eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
17.2هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
🎐 قسم به عشق که نامش همیشه پابرجاست نرفته قاسم ما، او هنوز هم اینجاست...
انتصاب حجت الاسلام مطیعی به نمایندگی ولی فقیه در استان سمنان 🔹حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی حجت الاسلام آقای مرتضی مطیعی را به امامت جمعه‌ی شهر سمنان و نمایندگی خود در آن استان منصوب کردند. متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است: «بسم الله الرحمن الرحیم جناب حجت الاسلام آقای مرتضی مطیعی دامت افاضاته اکنون که جناب حجت الاسلام آقای شاهچراغی پس از سالها خدمت در جایگاه امامت جمعه‌ی سمنان از این مسئولیت استعفاء نموده‌اند، پس از ادای وظیفه‌ی حقگزاری و قدردانی از زحمات ایشان، جنابعالی را که بحمدالله برخوردار از صلاحیت علمی و اخلاقی و سوابق جهادی و فداکارانه می‌باشید به امامت جمعه‌ی شهر سمنان و نمایندگی خود در آن استان منصوب می‌کنم. مردم عزیز و مؤمن استان سمنان در همه‌ی آزمونهای دوران انقلاب سربلند و با افتخار ظاهر شده‌اند و درخور تکریم و شایسته‌ی احترامند. توجه لازم به جوانان پرانگیزه و پراستعداد در شهرها و بخشهای گوناگون استان، دارای برکات فراوان خواهد بود و لازم است مورد اهتمام جدی قرار گیرد. نماز جمعه را که مظهر تجمع متحد مردم با ایمان است به کانونی برای اجتماع این جوانان عزیز و تقویت فکر دینی و انقلابی آن قرار دهید. این برترین سرمایه برای آینده کشور است. از خداوند متعال توفیقات جنابعالی را مسألت می‌کنم. سیّد علی خامنه‌ای ۱۳ مرداد ۱۴۰۰»
سخنگوی مجمع نمایندگان تهران: با شهرداری زاکانی، مردم تهران طعم خدمت صادقانه را می‎چشند 🔹باتوجه به گردش مالی بالای شهرداری تهران روحیه فسادستیزی آقای زاکانی به سلامت مالی شهرداری کمک می‌کند. قطعاً مردم در دوران شهرداری آقای زاکانی در شهر تهران تغییر و تحول را در خدمت‌رسانی به مردم شاهد خواهند بود.
موافقت کمیته سنا با لغو دو اختیار جنگی رئیس‌جمهور آمریکا 🔹برای نخستین بار طی ۵۰ سال گذشته، کمیته روابط خارجی مجلس سنا با لغو ۲ قانونی که به رئیس‌جمهور آمریکا اختیار آغاز جنگ بدون مشورت با کنگره را می‌دهد موافقت کرد.
سنگ اندازی جدید جماعت اصلاح طلب در مسیر اربعین شرط تردد زائران عتبات در اربعین امسال اعلام شد 👤 معاون عمرانی استاندار ایلام: 🔺اربعین امسال زائران به صورت کاروانی و از مبدا ساماندهی می‌شوند و شرط تردد زوار زدن هر دو دوز واکسن است. ✍✍✍ چرا توی عراق و افغانستان که سطح بهداشتشون در حد صفره ، آمار کروناشون ناچیزه ؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 به سال فکر کردی؟ 👤 سیدمجید بنی فاطمه 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برگی از کتاب افتخارات سپاه ( جمهوری اسلامی ایران ) که در ترکیه نگاشته شد 🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷
بازداشت ۲ کارمند شهرداری گناوه 🔹دادستان بوشهر: ۲ کارمند شهرداری گناوه به اتهام تخلفات مالی بازداشت ‌و برای تکمیل تحقیقات مقدماتی در اختیار اداره اطلاعات استان بوشهر قرار گرفتند.
