🔖 آیا اینک، آخرالزمان است؟
✏️به قلم
#وحید_یامین_پور
.....................................
🔺 با تحولات اخیر سوریه، که مهمترین سرزمین جغرافیای آخرالزمانی است، بازار تطبیق نشانهها داغ شده؛ تمایل رویکردهای واقعگرایانه به این است که همگان را از تطبیق نهی کنند، با این استدلال که حجتی برای این تطبیق نداریم و پیش از این هم عموم تطبیقها غلط از آب در آمده و این به بنیاد عقیده مهدویت آسیب میزند. این دغدغه درستی است. اما اگر درباره «نشانه» صحبت میکنیم، این نشانه نباید آنچنان مبهم باشد که بر هر واقعهای امکان تطبیق پیدا کند. در این حالت از «نشانه» بودن میافتد و علامت هدایت به هیچ سمتی نخواهد بود و اعتقاد شیعه بر این است که اهل بیت علیهمالسلام هم سخن لغو و بیفایده نگفتهاند.
طبعاً انبوه روایات آخرالزمانی با هدف ایجاد آمادگی و طلب ظهور و کمک به تشخیص صحنه غبارآلود آخرالزمان است. یا باید انبوه روایات را کنار بگذاریم و مدام بر طبل شک و تردید نسبت به تطبیقها بکوبیم که نتیجهاش دور انگاشتن ظهور است. و یا آنچنان که منطبق بر هدف صدور آنهاست با مواجههای علمی، مدلول آنها را به میدان بیاوریم، تا طلب ظهور منجی موعود به سردی و یأس بدل نشود. چه اینکه طبعاً یکی از غرضهای صدور این روایات زنده و گرم نگه داشتن اصل انتظار بوده و هر حرفی که ظهور را «بعید» نشان دهد، خلاف غرض اهل بیت است: انهم یرونه بعیداً و نراه قریباً
مواجهه با روایات هیجان انگیز ظهور، «مراقبه»ای علمی و عقیدتی میطلبد. مراقبهای که هم «نشانه» را هزل و بی فایده نکند و هم عقیده نزدیک بودن ظهور را گرم نگه دارد. فقه حدیث هم همین جا به کار میآید. اکنون همان لحظهای است که علما باید به میدان بیایند و درباره این احادیث سخن بگویند. شاید قرنها نوشتن و مباحثه در این باره بیش از همیشه برای این روزها بهکار آید.
#سوریه
#انتظار
#آخرالزمان
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖«اضطرار» و «انتظار» آری، «تشرف» شاید، «توقیت» و «تطبیق» ابدا
✏️به قلم
#مهدی_طاهری
.....................................
تحولات اخیر منطقه به صورت خاص مسایل سوریه موجب ارائه و احیانا استدلال به برخی روایات و نشانهها پیرامون مسئله ظهور حضرت حجت ابن الحسن روحی له الفداء شده است. از آن جهت که مسئله مهدویت در طول تاریخ گاه موجب انحراف و گاهی موجب سوء برداشت و بعضا موجب سوء استفاده گردیده به نظر در این مورد چند نکته بایسته توجه است.
۱) «اضطرار الی الحجة» در دوره معصومین علیهم السلام و از اولین روزهای غیبت امام عصر سلام الله علیه در سیره تربیتی ائمه و علمای شیعه همواره مورد توجه و تأکید بوده است به گونهای که مرحوم کلینی در کتاب شریف کافی بابی را با عنوان «الاضطرار الی الحجة» تدوین نموده است و مضطر بودن به حضور حضرت حجت سلام الله علیه همواره مورد توجه شیعیان پیرو مکتب اهل بیت علیهم السلام بوده است.
۲) «انتظار فرج» نیز همواره مورد سفارش و توصیه و سیره تربیتی امیدساز ائمه و عالمان دینی بوده بهگونهای که افضل الاعمال را «انتظار فرج» دانستهاند و این مهم نیز به عنوان حقیقتی امیدزا در چنین شرایطی موجب تعالی معرفت و خروج از انفعال است.
۳) «تشرّف» مربوط به دیدار برخی افراد خاص با حضرت امام عصر سلام الله علیه است که کمتر عالم و عارفی تشرفات خویش را احتمالا به دلیل امکان انحرافات و ادعاها، در زمان حیات و به صورت عمومی نقل کرده است و حتی فقیهان در مباحث اصولی «اجماع تشرفی» را تنها برای صاحب ادعا حجت دانسته و از عمل عمومی به محتوای آن اجتناب کردهاند.(خیلی تخصصی شد).
۴) «توقیت» اما داستان دیگری دارد به گونهای که ائمه و عالمان طراز شیعه همواره تعیین کنندگان وقت ظهور را تکذیب نموده و بر اساس روایت شریفه «کذًب الوقاتون» نمیتوان مشی این عده را مبنای معرفتی و عملی و امیدزا دانست بلکه گاه موجب امیدسوزی اجتماع است.
۵) «تطبیق» نیز مسئله قابل توجه دیگری است. در طول تاریخ کسانی که افراد مختلف را بر مهدی موعود تطبیق داده و ادعای مهدویت داشته یا کسی را مصداق مهدی موعود دانستهاند با برخورد شدید ائمه و عالمان شاخص مواجه شدهاند. نمونهای از این سنخ انحرافات فکری و عملی را میتوان در فرقههای «کیسانیه»، «اسماعیلیه»، «واقفیه» و همچنین در عصر کنونی جریانهایی هم چون «یمانی» و مانند آن دانست که بعضاً مربوط به دوستان مفرط و گاه دست ساخته دشمنان سوء استفاده کننده خبیث است.
حاصل آنکه: در این اوضاع پیچیده جهان و شرایط بحرانی منطقه و اتفاقات امروز در به غارت رفتن اموال حرم حضرت زینب سلام الله علیها و آتش زدن اطراف زینبیه که ذهن و دل را عصر عاشورایی و دلتنگ روضه غربت میکند، وقت «اضطرار» و «انتظار» است نه «تطبیق» و «توقیت»!
این اندک شاید جایش در همه تحلیلها خالی بود و تصور این بود که گفتن و توجه و تذکر آن لازم؛ اگر شما هم موافقید در ترویج فرهنگ صحیح مهدویت کوشا باشید.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖 خیالتان تخت؛ تیری از تحریرالشام به سمت اسرائیل شلیک نمیشود
✏️به قلم
#سرباز_روحالله_رضوی
.....................................
