eitaa logo
دیده بان
1.2هزار دنبال‌کننده
23.8هزار عکس
24.6هزار ویدیو
38 فایل
آدرس کانال دیده بان در پیام رسان ایتا Http://eitaa.com/didehban313 آدرس کانال دیده بان در تلگرام http://t.me/didehban313 آدرس پیج اینستاگرام دیده بان https://www.instagram.com/mehrbanali313
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ خانواده شهید سلیمانی: لحظات پایانی عمر مادی شهید یحیی سنوار جاودانه شد/ افزون بر چگونه زیستن، چگونه مردن را نیز به بشریت آموخت.
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | عاقبت رزمنده‌ای که همسرش نگذاشت به سوريه برود! 🎙️سردار نوعی اقدم
رسانه های عبری: پهپادی که به اقامتگاه نتانیاهو اصابت کرد، از نوع همان پهپادی است که هفته گذشته به پایگاه تیپ گولانی اصابت کرد، این پهپاد نه قابل رهگیری است و نه شناسایی
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰انتشار برای اولین بار ✅ با اتکا به خدا مقاومت خواهیم کرد و پیروز خواهیم شد 🎙شهید عباس نیلفروشان 🗓 تاریخ مصاحبه: ۱۳۶۶/۰۴/۰۹ 📍لشکر ۸ نجف اشرف 📌 عملیات نصر ۵ 👈 سردار شهید عباس نیلفروشان: ما هرچه دیدیم کار خدا بود. خودمان که هیچ کاری نمی‌توانستیم بکنیم و هیچ کاری هم نمی‌کردیم و این را دیدیم که خدا یک رعب و وحشتی در دل دشمن انداخت که دیگر اصلاً روی پایش بند نبود همین‌طور با فشار می‌آمد ولی قلبش مطمئن نبود همین‌طور شک داشت می‌آمد. 🌹سردار سرتیپ پاسدار شهید عباس نیلفروشان فرمانده پیشکسوت و جانباز سرافراز دفاع مقدس و مستشار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شامگاه ششم مهر ۱۴۰۳ در حمله تروریستی رژیم سفاک صهیونی به منطقه‌ی ضاحیه بیروت لبنان و در عملیات ترور شهید سیدحسن نصرالله (ره) به همرزمان شهیدش پیوست.
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اسرائیلی‌ها خوشحال نباشند؛ خوشحالی شما از ترور شهید نصرالله سه روز بود، به زودی خون گریه خواهید کرد! 🔹‌هشدارهای عبدالباری عطوان سردبیر رای الیوم به سران صهیونیست: شهید سنوار روحیه جوانان را زنده کرد، از همین الان تبدیل به الگو شده و مردم دوست دارند مانند او شوند. 🔹سنوار در میدان مبارزه و تا آخرین لحظه عمر جنگید و اسرا را سپر انسانی خود قرار نداد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رد کردن پیشنهاد ۵۴ میلیارد دلاری توسط سید حسن نصرالله شیخ غازی یوسف حنیه از علمای اهل سنت و رئیس هیئت امنای تجمع علمای مسلمین لبنان در جمع علمای شیعه و اهل سنت کنگان: فرانسوی ها به سید حسن نصرالله پیشنهاد داده بودند در ازای دریافت مبلغ ۵۴ میلیارد دلاری و همچنین ریاست مجلس نمایندگان با حمايت دولت فرانسه، به جنگ ورود نکند و فلسطین را تنها گذارد شیخ غازی میگوید این پیشنهاد با واکنش جدی سید حسن نصرالله مواجه شد و فرمود پستهای شما برایم ارزشی ندارد و حزب الله هرگز فلسطین را رها نمی‌کند، ما تا آخر کنار مردم فلسطین می‌مانیم. رحمت خدا بر سید مقاومت
کمی فرهنگ داریم، اضافه آمده، نیازی به آن نداریم! می‌گذاریم دمِ در، کنار سطل آشغال، هر که می‌خواهد، بردارد! ، ! ✍🏻محسن انبیائی یک : آیا مسئولان واقعا به جاسوسی و از بین رفتن دین و فرهنگ از طریق فضای مجازی باور ندارند؟