📛وقاحت تا کجا(2)
🔺از دهه ۱۳۷۰ شمسی که زمینههای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی برای روی کارآمدن تفکرات روشنفکری فرهنگی فراهم شد، همزمان حرکت مرموز، مخفیانه و زیرپوستی توسط یک جریان فکری برانداز برای توسعه تفکرات فمینیستی راه افتاد. چاپ کتاب فمینیسم و پوپولیسم انتشارات مک میلان، فمینیسم و بنیادگرایی، انتشارات ضد ۱۹۹۹ توسط هایده مغیثی، استاد مطالعات زنان و جامعهشناسی در دانشگاه یورک کانادا و صدها کتاب و مقاله توسط اخراجشدگان سیاسی و فرهنگی تلاش داشت تا با القای کنشگری زنان در عرصههای اجتماعی بتوانند زنان فهیم کشور را در تنازع و چالش با نظام سیاسی و ساختار فرهنگی و دینی قرار دهند.
🔺 این تلاشها در دهه ۱۳۹۰ به مرحله جدید گام نهاد و در فاز ابتدایی با القای دروغین کنشگری اجتماعی برای دختران شروع شد. همزمان در خارج از کشور نیز تلاش کردند تا با الگوسازی کاذب، دختران ما را از مسیر صحیح خود خارج کنند.
🔺لذا از سال ۱۳۹۸ تلاش کردند «نور پهلوی» نوه محمدرضا پهلوی معدوم و فرزند ربع پهلوی را بهعنوان شاهزاده ایرانی به عنوان الگوی دختر ایرانی معرفی کنند.
🔺اما جریان برانداز با همکاری سرویسهای امنیتی سیا و موساد میبایستی جریان عریانسازی اجتماعی را پیگیری کنند. مصاحبههای جنجالی نور پهلوی عمدتا با ایندیپندنت فارسی با رویای بازگشت پادشاهی! در زمینه تحریک دختران جامعه ما در سال ۱۳۹۸ وارد مرحله جدیدی شد.
📛وقاحت تا کجا(3)
🔺 چاپ مقالاتی مثل «جوانه زدن زنان روی زخمهایی که برتن داشت» توسط مهدیه مصطفایی در ۱۹مهر ۱۳۹۸ در ایندیپندنت فارسی، «یک سده مبارزه با زنان ایرانی علیه ارتجاع» توسط م. روغنی در ایران امروز، و مقالات افرادی مثل مریم حسینخواه، نوشین احمدیخراسانی، مهرانگیز کار، مهناز افخمی، سخنرانیهای نیره توحیدی و مقالات هایده مغیثی و ساقی لقایی و ... در سالهای منتهی به فتنه زن - زندگی - آزادی نشان از یک پروژه منسجم و یکپارچه برای تقابل بخشی از جامعه با بخشی دیگر است.
🔺 متاسفانه همزمان در شبکههای تلویزیون خانگی در داخل کشور، تب پخش فیلمها و سریالهای مبتنی بر کنشگری اجتماعی و فرهنگی زنان و دختران و نقش آنان در تغییر وضع موجود راه افتاد و فیلمها و سریالهایی به نمایش درآمد که نشاندهنده نقش موثر زنان در کنشگری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و توانایی آنها در تغییر وضعیت موجود بود.
🔺باتوجه به اینکه مهمترین طبقهای که شبکههای تلویزیون خانگی را در دسترس داشتند، نوجوانان و جوانان بودند، لذا جریان عریانسازی درصدد برآمد تا در قالب مضامین هنری و بصری، این انگاره را در ذهن زن جوان ایرانی ایجاد کند که میتوان تغییر ایجاد کرد. البته این کنشگری از راه ناصواب و غلط خود یعنی تقابل و تعارض با نظام اعتقادی و فکری جامعه پیگیری شد.
ادامه...👇👇👇
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛وقاحت تا کجا(4)
🔺پخش سریالهایی مثل خاتون، در انتهای شب، جیران، شبکه مخفی زنان، نوبت لیلی، یاغی و ... و همزمان تصویرسازی قهرمانانه از زنان برای تغییر وضعیت موجود و همزمان چاپ مقالاتی در نشریات و خبرگزاریهای داخلی (مثل مقاله رابینهود ایرانی، یک زن بود در یکی از خبرگزاریهای داخلی) و صدها مورد دیگر، نشان از عزم جدی دشمن در پروژه «عریانسازی جامعه» است. این امر نشاندهنده شروع فاز سوم دشمن است. یعنی پروژه «حجاب اختیاری» به پروژه «عریانسازی اختیاری» کوچ کرده است و این امر نظام فرهنگی- اجتماعی جامعه را با چالش جدی مواجه خواهد کرد.