🔹 درست روزی که حکومت سوریه سقوط کرد، اسرائیل کوه هرمون را به اشغال کامل خودش درآورد، مناطق بیشتری از قنیطره را اشغال کرد، به مناطق مختلف دمشق حمله هوایی کرد، نخستوزیرش رفت و در جولان بیانیه خواند، به ساکنان روستاهای مرزی سوریه اخطار عدم خروج داد و وقتی داشت همه این کارها را میکرد، جهادیِ سابق و امیر و فرمانده فاتح جبهه #تحریرالشام ابومحمدجولانی، داشت در مسجد اموی دمشق به ایران میتاخت و لام تا کام از اسرائیل چیزی نمیگفت.
🔸 خاندان اسد با همه مشکلاتی که داشتند غیرت عربی و ضد اسرائیلی داشتند که تخم و ترکههای ترکیه از آن بینصیبند ولو با یک من ریش به سابقهی جهادیشان بنازند. در فاجعه اخیر هم ایکاش اسد عزم و تدبیری برای ایستادن و نجات این کشور داشت.
🔹 خیالتان تخت؛ تیری از این طایفه به اسرائیل شلیک نمیشود که هیچ، تا بتوانند جلوی امداد مقاومت را هم خواهند گرفت. باشد تا یک بار دیگر تیغ این جماعت مثلا اسلامگرا به پشت و پهلوی امت فرو برود بلکه عدهای ولو سالها بعد قدردان محور مقاومت گردند و فرق خرمهره اسلامگرایی این جماعت و گوهر مقاومت اصیل را بفهمند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖راه کمک به حزب الله، بعد از سقوط اسد
✏️به قلم
#علیرضا_کمیلی
.....................................
گرچه برای تصمیم گیری زود است ولی فعلا دو نگرانی کشتار شیعیان و تخریب مزارات سوریه، تاحدی برطرف شده ولی سوال باقیمانده نحوه تداوم امداد مقاومت لبنانی است که گرچه سخت شده ولی منتفی نیست بدلایلی:
معتقدم باید در این مسأله با دولت آینده سوریه که دغدغه فلسطین هم دارد مستقیما همکاری کرد یا از طریق گروههای فلسطینی که رابطه خوبی دارند به تداوم کمک اندیشید ولی با فرض عدم امکان این ماجرا هم چند نکته را یادآوری میکنم.
در سالهای طولانی جنگ سوریه، راه زمینی بوکمال بسته بود و این یعنی تنها راه کمک زمینی نیست. ثانیا ما هیچ راه زمینی مستقیمی به غزه نداشتیم ولی به آنها کمک نظامی رساندیم که از طریق سودان و... انجام می شد! در ضمن قاچاقچیان سلاح بسیارند و راه دریا هم بسته نیست!
از همه مهمتر اینکه خود حزب هم به توان ساخت بسیاری از موشک ها دست یافته و بیش از ۱۵۰ هزار موشکی که آمریکایی ها ادعا میکنند در اختیار دارد را از بیرون نیاورده است! پس آینده را بن بست تصویر نکنیم تا توی دل لبنانی ها هم خالی نشود.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖طرح خاورمیانه جدید پس از سقوط بشار اسد
✏️به قلم
#محمد_توفیق_العلاوی
.....................................
گام بعدی اسرائیل پس از نابودی سوریه چیست؟ هشت کشور عربی اطراف اسرائیل غیر از سوریه، یعنی مصر، عربستان سعودی، اردن، لبنان، لیبی، یمن، عراق و آنچه از فلسطین باقی مانده است (غزه و کرانه باختری)، در طرح خاورمیانه جدید اسرائیل قرار دارند. خطرناکترین برنامهها علیه عربستان سعودی و عراق طراحی شدهاند.
طرح شوم اسرائیل برای عربستان سعودی
عربستان سعودی پس از بیش از صد سال ثبات، پیشرفت چشمگیر در همه زمینهها، جهشهای بیسابقه در تمام بخشها، ظهور نسلی آگاه و تحصیلکرده و پیدایش صنایع پیشرفته، اکنون خطری واقعی برای اسرائیل محسوب میشود. سیاستهای عادیسازی روابط و نزدیکی به اسرائیل کمکی نخواهد کرد. از نظر اسرائیل، هیچ کشور عربی و اسلامی نباید صرفنظر از نظام حاکم و نزدیکی به اسرائیل، به پیشرفت واقعی دست یابد.
«آبا ایبان»، معاون نخستوزیر و وزیر خارجه اسرائیل در دههی 1960، پس از انتشار کتابش به نام «سرزمین من: داستان اسرائیل نوین» در سال 1972، در مورد عراق گفت: «عراق بیشترین نگرانی را برای ما ایجاد میکرد، زیرا با سرعت زیادی در حال پیشرفت بود و از تواناییهای فرهنگی و مادی برخوردار بود. اما پس از انقلاب 1958 و انقلابهای بعدی در دههی 1960، وقتی دیدیم چرخ توسعه متوقف شده و کشور رو به زوال است، آسودهخاطر شدیم که عراق در آیندهای قابل پیشبینی خطری برای اسرائیل نخواهد بود.»
این امر اکنون در مورد عربستان سعودی نیز صدق میکند و نمیتوان پیشبینی کرد که اسرائیل چه آشوبها و ترورهایی را برای عربستان سعودی در آیندهی قابل پیشبینی تدارک دیده است.
اسرائیل نمیخواهد سناریوی شاه تکرار شود؛ [ایران زمان] شاه که زمانی قویترین متحد اسرائیل در خاورمیانه بود، اما یک شبه به دشمنی سرسخت تبدیل شد. این سناریو ممکن است در مورد هر کشور اسلامی تکرار شود.