🔴 یمن به جلوه مقاومت در مقابل استکبار جهانی تبدیل شده است آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر چهارشنبه در دیدار محمد عبدالسلام فرستاده ویژه دولت نجات ملی یمن با تجلیل از مقاومت و ایستادگی مردم و مجاهدین یمن در مقابل مستکبران و زورگویان، اظهار داشت: امروز یمن به جلوه ایستادگی و مقاومت در مقابل استکبار جهانی و افتخار جهان اسلام و جهان عرب تبدیل شده است. رئیس جمهور خاطر نشان کرد: مقاومت و ایستادگی مردانه مردم و جوانان یمن برای عزت و استقلال خود در مقابل استکبار و ایادی آن، همه جهانیان را حیرت زده کرده است و این افتخار نه تنها برای مردم یمن بلکه متعلق به همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است. آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه مردم و مجاهدین یمن پیروز میدان هستند، تصریح کرد: امروز برای همه جهانیان و حتی متجاوزین آشکار است که پیروز واقعی این عرصه کیست. رئیس جمهور با بیان اینکه سرنوشت یمن باید به دست خود یمنی ها رقم بخورد، تاکید کرد: هیچ کس خارج از یمن نمی تواند برای این کشور تصمیم بگیرد. محمد عبدالسلام فرستاده ویژه دولت نجات ملی یمن نیز در این دیدار با تبریک و اظهار خشنودی از انتخاب آقای رئیسی، گفت: یمن گام های بلندی برای پیشرفت و توسعه برداشته است و خود را در این مسیر، در کنار و پشتیبان جمهوری اسلامی ایران می داند. رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و یمن در محور واحدی علیه استکبار قرار دارند، اظهار داشت: مردم یمن خط مقاومت را برگزیده است و قدرتمند تر از همیشه این مسیر را ادامه خواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️صبح خودراباسلام به14معصوم(ع) ☀️شروع کنیم 🦋🍃بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ🍃🦋 💙ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ☀️ 💚ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ☀️ 💛ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏِ ﯾﺎ ﻓﺎﻃﻤﺔُ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀ☀️ ❤️ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ☀️ 💜ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﺳﯿﺪَﺍﻟﺸﻬﺪﺍﺀ☀️ 💙ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦَ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ☀️ 💚ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ☀️ 💛ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ☀️ ❤️ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ﻥِ ﺍﻟﮑﺎﻇﻢ☀️ُ 💜ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ﺍﻟﺮﺿَﺎ ﺍﻟﻤُﺮﺗﻀﯽ☀️ 💙ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ☀️ 💚ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ﻥِ ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ☀️ 💛ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ﻥِ ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ☀️ ❤️السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی☀️ 💚یاخلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ 💜الاِنسُ والجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان 💚ﻭ ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪﻭ ﺑﺮﮐﺎﺗﻪ 💚اللهُـمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 💚اݪّلهُمَّ صَݪِّ عَݪے مُحَمَّدوَآݪِ مُحَمَّدوَعَجِّݪ فَرَجَهُمْ 💖 اول_صبح_سلامم_به_شما_میچسبد 💖 روزم_به_نام_شما_اختران_الهی ♥️تاظهوردولت عشق وتاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
🏝به تـو ســـــلام می دهم و به سـلام فکر می‌کنم ســـــلام یعنی آرزوۍ ســـلامتی… ســـــلام امام زمانم.. جانت ســـلامت عزیز️ دل ما… روز دیگری آغاز شد باز هم تشنه‌ی دیــدار تــوام🏝 ⚘صَلِّ عَلَى الْخَلَفِ الْهَادِي الْمَهْدِيِّ إِمَامِ الْمُؤْمِنِينَ، وَ وَارِثِ الْمُرْسَلِينَ، وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ و بر جانشین پيامبران و امامان، آن هدايتگر هدايت يافته، پيشواي مؤمنان، و وارث رسولان، و برهان پروردگار جهانيان درود فرست⚘ 📚مفاتیح الجنان،صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی