eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
17.2هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
با چشم ترم علی علی می گویم وقت سحرم علی علی می گویم حالا که "پدر" نیست کنارم"مولا"... جای پدرم علی علی می گویم یادی کنیم از نازدانه هائی که را به تبریک میگویند شادی روح همه پدران آسمانی صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴"شمخانی"، دبیر شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به بغداد: جوشش خون شهیدان سلیمانی و المهندس ضامن پیوند ناگسستنی دو ملت ایران و عراق است.
روز پدر را باید به مردانی تبریک گفت که با ایثار و از جان گذشتگی ، امروز را به جامعه ما هدیه کردند قدردان ایثارتان هستیم راست قامتان ایران اسلامی 🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺
عزیزی تعریف می کرد وقتی که حاج قاسم فرمانده لشکر ۴۱ثارالله کرمان بود در جلسه ای خانوادگی نشسته بودیم. دختر حاج قاسم روی پای پدر نشسته بود میهمانانی آمدند که در بین آنها دو دختر شهید بود. حاج قاسم فرزند خود را روی زمین گذاشتند و آن دوِ فرزند شهید را روی پای خود نشاند حس و حال آن دو کودک آنچنان بود که گویی در آغوش پدر خود هستند...! حاج قاسم روزت مبارک💕 ✍️"محمدصالحی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📲‏نماینده مجلس ‎آمریکا خطاب به مدیر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری: 🔹کمبود غیرقابل قبول کیت تست ‎ویروس کرونا اسمش رهبری قاطعانه توسط ترامپ نیست، قصور در انجام وظیفه است. 🔹اگر فرقش را متوجه نمی‌شوید باید استعفا دهید. کی قرار است کیت تست مهیا شود؟
عیدی رئیس بنیاد مستضعفان به مستأجرانش: کرونا بعضی کسب و کارها را از رونق انداخته است. بنیاد مستضعفان از ۲ ماه اجاره بهاى املاک تجاری خود به‎عنوان همراهی و ملاحظه کسبه، صرف نظر می کند.
🔸دستور روحانی به همتی برای تامین ارز واردات ماسک و لباس پزشکی ✍✍✍ تا حالا پیداش نبود ، حالا هم که اومده بجای اینکه از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنه بفکر وارداته !!! از کجا میخواید وارد کنید ، مگه همه کشورها درگیر نیستند و توی همون کشورها کمبود وجود نداره ؟؟؟ لوازم کشف شده از محتکرانو چکار کردید؟؟؟ نکنه همونارو به اسم واردات میخواید به مردم قالب کنید؟؟؟!!!!!
🔻‏در آمریکا به دلیل هجوم به فروشگاه‌ها برای خرید، دستمال توالت نایاب شده است. حالا، عضو اندیشکده‌ی معروف "شورای آتلانتیک" یک راه‌حل ویژه ارائه داده است: اگر نمی‌توانید دستمال توالت پیدا کنید، مشکل دستشویی را به سبک ایرانی و با "آفتابه" حل کنید!
🔴 طرح نمرود فرعونک سعودی 🔻 روزنامه لبنانی الأخبار در پرونده «سعودی لیکس» از طرح «نمرود» عربستان نام می برد! ؛ یکی از اهداف طرح نمرود، تأسیس شبکه‌های خبری تلویزیونی به زبان فارسی است تا «مرجع خبری مستقل اول برای هفتاد میلیون ایرانی در داخل و خارج باشد». سعودی‌ها فکر می‌کنند که این کار از طریق «ارائه کاملا صادقانه عیوب رژیم در تهران به شکل رسانه‌ای کاملا اقناع‌کننده» ممکن است. 🔹سعودی‌ها برای این بخش از طرح، هفتاد میلیون دلار بودجه سالانه تخصیص داده‌اند. سیاست تلویزیون فارسی‌زبان مورد حمایت عربستان سعودی بر اساس تکذیب کردن مواضع رسمی اما از طرق غیرمستقیم است. سعودی‌ها امیدوارند که این شبکه را توسعه بدهند تا «شبکه‌ای رسانه‌ای تکامل‌یافته‌ای باشد که با زبان عربی و ترکی هم ایرانی‌ها را مخاطب قرار بدهد». 🔹 زمانیکه محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی با بازداشت ولید ابراهیم رئیس مجموعه شبکه تلویزیونی" ام.بی.سی "، توانست ، بر هیأت مدیره آن مسلط شود، صد میلیون دلار در این مجموعه سرمایه‌گذاری جدید کرد تا این پول صرف شبکه‌هایی شود که جامعه هدف آن لبنان، عراق و ایران باشد. او از دست‌اندرکاران مجموعه خواست برنامه‌های سیاسی، هنری، فرهنگی و اقتصادی تهیه کنند که به زبان فارسی باشد. 🔹حالا شادمهر عقیلی ها در این شو خنده دار، در کشوری که عامل مرگ هزار زن و کودک بی دفاع یمنی است موسیقی ضد جنگ میخوانند و این نسل آریایی برای صنعت گردشگری سعودی و پروژه ضد ایرانی تبلیغات میکنند! ✅ اما نکته جالب تر ماجرا آنجاست که مدعیان کورورش پرستی سکوت کرده اند و قلم آنانی که می نوشتند جای رفتن به حج به فقرا کمک کنید بی جوهر شده است!! 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
4_6005844948308459610.mp3
6.22M
🎊 مولودی بسيار زيبا عليه السلام 🎤 حاج میثم مطیعی اي شاه نجف ميخواهم مهمان تو باشم بگذار اي همه زيبايي حيران تو باشم تا دنيا دنيا باشد، تا جان به بدنها باشد روياي تو با ما باشد، مولا يا مولا اعتکاف عاشقان گرد ایوان طلاست در حریم مرتضاست ان شاء الله