اما عراق: اگر فساد در عراق ریشهکن شود، کشور ثبات یابد و با توجه به تواناییها و منابعش به پیشرفت واقعی دست یابد، میتواند همانطور که «آبا ایبان» اشاره کرده، خطری واقعی به حساب آید. بنابراین، نباید به آن اجازه ثبات داد و باید تلاش شود تا کشور تجزیه شود؛ همان سیاست صهیونیستی بایدن که در سال 2006 خواستار تقسیم عراق به سه دولت شیعه، سنی و کرد شد. سپس، طرح اسرائیل برای اشغال موصل توسط داعش در سال 2014 بود؛ اما داعش با فتوای مرجعیت دینی شکست خورد. اکنون نوبت به جبهه النصره میرسد که امیدواریم سیاستهای تکفیری گذشتهاش را کنار گذاشته باشد؛ اما اگر این سیاستها ادامه یابند، از آن بهعنوان نیروی پیشرو برای حمله به عراق، و همچنین عربستان سعودی، اردن، مصر، فلسطین و یمن در آیندهای قابل پیشبینی، هراس داریم.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب درباره سوریه در رسانههای جهان
..................
خبرگزاری انگلیسی رویترز:
🔸رهبر ایران: مقاومت تحت راهبری ایران در سراسر منطقه قدرتمندتر خواهد شد
الجزیره:
🔸رهبر ایران: نیروهای اطلاعاتی ایران، چند ماه پیش به دولت سوریه درباره تهدیدات کنونی هشدار داده بودند، اما دمشق این هشدارها را نادیده گرفت.
شبکه خبری اروپایی «یورونیوز»:
🔸رهبر ایران: تردیدی وجود ندارد که آنچه در سوریه رخ داده نتیجه یک طرح مشترک آمریکایی و صهیونیستی است.
نشریه انگلیسی «گاردین»:
🔸رهبر ایران بازپس گرفته شدن سوریه توسط جوانان این کشور را پیشبینی کرد.
وبگاه شبکه اماراتی «نشنال»:
🔸رهبر ایران: با وجود سقوط دولت بشار اسد، ایران و متحدان آن تضعیف نشدهاند بلکه ایران قوی است و این کشور قویتر خواهد شد.
خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»:
🔸رهبر ایران: سقوط دولت سوریه بخشی از نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است.
روزنامه «اسرائیل هیوم»:
🔸رهبر ایران: شواهدی محکم درباره نقش اسرائیل و آمریکا در سرنگونی دولت اسد وجود دارد.
تایمز اسرائیل:
🔸رهبر ایران: شورشیان در سوریه موفق نخواهند شد.
بر گرفته از کانال راه میرزا
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖فاصله محسوس
✏️به قلم
#علی_مهدیان
.....................................
🔹سخنان رهبری را شنیدیم، شاخص خوبی است که هم حال خودمان را هم دوستانمان را و هم مجموعه تحلیلگرانی که ذهنمان را به آنها متصل کرده ایم در این مدت بسنجیم و مقایسه کنیم. آیا فاصله محسوسی را احساس نکردیم؟ روی این فاصله محسوس بیندیشیم.
🔹آنها که میگفتند نگاه های ایمانی و معنوی به صحنه اصل نیست و واقع گرایی نیست، نگاه کنند به سخنان رهبری درباره معنای مقاومت و حقیقت آن که از جنس ایمان است و تحریم و جنگ و بلایا و دردها اتفاقا توسعه اش میدهد، و وعده بروز و جوشش جوانان سوری بر همین مبنا که توسط رهبری تبیین و ترسیم شد. خوب این فهم را نداشته باشی خیال میکنی داری سخن انقلابی میگویی ولی کل هیکل حرف زدنت بوی ترس و انفعال خواهد داد. بفهمی یا نفهمی.
کاش صدا و سیما جلوی این سبک تحلیلها که بوی چپ در مبارزه شان جدی است میگرفت و راه نمیداد، این نگاه حرف از جنگ میزند ظاهرا جنگ را هم دوست دارد ولی دل مردم را خالی میکنند، این جنس ظاهرگرایی در تبیین واقعیت، خواه ناخواه مصداق کلان روایت مرجفون میشود.
🔹آنها که شکست حکومت بشار را به فشار اقتصادی و تحریم و اینها ربط میدادند که نتیجه بگیرند برویم وا بدهیم و کوتاه بیاییم که شکست نخوریم، اینها هم کاش کمی میاندیشیدند که اگر بنا بود اینگونه بیندیشیم اساسا پهلوی که بود چه لزومی داشت به اینکه نوکری و بردگی استکبار را کنار بزنیم. این که ظاهرگرایانه و عادی امور را تحلیل میکنیم یعنی دستگاه محاسبات ما غربی است و نه ایمانی، زاویه نگاه ما غربی است نه ایمانی، راه حل به دست آوردن این عقلانیت ایمانی که نگاه جامع به صحنه دارد که هم ظاهر را ببیند و هم غیب و عمق را اتصال به اندیشه رهبران انقلاب اسلامی و تربیت کردن ذهن با آنها است.
🔹 خالی کردن دل مردم(کلان روایت مرجفون) جرم است، کاری به بحثهای قانونی و حقوقی و کیفری اش ندارم، اما راه اینکه من و امثال من در دایره خالی کنندگان دل مردم قرار نگیریم این است که اول خودمان صحنه را درست ببینیم که دل خودمان خالی نشود.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖چند نکته از استاد خامنهای
✏️به قلم
#علی_مهدیان
.....................................
🌷رفقای عزیزم !
"«تبیین» این است که آنچه واقع شده و احیاناً سعی میشود از چشمها مخفی بماند، تا آن جایی که ما میبینیم و میفهمیم بیان کنیم"
پس اگر شما هم آمدید آن بخش از جنگ را که همه میبینند مثل خرابیها و جنایتها و امثالهم را بیان کردید که ظاهر امور است و ابعاد پنهان ماجرا مثل عمق و باطن امور، راهبردهای دو جبهه و امثالهم را بحث نکردی، شما تبیین نکرده اید و در جهاد تبیین نقش نداشته اید، بگردید ابعاد مهم پنهان مانده را بیان کنید. برای اینکار نیاز به زاویه نگاه عمیق و کلان و راهبردی دارید. تمرین کنید.
🌷برادرانم!
