eitaa logo
دیدگاه
145 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
896 ویدیو
108 فایل
دیدگاه فردا https://didgahefarda.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ عون: اقدامات درباره هواپیماهای ایرانی به دلیل تحریم است 🔹رئیس‌جمهور لبنان: آن‌گونه که برخی می‌گویند، حصاری بر شیعیان وجود ندارد و آن‌ها بخشی اساسی از جامعه لبنان هستند. 🔹مسأله پروازها میان تهران و بیروت با تحریم‌های اعمال شده بر آن مرتبط است.
🔺طبق داده‌های اولیه شرکت اطلاعاتی Kpler، انتظار می‌رود که میزان صادرات نفت ایران به چین در ماه فوریه به ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز برسد که این رقم ۸۶ درصد بیشتر از ژانویه است. 🔺صادرات نفت ایران به چین در ماه جاری، دوباره افزایش یافت، زیرا تاجران توانستند مشکلات لجستیکی ناشی از تحریم‌های سختگیرانه‌تر آمریکا را برطرف کنند. این اقدام به خریداران بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان کمک کرد تا محموله‌های معوقه خود را دریافت کنند.
✅لغو سفر زلنسکی به عربستان؛ پشت پرده بحران سیاسی اوکراین چیست؟ 🔹ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به‌طور ناگهانی سفر خود به عربستان سعودی را لغو کرد و علت آن را عدم دعوت به نشست دیپلماتیک روسیه و آمریکا در ریاض دانست. او معتقد است که هیچ تصمیمی درباره آینده اوکراین بدون دخالت کی‌یف نمی‌تواند گرفته شود. این واکنش از سوی زلنسکی بیشتر به‌نظر می‌رسد که ناشی از تلاش‌های او برای جلب حمایت کشورهای غربی و حفظ قدرت شخصی در شرایط دشوار داخلی و جنگ با روسیه باشد. در حالی که محبوبیت او به شدت کاهش یافته و احتمال شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ افزایش یافته است. 🔹زلنسکی در تلاش است تا خود را به‌عنوان قهرمان حفظ استقلال و تمامیت ارضی اوکراین معرفی کند، اما تناقضات داخلی در سیاست‌هایش نشان‌دهنده بی‌ثباتی در رهبری او است. این وضعیت موجب تردید در حمایت کشورهای غربی از او و حتی تهدیداتی از سوی قدرت‌های بزرگ مانند آمریکا و روسیه برای تغییر رهبری اوکراین شده است. 🔹نشست‌های اخیر در ریاض نشان می‌دهد که طرح‌هایی برای تغییر ساختار سیاسی اوکراین و احتمال حذف زلنسکی از مقام ریاست جمهوری در حال بررسی است. این مسائل، بحران مشروعیت داخلی و نارضایتی مردم اوکراین، به طور جدی آینده سیاسی زلنسکی و کشورش را تهدید می‌کند.
هشدار اروپا درباره افتادن آمریکا در دام روسیه 🔺مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پستی که بر بستر فضای مجازی منتشر کرد آمریکا را از افتادن در «دام» روسیه برحذر داشت!
▪️برلین: روسیه طی ۴ تا ۷ سال می‌تواند به ناتو حمله کند! ▪️وزیر دفاع آلمان: حتی اگر جنگ اوکراین پایان هم یابد، تهدید روسیه برای اعضای ناتو همچنان باقی خواهد ماند، کارشناسان ما تخمین می‌زنند که طی ۴ تا ۷ سال روسیه می‌تواند به خاک کشورهای عضو ناتو حمله کند. ▪️ما باید به روش خدمت اجباری برگردیم و هزینه‌های نظامی خود را دو برابر کنیم.