🔺در این رهگذر تلاش دارند با استفاده از برخی سلبریتیهای ورشکسته، گروههای مرجع اجتماعی، افراد تاثیرگذار جریان دختر دانشگاه علوم و تحقیقات را تبدیل به جریان عادی کنند.
🔺جریان «نرمالیزاسیون» یا «عادیسازی» در قالب ریختن قبح اجتماعی، فرهنگی و دینی میتواند فاز بعدی باشد. حمایت فمینیستهای فرانسه، انگلیس، آمریکا و آلمان از جریان عریانسازی فرهنگی، حمایت سلبریتیهای داخل و خارج کشور و همچنین حمایت گروههای اپوزیسیون و معاندین خارج از کشور، نشاندهنده برنامهریزی دقیق دشمن به منظور مقابله با نظام اسلامی است.
🔺اینهمه نشان می دهد دشمن توان مقابله با جمهوری اسلامی را ندارد و لذا تلاش می کند با ایجاد شکافهای اجتماعی، فرهنگی و بحرانهای اجتماعی، نظام اسلامی را با چالش مواجه کند.
🔺آنچه در این میان جلب توجه می کند، سکوت طرفداران زن زندگی آزادی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📝رویکرد وفاقی دولت در بوته نقد
🔸ایده وفاق ملی دولت چهاردهم اگرچه ایدهای مناسب و درخور است و سوابق فعالیتها و همچنین گرایش سیاسی رئیسجمهور محترم مؤید آن است، اما برخی اقداماتی که در لوای این ایده یا به نام آن انجام میشود، محل نقد میباشد. به عنوان مثال میتوان به انتصاب برخی محکومان امنیتی در این دولت اشاره کرد. در همین زمینه، میتوان به گره زدن رفع مشکلات اقتصادی به رفع فیلترینگ برخی شبکههای اجتماعی، تلاش برای طرح مجدد پیوستن به FATF و... هم اشاره کرد که بیش از هر چیز، تلاشهای دولت دوازدهم در این زمینه را یادآور میشود.
🔸واقعیت آن است که اگر متهم به قضاوت زودهنگام نشویم، درباره مجموع اقداماتی که در دولت در لوای ایده وفاق ملی مطرح میشود، نوعی پراکندگی و آشفتگی وجود دارد؛ گویی این ایده هم فاقد محوریت و مرکزیت مشخص بوده یا به تعبیر دقیقتر، از نداشتن دال مرکزی رنج میبرد و هم بهخوبی حدود و ثغور مفهومی و مصداقی آن تعریف نشده است یا کیفیت غیریتسازی آن با دقت مشخص نیست.
🔸به همین دلیل است که در عین تکرار این ایده در مواضع برخی دولتمردان، اما نوعی سرگشتگی نظری و عملی در این زمینه وجود دارد؛ بدین ترتیب که برخی دولتمردان آن را آنچنان موسع در نظر گرفتهاند که در مواردی با پلورالیسم و مخالفت با امنيت ملي و منافع ملي و اهداف ملي وحتي رفتاري در چار چوب عمليات نفوذ همنشین میشود و این در حالی است که برخی دیگر از دولتمردان آن را به گونهای شرح میدهند که بیش از هر چیزی، به انقلابیگری قرابت دارد.
🔸 یا اینکه در حالی که این دولت در حوزه سیاست و روابط خارجی، به صورت انقلابی عمل میکند، اما در عرصه سیاست داخلی و از جمله در مواردی که اشاره شد، از این مشی فاصله میگیرد و در مواردی درصدد تکرار مسیرهای هزینهزای گذشته است.