آنچه در سوریه رخ داد "محصول یک نقشهی مشترک آمریکایی و صهیونیستی است" عادت کنیم دستهای پشت صحنه را کشف کنیم. نگاه کنید رهبری برای اثبات این نکته به همان اطلاعاتی توجه داد که پیش چشم همه ما بود. نه یک امر مخفی در میدان. آنها که میگویند میدان را نمیدانیم و مسوولین و فرماندهها به ما نمیگویند و امثال این ادعاها، سر کارتان میگذارند.
🌷دوستان عزیزم!
که یک کلمه جنگ وجودی را از رهبری شنیده اید و تفاسیر ظاهرگرایانه خودتان را برش بار میکنید، دقت کنید:
"«جبههی مقاومت» یک سختافزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. «مقاومت» یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است. چیزی که ایمان یک عدّه مردم است، چیز قراردادیای نیست ــ که من حالا میگویم چرا ایمان مردم است ــ این، با فشار آوردن نهفقط ضعیف نمیشود بلکه قویتر میشود."
فهم جنگ وجودی درباره جبهه حق نیاز به این زاویه نگاه عمیق به جبهه حق دارد. این را نفهمید متوجه نمیشوید خطر وجودی برای جبهه حق چیست؟ آیا این تخیلات شما است؟ هر ضربه ای و ثلمه ای را خطر وجودی نمیگویند. با چرتکه غربی نمیشود حقیقت حق را محاسبه کرد.
🌷برادرانم!
سبک جنگیدن ایران را یاد بگیرید:
" نه منطقی است، نه افکار عمومی آن را قبول میکنند که ارتشی از اینجا بلند شود برود و به جای ارتش آنها بجنگد"
جبهه حق ملاحظه قواعد بین المللی و افکار عمومی را میکند و آرمان و جهت گیری اش را پیش میبرد. ببینید شما هم متوجه این روشها بوده اید تا امروز؟
🌷عزیزان!
راهکار مقاومت همین جوششهای مردمی است. مهمترین اشکال در کار سوریه همین از بین بردن بسیج مردمی بود که ریشه اش ضعف در روح مقاومت و اعتماد به دشمن بود. ایران ولو این قصه زمان ببرد راهبردش در سوریه همین خیزش مردم و جوانان است. نگاه کنید ببینید شما هم به همین راهبرد میاندیشید؟ یا مشکلات اقتصادی و نظامی و چه و چه را ریشه مشکل دیدید؟
🌷بزرگواران!
"ملّت ایران به ارتش خود، به سپاه خود مباهات میکند، افتخار میکند. مسئولان بالای نیروهای مسلّح، سازمانهای مسلّح"
بروید ببینید اگر فرماندهان نظامی خود را تحقیر کردید ، توهین کردید، بی اعتمادی ایجاد کردید، رفتارشان را فیک و سر کاری و بلوف و امثالهم تلقی کردید، توبه کنید. بروید ببینید چطور دل دیگران را خالی کردید با این احساس روانی و بی استدلالتان که با نگاه رهبری زمین تا آسمان متفاوت است.
نکات بیش از این بود ولی در این مجال بیش از این نمیگنجید. این رهبر حکیم است استاد همه ما است، با او میشود رشد کرد. قدر بدانیمش.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖این سخن کلام الله است
✏️به قلم
#محسن_قنبریان
.....................................
این سخن، کلام الله است:
لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَةِ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا(۶۰احزاب)
اگر منافقان و بیماردلان و آنها که اخبار دروغ و شایعات بیاساس در مدینه پخش می کنند دست از کار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان میشورانیم، سپس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در کنار تو در این شهر بمانند!
لکن تمام ماجرا در صغرای قضیه و تطبیق است.
وقتی تشخیصش با هر که شد، این کبرای کلی بر هر تحلیل و بیانی -ولو درون جبهه مقاومت- می نشیند!
طرح هر نوع نگرانی برای تدبیر به موقع -نه سازش و عقب گرد- در جبهه مقاومت همه جزء رجفه و مرجفون مارک می خورد؛ چنانچه این ایام برچسبش بر پیشانی های زیادی خورده است!
اصلا پویشِ مجرم بگیری اش، هم شروع شد! برخی فراخوان دادند که تحلیل گران نادان یا هر گوینده ای که سخنش زیر دل خالی کن است را معرفی کنید تا مطالبه جمعی برای پیگرد قضایی اش را فراهم کنیم!
در طرف دیگر زمینِ مبارزه اما یکسال است تجمعات علیه نتانیاهو -البته زیر پرچم رژیم- انجام می شود. وضعیت جنگی -جز چند روز- مجوز منع تجمع و اعتراض نشده است! البته تجمع کنندگان هم سازش نمی خواهند، به تدابیر نخست وزیر گله مندند و الا برخی تندتر از او هستند!
⬅️ تطبیق گران عزیز و مرجف بگیران محترم، سیمای مردم سالار جمهوری اسلامی را کمتر از نمای رژیم ددمنش صهیونی نکنند!
⬅️ نگران های جبهه مقاومت هم اگر دلسوزند، احتیاط کنند که زیر دلی خالی نشود؛ دیگر از وضعیت ها طوری نگویند که درگیری به خاکریز جبهه خودی بکشد!
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖مسؤولان جمهوری اسلامی و عبرتگیری از داستان سوریه
✏️به قلم
#احمدحسین_شریفی
.....................................
یکی از نکات مهم سخنان امروز (۲۱ آذر ۱۴۰۳) رهبر حکیم انقلاب در تبیین حوادث سوریه، اشاره به عبرت و درسی است که مسؤولان جمهوری اسلامی باید از این حادثه بگیرند. و آن اینکه:
اولاً، «از دشمن نباید غافل شد؛ دشمن را حقیر هم نباید شمرد». دشمنان اسلام یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دائماً در اندیشه ضربه زدن به اسلام و مسلمین و جمهوری اسلامی هستند. به تعبیر حکیمانه امیرمؤمنان علیه السلام: مَن نامَ لَم یُنَم عَنه.
همه مسؤولان سیاسی و نظامی و اقتصادی و علمی و فرهنگی کشور باید دانند که لحظهای از دشمنان نباید غافل بمانند. بدانند که اگر آنان از دشمن غافل شوند، دشمن هرگز از آنها غافل نخواهد شد.