🔷 هفته سرنوشت‌ساز مذاکرات درباره اوکراین؛ از نشست پاریس تا بسترسازی دیدار پوتین و ترامپ 🔶 روزنامه «فایننشال تایمز» امروز (یکشنبه) گزارش داد: در حالی‌که آمریکا و روسیه گفت‌وگوها برای پایان جنگ اوکراین را آغاز کرده‌اند، کشورهای غربی خود را برای هفته‌ای که ممکن است برای امنیت اروپا سرنوشت‌ساز باشد، آماده می‌کنند. این روزنامه انگلیسی اضافه کرد که اروپا تلاش می‌کند تا به‌طور مشخص به رویکرد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در قبال جنگ اوکراین پاسخ دهد، در همین حال فرانسه اعلام کرد که فردا (دوشنبه) میزبان نشست سران کشورهای اروپایی خواهد بود. «فایننشال تایمز» در این باره نوشت: رهبران قدرتمندترین کشورهای اروپا روز دوشنبه در پاریس گرد هم می‌آیند تا در مورد بحران اوکراین و امنیت اروپا گفت‌وگو … 📅 ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹ 🌎 لینک کامل مطلب : https://didgahefarda.ir/?p=3969 🔗 @didgahefarda
🔷 تردید و نگرانی‌ها درباره سیاست آمریکا مقابل روسیه 🔶 ان‌بی‌سی نوشت: «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در حال انجام اقدامات مربوط به مذاکره است اما از طرفی هنوز فکر می کند که در نهایت می تواند تمام اوکراین را کنترل کند. چهار مقام اطلاعاتی غربی و دو مقام کنگره آمریکا در مصاحبه ای با «ان بی سی» که نامشان فاش نشد، در همین ارتباط گفتند که همزمان با آغاز مذاکرات مقدماتی مقامات آمریکایی و روسی درباره پایان دادن به جنگ در اوکراین در ریاض عربستان، اطلاعاتی از ایالات متحده نشان می دهد که پوتین همچنان می خواهد تمام اوکراین را کنترل کند. این مقامات اظهار داشتند که اکنون سندی دال … 📅 ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶ 🌎 لینک کامل مطلب : https://didgahefarda.ir/?p=3972 🔗 @didgahefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نتانیاهو: فردا روز بسیار سختی برای اسرائیل خواهد بود، روزی پر از درد و غم، ما چهار نفر از اسیران را از غزه برمی گردانیم، اما آنها مرده‌اند.
گردان‌های قدس و قسام اعلام کردند؛ فردا اجساد چند اسیر اسرائیلی تحویل داده می‌شود 1⃣ «ابو حمزه»، سخنگوی سرایاالقدس: ◽️ تصمیم گرفتیم جسد «عودید لیفشیتس»، اسیر صهیونیست را فردا پنجشنبه مورخه 20-02-2025 در چارچوب دوره هفتم از مرحله نخست توافق تبادل اسرا تحویل دهیم. ◽️ وی یکی از اسرایی است که دشمن اسرائیلی طی حمله هوایی در نبرد طوفان الاقصی او را به قتل رساند. 2⃣ «ابوعبیده»، سخنگوی قسام: ◽️ در چهارچوب توافق طوفان الاقصی برای تبادل اسرا، فردا پنجشنبه مورخه 20-02-2025 اجساد خانواده «بیباس» و «عودید‌ لیفشتس» را تحویل خواهیم داد. ◽️ این اسرا پیش از بمباران عامدانه محل نگهداری‌شان از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همگی زنده بودند.
🔹شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و هیئت همراه عصر امروز (چهارشنبه) با امام خامنه‌ای خامنه‌ای دیدار کردند. ۱۴۰۳/۱۲/۱
🔹ما کشور قطر را یک کشور دوست و برادر می‌دانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل نشده‌ای همچون بازگرداندن مطالبات ایران که از کره جنوبی به قطر منتقل شد، باقی است و هم اینکه می‌دانیم مانع اصلی عملی شدن توافقی که در این زمینه انجام شده بود، آمریکا است. 🔹ما اگر جای قطر بودیم، به فشارهای آمریکا اعتنا نمی‌کردیم و مطالبات طرف مقابل را باز می‌گرداندیم و همچنان انتظار چنین اقدامی را از جانب قطر داریم. تفاوتی میان رؤسای جمهور آمریکا نیست. ۱۴۰۳/۱۲/۱
🔹گسترش روابط با همسایگان، سیاست قطعی جمهوری اسلامی است. یکی از سیاست‌‌های اعلامی دولت آقای پزشکیان نیز گسترش روابط با همسایگان است و به لطف خداوند در این زمینه کارهای خوبی انجام گرفته و پیشرفت‌هایی نیز حاصل شده است و آقای عراقچی وزیر محترم امورخارجه در این عرصه فعال و پرتحرک است. 🔹امیدواریم توافق‌های انجام شده در تهران به سود هر دو کشور باشد و دو طرف بتوانند بیش از پیش به وظایف همسایگی خود عمل کنند. ۱۴۰۳/۱۲/۱