eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1هزار دنبال‌کننده
40.1هزار عکس
17.1هزار ویدیو
214 فایل
من دارم می بینم صحنه را، می بینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
محمود صادقی نماینده سابق مجلس به اتهام تبليغ عليه جمهورى اسلامى و نشر اكاذيب به دادسرای امنیت احضار شد... با وطن فروش‌های برانداز...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تأکید کارشناس شبکه صهیونیستی "i24" بر حق ایران در دفاع از خود در برابر اسرائیل! دکتر «حسن مرهج» تحلیلگر سیاسی شبکه "i24": 🔹ایران حق دارد از امنیت ملی خود محافظت کند و از شهروندانش در مقابل توطئه‌های خارجی دفاع کند. 🔹بیشتر شلوغی‌ها در ایران خواسته شهروندان نیست بلکه تبلیغات رسانه‌ای است؛ این اتفاقات امنیت ایران را مخدوش نمی‌کند و توانایی تغییر نظام را ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیما نکیسا👆👆👆👆 این ویدئو خیلی مهمه احساس میکنم باعث شه بقیه بازیکنا،هنرمندا و… زبون باز کنن و انقدر تو حالت ضعف و ترس نباشن ایشون تابو شکنی کرده و نباید پشتش خالی بشه یه یاعلی بگید و نشر بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبرمعظم انقلاب: جوان مؤمن انقلابی حزب اللهی كسی است كه كشور را حفظ و ميكند آنها را به تندروی متهم نكنيد مسئولين قدرشان را بدانند
در دفاع از نظام اسلامی هیچ تقیه نکنید، صریح باشید!
📸 بسیج تنها دفتری است که گنجایش نام تمام گمنامان را دارد گرامی باد 🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاربر عرب زبان : علت برد ایران مدد گرفتن از امام علی در نیمه دوم بود
پرداخت پاداش بازیکنان تیم ملی پیش از بازی با آمریکا 🔹فدراسیون فوتبال قرار است بابت پیروزی مقابل ولز به بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی پاداش بدهد. 🔹گفته می‌شود این پاداش برای هر بازیکن حدود ۱۵ هزار دلار است که پیش از بازی با آمریکا به ملی‌پوشان پرداخت خواهد شد.
عذرخواهی شریعتمداری به خاطر بی غیرت خواندن ملی‌پوشان فوتبال در کیهان مدیر مسئول کیهان نوشت: بر خود لازم می‌دانیم که آنچه به‌گلایه در تیتر یک کیهان سه‌شنبه اول آذرماه آورده بودیم را اصلاح کنیم و تقدیر فراوان خود از تیم ملی فوتبال کشورمان را ابراز داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: تسلط بر مغزها از تسلط بر سرزمین ها بالاتر است اگر مغز یک ملت را تسخیر کنند آن ملت سرزمین خود را تقدیم می کند عده ای خودشان دروغ نگفتند اما دروغ دشمن را تایید کردند.
فاز اول پروژه ژن درمانی کودکان در ایران کلید خورد 🔹این فناوری پیشرفتهٔ درمان سرطان با نام «کارتی‌سل تراپی» پیش از این تنها در انحصار آمریکا و چین بود و حالا در نتیجه ۷ سال تلاش محققان، ایران سومین کشور صاحب این فناوری شده‌ است. 🔹ژن‌درمانی در شهریور امسال بر روی آرمان قاسمی، کودک ۵ ساله مبتلا به سرطان خون مورد استفاده قرار گرفت و موفقیت آمیز بود. آرمان پیش از این، در طی سه سال تمامی روش‌های درمانی مانند شیمی درمانی را تجربه کرده بود و پزشکان از درمان وی با روش‌های مرسوم ناامید شده بودند. 🔹حالا آرمان با گذشت سه‌ ماه از درمان با روش ژن‌درمانی، در سلامت کامل به‌سر می‌برد و قرار است این روش برای درمان سایر مبتلایان به سرطان خون به کار گرفته شود.