قرآن کریم به صراحت و مکرراً به توصیف رویکرد جبهه کفر در تقابل با اسلام پرداخته است:
وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا (بقره، ۲۱۷)
طبیعتاً در برابر چنین دشمنانی همواره باید هوشیاری و هوشمندی و آمادگی خود را در بالاترین سطح و در همه سطوح تقویت کرد.
ثانیاً، «به تبسّم دشمن هم نبایستی اعتماد کرد؛ گاهی دشمن با لحن خوش با انسان حرف میزند، با تبسّم حرف میزند، امّا خنجر را پشت سرش گرفته، منتظر فرصت است.» امید است که سیاستمداران و مسؤولان از همه احزاب و گروههای سیاسی کشور یک بار برای همیشه از سرنوشت بشار اسد عبرت بگیرند. او در یک سال اخیر، به لبخند آمریکاییان و به وعدههای دشمنان دیرین مردم سوریه دل خوش کرده بود! و توصیه رهبر معظم انقلاب را گوش نکرد که ابتدای همین سال جاری به او گفت آمریکاییها هرگز به وعدههای خود وفا نمیکنند. و گویا به این سخن صریح خدای متعال باور نداشت که اولیای کفر هرگز به وعدههای خود پایبند نیستند: «إنَّهُم لَآ أَيمَٰنَ لَهُمۡ» و شد آنچه میتوانست نشود.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
بیانات پیرامون فلسطین(1).pdf
3.7M
مجموعه بیانات رهبر انقلاب پیرامون فلسطین از طوفان الاقصی تا کنون
در این فایل، تمام بیانات رهبری در باب مسائل منطقه، غزه، لبنان و...، از تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۸ تا ۱۴۰۳/۰۹۰/۵، جمعآوری و سپس کدگذاری دقیق و تفصیلی شده است. این محصول(هم متن تجمیعی بیانات و هم فهرستها که به نوعی خلاصه مختصر متن به شمار میروند) به پژوهشگران، اصحاب اندیشه و جهادگران تبیین کمک میکند تا با سهولت بیشتری درباب طرح رهبر انقلاب اسلامی بیاندیشند و به جمعبندی دست یابند.
کاری از تشکل طلبگی ربیون
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
♻️ تحلیل ها و دیدگاه های افراد مختلف در خصوص مسئله سوریه
❎قسمت دوم
۱.مردم سوریه دوگانه های دیروز و امروز
وماموریت ایران
به قلم
#مهدی_خضری
۲.بقاء اسرائیل در ناامنی منطقه
به قلم
#سرباز_روح_الله_رضوی
۳. در سوریه چه اتفاقی افتاده است؟
به قلم
#حسین_کازرونی
۴. وضعیت از سال ۲۰۱۲ که دمشق محاصره بود، اصلاً بدتر نیست
به قلم
#کریم_جعفری
۵.سوریه؛کلاف سردرگمِ نگران ها
به قلم
#شیخ_حسینی
۶.شهداء؛ نه خون شان هدر رفت، نه جایشان پُر می شود!
به قلم
#محسن_قنبریان
۷. چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد
به قلم
#حامد_موفق_بهروزی
۸. طوفان الأقصی فرصتی برای انتقام سخت و خروج امریکا از منطقه
به قلم
#سید_علی_موسوی
۹. از اشرف غنی تا بشار اسد
به قلم
#محسن_دنیوی
۱۰. متاثر نشوید پیروزی با شماست!
به قلم
#احمدرضا_حاجتی
۱۱. غرب و اجتماعیزدایی از مقاومت
به قلم
#سیدـ_حامد_ترابی
۱۲.آیا اینک، آخرالزمان است؟
به قلم
#وحید_یامین_پور
۱۳. «اضطرار» و «انتظار» آری، «تشرف» شاید، «توقیت» و «تطبیق» ابدا
به قلم
#مهدی_طاهری
۱۴. خیالتان تخت؛ تیری از تحریرالشام به سمت اسرائیل شلیک نمیشود
به قلم
#سرباز_روحالله_رضوی
۱۵.راه کمک به حزب الله، بعد از سقوط اسد
به قلم
#علیرضا_کمیلی
۱۶. طرح خاورمیانه جدید پس از سقوط بشار اسد
به قلم
#محمد_توفیق_العلاوی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖کدام حضور منطقه ای؟!
✏️به قلم
#امیدرضا_صفایی
.....................................
این ایام که درمورد هم سرنوشتی مردم منطقه صحبت می شود نباید همه ی مسئولیت را صرفا متوجه فرماندهان نظامی بدانیم.
پس از ترور سردار سلیمانی، حضرت آقا در اولین خطبه نماز جمعه تهران، در بخش فارسی خطبه دوم فرمودند ایران باید قوی شود. در بخش عربی این خطبه بیان کردند تنها راه نجات ملتهای منطقه، تدبیر و استقامت و نترسیدن از دشمن است و همچنین راهبردهایی را برای نزدیکی ملت های منطقه و نجات از سلطه ی استکباری آمریکا مطرح نمودند.
«سرنوشت منطقه، نجات از سلطهی استکباری آمریکا و رهایی فلسطین از حاکمیّت بیگانگان صهیونیست است.
#همّت_ملّتها باید زمان رسیدن به این مقصود را نزدیک کند. جهان اسلام باید عوامل تفرقه را بزداید.
- وحدت #علمای دین، ⬅️ راهحلهای اسلامی برای سبک زندگی نوین اسلامی را کشف میکند.
- همکاری #دانشگاههای ما ⬅️ علم و فنّاوری را ارتقا بخشیده، زیربناهای تمدّن جدید را خواهد ساخت.
- هماهنگی #رسانههای ما ⬅️ فرهنگ عمومی را از ریشه اصلاح خواهد کرد.
- ارتباط #نیروهای_مسلّح ما ⬅️ جنگ و تجاوز را از همهی منطقه دور خواهد کرد.
- ارتباط #بازارهای ما، ⬅️ اقتصاد کشورهایمان را از سلطهی کمپانیهای غارتگر بیرون خواهد آورد.
- رفت و آمدها و #سفرهای_مردم ما، ⬅️ همزبانی و همدلی وحدت و دوستی به ارمغان خواهد آورد.