🔸حال اگرچه اصل نگاه دولت برای همگرایی در جامعه قابل ستایش است، اما ایجاد وفاق و همگرایی در سیاست داخلی نیازمند قالب و چارچوب تعریف شده و مشخصی است. در واقع، ایده وفاق ملی را میتوان یک ایده برای بازسازی سرمایه اجتماعی نظام و انقلاب در نظر گرفت که در درون کلان گفتمان انقلاب جای میگیرد.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
📛گروسي در تهران به دنبال چيست؟
⭕️گروسی در تهران تا حد زیادی سعی داشته نگرش دولت جدید کشورمان نسبت به احیای برجام یا انعقاد یک توافق اتمی تازه را بسنجد. او مدتی قبل از سفرش به تهران در گفتگو با رسانههای غربی به صراحت تاکید کرده بود که مایل است دیدگاه رئیس جمهور جدید ایران نسبت به حصول یک توافق جدید اتمی را بداند. توافقی که می تواند بر بستر برجام شکل بگیرد و یا آغازی برای انعقاد یک توافق تازه باشد.
⭕️از این منظر، بخش قابل توجهی از تمرکز گروسی در تهران معطوف به تسهیل روند مذاکرات مرتبط با حصول یک توافق تازه در رابطه با موضوع هسته ای ایران بوده است. دستورکاری که پس از ماهها رکود و تنش با محوریت مساله اتمی ایران، در نوع خود یک تحول مهم به نظر می رسد.
⭕️دیگر اینکه سفر رافائل گروسی به ایران را باید نمودی عینی از حسن نیت کشورمان نیز ارزیابی کرد. گروسی در سفر به ایران جدای از رایزنی با مقامهای ارشد کشورمان، از برخی تاسیسات مهم اتمی ایران نظیر فردو و نطنز نیز بازدید کرده است. ایران عملا با این اقدامات خود سعی داشته بهانهجوییهای آژانس و طرف های غربی را تضعیف کند و اینطور نشان دهد که آماده است در فضای احترام به منافع ملی ایران، گفتگو کند و در مورد مساله اتمی خود تعامل داشته باشد.
⭕️البته میزبانی مناسب و منطقی ایران از مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در نوع خود نیم نگاهی نیز به نشست فصلی شورای حکام آژانس دارد که قرار است درروزهای آتی برگزار شود و برخی جریان های مخالف با ایران تاکید دارند که باید قطعنامه ای جدی علیه ایران تصویب شود. موضوعی که ایران هشدار داده که حتی حرکت به سمت آن نیز می تواند تبعات ناگواری را برای طرف های مقابل داشته باشد و ایران اقدامات تقابلی مقتضی را در دستورکار قرار خواهد داد.
⭕️و در نهایت سفر رافائل گروسی به ایران تا حدی نیز معطوف به برخی اختلاف نظرها و تلاش برای رفع آن ها بوده است. ایران و آژانس در ماه مارس سال 2023 تفاهم کردند تا زمینه های لازم برای احیای نظام بازرسی و البته فعالیت مجدد دوربین های نظارتی آژانس در مراکز اتمی کشورمان فراهم شود. دستورکاری که البته صرفا گام به گام و در ازای تامین منافع ملی ایران می تواند رنگ واقعیت به خود بگیرد.
⭕️آژانس چندین ماه است که معتقد است ایران باید آنچه در قالب پروتکل الحاقی و غیره انجام می داد بار دیگر در دستورکار داشته باشد و انجام دهد.
⭕️با این حال، ایران این تفسیر را رد می کند و تاکید دارد که نمی تواند در ازای بی عهدی های آمریکا و قدرت های غربی، به صورت یکجانبه اقداماتی را دستورکار داشته باشد. از این رو، ایران و آژانس دچار نوعی اخنلاف دیدگاه و تفسیر در مورد توافق مارس 2023 هستند که رافائل گروسی به احتمال زیاد در سفر به تهران بخش زیادی از تلاش های خود را معطوف به آن ها کرده است.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
✊ اگر این پنج شاخص در کسی وجود داشت، قطعا انقلابی است...
🎙امام خامنه ای:
👈پنج شاخص[انقلابی بودن] که اینها را شرح خواهم داد [عبارتند از]:
1️⃣ شاخص اوّل، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛
2️⃣ شاخص دوّم، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها که آرمانهای انقلاب و اهداف بلند انقلاب را در نظر بگیریم و همّت برای رسیدن به آنها داشته باشیم
3️⃣ شاخص سوّم، پایبندی به استقلال همهجانبهی کشور، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، استقلال فرهنگی -که مهمتر از همه است- و استقلال امنیّتی
4️⃣ شاخص چهارم، حسّاسیّت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشهی دشمن و عدم تبعیّت از او، که البتّه باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید و از تبعیّت دشمن سر باز زد -عرض کردیم که قرآن این عدم تبعیّت را «جهاد کبیر» نام نهاده است...
