واردات محصولات اساسی کشاورزی
🔻شكلدهی بازارهای جدید، تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با كشورها به ویژه با كشورهای منطقه و ایجاد تنوع در مبادی تأمین كالاهای وارداتی با هدف كاهش وابستگی به كشورهای محدود و خاص، به عنوان یکی از راهبردهای ایمن سازی مسیرهای واردات غذا است.
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ویژه سالگرد شکست آمریکا در طبس
📹 ببینید | رهبر انقلاب: هرکس به جمهوری اسلامی و ملت ایران تعرّض بکند ممکن است ضربه بزند، امّا ضربهی بزرگتر را خودش خواهد خورد.
👈 آمریکاییها یک بار هم اینجا حمله کردند به #طبس -یادتان هست- خودشان را نجس کردند، برگشتند رفتند!
🔺 درست است که خیلی چیزها را ممکن است نفهمند، امّا به نظرم میآید اینقدر هم چیز نیستند که این را نفهمند!
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | طوفان شن
🌀بهمناسبت سالروز شكست آمريكا در تجاوز به ايران در صحرای #طبس
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
▪️با تصویب شورای عالی امنیت ملی و موافقت رهبری، #سران_فتنه به جای محاکمه مشمول رأفت اسلامی و رهاسازی شدند..
البته کماکان برخی مراقبتها باقی خواهد ماند که عمدهاش برای حفظ سلامتی آنها و جلوگیری از عَلَم کردن پیراهن عثمان است. بالاخره لاشخورها همیشه در کمینند!
✍️ سید پویان حسینپور
▪️در تاریخ بنویسند روحانی با وعده رفع حصر رئیس جمهور شد ولی رئیسی آن را اجرا کرد...
✍️ حسن صادقینژاد
#سران_فتنه
#آشوبگران
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
امروز محدودیت فیزیکی جلوی خونه میرحسین موسوی برداشته شد
اداره محیط زیست خوزستان هم اعلام کرد که میزان گرد و خاک در آسمان اهواز به ۹۱۳ میکروگرم بر متر مکعب رسیده که بیش از شش برابر استاندارده
به نظرم دیگه کسی نگران ریزگردها نیست، خواسته اصلی مردم رفع شد خداروشکر!
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخه هیچ کشوری رو نمیشناسم بدتر از ایران باشه!
✍دیده بان انقلاب
@didebane_enghelab