دشمنان شما و ما میخواهند اقتصاد خود را با منابع کشورهای ما، عزّت خود را با ذلّت ملّتهای ما، و صدرنشینی خود را با تفرقهی ما تأمین کنند. میخواهند ما و شما را به دست خودمان نابود کنند.» (امام خامنه ای، بخش عربی خطبه دوم، ۱۳۹۸/۱۰/۲۷)
همچنان که می بینیم طرح انقلاب اسلامی برای بسیج ملت های منطقه ابعاد ترکیبی دارد و منحصر به حضور نظامی نیست. این ایام در کنار مطالبه از فرماندهان نظامی، مناسب است وضعیت عرصه های دیگر هم مورد توجه قرار بگیرد. مثلا در مورد سوریه، عرصه های غیر نظامی چه مقدار موفق بوده اند؟! کدام حضور منطقه ای مدنظرمان است؟ حضوری که صرفا نظامی است یا حضوری که ابعاد ترکیبی دارد؟!
#بسیج_ملت_های_منطقه
#هم_سرنوشتی
#پیوندهای_ترکیبی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
📑واکنش ها به سخنرانی رهبری
۱. بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب درباره سوریه در رسانه های جهان
۲.فاصله محسوس
به قلم #علی_مهدیان
۳.چند نکته از استاد خامنه ای
به قلم #علی_مهدیان
۴.مسئولان جمهوری اسلامی و عبرت گیری از داستان سوریه
به قلم #احمدحسین_شریفی
۵. عادل ؛ چراغ راه امت در طوفان اختلافات
به قلم #موسی_آقایاری
۶.قوی تر از گذشته
به قلم #حمیدرضا_باقری
۷.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_اول
به قلم
#سعدالله_زارعی
۸.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_دوم
به قلم
#سعدالله_زارعی
۹.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_سوم
به قلم
#سعدالله_زارعی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖حاکم عادل ؛ چراغ راه امت در طوفان اختلافات
✏️به قلم
#موسی_آقایاری
.....................................
اختلاف نظر در مسائل سیاسی، اجتماعی و حتی دینی همواره بخشی از زندگی بشر بوده است. قرآن کریم در چنین شرایطی راهکاری روشن ارائه میدهد: فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَالرَّسُولِ (نساء: 59). این آیه مسلمانان را به بازگشت به منابع الهی و پیامبر یا جانشین عادل او دعوت میکند.
در موضوع بحران سوریه، تحلیلهای مختلفی ارائه شده است. برخی تحولات را از دریچه رقابت قدرتهای جهانی مینگرند و آن را جنگی برای نفوذ میدانند. عدهای دیگر مسئله را نبرد حق و باطل یا تقابل جبهه مقاومت با استکبار تحلیل میکنند. این اختلافنظرها گاه باعث ابهام و سردرگمی در اتخاذ موضع میشود.
در چنین مواردی نقش حاکم عادل آشکار میشود. در نظام اسلامی، ولیفقیه بهعنوان کسی که علم، تقوا و بصیرت دارد، معیار و مرجع رفع اختلافات است. رهبر معظم انقلاب اسلامی، بارها تأکید کردهاند که بحران سوریه صرفاً یک نزاع داخلی یا سیاسی نیست، بلکه میدان اصلی مقابله با نقشههای دشمنان اسلام است. ایشان فرمودند: مسئله سوریه، فراتر از مرزهای این کشور است و نتیجه آن بر سرنوشت امت اسلامی تأثیر خواهد گذاشت.
در این بحران، ایشان نقشه راهی ارائه کردند که بر اصول اسلامی و منافع بلندمدت مسلمانان استوار بود. حمایت از مردم سوریه و دولت مشروع آن در برابر دخالتهای خارجی و تروریسم، بخشی از این راهبرد بود. این موضعگیری حکیمانه، نقش رهبری عادل را در رفع ابهامات و هدایت جامعه به مسیر درست آشکار میسازد.
✅ اختلاف نظرها ممکن است طبیعی باشند، اما آنچه اهمیت دارد این است که برای دستیابی به وحدت و درک حقیقت، به مرجعیت عادلانه و آگاه مراجعه کنیم؛ مرجعی که با نگاه بلندمدت و دینی، مسیر درست را نشان دهد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖قویتر از گذشته؟!...
✏️به قلم
#حمیدرضا_باقری
.....................................
🔻چرا با ضربه به هسته سخت و تشکیلات مقاومت، مقاومت ضعیف که نمیشود هیچ! بلکه تقویت هم میشود و دوباره قویتر برمیگردد؟!
چرا حضرت آقا وعده میدهند که در آینده باز مقاومت قویتر از گذشته ظاهر خواهد شد و این ضربات اخیر مثل شهادت بزرگان و از دست رفتن محور سوریه ما را ضعیف نخواهد کرد؟!
ضربه نخوردیم؟! چرا این ضربات موجب تضعیف ما نمیشود؟!
🔻جواب به تعریف مقاومت برمیگردد. حضرت آقا مقامت را چطور تعریف کردند؟! ««جبههی مقاومت» یک سختافزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. «مقاومت» یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است. چیزی که ایمان یک عدّه مردم است، چیز قراردادیای نیست ــ که من حالا میگویم چرا ایمان مردم است ــ این، با فشار آوردن نهفقط ضعیف نمیشود بلکه قویتر میشود.»
🔻 تا وقتی فکر مقاومت زنده است، این ضربات نه تنها اهالی مقاومت را ضعیفتر نمیکند بلکه بیدارتر و دغدغهمندتر نمیکند، تا وقتی فکر زنده است عوض هر چیزی جبران میشود، ساختمان ساخته میشود، مرزها جابجا میشود، انسانها جایگزین میشوند و هر سرمایهای به سرعت جبران میشود، سرعتی که در گسترش فکر است در هیچ مرزگشایی دیگری نیست، وقتی فکر زنده است ضربه زدن فیزیکی به آن موجب میشود ذهنها برای جذب این فکر تیزتر شود و فکر راحتتر بتواند منتقل شود.
📌 سوریه دیروز همراه با دستان ما بود، اما سوریه آینده ان شاء الله همراه با فکرهای ما خواهد بود و آن زمان خودش پیشتاز صحنه خواهد شد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
🔗 تحلیل ساده لوحانه قضیه سوریه چیست؟
#بخش_اول
✏️به قلم
#سعدالله_زارعی
.....................................