5️⃣ شاخص پنجم، تقوای دینی و سیاسی که این بسیار مهم است. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است؛ حالا درجات انقلابی بودن، همانطور که عرض کردیم، مختلف است.
۱۳۹۵/۰۳/۱۴
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝نقد مهم استاد جعفری در مورد مدیتیشن و یوگا
📍اینکه افکار منفی را با یوگا از ذهن خارج کنیم و مثبت اندیش باشیم، بسیار نکته مثبتی است و هدف دین خدا هم رسیدن به آرامش معنوی، دیدن زیباییهای عالم و مثبت اندیشی است اما استفاده ابزاری از یک ورزش برای بی تفاوتی نسبت به مسائل و مشکلات مهم انسانی بدون اینکه راه حلی برای حل این مسائل ارائه دهد، اشتباهی جبرانناپذیر است..!
📍بیشتر فرقههای نوظهور مانند اشو، ویندایر، یوگا، فرقهی tsm، کریشنامورتی و غیره... از این ابزار برای پیشبرد اهدافشان استفاده می کنند.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
مهمترین درس فاطمیه برای امروز ما چیست؟
▫️پاسخ
۱. بی گمان، شمار فراوانی از مردم پس از درگذشت پیامبر، میدانستند که خلافت و حکومت، حق امام علی علیهالسلام است. آنها روایات نبوی را شنیده بودند. در غدیر خم حاضر بودند و با امام علی علیهالسلام بیعت کرده بودند. در عین حال، در دعوای میان حق و باطل، خود را کنار کشیده بودند و به کارهای معمولی خود ـ نماز، روزه، زکات و ... ـ پرداخته بودند.
۲. شاید بسیاری نیز معتقد بودند که چه فرقی میکند که ابوبکر خلیفه باشد یا علی علیه السلام؛ ازاینرو خودشان را وارد دعواهای سیاسی میان این دو نکردند.
۳. در این شرایط، آنکه سکوت نکرد، حضرت صدیقۀ طاهره سلام الله علیها بود. قیام فاطمی معنایش این بود که در این شرایط، تلاش برای حاکم ساختن کسی که حق حکومت با اوست، از هر واجبی واجبتر است.
۴. زیرا اگر به کارهای دینی خودت مشغول شوی و برایت مهم نباشد چه کسی حاکم باشد، ممکن است حتی دینت را نیز از دست دهی، چنانکه دیدیم با حاکمیت جبهۀ باطل، چه بدعت هایی در دین به وجود آمد.
۵. قیام فاطمی معنایش این بود که اگر در تشخیص اولویت ها دچار خطا شویم، عملاً پیروزی را تقدیم جبهۀ باطل کردهایم.
۶. مهمتر آنکه، همکاری نکردن با جبهۀ حق، عملاً به معنای کمک به جبهۀ باطل است. چون اهل حق در وسط میدان نیستند، حق تنها شده و باطل پیروز میشود.
۷. اینکه دلت با حسین علیه السلام باشد، کافی نیست، مهم آن است که شمشیرت همراه با حسین، علیه یزید باشد تا حسین علیه السلام پیروز شود و گرنه آنگاه مجبوری همچون کوفیان فقط عزادار حسین باشی.
✍حجت الاسلام دکتر فاریاب
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁
موجودی به نام زن.mp3
8.27M
🎬پخش زنده ایتا
⭕️هزینه سازش؟ هزینه مقاومت؟
🎙حجت الاسلام دکتر جواد سلیمانی
عضو هیئت علمی موسسه امامخمینی (ره)
⏰شنبه ۲۶ آبان | ساعت۲۰
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
CamScanner ۲۰۲۴-۱۱-۱۴ ۱۲.۵۹.pdf
7.31M
🔖نسبت عقل و دین از دیدگاه علامه طباطبایی
به مناسبت روز رحلت و بزرگداشت #علامه_طباطبایی
ارائه: حجت الاسلام دکتر جعفری(پاییز 1396)
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
فرهنگ توحیدی.mp3
2.48M
❇️جایگاه فرهنگ توحیدی در زندگی
🎙حجت الاسلام ابوالفضل نجفی
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐 @difqom
┄┄┄┅═✧❁