آنچه در حد فاصل هفتم تا هجدهم آذر ماه جاری در سوریه مشاهده کردیم، بهزعم طراحان بخش اولیه اتفاقی است که برای کل منطقه و فراتر از آن تدارک دیده شده است. البته موفقیت هدفگذاری اتفاقی که طراحی شده بحث دیگری است و تجربه طولانی ما پاسخ این موضوع را میدهد. اگر ما به اسناد و اظهارات مقامات طی این حدود 30 سال نگاه بیندازیم متوجه میشویم اسناد و مقامات دستگاههای مختلف آمریکا، بقاء ابرقدرتی این کشور را در سیطره و سلطه یکپارچه و یا تا حد زیادی یکپارچه بر غرب آسیا ـ به قول آنها خاورمیانه ـ میدانند. خاورمیانه برای آمریکا رمز بقاء این کشور در قامت یک ابرقدرت است و هیچ معاوضه و بدلی هم ندارد. این در حالی است که در خاورمیانه کنونی، سلطه آمریکا تا حد زیادی از بین رفته است و روند تحولات از شیب تند انزوای آمریکا خبر میدهد. در همین ماههای اخیر شاهد بودیم که با اندک حرکت استقلالطلبانهای که صورت گرفت، ابقاء نظامیان آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی در دستکم پنجکشور آفریقایی مورد تجدیدنظر قرار گرفت و روند خروج نظامی غربیها از این کشورها شروع شد. خب در غرب آسیا ظرفیت مخالفت با ادامه حضور نظامیان آمریکایی و انگلیسی خیلی قویتر از ظرفیت آفریقا میباشد.
بحث از لزوم شکل دادن به «خاورمیانه جدید» یا «خاورمیانه بزرگ» که دستکم از سال 1373 شروع شد و در سال 1379 در قالب یک طرح جامع روی میز دولت آمریکا قرار گرفت و اندکی پس از آن با خلق حادثه نمادین یازده سپتامبر، جنگهای افغانستان و عراق و پس از آن چندین جنگ دیگر و حوادث بسیار تروریستی در سطح منطقه و فراتر از آن راه افتاد، هدفگذاری آمریکا از تحولات در غرب آسیا را روشن مینماید.
بمباران همزمان تواناییهای سوریه از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از اسقاط نظام سیاسی این کشور کاملاً بیانگر آن است که اغراض این دو رژیم متجاوز فراتر از اسقاط یک دولت در یکی از کشورهای غرب آسیا میباشد. آنچه در طرح آمریکا دیده شده، باز مهندسی غرب آسیا بر محور اقتداربخشی به رژیم شکستخورده اسرائیل است. دولت آمریکا در حالی که وانمود میکرد با کشتار وسیع مردم مظلوم غزه مخالف است، مسیر انتقال وسیع بمبهای قوی به رژیم متجاوز را بیوقفه ادامه داد و یا در حالی که وانمود میکرد در تدارک آتشبس در جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان است، چشم خود را بر ادامه جنایات اسرائیل در لبنان و نقض مکرر آتشبس بست و نیز در حالی که وانمود میکرد با اقدامات تروریستی در سوریه مخالف است، در برابر تهاجم تروریستهای تحریرالشام و در برابر حمله وسیع رژیم غاصب به سوریه پس از تغییر دولت در دمشق هیچ موضع مخالفی نگرفت و حتی بلافاصله پس از سقوط دمشق اعلام کرد در حال بررسی خارج کردن «تحریرالشام» از لیست گروههای تروریستی است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
🔗 تحلیل ساده لوحانه قضیه سوریه چیست؟
#بخش_دوم
✏️به قلم
#سعدالله_زارعی
.....................................
بنابراین کاملاً واضح است که از نظر آمریکا صرفاً تغییر دولتها کفایت نمیکند بلکه به تضعیف مطلق کشورها از دو حیث اقتصادی و نظامی چشم دوخته است به گونهای که رژیم غاصب صهیونیستی بتواند به آسانی سیاستهای توسعهطلبانه خود را پیش ببرد. در پرونده سوریه، آمریکا ابتدا بر منابع اقتصادی آن در شرق این کشور مسلط و مانع برخورداری دولت از داراییهای خود شد به گونهای که دچار فقر مطلق شود و قادر به اداره نیروهای نظامی خود هم نباشد و سپس با اعمال تحریمهای شدید تزار یا قیصر، مجاری تنفسی دولت و مردم سوریه را بست. دولت سوریه به دلیل ضعف مالی، قادر به تأمین توانایی و روحیه ارتش نشد و این در حالی بود که در یک سال گذشته، کمک مالی دولت آمریکا به رژیم غاصب از 40 میلیارد دلار فراتر رفت و علاوهبر آن نزدیک به 120 هزار تن انواع سلاحها و بمبها را در اختیار رژیم قرار داد.
بر این اساس حتی پس از سقوط دمشق، تهاجم سنگین زمینی و هوائی رژیم صهیونیستی علیه سوریه ادامه یافت و شدت گرفت. با این وجود بسیار سادهلوحانه است اگر تحولات اخیر سوریه را صرفاً از منظر هجوم یک گروه مسلح داخلی و یا صرفاً از منظر سیاستهای تجاوزکارانه همسایه شمالی آن تجزیه و تحلیل کنیم. امروز سیاستهای همسایه شمالی سوریه و گروه وابسته به آن، نوعی عملگی در طرحی است که اگر مجال پیدا کند، در انتهای آن و در افق جایی برای جولان آنها نیز در سوریه باقی نمیماند.
اما البته آنچه در عمل در سوریه و در بقیه منطقه اتفاق خواهد افتاد، کامیابی آمریکا، اسرائیل و تروریستها و دولتهایی که سادهلوحانه در این روند ایفای نقش کردهاند نخواهد بود. مردم سوریه در طول 50 ـ 60 سال گذشته بیش از هر ملت دیگری در غرب آسیا، در برابر آمریکا، رژیم اسرائیل و دولتهایی در اطراف خود و گروههای تروریستی قرار داشتهاند. زمین سوریه در همه این دهها سال، زمین مقاومت بوده است. مردم سوریه رشیدتر از آن هستند که عمق توطئهای که این روزها علیه سرزمینشان جریان دارد را متوجه نشوند و قدرتمندتر از آن هستند که از پس خنثیسازی این توطئه برنیایند. این مردم بهخصوص پس از حوادث چند روز اخیر به چشم خود دیدند که مسئله آمریکا و اسرائیل در سوریه، ساقط کردن یک فرد یا یک حزب یا یک دولت نیست، ساقط کردن یک کشور و یک ملت از اعتبار و امنیت است. مردم سوریه هرگز تجاوز رژیم صهیونیستی به سرزمین خود و هرگز انهدام تواناییهای نظامیشان توسط نیروها و پایگاههای نظامی آمریکا را تحمل نخواهند کرد. فقط کمی صبر میخواهد تا آنچه طی سالهای 1382 تا 1386/ 2003 تا 2007 بر سر نقشه آمریکا و نیروهای نظامی آن در عراق آمد، طی ماهها و سالهای آینده در سوریه مشاهده کنیم. جامعه سوریه از حیث بافت داخلی و تنوع قومیتها و مذاهب نسبت به عراق استعداد بیشتری در به هم زدن طرحهای سلطهگرانه خارجی دارد.
از سوی دیگر حوادث سوریه، امروز باعث نگرانیهای شدیدی در اکثر کشورهای اسلامی و عربی غرب آسیا و شمال آفریقا شده است. چه در سوریه یک دولت شبهخلافت ـ عثمانی یا اموی ـ روی کار بیاید و چه یک دولت لائیک وابسته به آمریکا و متحد رژیم صهیونیستی سر کار بیاید، باعث نگرانی شدید در کل منطقه و فراتر از آن خواهد شد و این در نهایت، سوریه را به چندپارچگی میکشاند که نه برای آمریکا، نه برای رژیم غاصب و نه برای ترکیه قابل جمع کردن نیست.
مقاومت در منطقه یک «طرح سیاسی» نیست که با توافق دو یا چند دولت و یا چند حزب سیاسی پدید آمده باشد. مقاومت مقتدرانه، حاجت عمومی مردم این منطقه در برابر طمعورزیهای آمریکا و رژیم غاصب است و این چیزی نیست که با سقوط یک دولت دچار دگردیسی و کاستی شود. در سوریه، اگر بار مقاومت تا امروز عمدتاً بر دوش یک دولت یا یک حزب بوده، امروز بر دوش کل ملت سوریه و همه اجزاء آن قرار گرفته و این چیزی نیست که قابل اسقاط باشد.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
🔖چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
🔗 تحلیل ساده لوحانه قضیه سوریه چیست؟
#بخش_سوم
✏️به قلم
#سعدالله_زارعی
.....................................
نکته مهم این است که آمریکا و رژیم صهیونیستی با اقداماتی که در یک سال اخیر علیه سه کشور عربی و اسلامی ـ فلسطین، لبنان و سوریه ـ به اجرا گذاشته و «نقض حاکمیت» کردند، بیش از گذشته خود را در برابر جهان اسلام قرار دادهاند. آنان در حالی که سودای تسلط بر این منطقه دارند و میخواهند قدرت سابق خود را احیا کنند، در همان حال علیه سه کشور و سه ملت دست به جنگ، کشتار و تجاوز زدهاند! این یک تناقض آشکار است. خود این تجاوزات و کشتارها و نقض حاکمیتها، آنان را از بازیابی قدرت نامشروع خود بازمیدارد. هیچ دولت عربی هر چند خائن باشد، به دلیل عصبانیت عمومی ملتها از این تجاوزات، جرأت همکاری علنی از قبیل عادیسازی با اسرائیل را نخواهد داشت. در واقع آنچه این روزها در غزه، لبنان و سوریه مشاهده میکنیم، خود برهان قاطعی بر حقانیت مقاومت و روایی آن است. به همین دلیل است که جامعه سنی، جامعه دروز و جامعه مسیحی لبنان هم در کنار جامعه شیعه، در مقابل تضعیف حزبالله ایستادند و هیچ تحمیل جدیدی بر حزبالله را نپذیرفتند. کما اینکه جوامع اسلامی و عربی منطقه به طور یکپارچه در مقابل طرح تغییر وضعیت سیاسی ـ امنیتی غزه ایستادهاند.
اکثر ملتها و دولتهای منطقه به خوبی میدانند، مقاومت سرمایه آنان در برابر نقض حاکمیت ملیشان در برابر آمریکا و رژیم اسرائیل است. اگر آمریکاییها و صهیونیستها براساس تعلیمات ضداسلامیشان گمان میکنند مانور قدرت آنان علیه سوریه، لبنان و فلسطین سبب تسلیم ملتها و دولتها در منطقه میشود، حتماً دچار خطا هستند. نگاهی به مواضع ضدآمریکایی و ضداسرائیلی ماههای اخیر ملتها و دولتهای عربی، علیرغم آن که با حماس، حزبالله و دولت اسد اختلاف داشتهاند، به خوبی وضع منطقه را نشان میدهد. مقاومت نه تنها بخشی از هویتجداییناپذیر منطقه است بلکه در رأس نیازهایی است که ملتها و دولتها به آن توجه دارند. تحرکات دشمنان اسلام و دشمنان اعراب، مقاومت را به حاشیه نمیبرد، خودشان را بیش از پیش منزوی و منفور میگرداند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha
May 11
هدایت شده از دیدگاه
📑واکنش ها به سخنرانی رهبری
۱. بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب درباره سوریه در رسانه های جهان
۲.فاصله محسوس
به قلم #علی_مهدیان
۳.چند نکته از استاد خامنه ای
به قلم #علی_مهدیان
۴.مسئولان جمهوری اسلامی و عبرت گیری از داستان سوریه
به قلم #احمدحسین_شریفی
۵. عادل ؛ چراغ راه امت در طوفان اختلافات
به قلم #موسی_آقایاری
۶.قوی تر از گذشته
به قلم #حمیدرضا_باقری
۷.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_اول
به قلم
#سعدالله_زارعی
۸.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_دوم
به قلم
#سعدالله_زارعی
۹.چرا غلبه بر مقاومت ممکن نیست؟
#بخش_سوم
به قلم
#سعدالله_زارعی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
لینک کانال دیدگاه در پیام رسان ایتا
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/didgahha